JEG ER SLITEN.

ALLE BILDER TATT AV: @WESTMAGNUS.

Jeg har lenge tenkt over hvordan jeg skal gjøre det med Youtube, Blogg og Instagram fremover fordi energien min er så brent opp. Jeg har absolutt null energi til å gjøre ting om dagen utenom hverdagen som går til jobb, skole og trening. Hvis jeg ikke er ute å gjør disse tinga er jeg nok med venner eller kjæresten, hvis ikke ligger jeg nok strak i senga og sover. Jepp, jeg er sliten og syns det er sykt vanskelig å balansere forskjellige ting om dagen. JA, jeg har det bra og er glad, men alle har hver sin omgang der de er slitne i blant. Nå er det nok min tur. For ja, jeg er sliten.

Jeg tror nok ut desember skal jeg prøve å ikke pushe meg for mye med for eksempel Youtube fordi det er det jeg ønsker å satse mest på fremover har jeg bestemt meg for. Jeg skal drive med bloggen her og der. Jeg er usikker på om dette blir en hverdagsting, men jeg bruker den da jeg føler for det som jeg gjør akkurat nå når klokken er 23.24 på en mandagskveld og jeg skal egentlig på skolen i morgen. Jeg er MYE mer produktiv på kveldstid enn hva jeg er på dagen. 

Jeg skal altså ha ukesvlogger gjennom hele Desember. Det er mange som har spurt etter vlogmas, men jeg er ikke så spennende hver enste dag på grunn av jeg går på skole og er en helt normal 15 åring som lever livet sitt. Ja, jeg hadde elsket å gjort en vlogmas, men da føler jeg at jeg må gjøre noe hver eneste dag som jeg absolutt ikke gjør. Jeg ønsker også “alene” tiden min som jeg ikke får om jeg må dra opp et kamera for å oppdatere hver eneste dag i Desember. Derfor har jeg bestemt meg for ukesvlog hver eneste uke i Desember som jeg håper høres bra ut! Jeg starter 1.Desember. Noe annet som er spennende er at jeg skal ha en konkurranse her søndag i advent i Desember slik som sist år, bare da var det på Youtube og i år er det på Instagram.

Den største grunnen min for jeg ikke har så mye motivasjon for Youtube for tiden er nok jeg føler at jeg ikke leverer 100% som jeg vil. Jeg har mine krav som jeg VIL oppfylle. Jeg ønsker å være mye mer energisk i videoen mine, bedre lys og en FAST bakgrunn. Det er mine krav, og jeg er på god vei for jeg driver å planlegger fremover. Jeg skal avsløre allerede nå at det kommer en Black Friday Haul på torsdag eller fredag. Jeg skal bestille meg ringlight etter jul eller før kommer helt ann på, denne gangen fra Skatush som jeg har hørt døds mye bra om og jeg tror allerede da kvaliteten vil stige. Jeg vil også skaffe meg Final Cut Pro igjen, men alt dette koster penger og penger vokser ikke på trær. Jeg gleder meg til å ha alt i boks. Jeg føler jeg har lugget på samme stadiet angående Youtube lenge, og jeg vil endelig prøve å få mer erfaringer og generelt bli flinkere. Det er også noe jeg vil holde på med, og da må jeg sette høyere krav til meg selv, men samtidig ikke for høye.

Noe som jeg også vil bli flinkere til fremover da mener jeg generelt over nyttår er å jobbe mer med skole, som faktisk er noe jeg er døds dårlig på! Jeg er ikke flink til å prioritere ting som er viktig, og til neste år vil jeg nok si dette et av de viktige halvårene som vil gjøre slik at jeg kommer inn på det jeg vil selvom den skolen jeg ønsker å gå på ikke har så høye krav. Jeg ønsker uansett å gjøre mitt beste, derfor må jeg nok få bedre skolevaner.

Nå er det sikkert mange som tenker jeg enten pusher for hardt eller setter for høye krav, men jeg liker å ha noe å jobbe etter det gir meg motivasjon. Jeg elsker også å jobbe hardt for ting jeg virkelig ønsker som for eksempel Youtube, Instagram og Blogg. Det er virkelig mine gleder i hverdagen. Bloggen er som en dagbok for meg, dere skulle visst alle innleggene mine som ikke er publisert og videoene som ikke er postet. For jeg har mye på skjul også. Youtube er nok det stedet jeg får visst mest hvordan jeg er som person, der dere får kjenne meg bedre og jeg får visst meg som person i flere ulike vinkler som jeg elsker! Jeg virkelig digger å stå foran et kamera også, absolutt noe jeg trives med. Har alltid vært en liten linselus gjennom årene. Instagram er nok der jeg fremstiller livet som perfekt, prøver å holde en så kalt feed og har mer konkurranser og slikt. Jeg elsker å ha alle disse tre tingene, dere får sett så mange sider av meg og jeg vil virkelig at dere skal kunne se hvilken person jeg er derfor er jeg kanskje redd for å formulere meg på feil måte av og til. 

Jeg har faktisk no ideaaa for når dette innlegget skal stoppe, best jeg runder det av og sier natta til dere selvom det sikkert er dag når dere leser dette. Jeg må si det var herlig å dele litt tanker her og der. Dere må vite at jeg virkelig setter pris på alle dere som leser bloggen min, ser på meg på Youtube eller følger meg på Instagram. Dere er noen gode mennesker alle sammen ♥

blogges

DØDS UFRESH

Heiaaa! Nå sitter jeg i senga ny dusjet, litt ansiktsmaske her og der, uten sminke, vått hår og kjæresten sin t-skjorte. Beste kombinasjonen, right? I dag var jeg innom trening igjen, og jeg er rett og slett døds klar for å begynne å trene hardere og mer i ukene fremover! Nå har Ida altså min bestevenninne om du ikke visste det fra før av, hun har altså begynt på Yes igjen! Yes er treningssenteret jeg går på, som ligger like ved Amanda. Jeanett som er en annen bestevenninne skal ha prøve uke neste uke, og se hvordan hun liker det og krysser fingrene mine for at hun begynner!! Jeg har trent alene rundt et år, og gir meg så mye motivasjon at jeg får andre å trene med som kan pushe meg. Utenom alt dette er jeg ferdig med innleveringer, prøver for denne uken og det er så og si kun tentamener igjen. Noe som jeg syns er ganske digg. 

DET KOM SNØ I DAG. VI KAN ALTSÅ BEGYNNE Å TELLE NED TIL JUUUL!!

bloggeees

WANTIES

REKALME

HERHERHER

HERHERHER

HERHERHER

HERHERHER

HERHERHER

Hello bloggen! Husker dere da jeg blogget døds mye angående Shein? Jeg har blitt hektet igjen! Jeg hadde en laaang pause fra samarbeidet deres, men nå er jeg i gang igjen og jeg elsker virkelig denne nettsiden og den har alltid vært en av favorittene mine. Shein er døds billig, men det er frakt og hvis jeg ikke husker feil så er frakten ikke så dyr. Husk når du bestiller på nettsider som er utenlandske, så burde du ikke handle over 350 kroner. De bruker 1-2 uker til å levere.

Har du handlet hos Shein før?

blogges

SNEAKPEEK PÅ BALLKJOLEN MIN

Gjeett hva som kom på døra i dag! Joo, nemlig ballkjolen min! 1. Desember har vi juleball, og da skal vi i tiende ha lange kjoler og de på trinnene under har korte kjoler. Jeg har bestilt min fra jjhouse.no for alle som skal spørre, og jeg er super fornøyd med kjolen min! Den sitter som et skudd, den er skreddersydd og fargen skal jeg holde hemmelig til jeg viser dere hele kjolen når ballet nærmer seg. Jeg gleder meg skikkelig til å vise dere kjolen min, hvordan den sitter på og hvordan den ser ut i helhet. Jeg har allerede planlagt håret, og sminken og kanskje jeg skal lage en lignende vlogg fra når jeg gjør meg klar til ballet. Hvis det er noe dere finner interesse i så skrik ut så skal jeg få prøvet på det. 

I dag har jeg også hatt min aller første tentamen i tiende klasse, den gikk helt greit. Jeg var hjemme i tolv tiden, når jeg kom hjem slang jeg meg ned i sengen for å redigere video og se på min nye addiction nemlig serien saving hope på Tv2sumo! Den er utrolig lik grey´s anatomy, men jeg elsker jo den serien så denne er midt i blinken for meg. Jeg er allerede på sesong 3, og innen en ukes tid er jeg nok ferdig med hele serien som er på fem sesonger. 

Skal du på juleball i år?

blogges

JEG BLIR KVALM!

INNEHOLDER STERKE BILDER.

Når skal det ta slutt? Når skal andre også stå opp, og faktisk prøve å stå opp mot pels industrien? Nå har vi kommet til den årstiden der alle drar fram vinterjakker og vintersko. Det er vel ikke helt ukjent at canada goose er mye brukt, i likhet med uggs. En hver fjortis bærer nesten et slikt plagg, dessverre… Det værste er at de fleste vet hvordan disse blir produsert og hvor de kommer fra. Jeg synes ikke mye om at personer som går med ekte pels, uggs går rundt å sier at de støtter dyremishandling av dyr. Fake pels er pent, men også fordi du kan bære den av stolthet fordi INGEN har lidd av produksjonen av denne pelsen.

Jeg håper for all del at flere tenker seg om før de kjøper vinterjakken sin og droppen den ekte pelsen. Har du dyr, og har ekte pels? Tenk. Dette kunne like så godt vært katten din eller hunden. Jeg har alltid lurt på hva er vitsen å kjøpe en jakke med ekte pels? Skal du liksom føle deg bedre med å gå med et dyreliv på halsen som er blitt mishandlet, eller hva jeg skjønner ikke. Det også flere som sier “ja, men denne jakken var allerede lagd, da var dyret allerede dødt”, men for pokker da trenger du å slenge penger på dette stakkars dyret? Du VET like godt som meg at de bare vil lage flere, de tjener penger på at du kjøper dette stakkars dyret og du støtter dette. Jeg syns det er trist. 

Når du vet at disse stakkars dyrene tortureres og pines for at DU skal kunne ha pels på hetten (en detalje som forøvrig ikke er viktig for at du skal holde deg varm), tenker du virkelig ikke over hvor grusom denne insdustrien er, og at du er med på å holde liv i den? Jeg er oppriktig nysgjerrig på hva som farer gjennom hodet ditt når du velger å si ja til pels. Kan du være så snill å forklare hvordan du kan være i stand til. Hvorfor du tar et slikt valg?

I Kina sier de at jo mer dyrene lider før slakt, jo blankere og finere blir pelsen og da blir de altså flådd levende. Går det ann å tro noe sånt?? Jeg blir så sint og forstår ikke helt tankegangen til folk… Vi lever i 2017 og det fins faktisk fuskepels.. Med tanke på at dyrene ikke har noen stemme, må vi snakke for dem. Med min blogg kan jeg gjøre det, jeg føler meg stolt og flink som forhåpentligvis kan utrette en forskjell med dette jeg skriver en gang i blant.   

Jeg håper for gudsskyld at pelsindustrien stoppes, folk åpner øynene for vi må ta vare på dyra våres! Vi klarte å ta tak i festivalen i Kina, og hvorfor skal vi ikke klare å ta tak i dette også? VI MÅ BARE GI LITT INNSATS!! Jeg klarer faktisk ikke å se flere pelskrager, jeg? Jeg blir både uvel, rasende og forferdelig lei meg! Nå er det nok. NEI TIL PELS!

blogges

TUTORIAL: GANGSTER CLOWN

Heisann! Jeg beklager så mye at videoen kommer såpass sent, denne videoen skulle egentlig komme på mandagen. Jeg hatt så mye å gjøre når det kommer til skole derfor jeg har vært litt tilbake, flere trodde jeg tok nok en pause, men neida! Jeg er enda her. Det var flere av dere som fortsatt ville ha videoen selvom halloween er over for i år, men jeg håper dere hadde en flott halloween alle sammen ♥ Dere må gjerne huske å abonnere på kanalen min HER, dere finner også alle produktene som er nevnt under på videoen i beskrivelsen.

blogges