SPEAK OUT CHALLENGE

DpqNxOCoXcg
 
Det er utrolig lenge siden sist video føler jeg, derfor følte jeg det var på tide at jeg kom ut med noe nytt! Jeg håper virkelig dere liker dagens video som jeg filmet sammen med Jeanett og Tiril for faktisk over en måned siden, hehh ops. Dere må gjerne sjekke ut instagrammene deres!
 
blogges

MITT MÅL

Heisann dere! Dere hører veldig lite fra meg nå fortiden, føler selv at jeg har lagt blogg og youtube litt til siden. I dag når jeg kom hjem fra skolen som var veldig tidlig på grunn av har ikke følt meg så bra i dag, satt jeg meg ned for å skrive ned ideer til både videoer og innlegg fremover for som jeg har sagt tidligere og som jeg sier nå så ønsker jeg å bli mye mer aktiv. Mitt mål akkurat nå er at jeg skal klare minst to innlegg daglig, og to videoer i uka og ja det er mye arbeid. Derfor det også blir så vanskelig siden jeg tross alt har skole ved siden av.

Jeg har hatt veldig mye å tenke på i den siste tiden, derfor jeg har vært litt “off” på sosiale medier, kanskje. Som alle sier ta en pause når du trenger det, og heller kom sterkere tilbake og slik tenker jeg selv også. Nå nærmer det seg også konfirmasjon for meg, og jeg har altså konfirmasjon 7.Mai som allerede er om to uker. Jeg gleder meg utrolig mye!! Til å både bruker bunaden, spise mye mat, være med familien og ha en hel dag der vi feirer meg! Egentlig hater jeg å være midtpunktet når det kommer til slike familie opplegg. 

Men dere vi blogges mer i morgen, skal se så kalt pærra å sove ♥

15 !!!

Tidligere i uken altså tirsdag ble jeg endelig 15 år som jeg har ventet på en god stund. Som nevnt tidligere så drog jeg ut til byen sammen med Emma og Madelen for å spise en god middag og dessert. De ble også med meg hjem senere på kvelden for å overnatte siden vi allerede var i gang med feiringen. Da vi kom hjem til meg hørte vi på musikk, vi ble hekta på et spill på messenger av alle steder som heter everwing, brukte opp helium ballongene fra Egon hehh, vi begynte også med en liten maraton av 13 gode grunner som jeg nå endelig er ferdig med og helt ærlig syns jeg serien hadde veldig dårlig spenning. Ja, handlingen var bra og meningen bak er veldig bra, men syns selv det var en “dårlig” serie. Jeg er da uten serie for øyeblikket så om du har en serie å anbefale, skrik ut! Jeg trenger virkelig noen gode anbefalinger akkurat nå. 

Jeg må bare si tusen takk til alle som gjorde den dagen spesiell for meg både familie og venner, dere som var en del av den gjør alltid bursdagen min like fin hvert år og jeg er virkelig heldig som har slike mennesker rundt meg. Veldig glade i dere alle sammen som var der på dagen min! ♥

blogges

FISHNET WITH BOYFRIEND JEANS

inneholder sponsetprodukter

HER, finner dere jakken / HER, finner dere strømpen / HER, finner dere skoene / HER, finner dere instagramen til de som selger vesker. 

Da er jeg offisielt 15 år!! Jepp, i dag har jeg bursdag og derfor skal jeg ut sammen med Emma og Madelen på llferno ved kaien å spise middag sammen. Jeg ser virkelig frem til en skikkelig gooood dessert for en gang skyld! Jeg overnattet fra i går kveld til i dag tidlig hos Ida som er min bestevenninne, vi hadde en liten feiring med champagne da klokken slo tolv og jeg våknet opp til egg og bacon. Jeg har også vært hjemme en liten stund, fått gaver, kake og koset meg sammen med familien en liten stund. Jeg kommer ikke til å ha noe selskap med venner før etter påsken på grunn av alle er bortreist nå i ferien, det blir moro, men nå må jeg nesten komme meg ut døra for å møte girlsa! ♥

blogges