MÅNEDENS GLOSSYBOX

Heii alle sammen ♥ I april så melte jeg meg inn i glossbox, altså at jeg abonnerer på det (dette er ikke et sponset innlegg). Jeg var med i Girl:IT før men nå er det ikke noe for meg lenger, og da byttet jeg til Glossybox. Jeg er jo veldig glad i skjønnhet/sminke så det passet egentlig ganske bra for meg. Jeg ble utrolig fornøyd med det som kom i esken i dag. I glossybox så får du fem skjønnhets produkter hver måned for 179kr. 


Her ser der alt jeg fikk i denne pakken, jeg har ikke testet det ut enda men det kommer jeg nok til å gjøre. HER kommer dere forresten til fremsiden til glossybox. Jeg kan anbefale dere og abonnere på glossybox, viss dere er interesserer dere innom for dette.

 Eyeshadow – Nail polish – Lipstick – Reflash (eyelashes)

Så fikk jeg også noen prøver fra Loreal Paris sin skin perfect (dagkrem). Den skal jeg teste ut i dag, og fremover.

Vil dere at jeg skal ha månedens glossybox hver måned?

Klem Therese.

ROOM TOUR 2K15

Hei dere. Nå har jeg endelig fått filmet videoen dere har ventet i spenning på, denne videoen har vert så utrolig etterspurt og nå er den endelig klar! Så jeg håper dere egentlig liker den, og gjerne kom med videoforslag i innlegget fra i går. Gjerne legg igjen en kommentar om hva du syns om videoen eller rommet.

HER kommer du til kanalen min, blir veldig glad om du legger igjen en tommel opp og en subscribe på kanalen min så hadde jeg blitt utrolig glad! 

HUSK OG SETT PÅ 1080HD PÅ VIDEOEN FOR BEST KVALITET, TRYKK PÅ INNSTILLINGER.

VIDEO-ONSDAG

Hei alle sammen. Dere har kanskje skjønt at jeg har startet med noe som jeg har valgt og kalle video-onsdag siden jeg skal komme ut med video her på bloggen hver onsdag. Mange gir meg video forslag på forskjellige steder, men for og gjøre det mest ryddig vil jeg at dere skal heller kommer med videoforslag under dette innlegget! Sånn at det skal bli enklere for meg og finne det igjen!

Så gjerne kom med mange videoforslag, helst videoer som du kunne ønske deg og tror kunne vert noe kjekt og se på! I morgen kommer det en ny video her på bloggen, og det er ikke en hemmelighet at det er en Room tour. Skal få til en Room decor (DIY) snart, men jeg ville først ha en Room tour.

 

Denne super fine collagen er fra We Heart it, å den er bare elsk!

Klem Therese.

NYTT DESIGN

Hei alle sammen, merket dere i går at jeg hadde fått et nytt design på bloggen? Det er den samme som har laget alle mine design, og det setter jeg så utrolig stor pris på at hun tar seg tid til det. Føler bloggen blir mye mer personlig, når du har ditt eget design også, så ble veldig glad da hun lagde et nytt til meg. Det er Ane Karine som har laget designet mitt som vanlig og hun er så utrolig flink med webdesign, hun lager også headerene mine!

Jeg anbefaler dere veldig sterk og sette dere ned og lese bloggen hennes, hun har en fin og bra blogg! Jeg leser den fast selv, og hun er skikkelig fin og snill jente. Jeg er veldig glad for at det er hun som lager designene mine. HER kommer dere rett til bloggen hennes. Hun lager gratis headere, hun har laget til ganske mange også! Hun fortjener så mye mer syns jeg! Ane Karine har et naturtalent i dette, å jeg er så heldig at jeg får alt dette nesten helt gratis.

Har du vert bloggen til Ane Karine før? HER og HER er direktelink til instagramene hennes!

Jeg ble helt forelsket i det nye designet mitt, så håper jeg også dere liker det! Gjerne kom med en liten tilbakemelding.

Klem Therese.

VIDEOFY MEET-UP

Hei alle sammen! I dag var jeg på Meet-up med noen andre”kjente” videofyere som bur her i nærheten. Koste meg utrolig mye, vi gjorde masse kjekt! Blant annet at vi lagde forskjellige videoer, tok bilde å snakket en del. Vi hoppet også på trampolinen i slutten, og Victoria&Sofie lærte meg baklengs salto! 

Vi spiste pizzaboller, og spiste masse snop/chips. Vi lagde 3-4 videoer husker ikke hvor mage det var igjen. Men jeg tror alle koste seg, og hadde det kjekt. Vi får se om vi gjør det igjen, men det var såå gøy! Jeg kommer til og legge ut en Vlog på videofy ,så viss dere vil se den så heter jeg Theresesorenes der. Gjerne følg meg der for andre videoer som ikke kommer her på bloggen.

For dere som ikke vet hva videofy er, så er det en app på mobil/ipad så man kan se på videoer. Nesten litt sånn som Youtube bare mindre versjon.

Her ser dere bilder av den fine gjengen.

– TULLEBILDE –

Hva har du brukt dagen din på?

Klem Therese.

VIDEOFY DAG // OUTFIT

Hei mine fantastiske! I dag skal jeg til Sofie siden vi skal ha sånn meet-up hos Sofie for “kjente videofyer” her jeg bur. Alle har kjøpt hver sin ting til dagen i dag, og jeg tror det kommer til å bli veldig kjekt å bli kjent med de andre. De er skikkelig flinke til og lage videoer alle sammen.

Jeg kommer nok til å ta noen bilder når jeg er der, Vi er veldig mange jenter som skal være sammen 10-11 personer så vi er en del. Men jeg tror det kommer til å bli veldig kjekk dag. Jeg skal vlogge og kanskje lage en video med de andre vi får se. Jeg kjenner noen av de fra før men blir kjekt å få bli enda bedre kjent med de også!

Cardigan: H&M

Bukse: Bikbok

Sko: Converse

Topp: Cubus

Ha en kjempe fin dag alle sammen!

GJØR SKOLEN MER MORRO

// Only.Jenter sitt tips på Instagram

Hallo! Jeg og @Only.jenter på instagram har på en måte inngått et sammarbeid. Jeg skal poste noen av tipsene deres her på bloggen min, mens jeg gir henne creds. Så det vil komme ut tips en gang i uken. Denne gangen skal jeg gi dere et tips til å gjøre skolen mer morro. Jeg har brukt dette tipset selv og jeg synest faktisk at det har funket bra. 

– Ha alltid på gode og komfortable klær som du selv liker. For starmme klær kan påvirke skolearbeidet.

– For dere som får lov å ha med mobil/ipad/pc osv så er det veldig lurt å legge vekk alt Mobil/Ipad osv.. Det kan bli veldig distraherende.

– Få energi før en prøve! Da varer den ca. til og etter der du blir sliten.

– Bruk masse farger både når du gjør oppgavene dine og på bokbindet! Kanskje kjøp deg noen freshe tusjer som du kan pynte med. Alt frister mye mer da. Jeg elsker å pynte og sånt på bøkene!

(Collage lagd av meg, men bilder fra Google.no)

– Ha en frisk og god matpakke med deg, og samme med drikke! Ha en fin flaske og matboks. (Sparer penger og av å ikke kjøpe i kantina)

– Ha oversikt over alt skoleting! Alle bøkene skal være tilgjengelig hele tiden.

– Det er alltid mye enklere å ha organisert seg! Lag Diy´s til å bruke som oppbevaring i skap og sekk.

Dette var alle tipsene! Jeg anbefaler dere å følge @Only.Jenter på Instagram for enda flere gode tips. Dette er en av mine favoritt tips bruker.

Likte du dette tipset?

Klem Therese.

FAMILIE SELSKAP

Hallo! I dag skal vi ha familieselskap for meg og lillesøstra mi Caroline, gjestene kommer i tre tiden. Jeg fikk ikke tid til å poste tipset i går på grunn av at pcen min ikke funket i går, men den er fikset nå da. Så nå må jeg få fart på bloggen igjen haha. I dag skal jeg vertfall ha familieselskap og det blir sikkert kjekt å masse kaker og litt sånt.

Jeg har jo hatt bursdag og Caroline har snart og derfor er det bare lettere å ha i lag. Får sikkert masse fint. Gleder meg til å få møte søskenbarna mine igjen å resten av familien, alltid kjekt å se dem igjen! Senere i dag har jeg tenkt å få gjort en del blogging, og få gjort noen av ønskene til leserene mine. Har du noen ønsker så er bare til å si det, så får jeg kanskje oppfyllt de også.

Ha en fin lørdag alle sammen, og kos dere ikke minst!

Klem Therese.

FREDAG WOHO!

Hallo! Nå er det helg nok en gang, tiden går utrolig fort syns jeg! Det er jo faktisk ikke så utrolig lenge til sommer ferie, gleder meg så mye! I dag hadde vi en helt normal dag på skolen, etter skolen var Madelen med meg hjem og vi kom hjem for en stund siden. Jeg og Madelen er faktisk nesten helt like i dag, siden vi har begge samme skjorte som er fra Bikbok.

Vi har spist Taco, og så skal vi sikkert lage video eller noe lignende typsik oss! Det regner utrolig mye ute, så det frister ikke så mye og gå ut å det er utrolig dumt. Jeg skal få prøvet og komme ut med et tips til dere i dag, jeg har fått en del spørsmål om jeg kan legge ut et tips i dag å det skal jeg prøve og få til. Nå skal jeg kose meg sammen med Madelen å nyte fredagen!

Ha en fin dag alle sammen, håper dere koser dere!

NEW IN FROM SHEINSIDE

HER finner dere nydeligheten.

// Sponset innlegg av Sheinside.com

Hei! I dag kom denne superfine skjorten i posten! Ble utrolig fornøyd med den. Jeg elsker å ha skjorter rundt livet fordi det ser utrolig tøft ut, så denne skjorta passet meg fint. Den er veldig behagelig å på seg og ikke minst tøff/fin å ha på seg. Den er fra Sheinside.com og det er en side dere bør absolutt sjekke ut. De har utrolig mye stilig som jeg tror hadde fallt i smak hos dere.

Ha en fin dag videre alle sammen!