MIN VALENTINES

Hei dere ♥ Hadde dere en fin valentines? Jeg har prøvd å vlogge mest mulig av min valentines, men jeg må se hvordan hele vloggen ble etter jeg har redigert den. Jeg har mange videoer på lur som er på vei! Jeg må bare få settet meg ned å redigert dem. Uansett, jeg hadde en veldig fin valentines! Dette var vår første skikkelige valentines. Selvom vi var i lag på valentines forrige år også, men da var vi helt i start fasen og det var faktisk første gangen Jan Daniel overnattet hos meg. Det er helt sykt hvor fort det siste året har gått!

Jeg har egentlig aldri brydd meg noe særlig om valentines, selvom det er en veldig hyggelig dag uavhengig om du er singel eller i et forhold. Det kommer helt ann på hvordan du gjør dagen selv, tenker jeg. Spesielt når du er i forhold syns jeg faktisk er viktig, fordi det er en dag i året hvor du faktisk har “lov” å være litt klein som mange syns. Samtidig viser det hvor mye du bryr deg, og du har en mulighet til å gi en ekstra oppmerksomhet enn hva du gjør i hverdagen.

Alle vet hvordan jeg er, og jeg gjør alt ekstra hehe. Jeg elsker å styre å dille med alt. Derfor gjorde jeg en del ut av dagen, eller pyntet en del på rommet mitt. Jan daniel kom litt tidligere enn hva jeg hadde planlagt, og da overrasket han meg med roser. Sykt søtt!

For 2 uker siden bestilte han også bord til oss på en Resturant. Vi gikk ut å spiste, og det var sykt digg mat! Samtidig som det var utrolig hyggelig. Når vi kom hjem så fikk jeg han til å lukke øynene igjen før jeg tok han med inn på rommet, og han fikk se hva jeg hadde gjort. Tror han ble glad haha. Føler også at det er sykt mange jenter som alltid forventer at guttene skal gjøre noe, men jeg syns det er minst like viktig at vi jenter også stepper opp gamet litt.

Vi smeltet sjokolade, og dyppet dem i jordbær samtidig som jeg hadde kjøpt rosevin. Vi koste oss resten av kvelden med å se på en serie, og kose oss med mye digg! Alt i alt en veeeeeldig vellyka valentines <3 Og er så glad jeg få tilbringe dagen med han!

Håper dere også hadde en bra valentines uansett om dere var alene eller med noen <33

Blogges

DET ER SÅ TRIST…

Jeg satt på bussen og begynte plutselig å tenke over noe.. som mange vet er jeg en offentlig person. Jeg skiller veldig mye mellom “Therese Sørenes”, og “Therese”. Det er to forskjellige personer, mener jeg. Det er mye likhet, og jeg mener ikke at jeg ikke er meg selv på sosiale medier for det er jeg virkelig! Jeg prøver å være veldig ufiltret hele tiden. Det er bare en ting jeg har merket, og har tenkt veldig mye på i det siste og klarer ikke helt å samle meg til hva jeg faktisk tenker om det.

Jeg bor i en veldig liten by, og jeg føler litt at alle vet hvem alle er. Jeg føler ikke at jeg kan gå et sted uten at noen hvisker, bitch blikker osv. Jeg hater egentlig å si slike ting fordi føler at jeg fremstiller meg erogent, men det er ikke formålet mitt. Det er alltid noen skal ha noe å si på hva jeg gjør, hvordan jeg ser ut og det er aldri bra nok å være kun meg? haha. Ja, jeg har valgt det helt selv og skal ikke klage noe på det. Det jeg skal frem til er at veldig mange kommenterer på ting jeg gjør offentlig altså på sosiale medier og lar det gå utover “Therese” på en måte. Det er veldig vanskelig å sette ord på det jeg skal frem til.

Enten om det er at jeg ikke får være med på noe fordi jeg drar oppmerksomhet, får noen blikk, legger ut noe av meg på sosiale medier bak ryggen min og hvor stopper det. Jeg tar meg selvfølgelig ikke nær av det, fordi jeg skjermer meg veldig mye fra det og ønsker ikke å ha et negativt fokus på ting. Selvfølgelig kan det være kjipt av og til, fordi hvem hadde likt det?

Jeg får ikke mye hat, men jeg føler mye skjer bak ryggen min og alltid skal andre ta ting på en stygg måte eller gjøre det jeg gjør negativt. Det er litt dumt, fordi hvorfor ikke unne meg det heller og faktisk prøve å heie på meg og andre. Jeg kan et eksempel; Hvis vennene mine hører noe eller noen sier noe til de så er det alltid “Hun er ikke sånn i virkeligheten” blabla, fordi andre tror jeg er overlegen og bitch. Det er jo nettopp fordi andre tror de kjenner meg, men det er mye mer bak merkevaren min som er “Therese Sørenes” enn det alle ser. En influencer må alltid holde seg attraktiv og være interessant. Det er ikke alt som jeg gjør på sosiale medier som jeg ville gjort i hverdagen, fordi jeg er mye mer enn hva bloggeren eller youtuberen er. Føler jeg kan snakke evigheter om dette, og føler det aldri kommer til å endre seg heller.. men følte for å dele litt om det uansett.

Blogges

EN STOR ENDRING!

Reklame | Reklame for NJBEAUTY

HER – finner dere Instagrammen hennes!

Hei dere ♥ Se hvor nydelig, ikke sant? Jeg har lenge savnet å ha skikkelige klør! haha. Jeg har siden sist gang jeg var hos Nicole hatt gel på mine egne negler, og jeg virkelig digget det også! Men, alle som kjenner meg vet at jeg elsker mine diva klør uten tvil! Jeg tok ekstra lange denne gangen, og jeg tulle ikke jeg kunne dødd for denne fargen! Vi blandet sammen en så unik blå farge, and i freaking love it! Det er faktisk en stor forandring å gå fra ganske korte negler til veeeldig lange! Jeg føler meg ekstremt jentene, og sykt diva igjen! Elsker den følelsen! haha. Det er virkelig en digg velvære følelse, og er så glad for at Nicole etter 2 år nesten fortsatt gjør neglene mine.

Altså, jeg tuller ikke, men den kvinnen der får meg til å føle meg fresh hver eneste måned og gleder meg til hver time alltid! Like gøy å slå av en prat med hun, og jeg har tatt negler hos mange og det er ikke alltid jeg har gått ut med et smil. Det gjør jeg virkelig hos hun, fordi hun får det presist sånn som jeg vil, og koser meg alltid der! Virkelig det beste stedet, og jeg vet jeg skryter hun opp i himmelen but she the best! Hva har dere gjort i dag?

Blogges

JEG HAR TATT TATOVERING

Hei dere <3 For et par dager siden tok jeg tatoveringer, og jeg tok to stykker om betyr ganske mye for meg. De to hjertene som dere kan se her er det foreldrene mine som har tegnet. Det er altså ikke bare to helt randome hjerter, og det er derfor de ikke ser så ´perfekte´ut. Jeg tok også en tatovering til under kragebeinet som det står ´lidenskap´på, og denne skal helt enkelt symbolisere alt jeg har fått til med sosiale medier til nå og kommer til å få til. Det er lidenskapen min, og kommer alltid til å ha en betydning for meg og derfor ønsket jeg å tatovere det på meg.

Jeg syns faktisk det var vondere på siden av handen enn hva det var med kragebeinet. Jeg kjente det ganske godt når det var på handa, men under kragebeinet var det ikke så verst. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, og syns de ble veldig fine! Hva syns dere? Jeg har jo en rose som jeg tatoverte for et år siden, og den er plassert under den ene puppen haha. Jeg er faktisk veldig fornøyd med den også. Lurer på om jeg noen gang kommer til å ta flere, hmmm

Blogges

BLOGGKRIGEN TAR ALDRI SLUTT

Haha, jeg gikk faktisk i en stor pelskåpe, leopard pysjamas og uggs på butikken i dag! Dette er typisk outfit for meg når jeg har ingen planer! 

Hei dere <3 Akkurat nå holder jeg på å få redigert en video som skal opp i dag, og resten av kvelden skal jeg egentlig bruke på å øve på teorien på billappen. Jeg vurderer å prøve meg på teorien neste uke, men jeg sliter så med å føle meg trygg nok til å faktisk prøve. Noen andre som sliter med det? Jeg gidder ikke akkurat å prøve hvis jeg allerede vet at jeg kommer til å stryke, om dere skjønner?

Hva tenker dere angående Vixen i går? Jeg har aldri vært så opptatt av Vixen for å være helt ærlig, men det var ekstra spennende når jeg våknet i dag til mange stories av Kristin Gjelsvik som går ut mot Sophie Elise. Jeg vet helt ærlig ikke hva jeg syns om det? Jeg føler kanskje det blir litt for personangrep til tider, og andre synes kanskje ikke det. Jeg tror kanskje at jeg føler det blir personangrep fordi jeg har veldig stor respekt for både Kristin og Sophie. Jeg følger også mest med på Sophie, men jeg skjønner absolutt Kristin sin side også. Jeg har aldri vært en person som har følt på presset, og kanskje derfor vanskelig for meg å ha en mening angående denne saken. Jeg har aldri følt det har vært en ´big deal´ om influencere har vært åpen om slike ting. Jeg tror helt ærlig dette kommer til å være et tema vi kommer til å diskutere i all evighet, fordi jeg tror aldri vi kommer til å komme til en enighet! 

En annen ting som jeg syns er veldig gøy er at du kan tydelig se at det er mye mer youtubere i Vixen i år enn tidligere. Jeg føler vi kan tydelig legge merke til at Youtube Norge vokser stadig, og jeg er glad jeg er med på reisen når miljøet bare blir større og større. Agnete vant faktisk årets influencer i går! Gratulerer! Herregud, det er fortjent og selvfølgelig alle de andre som vant en pris. Hva tenker dere om Vixen i år?

Blogges