ALT OM MINE VIPPE EXTENSIONS

sponsetbehandling

HER, finner dere genseren #annonselenke

Som dere fikk med dere i mitt sist blogginnlegg, har jeg vært over hos Juste på Albatross Spa & Fitness å tatt på vippe extensions. Det er utrolig mange som hadde spørsmål angående disse vippene, derfor tenkte jeg å skrive et enda mer detaljert innlegg angående disse vippene mine. Jeg har da altså lengden 8,9,10,11,12,11 mm & tykkelse 0,07 mm & volume vipper og D curl. Jeg syns mine vipper ble døds fine, arbeidet ble så bra fullført, lengden ble perfekt og vippene ser amazing ut! Jeg er rett og slett obsessed med vippene mine. Det er flere som lurer på hvorfor jeg tok vippe extensions og det var egentlig bare på grunn av jeg var lei av å ta på falske vipper hele tiden i tillegg ser extensions mye mer ekte ut, jeg har sparer også ganske mye tid når jeg har disse og jeg syns det var spennende å få teste ut.

SPØRSMÅL FRA DERE:

Var det vondt etter du hadde tatt vippene?

Det var verken vondt under behandlingen eller etter. Det var utrolig av slappende da Juste holdt på med mine vipper, rolig musikk og vi snakket. Jeg kjente så vidt at hun holdt på med mine vipper. Det er også flere som pleier å sovne under en slik behandlingen siden du ligger der såpass lenge. Det var heller ikke vondt da jeg endelig kunne åpne augene mine, det eneste som var litt ubehagelig var at mine øyner rant etter behandlingen, men det gikk over og var kun fordi det var unormalt. 

Hvor tar du vippene dine?

Jeg tar vippene mine hos Juste, dere kan få tak i hun HER på Facebook og HER på Instagram. Hun tar behandlinger på Albatross spa & fitness, Facebooken deres finner du HER. Hvis du ønsker en time hos flinke Juste er det bare å ta kontakt med hun! Super hyggelig og imøtekommende dame!

Hvor lenge har du hatt vippene?

Jeg har hatt disse vippene nå i snart over en uke allerede! Elsker de så mye allerede, angrer ikke et sekund! 

Når begynte du med vippe extensions?

Jeg tok vippe extensions for aller første gang da jeg var hos Juste nå sist. Det er absolutt noe jeg kommer til å fortsette med videre også. 

Hvor mye koster det?

Hvis jeg husker rett koster det 1700kr for første gang du tar vipper, 1000kr da du skal ta påfyll på vippene dine. Det spørs egentlig helt hvor du drar, men om jeg skulle tatt vipper uten en sponetbehandling tror jeg likevel at jeg hadde dratt til Juste for det er skikkelig kvalitet og vet at hun bruker trygge produkter i tillegg at hun er såpass dyktig med arbeidet sitt! 

Hvorfor valgte du å ta akkurat den størrelsen og lengden? 

Det var ikke jeg som valgte lengden min for Juste hadde tilpasset vippene etter personligheten min og øynene mine. For jeg er jo en jente som elsker sminke, bruker en del sminke og derfor hadde det ikke blitt så fint med for eksempel klassiske vipper på meg. Jeg ønsket også selv volume vipper, med fin lengde, men ikke for lang heller.

Hva er ulempen og fordelen med vippe extensions?

Jeg vil si at det er mest fordeler med vippe extensions på grunn av du slipper styret med mascara, du føler deg tusen gangere freshe på en morgen med vippene, det ser jo døds bra ut så lenge arbeidet er bra utført og jeg vil også si det er en liten selvtillitboost på grunn av jeg føler meg mye penere uten sminke. Da du først starter med vippene så blir du avhenging! lover deg. Det finnes også ulemper med vipper så klart!  Som vedlikehold, oljefrie kosmetikk- og ansikts produkter, hensyn / påpasselig og koster en del penger.

Hvor lang tid tar behandlingen?

Første gang du skal ta vipper vil det ca ta to timer, men jeg vil si at det er verdt vært eneste sekund. 

Mister du dine ekte vipper?

Vi må alltid huske på at vippene våres blir byttet ut uansett, du vil miste flere og når dine vippe extensions går av vil du på en måte bli litt blind i tillegg for du er så vant med så mye vipper. Hvis du har prøvd vippe extensions en gang, men du ønsker ikke mer og du har nesten ikke flere vipper igjen bruk Tran til vippeserum, Juste fortalte meg at dette var det beste for vippene. 

Hvor lenge varer vippene dine?

Jeg tror nok de vil vare i 3-4 uker ca, men man burde ta påfyll etter 2-3 uker tror jeg det er. 

Håper dere fikk svar på en del av det dere lurte på angående vippe extensions, om det er noe mer så let me know!

blogges

MØT MEG I OSLO!

Denne fredagen tar jeg turen over til Oslo for på lørdag skal jeg sammen med Rikke på Gullsnutten meetup på jernbanetoget, det kommer også tonnevis av andre youtubere! DU har muligheten til å møte DINE FAVORITTER. Dere finner arrangementet HER (for de med facebook), og jeg håper på å få møte mange flere av dere! Det er alltid like koselig å møte dere som følger meg rundt omkring på sosiale medier hver eneste dag. Gullsnutten altså prisutdelingen for youtubere/instagrammmere/facebook profiler blir også sendt på NRK1 + Youtube senere på kvelden, husk å få med dere det! Jeg ønsker forresten bare å takke alle som stemte på meg til årets gullsnutten i år, ble ikke nominert, men en stemme er mer en nok for meg! ♥ Det betyr utrolig mye.

Jeg ser utrolig mye frem til denne uken, neste uke er det også siste uka før det er påskeferie! Gjeeeetttt hvem som har bursdag i ferieen! ohyes. THERESE 😀 Tilbake til Gullsnutten, nedover reiser jeg med tog sammen med Rikke Hansen som dere sikkert har sett flere andre steder. Hun driver på med både Instagram og Youtube, HER finner dere hun. 

Håper dere alle får en utrolig fin uke videre!

blogges

GOD HELG´a + NYE VIPPER

HER, finner dere denne utrolig tøffe genseren fra Romwe. #annonselenke

Heisann dere! I går hadde jeg en utrolig bra dag for da var jeg nemlig hos en utrolig herlig dame som tok vippe extensions på meg, og jeg ble utrolig fornøyd! Dere ser resultatet på bildene over, hvis det er av interesse kommer det et enda mer detaljert angående disse vippene siden vet det er mange som er veldig nysgjerrige når det kommer til akkurat dette. Jeg har også en vlogg på lur fra når jeg var der 😀 Jeg anger ikke et sekund, tar det hos en dame som heter Juste (jobber på Albatross spa), HER finner dere Instagrammen hennes, HER finner dere Facebooken hennes, HER finner dere Albatross sin Facebook. JA, det er en sponsetbehandling og kunne ikke vært mer giret over det.

Nå er det endelig helg, så dere god helg! Jeg håper dere får en utrolig fin helg som dere fortjener hver og en av dere. I dag skal Milena komme over til meg for å overnatte, foreldrene mine er bortreist så er derfor alene hjemme sammen med min store søster. Jeg har også vært en liten på macern sammen med Emma og Madelen, de er det alltid like koselig å være med! To herlige jenter, og avslutter denne dagen med godjentami Milena ♥

blogges

SKAL JEG SLUTTE Å BLOGGE?

HER, finner dere genseren min. (annonselenke)

God stund siden sist dere! Jeg har fått flere spørsmål angående det med og slutte å blogge, siden det tross alt har vært en lang uke uten bloggen og uten oppdateringer. Jeg har faktisk tenkt over dette selv denne uken med og slutte å blogge, for egentlig vet jeg ikke. Jeg elsker å holde på med bloggen, dele bilder og skrive lange innlegg for bloggen. I det siste har ikke akkurat dette vært min prioritering, den har vært på et helt annet fokus som blant annet venner, filme mye til youtube og skole av alle ting. Det har vært godt å ikke måtte tenke hele tiden på dette med oppdateringer, ta bilder av neste antrekk og dele detaljer av hva jeg driver med. Jeg har også samtidig savnet det, for er jo dette jeg brenner for?

Tror egentlig at motivasjonen er noe jeg må jobbe med, pushe den opp litt og ikke legge bloggen til siste prioritering som den har vært. Jeg skal altså IKKE slutte å blogge med det første, vet enda ikke hva fremtiden vil bringe, men tar dagene som de kommer. Denne helga har jeg hvertfall vært på tivoli, redigert flere videoer og vært med venner. Håper dere får en utrolig fin søndag alle sammen! ♥

blogges

SNAPCHAT Q&A

Håper dere finner svar på en del av det dere lurte på, husk å add med på snapchat: Theresesblogg! Jeg prøver å oppdatere dere så mye som mulig der, gjerne også fortell meg om hva dere synes om videoen. HER, finner dere kanalen min om dere ønsker å abonnere.

blogges

HADDE VÆRT BEDRE UTEN.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gooood fredag babes! Da er det endelig på tide med helg som er utrolig herlig, første uken etter vinterferien “done”. Jeg har ventet på denne helgen nå, pågrunn av at vi har hatt utrolig mye prøver og fremføringer denne uken som har påvirket både blogg og youtube. Tenk hvor mye bedre det hadde vært uten både prøver og lekser, da hadde jeg hatt utrolig mye mer tid til mine hobbyer. Vi får vel gjøre det beste ut av det, right?

I dag har jeg vært på trening i en god stund, blitt ferdig med skole arbeid, en video som kommer i morgen, vært med venner og skal slappe av resten av kvelden. Denne helga skal jeg kose meg utrolig mye sammen med mange kjekke folk, og prøve å bruka helga litt produktiv for både youtube og blogg. Jeg har utrolig mye som må redigeres for jeg har filmet en del i det siste, og de videoene er videoer som jeg gleder meg til å få opp til dere. Jeg har utrolig mye spennende i vente til dere! 

Ha en strålende helg!

blogges