7 FAVORITTER – APPS

Det er utrolig mange som lurer på hvilke apper jeg bruker, og har lenge ønsket et slikt innlegg der jeg viser dere noen av mine store favoritter. Jeg bruker som alle andre Instgram, Snapchat og Facebook. Men jeg bruker også andre apper, og ikke bare de. Da får dere kanskje noen som dere ikke har testet ut før, og da anbefaler jeg dere å gjøre det! 

♥ Blogg.no 

♥ Brazilian butt trainer

♥ Tetriz

♥ Vsco

♥ Shazam

♥ Moldiv

♥ Sub count

Vil dere ha flere anbefalinger?

blogges

UNBOXING ♥ BANGERHEAD

Heisann! Første gang på lenge jeg har fått opp en video så tidlig som dette, og jeg er faktisk på skolen. Men uansett dette er en video i samarbeid med Bangerhead, og håper dere liker videoen. Alle linker til produktene, finner dere i beskrivelsen på videoen som dere finner på Youtube. Kanalen min finner dere HER, gjerne sjekk den ut.

blogges

EN TUR HOS FRISØREN

Holaa! Jeg er endelig hjemme, og er helt parkert i senga og er klar for en kveld med å se på serie å slappe helt av. Jeg har vært en tur hos frisøren, og ja er super fornøyd! Gjorde en liten endring med å farge det i “hodebunnen”, som en slags ombree. Den tok jeg et hakk mørkere enn min normale hårfarge, og hun blandet det med en annen farge også slik at det skulle bli en mer kald farge og ikke gul. Jeg fikk også klippet av noen cm fra håret, og gjett hva. Frisøren måtte sette seg på gulvet for å klare å klippe det, sier seg hvor langt det har blitt. Ble et veldig bra resultat syns jeg, og godt med en endring.

I dag hadde jeg også en prøve, og er herlig å være ferdig med å øve denne uka. Nå nærmer det seg også halloween, og skal få prøvet å poste en halloween sminke look til søndagen, hvis det er noen som er interesserte i det! Gjerne fortell om du er interessert i en slik video. I helga får jeg besøk av Milena, og noen andre venninner og vi skal kose oss med en slags halloween feiring.

Håper dere får en super kveld videre!

Uten blitz ser du overfor her.

Blogges

RPØVE ETTER PRØVE

inneholder annonselenke

HER, finnere dere den rosa toppen!

Heisann dere! Nå er jeg midt i gang med å øve på forskjellige prøver som jeg har denne uken, og derfor jeg ikke får oppdatert dere like mye. Det er ikke alltid like lett å håndtere både blogg, youtube og skole på samme tid! Prøver hvertfall så godt jeg kan, og håper det funker bra nok. Nå fremover har vi flere tentamener (slutten av November), vanlige prøver og flere oppgaver! Kjenner jeg er sliten allerede, og er så vidt i gang. 

Men i dag har jeg kun tenkt å bruke på å øve til prøver, og på torsdag har jeg faktisk frisør time! Kjenner jeg gleder meg til å freshe det litt opp, før November er i gang! Tenk vi kommer bare nærmere og nærmere jul. Det er litt sykt, hvor fort dagene går. Har en del ettervekst som må bort, og kanskje jeg gjør en liten endring, hvem vet? Gleder meg som alltids å vise dere.

blogges

UKENS SPØRSMÅL #25

Favoritt mat og drikke?<3

Jeg har så utrolig mange forskjellige favoritt matretter, men min favoritt drikke er sole klart pink panter og pepsi max.

Hva størrelse har du i fila genseren?

Den har jeg i XS, og den er fra Urban.

Hvordan fikk du tak i Diamond Circle billett på JB konserten? Trodde det var vanskelig jeg. Fikk du den gratis siden du hadde giveway på billetter?

Jeg gjorde som alle andre, bestilte de på ticketmaster.no og familien min fikk totalt 8 diamond circle billetter. Derfor hadde jeg en konkurranse på en av de siden vi hadde en til overs.

Har du kjæreste?

Dette er et spørsmål som jeg får flere ganger, og gjentar det så ofte. Nei, jeg har ikke noe kjæreste.

Når begynte du å sminke bryna dine?

De begynte jeg å sminke halvveis i 7 klasse, men de ble ikke noe fine før våren i 8 klasse.

Favoritt youtuber? Du kan kun nevne en.

Da må jeg nok si Manny Mua, han har jeg skikkelig dilla på akkurat nå!

Når begynte du med falske vipper?

Før i 7 klasse brukte jeg kun da jeg tok bilder sammen med Milena. Jeg har ikke begynt å bruke det skikkelig før 9 klasse.

Kan du ha house tour?

Det er noe jeg ikke kommer til å lage på grunn av at jeg bor sammen med familien, og jeg syns det blir litt for personlig å vise absolutt hele huset. Det er heller noe jeg kan gjør den dagen jeg flytter ut og får mitt helt eget sted.

Hva bruker du til å redigere videoene dine?

Da bruker jeg Imovie, har prøvd meg flere ganger på Final cut pro men får det ikke til!

Tjener du penger på youtube?

Det gjør jeg, og kommer ikke til å gi noe sum siden det er en personlig sak som ikke andre skal legge seg opp i.

Er det mange som kommer å spør om bilde når du er sammen med foreldrene dine?

Det er mange flere som gjør dette da jeg er sammen med venner eller er helt alene. Men dere foreldrene mine syns det er koselig, og de biter ikke! Dere kan fortsatt kommer bort til meg å si hei 😀

Hvor lang tid bruker du på å sminke deg?

Jeg bruker som regel mellom 10-20min om jeg kun skal på skolen eller noe lignende.

HVA LURER DU PÅ TIL NESTE GANG?

blogges

VLOG FRA BERGEN

Videoen som mange av dere har ventet på! Jeg vlogget da jeg var nede i Bergen, og det ble til en koselig vlog. Gjerne sjekk den ut om dere ønkser! Kanskje dere som var på meetupet ser dere selv også. Håper den faller i smak, HER finner dere kanalen min.

blogges

HALLOWEEN – GIVEAWAY

Heisann dere! Det er kun to uker igjen til det er halloween, og skal selv ikke gå halloween men skal være sammen med venner istedenfor. Men jeg har noe super kult å dele med dere, og det er at jeg får dele ut et gavekort hos Romwe på 30$ som er cirka 250kr. Hvor kult er ikke det!? Da kan du bruke det på hva du nå enn ønsker hos Romwe. Du kan shoppe HER hos Romwe.

Her har dere en rabattkode på alle klær hos Romwe, og er ingen pris grense: RWOTC40. Som gir dere hele 60%!

For å delta:

– Registere deg HER, hos Romwe. Etter du har gjort dette, går du i kommentarfeltet på DETTE innlegget og kommenterer mailen din og at du har gjort alle reglene for å bli med i denne konkurransen.

– Dele bildet du ser under med hashtag #TShalloweengiveaway på instagram, og legge med denne linke: https://goo.gl/szLnFK. Husk å tagg meg @Theresesorens, og @Romwe_fashion i bildet.

– Dele dette innlegget, på sosiale medier.

LYKKE TIL! ♥

NB: konkurransen vil vare i to uker, vinneren bli publisert på bloggen her på torsdag om to uker.

blogges

7 SMINKE NETTSIDER

Det er utrolig mange av dere som lurer på hvor jeg egentlig får kjøpt alt sminken min, og svaret mitt er at jeg pleier å kjøpe det meste av sminken min på nettet synes det er mye enklere og ofte også billigere. Derfor tenker jeg å dele mine fem favoritter når det kommer til sminke nettsider. 

Bangerhead ♥ Her har jeg akkurat bestilt utrolig mye spennende fra, og kommer selvfølgelig en unboxing og en sminkevideo om produktene som er bare å glede seg til! Jeg ser virkelig frem til denne pakken, og gleder meg til å vise dere hva jeg har bestilt meg denne gangen.

Douglas ♥ De har utrolig mye utvalg hos Douglas, og de har mye som man ikke kan få tak i butikker og de har heller ikke så super dyr frakt.

Blivakker ♥ De har gratis frakt, som jeg elsker!! De har alt fra NYX til The balm! Jeg har flere ganger bestilt fra Blivakker og vært så fornøyd, og det tar ikke så lang tid før pakken ligger i postkassen heller.

Coverbrands ♥ Jeg har faktisk aldri bestilt noe fra Coverbrands, men har hørt flere positive ting ut i fra denne nettsiden! Hvis jeg finner noe som faller i smak en gang her, kommer jeg nok til å bestille det.

Kicks ♥ Denne har vi jo også i butikk, men de har faktisk mer utvalg på nettet. Frakten ligger på rundt 50kr, det gjorde den hvertfall sist gang jeg bestilte noe. Det er jo ikke alle butikker der de har alle merkene, og derfor liker jeg å bestille diverse på nettet.

Beautybay ♥ Hvis jeg ikke er helt på tur så har disse ikke noe frakt! De har også veldig fine priser, og utrolig bra utvalg alt fra Zooeva til L.A girl.

Morphebrushes ♥ Denne nettbutikken har utrolig mye! Alt fra Jeffree star sitt eget merke, det berømte Morphe brushes merke selvfølgelig og La splash og mye mer. Aboslutt hvert å sjekke ut, men de har frakt og hvis jeg husker rett så er den ikke så høy. 

blogges