HOME SWEET HOME

Jakke: Cubus / Briller: Primark

Heisann dere! Da var jeg endelig hjemme igjen etter en utrolig flott tur sammen med familien min og flere venner av både mamma og pappa. Jeg hadde en utrolig fin tur sammen med alle vi reiste sammen med. Jeg kom hjem på ettermiddagen i går, men dere hørte ikke noe fra meg på grunn av at jeg var så utrolig sliten da jeg endelig kom hjem fra en litt lang helgetur. Jeg fikk heller ikke blogget så utrolig mye i løpet av England turen som jeg hadde håpet på, men dere får høre mer av England litt senere på bloggen. Jeg har også vlogget hver eneste dag som dere vil få se snart! 

Jeg tror nok vi kommer til å reise flere ganger til Chester for det var en så utrolig pen by, veldig koselig også og mange shopping muligheter. Vi spiste også utrolig god mat alle dagene, jeg tror også at jeg har funnet et favoritt restaurant der nede. Vi spiste der to hele ganger på en dag. Jeg fikk med med meg en del digg hjem fra shopping rundene våre, hvis dere ønsker en slags haul så skrik ut! 

blogges:*

TONIGHTS OUTFIT

__________________________

Jakke: Romwe

T-shirt: HER, junkyard (Calvin Klein) #Annonselenke

Bukse: Bikbok

Sko: Adidas

Briller: Primark

___________________________

Da har jeg endelig ankommet Chester, og det er nydelig her! Elsker virkelig denne byen allerede, en så liten koselig by og får endelig oppleve hvordan England virkelig er som du ikke får gjort gjennom London. Dette er det man kaller England. Det var ikke en så lang reise, når vi ankom byen var det rett på shopping og få cashe ut lommeboka en del. heh. Jeg har spart opp siden jul nå, herlig å faktisk kunne bruke de på noe jeg har ønsket meg lenge!

Nå er vi og noen venner av mamma og de på vei ut for å spise en god middag på en restaurant, det skal virkelig bli digg med ordentlig mat! Jeg blir sulten av tanken på maten. I morgen har vi ikke enda funnet ut hva vi skal finne på, men dere blir oppdatert! Dere JEG VLOGGER I DAG! Stay tuned!

Ha en fantastisk helg, babes! ♥

blogges

I MORGEN DRAR JEG VEKK.

Da drar jeg snart vekk over til Chester for å besøke mine store søster Charlotte og jeg skal reise sammen med mamma, pappa og mine lillesøster Caroline. Jeg gleder meg utrolig mye til å komme meg til utlandet og jeg har aldri vært i byen Chester før så derfor gleder jeg meg til å se hvor søsteren min lever hver eneste dag. For dere som lurer på hvorfor jeg har en søster der er det fordi hun studerer der. Jeg er enda usikker på hva vi skal finne på der ende, men jeg er ganske så sikker på at det blir en bra tur! Jeg har planer om å dra til frisøren om jeg klarer å presse inn litt tid til det. Jeg skal være bortreist fra i morgen av, hjemreisen er på mandags morgen.  Det blir en kort tur, men er ikke alltid like godt å tilpasse til både jobb for mamma og pappa, skole for oss små. 

Som sagt tideligere sa jeg at jeg skal prøve å få vlogget hver eneste dag, da har dere noe å se frem til om du liker vlogger da selvfølgelig. Jeg skal prøve å få godt innhold i disse vloggene, for det er ikke alltid like lett å huske på å dra opp et kamera hele tiden. I løpet av denne turen får jeg jo også testet ut vloggkamera mitt enda mer enn hva jeg har gjort tidligere. 

Top: Topshop.

blogges

THERESE SPILLER THE SIMS!

HER, finner dere kanalen min om dere ønsker å abonnere. Jeg håper virkelig dere liker dagens video, det ble en litt annerledes video og satser på å lage flere slike videoer. Dere må gjerne fortelle meg hva du tenker om videoen i kommentarfeltet, alltid så koselig med tilbakemeldinger.

blogges

UKEN SOM GIKK #1

UKENS INNKJØP: Jeg mottok et Lumee deksel i postenkassen (ikke sponset). Det er et deksel med selfie light. Dette dekselet har virkelig vært en life saver når det kommer til å ta selfies. Lyset på bildene mine er bedre enn noen gang før. Jeg virkelig digger dette dekselet!

UKENS NEDTUR: Jeg har ikke fått lettet på rompa denna uka for å dra å trene uten om mandagen, hadde store planer om å trene flere dager denne uka, men det ble det visst ikke noe av. Jeg har hatt helt andre tanker i hode. 

UKENS SANG: Jeg har virkelig elsket sangen av Rihanna “What now”, denne hører jeg på hele tiden når jeg skal slappe av slik som å gjøre skolearbeid, skrive blogginnlegg eller svare på mails.

UKENS SERIE: MIN ALL TIME FAVORITE GREY´S ANATOMY! Det er virkelig ingen serie som kommer til å slå denne for øyeblikket. Jeg er helt forelsket i denne serien, det er nok denne som ødelegger døgnrytmen min. ups.

UKENS HØYDEPUNKT: Jeg har lært flere nye måter å redigere på. Jeg har også begynt med Final Cut Pro x som jeg ikke skjønner hvordan jeg har klart meg uten. Final Cut Pro x tar virkelig redigering til neste level. 

UKENS CARVINGS: popcorn. Jeg har virkelig spist mye popcorn denne uka som jeg virkelig ikke burde, det er ikke like lett å la være. Har ikke oppdaget nå hvor farlig godt popcorn faktisk er.

UKNES INSPIRASJON: Madelen uten tvil. Hun av alle folk rundt meg har faktisk gitt meg mye inspirasjon til både videoer og blogginnlegg. Takket være denne jenta har jeg fått gjort unna mye arbeid denne uka. 

Hvordan har uken din vært?

blogges

TØRR DU Å VÆRE DEG SELV?

Jeg føler det er ingen som tørr å skille seg ut lengre, fordi vi lever i 2017 og det finnes en mal for hvordan en gutt og en jente skal være for å bli “sosialt godkjent”. Hvis noen tar et skritt ut og faktisk tørr å være seg selv blir man sett ned på fordi du er rar, spesiell og ikke “normal”. Det er så utrolig mange som ikke tørr å være seg selv, og jeg syns det er det viktigste som finnes er å faktisk tørre å være seg selv 110%! Men de som ikke tørr å være seg selv, er rett å slett fordi de er redde for dette her å bli sett ned på, bli slengt kommentarer på og ikke ha venner.

Hvis du er en jente eller en gutt for den slags skyld som elsker å kle deg i mange fargerike klær gjerne med mønstre osv, men dette gjør du ikke fordi alle andre kler seg i grått, hvit og svart. Dette blir jo akkurat som å skjule sitt egentlige jeg? Det er akkurat som du går med en maske for å skjule ditt egentlige jeg? Jeg har flere ganger hørt denne quoten “Vil du ha en ekte venn eller 100 falske?”, men jeg har et spørsmål til deg, hvordan kan du få ekte venner om du ikke tørr å være deg selv? 

Jeg syns det er så ufattelig dumt at det er så utrolig mange som er redde for å vise sitt egentlige jeg, fordi du er så utrolig fantastisk på den måten du er skapt. Du er unik. Det er ingen i denne verden som er helt lik deg, det finnes kun EN av deg. Det betyr også at du burde få kunne være deg selv uten at noen skal kommentere på det eller si noe om det? 

Det er flere jenter som sender meg en veldig der de spør meg om hvordan jeg tørr å enten skrive blogg eller å poste videoer på bloggen. Fordi de ønsker å starte selv, men de er redde for hva andre vil tenke om de. Dette er noe jeg har lært meg, altså å ikke bry meg. Jeg har sluttet å bry meg hvis noen syns det er kleint at jeg driver med blogg eller filmer meg selv på youtube. Fordi dette er nettopp det jeg elsker å gjøre, jeg ELSKER å dele mine tanker og filme meg selv. Hvorfor skal jeg la andre hindre meg i å gjøre hva jeg elsker? Det er akkurat som om du skulle stoppet å spille fotball fordi noen sa dette var kleint, teit and you name it.

Youtube og blogg er et sted der jeg får vise verden hvem jeg virkelig er og jeg trenger ikke å legge på filter eller noe lignende. Jeg kan være THERESE SØRENES uten at noen stopper meg, jeg må bare ikke bry meg om hva andre tenker. For dere som ønsker å starte med enten blogg eller youtube, KJØR PÅ! Drit i hva andre tenker, det er kun dine tanker som teller og det er kun DU som bestemmer over ditt eget liv. Jeg syns det er så viktig å gå ut i fra hva du selv ønsker. Vær deg selv, fordi du er bra nok og faktisk mer enn bra nok. 

Husk å ta vare på deg selv, gjør hva som du føler er rett, gå med hva du vil og vær den beste versjonen av deg selv! ♥

blogges

OVER TENKER

Jeg elsker slike dager som dette. Jeg burde kanskje allerede være i dyp søvn, siden klokken er tross alt 00.15 .. Dager der jeg ikke gjør noe som helst og kun koser meg i mitt eget selskap, for ja jeg stor koser meg i mitt eget selskap og liker å kjede meg litt her og der. Jeg har fått unna gjort flere mails, skrevet et par blogg innlegg og hørt på mye dyp musikk. Herlig å skyve skolen til sida og er vel slik jeg liker det også. Endelig føle du har skikkelig fri og lar tankene hoppe ut. Jeg elsker dager som er lange, dager der jeg helst ligger i senga med macen og gjør nada. Jeg kan bare sitte i senga å tenke, og nyte minuttene fyke avgårde. 

Jeg elsker å lese dype blogginnlegg, høre på musikk som har dype tekster som får meg til å tenke. Når jeg først begynner å tenke så over tenker jeg alltid, tenker for mye. Slike dager som dette er de dagene jeg er utrolig glad for jeg har en blogg hvor jeg kan skrive akkurat hva jeg vil uten at noen stopper meg. Det er også slike kvelder som dette jeg har en slags tvang til å skrive, fordi jeg har en del ting i hodet som vil ut. Jeg elsker å tenke på livet, hvordan fremtiden vil være, hva mitt neste mål er og om alt som kommer inn. 

God natt fra meg ♥

NESTE REISE GÅR TIL..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

______________________

T-skjorte: Monki

Bukse: Zara

______________________

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da var det på tide med helg igjen, og heldigvis for meg har jeg lang-helg! Vi har nemlig fri på mandag og det skal bli skikkelig herlig å kunne sove en dag ekstra. Jeg tror nok fri-dagen går til øving på prøver, men det er  alltid godt å slippe en skoledag, det er jo ikke så ofte at det skjer. I kveld skal jeg være sammen med Ida, først av alt skal vi spise pizza med familien hennes og om et par timer skal vi ut med et par venner av oss.

Jeg vet ikke om jeg har fortalt dere dette, men neste helg skal jeg ut på reise! Denne gangen går turen over til England (Chester), der skal jeg besøke store søstera mi som studerer der. Dette blir den første gangen min i Chester og jeg gleder meg veldig mye for jeg har sett veldig mange fine bilder derfra! Jeg har planer om å vlogge hver dag der, ta mange bilder og få oppdatert bloggen del når jeg er der borte om jeg får tid til det. Dere må gjerne skrike ut om dere ønsker vlogger derfra! For jeg lager det med glede.

blogges