BEST BOMBER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA ________________________________________________________

BOMBER JACKET – JUNKYARD, HER #annonselenke

GENSER: H&M

BUKSE: H&M

SKO: TIMBERLAND (JUNKYARD HER, #annonselenke)

CAPS: BDG

________________________________________________________

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva syns dere?

blogges

DATE NIGHT BAE

Da har jeg også endelig vinterferie! Det var så herlig å kunne komme hjem etter en rolig skoledag og vite at jeg ikke skal på skolen igjen før om en ukes tid. I dag fikk vi besøk av hunden Simba som vi skal passe på i ferien, han er lekekameraten til Mico som er vår hund. Nå sitter jeg og Ida på maccen for å få i oss litt mat, det var Ida som spanderte mat på meg. Jeg sa egentlig nei til Ida, men så kommer hun med forslaget å spandere å kan ikke takke nei? Right?

I morgen skal jeg ta bussen til Stavanger sammen med Madelen, folkens jeg skal ta bussen 07:45!! Altfor tidlig, spør du meg, men hva gjør man ikke for en jentetur? Vi skal både være i byen, og senere på dagen skal vi ta oss en tur på Ikea for jeg skal kjøpe et par ting til rommet mitt som jeg gleder meg til å få på plass!

Jeg vil også bare nevne til dere at nomineringen for youtubere er i gang, altså Gullsnutten og da må dere gjerne ta dere tiden til å stemme på meg i kategoriene "årets skjønnhet" og "årets livsstil". Det er de to kategoriene jeg mener selv at jeg passer i. Jeg syns alle burde bruke SIN stemme på Gullsnutten.no på sin favoritt, gratis å stemme og du trenger kun å logge deg inn med enten Facebook/Instagram/Youtube.

blogges

UKEN SOM GIKK #2

Dette er fra uka som nettopp var. 

Ukens høydepunkt: Jeg hadde nok tre høydepunkter i løpet av den uka på grunn av at jeg feiret bursdagen til mine kjære bestevenninner Milena og Ida. Min store søster Charlotte ankom også Norge på onsdagen og det er alltid like godt å se hun igjen. Når vi feiret dagen til Milena så var vi på Indian gate på kaien i Haugesund og spiste utrolig herlig mat. Da vi feiret 17 års dagen til Ida, hadde jeg aller først en liten overraskelse til hun med kake, og en liten gave og senere på kvelden feiret vi bursdagen med en liten fest med flere av hennes venninner. 

Ukens nedtur: Det har vært veldig mye skole arbeid som jeg brukte en del av fritiden min på som jeg ikke liker i det hele tatt for jeg ønsker å bruke meste parten av tiden min på blogg og youtube. Det har vært en del prøver, og innleveringer sist uke og denne uka blir endelig ferdig med siste prøven som er i spansk.

Ukens låt: Jeg må nok si det har vært “Hell & back” av Kid ink. Dere finner Spotify brukeren min HER, om dere ønsker å følge den.

Ukens craving: Det må nok ha vært iskaffe, helt klart! Jeg lager den selv hjemme med kaffe, soya melk, sukker og isbiter. 

Ukens utfordring: Det må nok ha vært å ikke drikke brus for jeg har startet å kun drikke brus på lørdager (helst ikke), men i uke dagene er det strengt forbudt. Jeg drakk utrolig mye brus i uke dagene før og nå ønsker jeg å kutte det ned.

TOPP HER, BUKSER HER (Alt fra Shein). #annonselenker

Hvordan var uka di?

blogges

LAST WEEKEND WITH MY GIRLS

Heisann dere! Jeg glemte helt å vise dere bilder fra helgen da jeg var sammen med Emma og Madelen, så here you go! Vi hadde en skikkelig koselig jente kveld der vi blant annet spilte speak out, vi så første filmen av fifty shades of grey, hørte på mye musikk og vi lagde god mat som dere ser nedenfor. Det er ikke så ofte vi har slike overnattinger som dette derfor er det ekstra koselig når vi i det første gjør slike ting som dette. Vi hadde lagt flere madrasser nede i kjellerstuen til Emma, vi fikk oss en sen kveld og som alltid er det jeg som ikke klarer å få meg opp neste dag. Det endte opp med at Madelen kom ned for å dra meg ut av senga. Jeg tror nok vi alle hadde en utrolig bra kveld og alle koset seg med et smil rundt munnen hele tiden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jentene mine ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥Felix 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg håper virkelig vi får gjort flere av disse kveldene i løpet av året! 

blogges

UKENS SPØRSMÅL #33

Hva er dine beste minner så langt i 2017?

Til at 2017 kun har vært knapt to måneder har jeg allerede fått en del morsomme minner som jeg kommer til å huske resten av livet. Jeg var nettopp på en familie tur i Chester (England) som dere har sett en del av, jentekvelden sammen med Emma og Madelen som jeg har glemt å vise dere bilder fra. Det er to av noen minner som jeg har opplevde så langt i 2017.

Hva ser du frem til for øyeblikket?

Akkurat nå ser jeg veldig frem til å bli ferdig med denne skole uka og få ferie. Jeg kunne godt trengt en ferie akkurat nå, jeg har enda ikke lagd noen planer for ferien men det kommer nok! 

Beskriv den perfekte jentekvelden.

Jeg er sammen med mine bestevenninner, mye god mat og ser en action film eller en skikkelig jentefilm. 

Har du vurdert å klippe håret?

Når jeg var hos frisøren tok jeg ganske så mye av håret mitt, men neste gang vurderer jeg å ta enda mer av det. Det er alltid godt med litt forandringer og jeg skjønner egentlig ikke hva jeg har vært redd for før. Når jeg var mindre var jeg så utrolig redd for håret mitt og gruet meg til å klippe 3 cm av det.

Tskjorten min finner dere HER, fra Romwe. #annonselenke

Hvor mange ganger har du farget håret ditt?

Jeg er ikke helt sikker, har stripet det, tatt ettervekster, tatt ombree og farget det hvit en gang. 

Hvem er forbildet ditt?

Jeg vet aldri hva jeg skal svare når personer spør meg om akkurat dette for jeg har faktisk ikke noe spesielt forbilde. Jeg er ikke den personen som har et forbilde eller forbilder. Det er ikke noen grunn, men jeg har ikke oppdaget forbildet mitt enda om det gir mening? 

Har du vært i Tromsø?

Jeg har aldri vært oppe i Tromsø, men det hadde jeg nok likt meg, for elsker å utforske nye steder rundt omkring. Jeg har hørt mye fint om den byen. 

Trener du, og hva?

Jepp, jeg trener og skal faktisk straks på trening nå når jeg skriver dette. Jeg trener ikke noe spesielt eller kun noe, trener for det meste alt. 

Hva er dine tanker om VGS?

Jeg har ikke noen spesielle tanker enda om VGS, føler det er litt tideligt egentlig å tenke så mye over det. Jeg vet hvilken linje jeg ønsker å søke på og hvilken skole.

Hvor kommer du fra?

Jeg sier at jeg kommer fra Haugesund, men jeg kommer fra et lite sted uten for Haugesund som heter Tysvær.

Hva drømmer du om å bli når du blir voksen?

Som jeg har sagt en milion ganger før så drømmer jeg om å bli frisør og makeup artist.

Hva lurer du på til neste gang? Still i kommentarfeltet under.

blogges

UNBOXING – GET INSPIRED

-rOleXCTrTs
 

Denne videoen var i samarbeid med Getinspired.no, og jeg anbefaler dere virkelig å sjekke ut siden for jeg tror dette er en av mine nye favoritt shopping sider. Jeg håper hvertfall dere liker dagens video, gjerne kom med en tilbakemelding og om du ønsker å abonnere finner du kanalen min HER. Dere finner også link til alle klærne + siden på youtube kanalen min i beskrivelsen på videoen.
 

blogges

BIG HAUL

Endelig skal dere få se mine innkjøp fra Chester turen min sammen med familien, og jeg håper virkelig dere liker videoen og gjerne gi en tilbakemelding om hva  du synes. Dere finner kanalen min HER, om dere ønsker å abonnere for å se videoer før de havner på bloggen.

blogges