Black&White

Heisann alle sammen!

I dag skal jeg ha en skikkelig fin fredags dag/kveld med jenat mi, siden i dag skal jeg og Frida først på bowling og der etter skal vi på dolly. Jeg og Frida har ikke hatt så utrolig mye tid til hverandre før nå, så kjenner det skal bli godt å være sammen med Frida igjen. Det er jo ikke så alt for lenge til vi begynner på skolen igjen. Da får jeg jo se henne hver dag, og ja for dere som lurer vi kom i samme klasse. Jeg fikk heldigvis knipset noen antrekks bilder før jeg skal gå. Jeg tror det blir en kjekk dag med verdens beste Frida, så håper jeg dere også får en fin fredag. 

Klem ♥

Snapchat q&a

Hallo alle sammen!

I dag har jeg tenkt til å dele enda en video med dere, denne videoen har jeg gledet meg så utrolig masse til å dele med dere siden noen av dere er på en måte med i denne videoen. Det er en snapchat q&a der derer har sendt meg videoer på snapchat (theresesblogg) der dere stiller meg spørsmål og etter på svarer jeg på de. Det utrolig mange youtubere som har gjort nå i det siste, og dette ville jeg også teste ut! Jeg håper dere liker videoen. Gjerne gå og abonner meg på Youtube, HER kommer dere til kanalen min.

Husk og sett på best mulig kvalitet på videoen, det gjør dere på det lille tannhjulet i hjørnet.

Summer favs from Romwe

/ reklame

Heisann alle sammen ♥

I dag har jeg tenkt å vise dere mine sommer favoritter fra Romwe, egentlig har jeg lyst å vise dere alt men det blir for mye så derfor har jeg plukket ut av noe det jeg likte best. Det er har jo akkurat ikke vert så utrolig mye sommer vær her jeg bur i år, det er veldig forskjellig til dag til dag. Men det har jo selvfølgelig vert dager der vi kan gå i shorts, kjole, chrops tops osv. Men ihvertfall håper jeg dere liker innlegget og gjerne legg igjen en kommentar om hva du likte best.

HER / HER / HER

HER / HER / HER

HER / HER / HER

Håper du fant noe du likte her da, klem ♥

Tips til serier du kan se

Hei dere.

I det siste nå har jeg utrolig mye motivasjon til å blogge, men jeg har et lite problem jeg vet ikke alltid helt hva jeg skal blogge om. Jeg hadde derfor blitt veldig glad om du kanskje hadde lagt igjen en kommentar om hva du liker at jeg blogger om. Jeg har hvert fall tenkt å dele et lite tips med dere i dag. Jeg er jo en person som elsker å se på serier. Jeg elsker å sette meg til rette og finne frem enten pc eller ipaden og se på serier og kanskje finne meg noe godt å spise.

PRISON BREAK – Dette er min favorite series over alle serier! Jeg elsker denne serien over alt på jord, jeg anbefaler denne til dere som liker action/spenning filmer/serier. Jeg har sett denne serien flere ganger. Prison break handler om Micheal Scofield som har en bror som er i fengsel som heter Lincoln borrows som sitter i fengsel og han skal henrettels for drap. Micheal gjør alt for å redde broren sin, og havner i fengsel selv for å prøve å rane en bank. Men egentlig gjør han dette bare for å redde broren sin. Micheal har tideligere tatovert tegningene av Fox rivers (fengselet) på kroppen sin.  Vil du se hvordan dette ender? Gå på netflix da vel og se på Prison break. Denne er egentlig 15+, så kan være lurt å se trailer på sesong en HER.

PRETTY LITTLE LIARES – wow, denne serien er så utrolig kjekk og spennende! Jeg elsker denne serien, kan være at en del av dere har sett denne også. Denne handler hvert fall om fem bestevenninner Alison, Spencer, Emily, Hanna og Aria. De har jentekeld på en låve og drikker, så sovner de alle og Alison forsvinner og Spencer våknet å hørte at Alison skrike. Etter et år har de forsatt ikke funent noe om forsvinngen av jenta, jentene (spencer, hannna, aria, emily) begynner og få meldinger av noen så kaller seg A. Denne finner dere også på netflix men ikke alle sensongene, HER finner dere traileren.

WHITE COLLAR – Denne var jeg helt sinnsykt hektet på før, denne er utrolig kjekk! Denne børr dere så få med dere. White collar handler hvertfall om storsvindleren Neal Caffrey, som prøver å rømme fra fengselet etter fire års soning for å finne sin store kjærlighet Kate. Neal blir tatt etter av og ha rømt ut av fengselet, og havner i “varetekt” hos FBI-agenten Peter burke så da må Neal gå med en fotlenke så Peter kan se hvor Neal går. Neal sjarmerer alle og da mener jeg alle med sitt flotte utsende, personligheten, veldig smart. Jeg anbefaler dere denne sterkt. HER finner dere trailer.

THE VAMPIRE DIARES – Dette er en av mine favroitter, kunne ikke levd uten denne. Dette handler om to vampyr brødre Stefan Salvatore og Damon Salvatore. De er flere år hundre gamle, og de er endelig tilbake i mystic falls og der møter Stefan sin store kjærlighet Elena gilbert som er en dobbelt gjenger av sin tideligere store kjærlighet Kathrine Pierce. Han beksytter henne utrolig godt, og Damon faller også for Elena og dette går veldig i surr for Elena. Det er også noen varulver og viss de blir bitt av vampyrer så kan de dø, viss de ikke får blod fra den oppringelene vampyren/varulven og omvendt. Det skjer så utrolig mye i denne serien så anbefaler dere og se traileren HER.

Det var ikke så utrolig mange serier denne gangen, men det var hvert fall noen så håper dere liker de ♥ Klem.

England Haul 2k15

Hallo!

I dag er endelig videoen klar, jeg har totalt redigert den tre ganger siden det har skjedd feil to ganger men til slutt fikk jeg det endelig til. Viss dere har spørsmål om enten pris eller hvor noe er fra så er det bare til å stille i kommentarfeltet, jeg husker ikke pris på alt men håper dere liker det uansett. Jeg håper videoen faller i smak hos dere, og gjerne gå og abonner meg på youtube HER. Enjoy ♥

Husk å sett på best mulig kvalitet, det gjør dere på det lille tannhjulet i hjørne.

Must haves for summer 2k15

Heisann folkens!

I dag har jeg tenkt og ha et veldig etterspurt innlegg! Det er nemlig mine must haves for summer, jeg har aldri laget lignende innlegg som dette før så dette blir spennende. Jeg skulle egentlig poste innkjøps videoen i dag, men det er noe som skjedde med den skal prøve å få fikset den så raskt som mulig. Men ihvertfall håper dere liker dette innlegget, og gjerne skriv hvilke innlegg du vil ha fremover i kommentarfeltet også ♥ Håper dere får en fin sommer videre og har hatt en fin sommer til nå.

AMBER ROMANCE VICTORIA SECRET – Helt siden jeg fikk denne i huset i sommer har jeg brukt den hver enste dag! Jeg elsker lukten på denne utrolig godt. Den lukter så sommerlig og så fresht. Viss dere vurderer å kjøpe en body mist fra vc så kjøp amber romance!

MANGO TEMTATION VICTORIA SECRET – Det er akkurat det samme med denne også! Denne lukter også helt himmelsk og har vert et stort summer must haves, det er en body lotion fra vc. Den lukter så utrolig godt og mango. Dette har vert min favoritt body lotion i sommer.

FLASH TATTOS (vises ikke på bilde) – Jeg har virkelig elsket flash tattos i hele sommer! Det er noe som virkelig er en must haves i sommer. De er helt utrolig nydelige på, og de fleste ser skikkelig sommerlige på også. Jeg liker best de med blomster på.

BIKINI (fra vc) – Hva skal man gjøre uten bikini i sommer? Jeg kan virkelig ikke leve uten bikini i en sommer, det er den største min must have tror jeg.

MAC LEPPESTIFT (04) – Helt siden denne ble med meg hjem etter jeg var i England så har jeg brukt denne hver dag (og i England). Denne er helt nydelig på, og den er veldig nude så den passer til alt. Denne har også vert et stort summer must have.

MAC STUDIO FIX – Dette har jeg vert så avhengig av i sommer, isteden for og sminke meg med både fondation å hele pakka så har jeg bare brukt Mac studio fix pudderet mitt. Det har jeg spart så mye tid på hehe. Dette pudder er jeg in love with, det dekker så bra og det sitter bra på huden!

MUSIKK (spotify) – En sommer uten musikk?! Det er en sommer uten liv, jeg klarer meg virkelig ikke uten musikk. Da jeg skal reise et sted og det har jeg gjort en del i sommer så da har musikken reddet meg mye. Det er også veldig mange sommer sanger der ute og mine største favoritt er vel (My girl av The main level og Bare min av Morgan sulele).

PASS – Jeg kan nå ikke reise på ferie uten passet mitt, så dette har jo selvfølgelig vert en stor must have i sommer. Det hadde ikke blitt noe England tur på meg uten passet mitt.

SOLKREM – Takk gud for at jeg ikke har blitt solbrent i år til nå hvert fall. Jeg hater virkelig og bli solbrent, derfor reddet solkremen meg hehe. Jeg hater virkelig å være solbrent, det er så utrolig vondt! Så glad jeg ikke har blitt det.

SHORTS (vises ikke på bilde) – Jeg trenger virkelig shortser i sommer, jeg klarer virkelig ikke å gå i bukse viss det er for varmt ute da tar det virkelig liv av meg.

Klem ♥

Spørsmål & svar – Runde 1

Heisann. 

Jeg har tenkt å svare på noen spørsmål så jeg har fått fra dere! jeg svarer ofte i kommentarfeltet når det kommer spørsmål der, men jeg får ofte det samme spørsmålet. Derfor har jeg tenkt og ha en del spørsmål og svar runder, viss du har spørsmål så stil i kommentarfeltet så svarer jeg kanskje på det neste gang ♥ Håper du får svar på det du vil.

1. Kunne du blitt venn med en annen blogger?

Svar: Ja! Jeg er veldig åpen for å bli venn med en annen blogger, jeg er venn med andre bloggere fra før av. Det er veldig lett og snakke med andre bloggere, for de vet på en måte hvordan du har det siden det er samme hobby dere driver med.

2. Hvilket program bruker du for å redigere videoene dine?

Svar: Jeg bruker Imovie, og på thumbernailen (forside bildet) bruker jeg picmonkey. Jeg har kjøpt full versjon va picmonkey, men gratis versjonen funker fett!

3. Har du kjæreste, og viss du har kan du lage en video der han sminker deg?

Svar: Ja, jeg har kjæreste (1 måned i morgen siden vi offisielt ble sammen). Viss han har lyst å være med på en video kan vi sikkert fikse det!

4. Liker du marcus og martinus?

Svar: Jeg er ikke MM-er som de kaller seg, men jeg kan godt høre på musikken deres også er de utrolig søte ikke minst! To herlige gutter ♥

5. Hva tenker du når fans kommer bort og spør om bilde?

Svar: Jeg blir jo veldig glad alltid! Det er alltid kjekt og få hilse på dere, så det er bare til og komme bort.

6. Kan du lage en “every day makeup”?

Svar: JA! Jeg har faktisk endret den nå etter jeg kom hjem fra England, så det kan jeg godt.

7. Når begynte du med sminke?

Svar: Jeg begynte med mascara i 6.klasse men begynte ikke skikkelig før i 7.klasse. Men jeg syns det er litt dumt når jeg ser at folk kommenterer sånn “du bruker alt for mye sminke” og “du er for liten for sminke” siden det er jo forskjell til person til person hva de syns er tidlig og ikke. Jeg syns alle skal få begynne med sminke når de føler jeg klar, og starte med litt og litt. 

8. Når kommer innkjøps videoen fra England?

Svar: Jeg holder på med den! Jeg prøver og gjøre den så bra som mulig, men jeg kan prøve å få den til i morgen.

Klem ♥

What to do in summer?

Hallo ♥

Sommeren har gått veldig fort sant? Men den er heldigvis ikke over enda, er fortsatt en god stund igjen. Jeg postet et innlegg på instagram og spurte hva dere ønsket av innlegg i sommer og da skrev en av dere “hva og gjøre i sommer” så her kommer innlegget. Jeg er også litt sånn at jeg ikke har noen ideer til hva du kan gjøre når du har ferie, og når vennene dine er på ferie da er det ikke godt å finne på noe. Men hvert fall i dette innlegget skal jeg komme med noen tips, så håper jeg du får bruk for de en eller annen gang og liker tipset.

– Har du en strand i nærheten? Gå og bad da vel, du kan jo dra sammen med familien så kan dere ta med litt frukt og kanskje grille! Det er jo kjempe koselig.

– Ha hjemme spa dette kan du vel både gjøre inne og ute? Du kan ta en god ansiktsmaske, ta et bad, slappe av, høre på musikk osv.. 

– Ta frem Spotify eller hva nå enn du pleier å høre på musikk på, så tar du frem øreproppene dine og legger deg ute i sola og slapper av mens du soler deg.

– Dra på piknik! Har du en park i nærheten eller kanskje du bare kan gjøre det så enkelt og dra på piknik i hagen hehe. Det er helt opp til deg selv, du kan ta med god og frisk frukt og kanskje smoothie? Ta med musikk også, det gjør alt mye triveligere. Viss vennene dine er hjemme så inviter de med også!

– Gå ut og bli kjent med noen helt nye! Det er jo alltid kjekt å bli kjent med noen nye, “ferievenner” som jeg pleier og kalle det. Kanskje det blir dine venner for alltid.

I dag har jeg totalt druknet i pyjamas buksen hehe.

– Finn frem noe snacks å sett deg godt til rette og finn frem favoritt serien din! Jeg elsker å se på serie, kanskje du kan ha maraton?

– Du kan bake noe godt, finn en oppskrift du har lyst å teste ut. Jeg elsker og teste ut nye ting, viss du ikke har laget donuts før så prøv det!

– Kjenner du noen som har bursdag snart? Lag et overraskelse party for den personen vel eller kanskje du har en god venninne som kommer hjem fra ferie, som du har savnet så kan du overraske hun på flyplassen.

– Dra på sommershopping, få en oppussing i skapet! Dette er jo noe av det beste i sommeren, og shoppe masse lyse og fine sommer klær!?

– Kjøpe deg et magasin, eller kanskje du har et fra før (for eksempel Topp). Ta det med deg ut i solen eller kanskje det regner da kan du finne frem musikk i tillegg og sette deg til rette i senga.

– Du kan tjene deg noen penger, du kan jo for eksempel spørre naboen om å få gå tur med hunden deres viss de har hund.

– sole deg. Det er jo alltid kjekt å få brunfarge på huden, så da er det bare til å legge deg i solen (husk solkrem med høy faktor).

Klem ♥

New in from romwe

/ Sponset innlegg

Hallo folkens!

I går kveld fikk jeg nok en gang en pakke, men denne gangen fra Romwe. Jeg fikk en genser, to t-skjorter og et sett med sminkekoster hva mer kan jeg ønske meg hehe. Jeg ble stor fornøyd hvert fall! Det enste som var litt dumt var at T-skjortene var litt for store til meg men jeg vokser nok inn i de etter hvert. Viss du ikke har tatt en titt innom Romwe før så anbefaler jeg deg virkelig og gjøre dette! De har utrolig masse fint og masse forskjellig, og det er helt helt trygt og bestille derfra ♥

  

HER // finner dere dette settet med sminkekoster. Jeg har enda ikke testet disse ut enda, men de ser helt greie ut. Jeg tror ikke de er de beste akkurat, men jeg tror de er helt greie. Jeg kan komme med en tilbakemelding på de senere viss dere er interesserte.

HER // finner dere denne super deilige collage genseren. Denne collage genseren her er utrolig deilig! Jeg elsker den virkelig, og det som står på den syns jeg var sikkelig kult hehe.


HER // finner dere denne super fine enkle t-skjorten. Denne er super enkel og kan virkelig passe til alt, hvor bedre blir det? 🙂

HER // finner dere denne super søte t-skjorten. I´m in love, mhm du hørte det jeg elsker virkelig denne her.

Klem ♥