Klar for halloween!

Heii. Nå er endelig tiden inne, for og gå “knask elle knep” nå venter vi bare på Krisitne skal komme, så kjører vi til Elina. Siden vi skulle møte de andre der! Og vi gleder oss<3 Vi sminket oss sammen, og jeg farget håre hans rødt ! Siden han skal forestille chucky. Jeg sminket han også litt, men kuttene gjorde han selv. Jeg syns han lignet veldig veldig mye.

Jeg skal være Annabelle og han chucky, siden vi er jo kjærester, og de passer sammen, siden begge 2 er dukker. Kommer til og bli en super kveld sammen med venner og han ! Han lagde et kutt på handa mi, som såg veldig ekte ut.

Outfit today

Heii. Denne dagen har jeg jo gledet meg til. Håvard kommer til meg om ikke så lenge, jeg gleder meg til han kommer. Siden jeg skal gå “knask eller knep” så det kommer ikke innlegg før i kveld. Så da tenkte jeg og ha et outfit innlegg!

Og det skal jeg ha nå, i dag hadde jeg på meg en av mine favoritt gensere. Den er litt sånn bomul aktig, sammen med en svart og enkel bukse. Jeg liker dette antrekket veldig godt! Håper dere liker bildene, men det var ikke så bra kvalitet. Men jaja, gleder meg til jeg får canon kamera !! Håper alle får en super kveld, og ha en fin halloween <3

Skal du gå kansk eller knep?

Klem Therese.

Outfit today

Heii. I dag hadde jeg en ganske enkel outfit, siden jeg skal ikke noe spesiellt. Toppen er fra: Bilbok, boksa fra: Wow. Smykke vet jeg ikke hvor er fra, siden det er store søstra mi sitt, men jeg bruker det ganske ofte.

Senere i dag skal jeg se på fotballen kampen til håvard, og Frida skal kanskje vere med. Siden jeg er ikke super glad i å se på fotball kamp. Men blir kjekkere når en vennine er med. Håper de vinner<3

Håper dere liker bildene.

Klem Therese.

Ukens tips #1

Heii alle sammen. Jeg spurte jo dere om dere ville ha ukens tips, og det var det noen så ville at jeg skulle ha. Så da starter jeg med det i dag. Siden denne uka er det halloween , så kommer jeg med noen halloween tips. Jeg skal gå halloween med jentene i klassen min, og jeg gleder meg skikkelig mye. 

Tips til hva du kan være:

-Vampyr

– Frankenstein

– Død Sjukepleier

– Død jente/gutt

– Zombie

– Dead doll

– Død kjendis

Jeg har leitet etter tips til hva du kna pynte med til halloween party, eller bare til halloween. Jeg fant masse utrolig kule ting. Men favoritten min var selvfølgelig de skjønne Frankenstein cupcakesene! De har jeg super lyst til og lage, så jeg har tenkt til og prøve meg i dag. Håper jeg bare får det til… Det var masse mer jeg fant også, men jeg kunne ikke ha med alt. Så jeg tok med det jeg likte best. Gjerne legg igjen en kommentar om hvilke du likte best.

Skal jeg fortsette med dette?

Klem Therese.

Super kveld

Heii.

Julie overnattet hos meg i går til i dag, og det var kjempe kjekt. Vi har sitt 1 film, som heter maleficent. Og den var såå kjekk! Så den kan jeg anbefale til dere. Det gikk på kino før sommeren, så kanskje noen av dere har sitt den ( vertfall så kan dere se den på popcorn time )

Vi har nesten ikke sovet, men sånn skjer alltid når jenter har overnatting, de sitter og snakker hele kveldene og ser film osv.. Det gjorde vertfall vi. Vi hadde masse snop/chips/popcorn/isTe/brus osv.. Veldig mye, siden vi hadde lyst til og kose oss ekstra mye, siden vi ser hverandre ikke så ofte.

Vi gjorde masse mer ogås, men jeg har ikke tenkt til og skrive alt ned her. Håper det ikke blir lenge igjen til jeg får se henne igjen! Vi skal kanskje begyunne og være i lag på torsdager, siden Julie går på sang da. Og da kan jeg møte hun, siden jeg bur nærme der hun går på sang! Håper dere har en fin søndag videre, og har hatt en fin helg

bilder julie tok av meg (ble ikke fullt så fornøyd med de..)

Hva har du gjort i helgen?

Klem Therese.

Ønsker meg..

Heii.

Nå nærmer det seg jul, er ca 2 månder igjen. Gleder meg så mye, jul er noe av det beste jeg vet. Det kjekkeste er og få være med familien og få masse gaver. Derfor har jeg tenkt til og ha et ønske innlegg, tror faktisk at jeg aldri har hatt det før. Jeg har allerede begyunnt på ønskelista mi for i år. Det er noen ting jeg ønsker meg, som jeg ønsket meg i fjor også. Så jeg håper jeg får det i år.

Det jeg ønsker meg mest er selvfølgeli Macbook, det ønsket jeg meg i fjor også. Men det er jo veldig dyrt, men jeg håper at jeg får det i år. Jeg ønsker meg også sminke/ klær / smykker ovs.. Ønsker meg mest sånne ting, pluss litt ting til rommet mitt, siden jeg har lyst til og pusse opp rommet mitt. Jeg er ikke fornøyd med rommet mitt, sånn som det ser ut nå. Men jeg holder på og spare til noen ting nå så. 

 

Noen ting jeg skal øsnke meg i år:

1.Macbook

 2. Klær fra Bikbok/ Cubus / Wow / H&M

3. Sminke produkter

4. Ting fra Victoria Secret

5. Iphone 5 s

6. + masse mer
Hva ønsker du deg til jul? 

Klem Therese.

Overnatting av en vennine

Heii.

Senere i dag, så kommer julie! Og jeg gleder meg så utrolig mye. Jeg ser henne nesten aldri, hun var naboen min før. Men så måtte julie flytte, men heldigvis ikke så langt vekk, så da kan jeg være med hun. Så i dag skal julie overnatte hos meg.

Og vi skal kose oss kjempe masse, nå har heg vert og handlet, snop/ chips og brus. Gleder meg såå mye, Julie kunne ikke i går, så da ble det i dag. Men har noen tips til film vi kan se på popcorn time/ netflix ? En typisk jente film, eller en komedie. Kan være at jeg og Julie, lager en video. Jeg holder på med og redigere sprm del 2. Kommer neste uke! Håper dere får en fin kveld.

I går så hadde jeg en shoutout konkurranse, så da skulle jeg poste editen deres på bloggen min. Så det var egentlig det jeg skulle nå. Jeg syns de var så fine, og de er så flinke.

Det var så mange flinke, som var med i den konurransen. Likte du editene?

Klem Therese

Endelig helg

Heii.

Nå er det endelig helg, og det har jeg ventet på! Siden jeg føler at denne uka, har gått utrolig sent. Og jeg føler meg sliten, og trøtt haha. Men det er alltid deilligt med helg da. Ida og jeg skulle egentlig finne på noe.

Men så skal Ida til bergen, siden store søstra hennes bur der. Men hun kose seg der da. Jeg har tenkt til og spør julie eller noen andre om de/hun vill finne på noe, siden vill ikke bare sitte hjemme og kjede meg^^ så jeg håper jeg finner på noe!

Helg er noe av det beste jeg vet, siden fri fra skolen, ingen lekser. Ingen alarm som vekker deg 07:00… Det er så deilligt! Håper dere får en fantastisk helg !

Liker du helg ?

Klem Therese.

♡Torsdag

Heii.

I dag hadde jeg framføring på skolen, det var derfor Mico var sammen med meg på skolen i dag. Og det gikk bedre enn det jeg trodde, jeg trodde Mico skulle bjeffe mye mer. Men det gjorde han ikke, og jeg er faktisk stolt av han. Jeg var litt nervøs i starten, men etter jeg hadde stått der en stund, ble jeg på en måte vant med det. Jeg er veldig fornøyd over framføringen min.

 

 

Nå har jeg byttet header, og jeg er veldig fornøyd med den ! Så tusen takk, til du som laget den 🙂 De fleste, likte denne best også siden det er høst. Og det er jeg veldig enig i. Senere i dag har jeg tenkt til og filme spørsmåls runde del 2. Siden den skal jeg poste neste uke, Håper den blir bedre enn del 1. Siden lyden var utrolig dårlig på del 1 :/ siden jeg hadde dårlig lyd når jeg redigerte den, så da ble lyden dårlig der også. Siden musikken var litt høg lyd… Så da håper jeg at del 2 blir bedre .

Likte du bildene??..

Har du noen gang hatt framføring?

Klem Therese