SYKT SPENNENDE!

God kveld dere <3 Hvordan går det med dere? Jeg har brukt dagen i dag på utrolig mye skole arbeid, og jeg har blitt ferdig med en god del! Det er så utrolig herlig å tenke på at jeg har “fri” i mange fag nå ettersom jeg er ferdig med flere store oppgaver, og jeg elsker å være foran! Da kan jeg få enda mer tid til jobb, jobb og jobb! Elsker å jobbe ræva av meg. I morgen kommer faktisk intervjuet mitt med Haugesunds avis ut, og jeg er sykt spent på å se det ute fordi jeg er faktisk ganske fornøyd med intervjuet. Det var sykt hyggelig å gjøre det intervjuet! Derfor hvis dere ønsker å lese det så sjekk ut nettavisen deres i morgen, og få det med der!

I kveld er planen å få ferdig ryddet rommet mitt slik at jeg kan få gjort ferdig den room makeover videoen som jeg begynte på for en ukes tid siden. Jeg gleder meg veldig mye til å vise dere resultatet, fordi det er en sykt stor forandring! Jeg tror dere vil like det veldig godt, og kanskje dere får noen tips. Jeg brukte ikke mange kronene heller. Jeg kan kanskje lage et innlegg på hva jeg kjøpte, og hvor mye det kostet. Hvis det er av interesse!

Blogges

DETTE SKAL REDDE HÅRET MITT!

Hei dere <3 Jeg oppdaget et nytt hårprodukt for ikke så alt for lenge siden, og jeg er faktisk overrasket over det og gleder meg til å teste det videre. Jeg skal selvfølgelig prøve å holde dere oppdater underveis også, men hvertfall det er en hårkur som heter hairfood som er fra Garnier. Jeg kjøpte den i Banana som er for tørt hår. Serien har også en for ødelagt hår, smoothing, fuktighet og mye mer! Det som også er så fantastisk er at de produktene er veganske, og inneholder ikke silikon. Produkter som inneholder silikon vil legge seg som et belegg på hårstråene dine, og det vil ødelegge når du eventuelt skal farge håret ditt senere. Det skader også håret ditt! Derfor anbefaler jeg dere å være obs på det!

Blogges

UKENS…

AKKURAT NÅ: Akkurat nå sitter jeg i sengen min å ser på Farmen kjendis, og det er faktisk øyeblikk finale uke! Jeg er sykt nysgjerrig på hvem som vinner. Jeg har alltid ikke hatt noe sansen for farmen, men etter denne sesongen av kjendis farmen har jeg faktisk begynt å like det. Jeg tror det har noe med personene som er med.

UKENS TANKE: Jeg tror ikke jeg er den eneste som tenker veldig mye på viruset, og er redd for at det skal ramme noen som jeg er glad i. Det er faktisk sykt skummelt!

UKENS OPPTUR: Jeg hadde et intervju for ikke lenge siden, og det kom ut nå på lørdag! Dere kan lese det HER. Jeg gjorde forrige uke et intervju sammen med Haugesunds avis.

UKENS CRAVING: Sjokolade!! Jeg har spist ekstremt mye sjokolade denne uken, og jeg har ikke mensen en gang.

UKENS AVGJØRELSE: Jeg må endre litt på hvordan jeg gjør sosiale medier videre for hensyn til andre, og ja det blir kanskje “vanskelig”. Det er bare noe jeg må gjøre, og jeg tror helt ærlig ikke noen kommer til å legge spesielt merke til det heller.

UKENS INNKJØP: Jeg har brukt helt sykt mye penger på Pretty little thing, også har jeg kjøpt med vippebøy sett ettersom jeg skal begynne med vippebøy tenkte jeg. Hvis det er noe jeg blir god i så skal jeg begynne å gjøre det på andre for en liten sum. Jeg må bare få teste det ut på meg selv, og noen venninner/familie først.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Russen under alt dette med viruset. Jeg syns det er helt sykt respektløst at de oppfører seg som om det ikke er noe alvorlig, og at de syke skal bli hjemme. Samtidig at de totalt driter i at dette rammer mange. Hvis de kun holder seg inne istedenfor å rulle så får de kanskje en russetid. Vil du heller at mennesker skal dø for at du skal fuckings feste? Gud. Hvor er menneskeheten?

UKENS ANNTREKK: 

Lue: HER / Bukse; Bikbok / Veske: Celine Paris / Topp: Bikbok / Smykke: Gina Tricot

UKENS YOUTUBE OPPDATERING:

Hvordan har uken deres vært?

Blogges

BILDENE SOM ALDRI KOM PÅ BLOGGEN

Det er utrolig lenge siden sist gang jeg postet et slikt innlegg, og tenkte at det var på tide med et nytt et! Jeg syns selv det er sykt morsomt med slike innlegg.

Blogges

WANTIES

Hei dere <3 Ettersom de fleste av oss må holde oss inne er det vel supert at vi enda kan netthandle! Ikke sant? Jeg har fristet meg mye på nettshopping de siste dagene, og har rykt en del penger på flere forskjellige nettsider. Jeg tenker å dele noen wanties med dere i dette innlegget, og kanskje dere finner noe som frister dere? Dere må huske å unne dere noe fint i disse dagene, eller kanskje kjøpe noe fint til noen som er syk? Det er en veldig fin tanke ♥

Det er faktisk mye tilbud ute å går nå!

Solbriller HER / Bukse HER

Jumpsuit HER / Topp HER

Ørepropper HER / Sko HER

Body HER / Topp HER

Veske HER / Bukse HER

Hvit bukse HER / Beige bukse HER

Blogges

JEG ER DRITT LEI AV DETTE HER!

Lue: HER / Bukse; Bikbok / Veske: Celine Paris / Topp: Bikbok / Smykke: Gina Tricot

I over en lengre periode nå har vi hatt hjemmeskole, og jeg kjenner allerede at jeg er dritt lei. Det er sykt slitsomt i lengden ettersom det føles ut som vi får mer oppgaver enn hva det er på skolen. Det er nok fordi det føles ut som vi har fri, og vi må tilpasse dagen helt selv. Det er litt vanskelig inni mellom synes jeg! Jeg har derimot klart å holde døgnrytmen sånn halvveis greit, og det er jeg veldig fornøyd med fordi jeg vet hvor vanskelig det er for meg å våkne tidlig med mindre jeg skal på skolen. Jeg føler selv at jeg klarer å jobbe med hjemmeoppgavene veldig bra til nå, og føler jeg får konsentrert meg enda bedre enn hva jeg gjør på skolen.

Jeg er faktisk sykt nysgjerrig på om dette kommer kun til å være til etter påsken eller om det kommer til å være lenger. Jeg tror helt ærlig at viruset kommer til å være borte fortere enn vi tror. Men det kommer tiden til å vises. Jeg håper hvertfall det går bra med dere alle, og at alle sammen holder seg friske! Jeg håper virkelig for alles del at dette går fort over.

Hva skal dere i helgen?

Blogges

STOR FORANDRING!

Hei dere! Snart begynner det en ny uke, og jeg begynner å kjenne på at jeg kjeder meg veldig mye ettersom jeg sitter hjemme hele dagen. Jeg skal nemlig begynne på et lite prosjekt ettersom jeg har ingen ting å gjøre for tiden. Jeg skal nemlig begynne å pusse opp rommet mitt litt fordi jeg er ganske lei av interiøret mitt ettersom det er lenge siden jeg har gjort noe. Jeg har også fått en helt annen stil enn hva jeg hadde før, og jeg skal lage en Youtube videoer om hele prosjektet som jeg gleder meg til. Det blir også et tidsfordriv ettersom vi skal holde oss mest mulig hjemme.

Jeg skal ikke røpe noe som helst om hva jeg skal gjøre, men jeg er ganske sikker på at det kommer til å bli døds fint og jeg tror dere også kommer til å like det. Jeg har gjort lignende videoer som dette før når jeg malte den svarte veggen. Den falt veldig godt i smak så derfor tenkte jeg å gjøre dette denne gangen også. Jeg skal gå for et veldig enkelt og simpelt design denne gangen. Jeg har også fått solgt unna en del på TISE, og hvis dere ikke følger meg der burde dere gjøre det. Jeg heter @Theresesorenes der som alle andre steder, haha.

Blogges

HELT IDIOTISK

Heiaa, hvordan går det med dere? Jeg har nesten ikke vært utenfor huset etter skolen ble stengt utenatt jeg har tenkt noe særlig over det. Jeg har brukt mye av tiden på jobb. Det har ikke vært noen spesiell grunn, men når skolen ble stengt var det ikke fordi vi skal være over alt og drive å feste akkurat. Derfor syns faktisk det er sykt respektløst og idiotisk at noen holder på slikt. Mange oss har vel eldre mennesker i familien eller i nærområde som kanskje ikke hadde tålt viruset, og jeg vet hvertfall med meg selv at jeg ønsker ikke å være bærer av dette viruset til andre.

Ja, jeg syns ikke selv at det er super gøy å holde meg hjemme for det finnes jo grenes over hva man kan gjøre innendørs. Det jeg heller har tenkt over er at om jeg holder meg inne så langt det lar seg gjøre i hvertfall det myndighetene anbefaler så kan det være at alt dette er over mye fortere enn hvis vi farter rundt omkring. Er vel ikke kun jeg som syns det er kjempe kjipt at mange steder er steng? Og det blir hvertfall ikke mindre stengetid eller færre som stenger hvis vi går rundt og omgås over alt. Vi alle kan tross alt være smittebærere selvom vi ikke blir syke. Derfor synes jeg det blir respektløs ovenfor andre mennesker, for hva vet vi om at dette viruset formerer seg og blir enda værre? Vi ønsker vel at dette viruset fortest mulig går bort. Det er altfor mange av oss unge som driter i det, og tenker at det ikke er farlig. Vi hadde tross alt et nytt dødsfall i Norge i dag. Vi må trossalt gjøre dette sammen for at det skal funke ellers har jo ingen av tiltakene noen form for virkning. Tenk over det.

Uansett jeg har lagd planer for hva jeg skal bruke dagene fremover på, og jeg skal faktisk pusse opp romme mitt litt ettersom jeg har ikke noe bedre å bruke tiden på ettersom jeg er ferdig med alle skole oppgavene vi har fått til nå. Jeg skulle egentlig kjøpe maling i dag, men skal heller gjøre det på mandag og bruke de neste dagene på det. Jeg skal også øvelsekjøre en del med pappa ettersom kjøreskolen er stengt inntil videre.

Blogges

ALT BLE AVLYST

Hei dere! Jeg er litt overrasket av meg selv at jeg er våken nå 10.16 som egentlig er ganske tidlig for meg når jeg har “fri”. Grunnen til dette er fordi jeg egentlig skulle på sykehuset for en kontroll time med magen egentlig. Jeg hadde time 09.00, men når klokken ble 08.46 så fikk jeg melding at timen var avlyst på grunn av korona viruset. Det skjønner jeg uten tvil, men hvorfor ikke sende meldingen dagen før hahaha. Unasett så fikk jeg ikke kontroll timen min som går helt fint ettersom helsevesenet har mye viktigere ting har å bruke tiden sin på!

Akkurat nå ser jeg på debatten angående dette viruset fordi viktig å oppdatere seg. Jeg syns faktisk det er sykt spennende å se hvilke tiltak Norge gjør. Jeg håper det ikke er lenge til dette viruset roer seg, og vi kan gå tilbake til “normalen”. I dag skal jeg bruke dagen min på å få filmet en del Youtube videoer ettersom vi enda ikke har fått noen hjemmelekser. Jeg må faktisk bruke tiden min fornuftig når jeg har mye tid til overs.

Blogges

FRYSNINGER I RYGGEN

Hei dere! I dag hadde jeg en helt vanlig dag på skolen utenom at det er veldig mye snakk om Corona hele tiden. Det er snakk om det hvor enn man går, men det er vel ikke rart? Kan jo ikke legge skjul på at det er litt skummelt. Vi som er friske er kanskje ikke fare sonen, men tanken på at jeg kan bringe smitte videre til andre som har sykdommer eller annet skremmer meg mye! Tenk hvis jeg for eksempel smitter besteforeldrene mine? Det er litt ekkelt å tenke på. Uansett, i dag rundt klokken 13.00 så fikk vi beskjed om at alle skoler og barnehager stenges. Vi skal ikke gå på skolen før etter påsken. Det er faktisk en ferie, og det er ganske lenge.

Jeg syns det er veldig bra av Norge å stenge alle barnehager og skoler for å gjøre smitten mindre. Jeg tror det vil gjøre forskjell. Det et mye bedre å gjøre tiltak nå enn å gjøre det når det er over flere tusen smittede! Jo færre jo bedre. Norge kan liksom ikke komme å være etterpå klok heller. Blir litt rart å ikke møte på de i klassen hver eneste dag. Det blir en helt annerledes skole dag, og lurer på hvordan det skal gå.

Dette er faktisk helt sykt!! Store søsteren min Karoline kom å visste meg dette i dag fra en bok som heter “endetid”, og herregud så frysninger jeg fikk opp i ryggen! Tenk hvis bare hele verden hadde vært klar over dette. Det en spåkone som har skrevet dette, og det gjør det enda sykere spør du meg! Uansett, jeg får kanskje mer tid til sosiale medier fremover, og kanskje gjort skolearbeidet mitt bedre ettersom jeg fokuserer mye bedre hjemme. Sykt nysgjerrig på hvordan tiden fremover vil bli. Jeg håper for gudsskyld dere holder dere friske, og om dere blir satt i karatene at dere holder dere i karantene for fare for andre! Husk det <3

Hva er deres tanker?

Blogges