UKENS SPØRSMÅL #28

Kan du ha en what’s on my iPhone video?<3

Det skal jeg få prøve på, når jeg har tid til det. Jeg tror nok ikke en slik video kommer før ny året er i gang.

Kan du ha 12 BEAUTY Q’S TAG ? Altså den taggen Celina Karine laget.

Det var en utrolig bra idee, og skal huske på det når vlogmas er over! Husk å minn meg på det, om det er en video dere ønsker.

Hva har du til sidemål og hva har du til hovedmål på skolen?

Jeg har bokmål som hovedmål, og nynorsk om sidemål.

Hva valgfag har du på skolen? Hvorfor valgte du det du har?

Jeg har redesign som valgfag, og jeg valgte det fordi det virket morsomt. Men skal si at jeg angrer på at jeg valgte dette valgfaget, virkelig.

Hei, jeg lurte på hvilken farge du har på Anastasia dipbrow’en din?

Jeg har en i fargen chocolate, og en i fargen taupe. Jeg bruker sjeldent fargen taupe, det går mest i chocolate.

Bruker du sminke hver dag?

Jeg bruker sminke når jeg føler for det, men som regel går jeg med sminke og de dagane jeg ikke orker går jeg uten.

HER, finner dere denne cropped genseren fra Romwe. (annonselenke)

Hva forbinder du med julen, eller hva er det første du tenker på når noen sier jul?

Det jeg forbinder med julen er å være sammen med mange du er glade i, dere gir hverandre gaver og spise god mat. Jeg må selvfølgelig ikke glemme selveste julenissen, og juletre! Pepperkaker, kakao, snø og mye mer! Julen er en så herlig høytid, som jeg håper varer for alltid fordi jeg elsker virkelig juletiden. Det å våkne opp til adventskalender, og telle opp dagene til jul er så utrolig koselig. Det er en av de beste tidene på året.

Føler du deg som en kjent blogger?

Overhode ikke! Jeg ser ikke på meg selv som kjent, og tror heller jeg aldri kommer til å gjøre det. Ja, det er flere som vet hvem jeg er men ser ikke på meg selv som noe kjendis eller en som alle burde vite hvem er.

Hvor mange ganger har du møtt The Main Level?

Det aner jeg faktisk ikke! Jeg har ikke tellingen, men jeg har ikke møtt de like mange ganger på grunn av at de er tre stykk i det bandet. 

Hva lurer dere på til neste ukes spørsmål?

blogges

VÆRSTE MED Å VÆRE JENTE..

Heisann dere! Det er virkelig en god stund siden sist video, og det er noe jeg har savnet er å poste flere videoer til dere. Derfor gleder jeg meg til Desember for da kommer det faktisk video hver eneste dag, og det er noe jeg gleder meg veldig mye til! Det vet jeg at flere av dere også gjør. Men uansett dagens video er om litt negative sider med å være jente, og håper ingen tar dette som noe slags hat eller lignende! Dette er mer for moroa sin skyld, og håper den faller i smak!

HER, finner dere youtube kanalen min som kommer til å bli oppdatert hver dag i desember! 

blogges

NOEN DAGER IGJEN

HER – finner dere denne utrolig herlige genseren! (annonselenke)

I går kveld kom jeg hjem etter en super fin helg i Bergen hos Frida. Hun skulle feire bursdagen sin, og jeg håper hun koset seg utrolig mye for det fortjener hun så utrolig mye. Jeg møtte også flere av venninnene til Frida, og alle var utrolig hyggelige! Jeg ankom Bergen sent på fredagen fordi tidligere på fredagen var jeg på Black friday med Emma, og da møtte jeg faktisk flere av dere lesere og fikk også kjøpt meg nye ballsko. Vi har juleball på fredag denne uken som jeg gleder meg utrolig mye til. 

I går var første søndag i advent, og nå er det bare noen dager til Desember starter og jeg er klar for og prøve å vlogge hver eneste dag for dere i desember, og laste opp hver eneste dag. Jeg håper bare at jeg ikke blir fult så stresset, og det blir gøy for dere! Jeg har også konkurranser på lur, som kommer til å komme under vloggene så det er bare å følge med underveis.

blogges

DE ER HELT FANTASTISKE

reklame

Heisann igjen, og jeg ønsker bare å dele med dere at jeg har mottatt noen produkter fra Foreo, og jeg er absolutt forelsket i disse to produktene. Dette er også en  fantastisk lur julegave, og sikkert mange som hadde settet stor pris på en slik gave som dette. Jeg har hvertfall vært utrolig fornøyd med disse to produktene fra Foreo. Det er jo også Black Friday i morgen, og da er det super stort tilbud hos Foreo og da er lurt å legge dine favoritter i handlekurven.​

Luna mini 2: Den LUNA mini 2 er en forbedret T-Sonic ? ansikt børste med åtte justerbare intensiteter for en fullt tilpassbar rensende opplevelse. Den oppdaterte 3-sone ansikt børste er optimalisert for alle hudtyper og kommer i fem spennende nye farger.

Hver LUNA mini 2 soniske ansikt børste kommer med en to-års begrenset garanti og 10 års kvalitetsgaranti . Alle bestillinger kommer vanligvis innen 3-5 dager.

/ Dette sier siden selv, og er veldig enig! Jeg gleder meg til å bruke denne hver gang, og den funker til det aller meste!

Day cleanser: Awakening Radiance Yoghurt er utviklet av Foreo, spesielt for bruk i kombinasjon med utstyret i LUNA ?-serien. Day Cleanser med T-Sonic ?tekologi, rengjør på molekylært nivå med en fløyelsaktig yoghurt-tekstur som forvandles til et frodig skum. Den beroligende renseprosessen gjør at ingrediensene trenger dypere inn i huden – for maksimal absorpsjon og effektivitet. Næringsstoffer av probiotika vedlikeholder og beskytter huden mot daglige miljøpåvirkninger og gjør den myk og sunn. Vitamin C sikrer en strålende hud. Essenser av frukt-ekstrakt gir en forfriskende duft.

Har du testet ut noe fra Foreo, noen gang?

blogges

MISSED YOU

Det ble vist noen dagers pause etter innlegget der jeg skrev at det ikke skulle bli noen pause. Men motivasjonen sa bare stopp, men nå er den på topp igjen! Jeg har virkelig savnet lysten til å blogge. Gleder meg til å oppdatere dere mer fremover nå når det nærmer seg jul. I går kveld så filmet jeg inn to videoer for dere, og gikk gjennom hele macen for å få plass til å redigere mer for dere. Vi har hatt fri fra skolen i dag, og det har virkelig vært herlig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HER, finner dere genseren jeg har på meg! (annonselenke)

Jeg tenker å få til en vlogmas hele Desmeber, eller frem til 24/25 desember. Jeg tror jeg skal gjøre slik at 1.des kommer på 2.des, slik at jeg får tid til å redigere de litt istedenfor å legge ut noe som jeg ikke er så fornøyd med. Jeg tenker også å få til noen konkurranser på de fire søndagene vi har i Advent, for jeg ønsker å gjøre noe litt spesielt for dere i år. Det er noe jeg ikke gjorde sist år.

Forresten har dere fått med dere det nye designet her på bloggen, og den nye headeren min? Gjerne fortell meg hva dere syns, dere vet hvor jeg setter pris på kommentarene deres! Det er så koselig, og faktisk høre deres mening.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva ønsker du å lese/se mer av i Desember?

blogges

FAV SONGS ATM #3

Nå er det en stund siden jeg har oppdatert dere med mine favoritter på spotify, og flere som har etterspurt dette. Dere finner min liste som blir oppdatert jevnlig HER, og dere må gjerne ta dere tiden til å følge den. HER, finner dere min spotify bruker om dere vil sjekke den ut. Forresten er det kun jeg som har fått med meg den nye oppdateringen på spotify nå?, der du kan skifte bilder på listene dine. Jeg digger det nye oppsettet deres!

Gjerne følg, om du trenger litt tips!

Hva er dine favoritter for tiden? Gjerne del de med meg! ♥

bloggees

FØLER JEG IKKE LEVERER

Heiisann folkens, føler det bare blir lenger og lenger til dere hører fra meg hver eneste gang. Jeg tror motivasjonen min bare har forsvunnet i det blå, som jeg har snakket om på min snapchat i dag. Jeg har virkelig følt jeg har vært borte fra dere lenge, selvom jeg har blogget. Jeg føler ikke at jeg leverer like bra som før lenger. Tidligere da jeg hadde motivasjon hele tiden var dette det eneste jeg ønsket å gjøre. Jeg føler at jeg bare har blogget for dere, for å bare publisere noe uansett hva det har handlet om.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke det at jeg ikke ønsker å blogger lenger er bare at jeg ikke finner noe å blogge om. Det frister seg ikke å sette seg ned å åpne macen, for å så skrive flere ord til dere. Det har egentlig vært det samme med youtube, jeg har ikke hatt lyst til å sette meg foran et kamera for å virke i et super humør. Jeg tror egentlig grunnen er at jeg ikke har vært i det beste humøret, vært trøtt på dagene, vært mye sammen med venner og gjort mye annet. Jeg håper at motivasjonen min kommer svevende på en sky tilbake til meg snart, og samme fristen kommer tilbake. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg sier ikke nå at jeg kommer til å ta pause helt enda, og hvis dette skjer sier jeg så klart tydelig i fra til dere, slik at dere vet at jeg kommer til å være borte. Jeg ønsker generelt å være mye mer aktiv, kunne publisere mer til dere og noe bra. Når jeg ikke føler jeg leverer noe som er bra, mister du rett å slett motivasjonen til å gjøre den tingen. Men jeg tror nok det fikser seg etter tid. Jeg skal gjøre alt jeg klarer for å publisere bedre, og mer fyldige innlegg og som er interessant å lese om. 

Gjerne kom med dine forslag til blogginnlegg, og tips til blogg ideer om du har! Hva liker du å lese om?

blogges

UKENS SPØRSMÅL #27

Tror du at du kommer til å holde på med blogg & youtube når du er voksen også?

Det er jeg veldig usikker på, for om blogg og youtube er noe som fortsatt folk følger med på og det er noe jeg enda liker så selvfølgelig. Jeg ønsker å drive på med dette så lenge jeg ønsker å holde på med dette. Men jeg er faktisk usikker på om blogg kommer til å være folk som leser i så lang tid fremover, siden jeg føler det er mer youtube som går fremover for tiden. Men det er nok noe som vi ser etter at tiden går. Jeg krysser fingrene for at både blogg og youtube er her livet ut.

Favoritt årstid?

Min favoritt årstid er nok sommer, hater vinteren. Jeg rett og slett hater vinteren, det eneste som er gøy med vinteren er juletiden. Resten av vinteren, er det bare kaldt og det er glatt. Jeg absolutt hater å fryse, og det er på den tiden jeg heller vil legge meg under dyna og bli der. Det er også den værste årstiden for oss bloggere.

Synes du det er flaut når vennene/familien din ser videoene dine på youtube?

Jeg syns ikke det er flaut, jeg legger de jo ut fordi at folk skal kunne se de. Syns egentlig bare det er koselig at de følger med på hva jeg driver med, for er det samme om jeg hadde blitt med på en fotball kamp? Tror ikke de hadde blitt flaue at jeg hadde vært med det.

Hva synes du om når du får en kommentar som foreksempel instagram og de skriver f.eks “Du er så pen!” “Pena” “Å fyy du e så fin” tenker du noe over det eller synes du det er bare er hyggelig? Btw, ilu!♥

Jeg tenker selvfølgelig over det, og ser hver eneste kommentar! Det er så koselig at noen av dere tar dere tiden til å kommentere på bildene mine, videoene mine, innleggene mine. Jeg setter utrolig stor pris på dere som faktisk tar dere litt tid til dere, og viser at dere liker det jeg gjør. Kommentarer får alltid motivasjonen litt høyere opp, og det er tross alt dere som gjør at jeg får lyst å blogge videre.

HER, finner dere denne utrolig fine jakken fra Shein. (annonse lenke).

Synes du det er artig å få tilsendt ting til deg i posten?

Hvis du tenker på sponsorer, syns jeg det er utrolig gøy! Jeg setter så utrolig stor pris på de som sender meg diverse pakker i posten. Jeg har også fått flere fanbrev, fanpost som det kalles. Det er så utrolig koselig! Dere er rett og slett herlige!

Er du med i Nordic Screens?

Jeg er med i Nordic Screens, det er altså det youtube nettverket jeg er med i. Det er så hyggelige personer i dette nettverket!

Hvordan fant du ut at du ville bli en blogger?

Jeg husker faktisk ikke, fordi det er så lenge siden og da var jeg tross alt så liten. Første bloggen jeg opprettet var nok når jeg var rundt 10-11 år og turte ikke å si i fra til mamma og pappa. Jeg husker jeg prøvde å skjule det så godt som mulig, og sa alltid i fra til søstrene mine “ikke si noe til mamma eller pappa”.

Hvis du kunne spist middag med en kjendis, vanlig person enten levende eller død, hvem ville det vært og hvorfor?

Hvis jeg kunne spist middag med hvem som helst hadde det nok blitt selveste Justin Bieber, tror nok ikke det er et så stort sjokk for de aller fleste. Jeg tror det hadde vært gøy å blitt kjent med han som person, for jeg syns selv at han virker veldig hyggelig!

Hvis du skulle ha levd på et sminkeprodukt, hvilket ville det vært og hvorfor?

Det ville nok vært Anastasia dipbrow på grunn av jeg syns det er bryna som gjør hele ansiktet, og føler meg helt naken uten! Jeg liker absolutt å ha bryna på plass. Jeg syns også at Anastasia sin dipbrow er et helt fantastisk produkt, som jeg kommer til å bruke så lenge jeg lever.

HVA LURER DU PÅ TIL NESTE GANG?

blogges