DE ER HELT FANTASTISKE

reklame

Heisann igjen, og jeg ønsker bare å dele med dere at jeg har mottatt noen produkter fra Foreo, og jeg er absolutt forelsket i disse to produktene. Dette er også en  fantastisk lur julegave, og sikkert mange som hadde settet stor pris på en slik gave som dette. Jeg har hvertfall vært utrolig fornøyd med disse to produktene fra Foreo. Det er jo også Black Friday i morgen, og da er det super stort tilbud hos Foreo og da er lurt å legge dine favoritter i handlekurven.​

Luna mini 2: Den LUNA mini 2 er en forbedret T-Sonic ? ansikt børste med åtte justerbare intensiteter for en fullt tilpassbar rensende opplevelse. Den oppdaterte 3-sone ansikt børste er optimalisert for alle hudtyper og kommer i fem spennende nye farger.

Hver LUNA mini 2 soniske ansikt børste kommer med en to-års begrenset garanti og 10 års kvalitetsgaranti . Alle bestillinger kommer vanligvis innen 3-5 dager.

/ Dette sier siden selv, og er veldig enig! Jeg gleder meg til å bruke denne hver gang, og den funker til det aller meste!

Day cleanser: Awakening Radiance Yoghurt er utviklet av Foreo, spesielt for bruk i kombinasjon med utstyret i LUNA ?-serien. Day Cleanser med T-Sonic ?tekologi, rengjør på molekylært nivå med en fløyelsaktig yoghurt-tekstur som forvandles til et frodig skum. Den beroligende renseprosessen gjør at ingrediensene trenger dypere inn i huden – for maksimal absorpsjon og effektivitet. Næringsstoffer av probiotika vedlikeholder og beskytter huden mot daglige miljøpåvirkninger og gjør den myk og sunn. Vitamin C sikrer en strålende hud. Essenser av frukt-ekstrakt gir en forfriskende duft.

Har du testet ut noe fra Foreo, noen gang?

blogges

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg