VIL DU VINNE 2.000 KRONER?!

Reklame | Junkyard & Njbeauty

Hei dere! Nå har dere faktisk muligheten å vinne 2.000 kroner i gavekort på Instagram profilen min! Er ikke det helt sykt?! Dere kan vinne et gavekort på 1.000 kroner hos NJbeauty, og 1.000 kroner hos Junkyard! Dette er på grunn av at Nicole som eier NJbeauty feirer 1 år på salongen sin 3.juni, og derfor satt vi i gang en stor konkurranse i samarbeid med Junkyard som jeg elsker! Konkurransen er aktiv til og med 3.juni, og inntil da er det bare å melde seg på! Jeg mener denne konkurransen er både for gutter, og jenter! Mye gutter kan gjøre hos Nicole som å for eksempel fikse bryna sine, eller de kan gi gavekortet til Nicole i gave til en kjæreste?venninne? eller mor? Husk å meld dere på hos meg @Theresesorenes eller @Njbeauty.no sin instagram før det er for sent!

Blogges

STJEL STILEN MED JUNKYARD #2

Reklame | Affiliate / Junkyard

Hei dere! Jeg hadde et lignende innlegg som dette for en gang siden, og da ble innlegget likt veldig godt og derfor tenkte jeg å lage enda et! Jeg syns selv at Junkyard kun blir bedre og bedre. De får flere typer stiler inn, og mye mer forskjellig som jeg elsker! De har både accessories, klær og sminke! De er heller ikke spesielt dyre, og til tider har jeg ganske gode rabattkoder ute å går som jeg ofte deler på min Instagram.

Antrekk 1: 

HERHERHER

Antrekk 2:

HERHERHERHERHER

Antrekk 3: 

HERHERHERHER

Synes dere det er morsomt med slike innlegg?

Blogges

TO DO LIST; MANDAG

Hei dere! Nå er det endelig ny uke, og er klar for en ganske full uke med ulike gjøremål. Jeg har utrolig mye skole arbeid denne uken i både frisør fagene, og i fellesfagene mine. Akkurat nå sitter jeg på skolen, og egentlig bare venter på å få gå hjem ettersom jeg har mye å gjøre i dag. Jeg føler meg skikkelig produktiv i dag, og det er den beste følelsen jeg vet! Det er lenge siden jeg har vært produktiv, og det er på tide å bli det igjen. Nå jeg med det første er veldig produktiv så får jeg gjort veldig mye på en gang! Jeg tenkte hvertfall å dele min to do list i dag! Jeg synes selv at disse innlegge er morsomme å lese selv, og jeg har et supert tips til dere! Jeg bruker appen; To Do, og den er helt genial!

Processed with VSCO with m5 preset

♥ Telefonmøte kl 16.00

♥ Sende bilde av Tise ting

♥ Poste blogg innlegg

♥ Rydde rommet helt!

♥ Filme minst 2 videoer i dag

♥ Jobbe med YFF presentasjon

♥ Jobbe med Engelsk

♥ Jobbe med Norsk

♥ Helt til slutt me-time med en digg ansiktmaske, og serie! Jeg har begynt på serien El Chapo som er ganske lik Narchos som handler om Pablo Escobar

Hva skal dere i dag? Blogges

GINA FAVS

Reklame | Affiliate

Hei dere! Jeg bare elsker å kikke på klær, og sette nye klesplagg på ønskelisten min! En av mine favoritt butikker siden always har alltid vært Gina Tricot. Jeg tror alltid de kommer til å være en av mine favoritter ettersom de alltid er oppe med trender, og de har utrolig bra kvalitet til den prisklassen som de er. Jeg syns du får utrolig mye ut av pengene dine, og det er super enkelt å bestille både på nett og gå i butikken deres. Jeg synes også Gina er en av de butikkene som er enklest å finne frem i, og har det veldig ryddig i butikken.

HERHER – FAVORITT BUKSEN MIN HER

HERHERHER

HERHERHER

Skal jeg forsette med dette? Blogges

JEG HAR TATT RESTYLANE..

Processed with VSCO with m5 preset

Hei dere <3 For en liten stund siden så tok jeg meg faktisk muligheten til å ta restylane om dere ikke allerede har sett det. Jeg føler helt ærlig ikke at det ser noe spesielt unaturlig ut, men derimot veldig naturlig ut. Jeg tok ikke så mye denne gangen, og krysser fingrene for at jeg klarer å holde meg fint til det og ikke overdrive som mange gjør. Jeg har ikke gjort dette fordi jeg er spesielt misfornøyd at jeg hater mine egne lepper, og ser ikke på det som noen løsning heller. Det var kun et ønske for meg som jeg egentlig ikke tenker å uttale meg så mye om ettersom det kan trigge noen. Jeg kommer heller ikke til å dele hvor jeg har tatt, pris eller hvor mye. Jeg skal ikke presse på noen fasit på dette, fordi jeg tenker at hvis du virkelig ønsker det selv er det ikke vanskelig å gjøre research selv.

Jeg er veldig fornøyd med resultatet mitt nå, og håper jeg holder meg slik. Jeg var også veldig fornøyd med stedet jeg gjorde det, og hun som gjorde det var utrolig flink! Jeg kommer absolutt til å gå til henne neste gang også! Gjerne del dine tanker hva du tenker angående restylane nede i kommentarfeltet. Jeg føler litt at jeg har litt plikt å fortelle om det, angående at jeg ikke vil si “å slik er jeg naturlig” og hele den delen der. Uansett, blogges <3

18 ÅRS DAGEN I CORONA TIDEN..

Processed with VSCO with m5 preset

MIN 18ÅRS DAG:

Hei dere <3 Tro det eller ei, men jeg blogget aldri angående min bursdag.. Jeg blogget ikke så mye akkurat da, ettersom jeg er veldig opp og ned med bloggen fortiden selvom jeg elsker det! Det er skikkelig befriende. Uansett, til poenget mitt. Jeg feiret bursdagen min 10. april sammen med flere i familien min og kjæresten min. Helt ærlig, jeg tror jeg hadde en mye morsommere kveld enn hva jeg hadde hatt med mine egne venner selvom jeg skulle ønsket jeg fikk feiret sammen med dem også. Jeg fikk en helt syk bursdag! Where to start???

Jeg våknet opp, og når jeg endelig hadde våknet så kom pappa inn på rommet mitt at jeg måtte stelle meg litt fordi vi skulle på Egon å spise. Han sa også til meg at jeg måtte ha på stilongs ettersom vi måtte sitte ute på grunn av Corona. Dumme meg tenkte jo ikke over at det var stengt, og jeg gikk fem på. Plutselig dukker kjæresten min Jan Daniel opp på rommet mitt, og jeg bare hva i alle dager gjør du her? Han skulle tydeligvis være med på Egon utenatt jeg visste dette. Uansett, Jan daniel sier til meg at før vi skal på Egon må vi møte moren/tanten hans på en tur sti ettersom de gikk tur og skulle gi gaven til meg. Jeg tenkte ikke så mye over det, ettersom hun går innimellom tur.

Processed with VSCO with m5 preset

Vi kjørte bort til denne turløypen, og plutselig dukker tanten min opp og jeg sier “Hva gjør du her? Vi skal møte moren hans”. Tante spiller med, og sier “jeg ikke får gå videre før jeg tar på meg denne kanin drakten å svarer på et spørsmål”. Jeg blod nekter å ta på meg denne fæle kanin drakten.. Jeg ender opp med å gjøre det, og plutselig begynner hun å stille et spørsmål om meg med tre svar alternativer. Da skjønner jeg det, og svarer på spørsmålet. Jeg må ta en shot ved hvert spørsmål, altså små sure. Helt forferdelig kvalmende. Det var kanskje 7-8 poster, fordi de hadde lagd en lignende rebus om barndommen min. Til slutt kom jeg ned, og da måtte jeg fiske opp en øl og vi poppet champagne og grillet. I løpet av løypen fikk jeg bånd, solbriller, krone og mye mer. Jeg så ut som tidenes tosk!

Det var en så fin overraskelse, og jeg ble utrolig glad og imponert over at de klarte å overraske meg! Når vi kom hjem så begynte jeg å stelle meg for selve festen. Mamma, og pappa stelte i stand med mat og selvfølgelig lagde de Thai mat ettersom det er favoritten min. Vi hadde også den rosabarbie kaken min, som jeg faktisk lagde helt selv! Det var en bueno kake inni. Om den var så sykt god kan vi diskutere ahhaha… Etterpå begynte festen, og vi hadde virkelig tidenes fest med drikkeleker og alt! Herregud så jeg digger familien og Jan Daniel for at de gjorde dette til tidenes bursdag!! Det var en fantastisk kveld, og vi gjorde absolutt de beste ut av den og jeg tror ikke jeg kunne fått det bedre den dagen. Jeg er virkelig heldig som har slike mennesker rundt meg <3

Blogges

NY AVHENGIGHET

Hei dere ♥ Hva gjør dere fortiden? Jeg har fått en ny avhengighet! Jeg har blitt helt hektet på EOTB Sverige faktisk, det er utrolig mye bedre enn det norske. Jeg elsker det norske også i forhold til Paradise Hotel i år fordi det er faktisk utrolig dårlig. Herregud jeg blir trist over hvor dårlig Paradise Hotel er i år, og jeg er virkelig skuffet over det. Helt ærlig altså. Jeg gledet meg faktisk utrolig mye, men så blir jeg så skuffet. Uansett, jeg anbefaler dere alle å sjekke ut EOTB Sverige, og jeg har bestemt meg for å se alle sesongene for det er så bra underholdning!! Jeg skulle ønske at den norske tven var mer lik den svenske. Jeg føler de er så mye bedre med alt føler jeg. Hva tenker dere angående både paradise hotel og eotb i år?

Blogges

UPOPULÆRE MENINGER; DETTE VIL JEG GJØRE ETTER CORONA

Hei dere <3 Det er utrolig kjipt at Corona er nå, for det er så mye jeg ønsker å gjøre. Men, siden det er så mange mennesker som blir rammet av dette viruset så er det mye jeg må styre unna for å ha respekt for de menneskene som er i risko gruppen som er utrolig viktig! Samtidig som jeg drømmer om hva jeg skal gjøre når hele denne pandemien er over! Det gledes!

– Sette meg på et fly til en varmere destinasjon! Jeg hadde flere planer om ulike reiser denne sommeren ettersom jeg har blitt 18 nå, og faktisk kan reise uten en verge. hahahaha. Jeg vil til et sted hvor jeg kan få brunfarge!

– Ta restylane, oh yes. Det er ganske tabu å skrive i bloggverden nå, og skjønner hvorfor! Men, jeg skal øyeblikk ta litt restylane og det skal jeg heller ikke lyve om. Jeg synes ikke det er noe bedre å lyve om det, men vil heller ikke oppfordre til det.

– Helt ærlig så føler jeg litt at corona typ er over? Selvom, det ikke er over men for tiden hører jeg ikke så mye om det. Kanskje jeg har skjermet meg litt for det eller det bare lite snakk om det for tiden? I don´t know.

– Jeg gleder meg helt utrolig til å gjøre hva enn jeg vil utenat jeg må ta forhåndsregler! Dette tror jeg også mange andre gleder seg til.

– Feste!! Jeg gleder meg til å begynne feste skikkelig igjen! Herregud jeg savner en skikkelig fest altså.

– Jeg syns det er litt morsomt over hvordan mange influensere prøver å være skikkelig på med peike fingeren selvom det er mange av dem som bryter mange av reglene selv. Jeg har selvfølgelig gjort mine feil selvom jeg ikke har blitt tatt på noe, men jeg er ikke perfekt hele tiden jeg heller. Jeg syns det blir litt for dumt! Vi prøver alltid å vise oss fra vår beste side.

Det er sikkert mye mer som irriterer meg, og ting som jeg ønsker å gjøre etter corona, men dette var det som jeg kom på i slengen! Gjerne fortell meg hva det du skal gjøre asap etter corona!

Blogges