HATERS GONNA HATE, ALWAYS.

I dag etter skolen gikk jeg rundt å snakket litt med Ida, og da gikk det faktisk litt forskjellige ting rundt i hodet mitt. Nå har jeg så mye i hodet at jeg bare ønsker å få alt ut, det er sikkert noen som kommer til å skrive hat etter innlegget men jeg gir blanke f. Siden dette er mine tanker og jeg ønsker ikke å lage noe diskusjon av det. Men jeg er så lei av at folks skal gå rundt å HATE uskyldige mennesker, JA jeg sa hate.

okei, jeg har et enkelt spørsmål til alle haters. Hva prøver dere å oppnå? Få personen til å føle seg stygg, og ikke vert noe? Det gir så lite mening å si hat, og skrive hat ikke minst!! I går var jo verdens største popstjerne i Norge, ja nemlig Justin Bieber. Jeg så alt live fra VGTV, og jeg ble sykt sjokka! Når det tragiske skjedde. Grunnen til jeg tar opp spesielt Justin nå er at det var det jeg og Ida gikk å snakket om mest og det var grunnen til vi kom fram til det tema.

De fleste har sikkert fått med seg hva som skjedde. Men jeg har tenkt å si hvordan jeg tok det fra mitt syn. Justin var ferdig med sen kveld og klar for konsert, det var 1000 skrikende fans i salen og var klar for selveste Justin Bieber idolet deres og ikke minst mitt. Han begynte med å spille “Boyfriend” som han klarte med storm og det hørtes veldig bra ut fra både snapchat og VGTV. Men så ble det sølt vann, og det rett og slett klikket for Justin. Han sa flere ganger “stopp, jeg skal tørke opp” til fansen minst fem ganger, men hører fansen etter?, nei det gjorde vi/de ikke. Da klikket det fra Justin og han sa stopp til konserten, og forsvant fra scenen.

Når han hadde dratt av scenen var instagram posten oppe med en gang med et “unnskyld” til oss fansen og TV2. Det er så mange som både legger så mye hates på Justin og fansen. Hvorfor skal haters hate alltid? Justin kom til Norge med bronkit, og hostet og snufset. Han var syk, og hadde fått lite søvn. okei? Det jeg ikke skjønner er: JUSTIN MÅ RESPEKTERE OSS FANSEN FOR AT VI/DE VILLE HA HÅNDKLE, OG VI MÅ RESPEKTERE HAN NOK TIL Å TA STOPP FOR ET STOPP, HAN ER TROSS ALT IDOLET VÅRT. Justin kunne ha falt på grunn av dansingen og verste fall knekt noe viss det ikke hadde blitt tørket. Det var uprofesjonelt av Justin og bare dra, men vi må respektere han for at han var/er sliten etter en laaang turne og har bronkit for øyeblikket. 

Det var beliebere som var knust etter konserten, og det er forståelig etter hva som skjedde. Det var liksom idolet deres. Det er så mange som legger skylden på første rad, men hva har de gjort? De prøvde å ta håndkle som Justin Bieber har tatt på!! De er ca 14+ og vet ikke bedre. Justin har også sagt til oss fansen at han jobber med å forbedre hvordan han skal reagere på ting osv. Justin er tross alt 21 år og er fortsatt en gutt, han er ikke noen voksen enda. 

Justin har også lenge vært hatet av spesielt gutter, og jenter som misliker han og musikken. Men flere ganger når jeg har spurt haters hvorfor de hater han. Da svarer de “Fordi han er dum, stikker fra fansen, fulle kjørt, brukt narkotika og har en teit sang som baby baby” For det første så var Justin cirka 14 år når han kom ut med baby. Det med fylle kjøring og narkotika, var en feil. Men det var et lovbrudd, gjort er gjort. Det er så unødvendig av folk å hate syns jeg! De har så dårlige argumenter for det.

Det er akkurat som jeg som ikke liker fotball i det hele tatt lengre, og gikk å skulle gått å hate Ronaldo eller en annen fotball spiller. Det er akkurat det samme. Det er faktisk snakk om idolet til en annen person, og ikke minst et MENNESKE. Justin er et menneske men kjendis, Ronaldo er en kjendis osv. De har følelser som alle oss andre “vanlige” mennesker. Jeg blir så sinna når folk kommer med verdens dårligste argument “Han er dårlig til å synge”. HVORFOR I HULESTE ER HAN KJENT DA?!??!?!?! Han er kjent på grunn av at musikken hans rocker. Det er det samme med Ronaldo når folk sier “Han suger til å spille fotball” HVORFOR ER HAN VERDENS KJENT FOR DET DA? Jo nettopp, for han er suuuper flink i det.  Dere skjønner vel poenget mitt??

Jeg blir så sinna når folk går rundt å hater uskyldige MENNESKER, alle er tross alt mennesker og ikke noen pappfigurer. Når du går å hater andre er det faktisk det som kaller MOBBING på høyt nivå, og det er noe av det verste som finnes. Jeg har også sitt flere voksne mennesker som sier “Han bare stakk fra scenen og fansen, og kom ikke tilbake”. De går bare rundt å sier “Han bare stakk” bare for å få han i et dårlig lys som de ønsker. Det er så utrolig dårlig gjort! 

Jeg har selv for hate et par ganger, ikke mange og det er overhode ikke noe kjekt. Det er flere kjente stjerner og kjendiser som får drapstrusler over nett og det er jo helt ekstremt. Nå er jo serien “Haterne” på TV2 og den er super bra. Jeg digger den serien nå, og det er blant annet bloggeren Sophie Elise med. Der skal de stå ansikt mot ansikt og snakke med de som har skrevet hate til de. Dere finnes serien HER.

Ja, nå har jeg fått en del av mine tanker. For og si det klart er jeg ikke noe super glad og stolt for at Justin stakk, men bare tok opp han siden han har vært en del om han nå i det siste. Jeg er selvfølgelig skuffet over at han stakk sånn, men skjedd er skjedd tenker jeg. Justin hadde hatt en tøff og laaang uke. Men han hadde ingen grunn til å “skjelle” ut fansen på noe vis. Det er sikkert en del av dere som ikke er enige i noe av det jeg skriver her, men dette måtte ut. Til alle dere haters der ute et sted slutt å hat på uskyldige mennesker, de fortjener det faktisk ikke. Uansett om personen er Justin Bieber eller en vanlig jente eller gutt på skolen så skal man IKKE gi hate til de for det.

HÅPER ALLE SAMMEN FÅR EN SUPER DUPER FIN HELG, OG EN GOD HALLOWEEN!

Blogges.

KONKURRANSE – NEW IN FROM ROMWE

sponset

Jeg beklager for null blogging i går.. Jeg var på tur med valgfaget, og ja det var utrolig kjekt. Det blir ikke så mye blogging om det, men viss det er noen som ønsker det. Da er det bare til å skrike ut! Så skal jeg få fikset det. Men hvert fall for å gjøre noe klart, så kommer det ikke noen videoer denne uka. Siden jeg starta uka med øye betennelse eller noe lignende,og hadde hovnet øye! Men nå er jeg “frisk”. Da har jeg ikke fått filmet videoer, på grunn av sykdom.

Men neste uke er fullt i gang igjen, og det kommer videoer neste uke! Jeg skal både vloge i helgen, og lage videoer alene og med venner! Noen ønsker? Okei, nå skal jeg komme til poenget med dette innlegget. Jeg har trukket vinneren av THAT MOMENT KONKURRANSE, og det ble en jente som heter Benedicte. Jeg kontakter deg på Instagram i løpet av dagen. 

HER finner dere genseren / HER finner dere skjerfet

Hehe, messy hair today. I don’t care.

HER finner dere denne blå genseren.

HER finner dere jakken fra Romwe.

Jeg har også nå tenkt å sette i gang en ny konkurranse i samarbeid med Romwe!! Wii, det er alltid så kjekt å sette i gang konkurranser, det er noe av det kjekkeste jeg vet faktisk. Jeg håper så mange av dere blir med på konkurransen, og det er utrolig enkle regler som står under. Det dere kan vinne er et gavekort på 100$, det er nesten det samme verdi som 850 kr. Det er trygt å bestille derfra, og det er utrooolig mye fint der. Det er lett å finne noe man liker, det er noe for alle der i hvert fall i mitt syn. Kvaliteten er som oftest veldig bra, og er ikke til å klage over. Det hender at ikke kvaliteten ikke er like god, men det er bare til å ta en sjanse rett og slett.

Nå nærmer det seg også halloween, derfor har jeg denne konkurransen! Kanskje dere finner noe dere kan bruke til halloween, så interessant ikke sant? Høres det ikke supert ut? Det dere ser på bildene er det nye jeg fikk fra Romwe denne gangen, mye fint ikke sant? Jeg forelsket meg i alle plaggene og de er allerede masse brukt her. Ligger link til alle plaggene under bildene.

KRAV (for å melde deg på):

 

1. Registrer deg på Romwe sin nettside. Det er super enkelt, HER HER HER

2. Like Facebook siden til Romwe, dere finner den HER HER HER.

3. Legg igjen en kommentar under her med navn og e-postadressen din. (den samme som du registrerte deg med)

Det blir trukket to vinnere, og vinnerne blir trukket på Onsdag om 2 uker.

blogges.

UKENS SPØRSMÅL #3

Hvilken mobil har du?

Jeg har en iphone 6.

Hva er ditt favoritt sminke produkt ditt nå for tiden?

Favoritt sminke produktet mitt nå for tiden er hola bronzeren fra benefit.

Hvordan fikk du så mange lesere på bloggen din?

Det er et ganske godt spørsmål egentlig, det tenker jeg egentlig ikke så ofte over. For hvorfor har jeg så mange lesere som jeg har? Jeg tror det er fordi jeg er meg selv, og skriver variert og blogger ofte. Jeg må bare si tusen takk for alle dere som leser bloggen min, dere aner ikke hvor mye jeg settet pris på det.

Hvorfor startet du med Youtube?

Jeg husker egentlig ikke helt, siden det er så pass lenge siden jeg startet med Youtube. Men viss jeg tenker tilbake så tror det var fordi jeg syns det virket kjekt å redigere og lage videoer. Når jeg startet med det så falt det rett og slett bare i smak, og her er jeg i dag.

Kan du ha en video sammen med Sindre?

Det kan jeg sikkert få han med på :)) Noen spesielle videoer dere ønsker fra oss da?

Hva syns du om Shawn Mendens?

WOW! Shawn har en helt utrolig stemme han er utrolig flink også. Jeg digger sangene hans.

 

Hvor mange har du farget håret ditt?

Jeg har farget håret mitt to ganger. 

 

Kan du lage en “produkt jeg har brukt opp video”?

Det kan jeg sikkert få laget en gang. Men jeg må bare få smalet opp da.


Hvilken butikk/nettside liker du best å handle på?

Det må nok være Shein eller Romwe, siden det er veldig billige + de har masse pent!

Har du kjæledyr?

Ja! Jeg har en hund som heter Mico.

Kan du ha en room tour snart?

Hm… Kanskje det.

Hvor mange er dere i din klasse på skolen?

Viss jeg husker rett så er vi 27 elever.

Har du vært i Oslo før?

Ja, det har jeg vært et par ganger og det er kjempe fint der!

Hva syns du om merket Anastasia?

JEG ELSKER ANASTASIA MERKET!!!!

Liker du body mistene fra Victoria secret?

Jeg liker de veldig godt, spesielt Amber romance.

Lurer du på noe til neste ukens spørsmål? som kommer på neste søndag.

FRIENDS 1-2-3

Har dere hatt en fin helg til nå alle sammen? Jeg håper hvertfall dere har hatt en god helg, og her en super koselig video av meg og Emma. Denne laget vi når hun var med meg hjem en dag tidligere i denne uka. I dag er det lørdag og hver lørdag poster jeg jo video, så derfor kommer det video i dag. Jeg håper dere liker videoen, og gjerne dra å abonner på kanalen min HER. Det hadde jeg settet stor pris på. 

HELG !!

Da var det endelig fredag igjen!!! Det var vært en lang uke med mange prøver, og lekser. Det skal bli godt å kunne koble helt vekk fra skolen i noen dager før det er skole igjen på Mandag. I dag har jeg planer sammen med min venninne Ida, og vi har tenkt å dra på Dolly dimples i byen om ikke så om alt for lenge til. Det skal bli godt å tilbringe tid med min aller bestevenninne, det er ikke alltid vi gjør noe litt mer spesielt enn å bare være hos en av oss å se på film. Jeg gleder meg mye! Håper bare ikke regnet hagler ned.

I morgen blir det bowling med kjæresten og venner. Jeg gleder meg masse, og kanskje jeg skal vlogge? hmm.. hva vil dere? På søndag blir det nok en sånn slapp av dag, og pakke skolesekken før skolen på mandag nok igjen! Det som er herlig med neste uke er at vi nesten ikke har lekser, og ingen prøver som jeg vet om enda. De siste ukene har det vært 1-3 prøver i uka, og det er litt stress i min verden hvert fall. 

Nye header også, den laget jeg faktisk selv. Prøvde å gjøre den som enkel som mulig siden jeg har et enkelt design.

HA EN NYYYDELIG HELG ALLE SAMMEN!

blogges.

EYEBROW ROUTINE – VIDEO

Da er det på tide med dagens video! Jeg håper dere liker denne dagens video, og håper at det går bra at den kom ut i dag og ikke på torsdag. Jeg må bare si med en gang, dere har all grunn til å glede dere til lørdag for da skal det komme ut en super kjekk video sammen med Emma! HER, kommer dere til kanalen min. Gjerne abonner for å få mail med en gang det kommer ut nye videoer på min kanal.

MIN FAVORITT YOUTUBER?

Jeg driver jo med Youtube som kanskje en del av dere vet, og jeg poster videoer der hver tirsdag og lørdag med mindre noe skjer. Det kom ikke noe video i går, og det beklager jeg for men den videoen som jeg laget for tirsdag ble ikke noe bra! Men dere skal få tirsdags video på enten torsdag eller fredag. Jeg vet mange hadde gledet seg til en ny video i morgen, derfor flytter jeg bare den til torsdag eller fredag for denne uken. Men det går nok bra.

Mange av dere spør meg også hvem er mine favoritt youtuber/youtubere? Det er egentlig et ganske godt spørsmål siden jeg har en del youtubere som jeg ser opp til, og som jeg henter inspirasjon fra! Men viss jeg skal nevne en Youtuber som faktisk er norsk så må det blir Tina Mondelia! Dere finner kanalen hennes HER, og den kan jeg anbefale på det sterkeste å abonnere på! Hun lager veldig gode videoer, og veldig variert. Tina legger ut hver uke, og hun har alt fra challenges/intervjuer med kjendiser, Tags, challenger, vlogs, sminke videoer +mye mer!

Høres ikke det bra? Jeg har lenge vært glad i å se på videoene hennes, og jeg kan jo innrømme at jeg elsker Youtube nesten like mye så jeg elsker blogg! Men Tina er hvert fall en av mine aller største favoritter når det kommer til Youtube. Jeg husker fortsatt i sommer når jeg stalket Youtube kanalen hennes, og nå tror jeg at jeg nesten har sett alle videoene hennes hehe. Men alle sammen dra å abonner på Tina HER

HER HER HER HER, for å abonnere på Tina Mondelia!

Her er bilde jeg tok sammen med Tina på VG lista i sommer, hun var en skikkelig hyggelig jente! Jeg husker det faktisk veldig godt. 

blogges.

HVA Å GJØRE SAMMEN MED KJÆRESTEN

Reletionship goals – Dere kan ta dere en tur ut, ta med dere et kamera og ta noen søte bilder sammen. Da får dere både frisk luft, og skaper minner sammen som dere faktisk har bilder av. Så kan du også oppdatere instagram med noen søte bilder med kjæresten din.

Bake – Er begge glad i å bake? Da kan dere jo dra på kjøkkenet og bake noe super godt! Kanskje dere kan prøve dere på noe helt nytt, og smake det for første gang sammen.

Film – Dette må nok være det de fleste kjærestepar gjør når de er sammen? Men hvertfall så kan dere se en film sammen, og poppe dere popcorn og kose dere sammen! Dere kan jo også se en serie sammen. Det spørs litt hva dere liker å se. Forslag til filmer: The last song, The maze runner 2, pitch perfect 1 og 2 og world war z +flere. 

Piknik – Fint vær ute? Da kan dere kjøpe inn alt dere liker, og dra på en piknik sammen! Men ikke glem musikk, det får alltid opp stemningen syns hvertfall jeg.

Videoer – Driver en av dere på med enten youtube eller videofy? eller kanskje noe helt annet. Da kan dere jo lage en video til kanalene deres/din. Forslag: Boyfriend does my makeup, Boyfriend/girl friend TAG, vloge sammen osv.

Kino – Er det en kjekk film som går på kino? Be han/hun ut da vel, kanskje h*n også ønsker å se den filmen.

Restaurant – Vil du å kjæresten din gjøre noe litt spesielt sammen? Dra på restaurant, eller dolly eller hva det enn måtte være. 

Shopping – Liker dere begge å shoppe? Dra på shopping da, men viss den ene ikke liker shopping overhode så dropp det 🙂

Bowling – Dra på bowling er alltid kjekt spør du meg! Da blir det ikke noe klein stemning også, siden da spiller dere.

Snakke – Det enkleste som finnes, og snakke. Dere kan bare sette dere ned og tilbringe tid sammen og snakke ut med hverandre. 

Gå tur – Liker dere å være ute? Da kan dere finne en plass i nærheten der dere kan gå dere en fin tur. Alltid hyggelig og gå tur sammen.

Bade – Ikke det dere kan gjøre nå for tiden, men er sikkert noen som gjør dette. Dere kan gå å bade enten i sjøen viss dere er noen tøffinger. Men dere kan også gå i bade-hallen viss dere har det en i nærheten.

Stå på ski – Nå er det ikke så alt for lenge til vinteren, da kan dere dra på ski tur sammen! 

Dette innlegget er etter spurt av en leser, så viss dere har noen tips som dere ønsker jeg skal blogge om gi beskjed!

Klem Therese.