UKEN SOM GIKK..

Uken tanke.

Tankene mine har vært litt overalt, men hovedsakelig om hvordan jeg skulle bruke vinterferien min. Jeg fant fort ut at jeg trengte å slappe av, og bare nyte ferien min når jeg endelig har ferie. Samtidig som jeg ikke kan slappe helt av, fordi når jeg har ferie så har jeg mye jobb foran meg med både blogg, YouTube og Instagram. Det er onsdag, og jeg er fortsatt stresset! Jeg har ikke fått filmet det jeg trenger før skolestart. Det er hovedsakelig fordi ikke har settet av tid enda, men jeg er fast bestemt på at det skal jeg få tid til!

Uken favorittplagg.

Min nye genser fra Missguided x Playboy kolleksjonen! Det var først og fremst Nathalie som viste meg denne genseren, siden hun vill bestille den. Jeg bare måtte bestille den selv, for wooow den er så kul og digg. Elsker den! Du finner den HER.

Ukens serie.

Jeg ble akkurat ferdig med å se Chicago Med denne uken, og jeg anbefaler dere alle å se den serien! Samtidig som dere burde sjekke ut Chicago Fire, og Chicago P.D. Disse serien er bare elsket av meg!

Ukens cravings. 

SJOKOLADE! Omg, som jeg har cravet sjokolade hele tiden! Det har vært nonstop hele uken som var. Jeg har en liten tanke om at jeg hadde mensen, men siden jeg har spiral så blør jeg ikke og vet derfor aldri når jeg har mensen. Til de som ikke vet hva spiral er så er det prevensjonsmiddelet jeg bruker.

Ukens høydepunkt.

Fikse håret hos Hendrix! Uten tvil. Jeg har ventet så lenge med å fikse håret, fordi jeg visste at det skulle en del bleking til og håret mitt var allerede en del skadet fra sist gang og derfor måtte jeg vente en stund med å farge det igjen. Herregud så deilig det var!

Ukens irritasjon.

Random folk, haha. Det er bare noen mennesker som irriterer meg grønt, uten grunn.

Ukens ønskeliste

Balenciaga triple S, meeen de er allerede bestilt! Kan vel ikke si de er så mye lenger på ønske listen?

Ukens sang.

Ruleta-INNA, Erik

Ukens matrett.

Kyllingssuppen som mamma pleier å lage! Den er så god! Jeg og store søsteren min Karoline har vært alene hjemme den siste uken, fordi mamma og pappa har vært i USA.

Ukens favorittbilde.

Hvordan var sist uke for deg?

Blogges

ENDELIG GJENFORENT

Hei dere! Det er så fint vær i dag! Blir så glad, når jeg ser en blå himmel og klare skyver samtidig litt sol som skinner inn vinduet på rommet! Jeg må bare si tusen takk for all den gode responsen de siste dagene etter jeg begynte å blogge! Det betyr veldig mye for meg, og jeg setter veldig stor pris på det! Det er veldig viktig for meg å si det til dere, fordi dere betyr faktisk mye for meg at dere faktisk gidder å klikke dere inn på bloggen min i det hele tatt.

Uansett, jeg er endelig gjenforent med min bestevenninne Nathalie. Det er alltid like godt å se hun igjen, selvom vi er så mye sammen som vi er. Jeg har hatt veldig mange gode venninner, og har mine nærmeste bestevenninner som fks. Ida og Milena som nærmest er familie. Jeg og Thalie (som vi alle kaller hun), vil jeg si har et spesielt forhold og vi har klikket så bra på kort tid. Vi to ble nærmest ikke “Close Friends” i juletiden, pga da festet vi veldig mye hos en annen venninne. Jeg setter utrolig stor pris på hun, og er utrolig glad i Thalie. Vi har fått et helt spesielt vennskap den siste tiden, som jeg er kjempe glad for! Jeg kan genuint stole på hun, og vet at hun alltid vil det beste for meg og er der for meg. Det samme også tilbake. Dere aner ikke hvor like vi faktisk er! Det er nesten litt skummelt! hahahaa! Alle sier vi kunne ha vært søstre som er litt cute.

Kunne vi vært søstre eller? I går kveld hadde vi en ganske så chill kveld sammen med en kompis, og etter han hadde gått snakket vi en del om mange forskjellige ting på det mer private. Vi spiste pizza, chips og så en film som jeg vil anbefale til dere! Den heter Midnight Sun, og dere finner den på Viaplay og den er utrolig bra! Jeg gråter aldri av filmer, men denne her wow. Den traff midt i hjerteroten. Dere må sjekke den ut! Uansett nå er det morgen, og klokken er 11.30 og vi ser enda en ny film og slapper av med film før jeg skal hjem igjen senere.

Blogges

DETTE GJORDE JEG MED HÅRET

Reklame | Hendrix Hair

Hei dere! Hvis dere enda ikke har sett vloggen min fra helgen kan dere se den HER. Jeg var nemlig i Stavanger hos Hendrix Hair for å fikse håret ettersom det trengtes! Dette har blitt min go-to frisør, og frisøren jeg går til er Sofie (Instagrammen hennes finner du HER). Hun er utrolig dyktig, og kan absolutt anbefale hun til dere alle som bor i nærheten. Hun gjorde også håret mitt tidligere i høst. Sist gang jeg var gikk jeg faktisk fra å være brunette til å bli blondine igjen. Jeg har vært brunette i flere år, før jeg endelig gikk over til blond som virkelig er min og orginiale farge. Jeg passer absolutt blondt best, tørr jeg å påstå.

Hver gang jeg er hos Hendrix vet jeg at jeg er i trygge hender, og jeg kommer aldri noen sinne la en annen frisør ta over, fordi jeg har vært så fornøyd begge gangene! Hun vet akkkurat hva jeg ønsker, og får det til. Jeg har helt siden i høst ønsket å bli helt platina, og det fikk vi til denne gangen og det ble litt gråskjær i det som jeg bare elsker! Resultatet ble helt fantastisk, og jeg digger mitt nye hår!

Ikke minst med at frisørene hos Hendrix er flinke, men servicen der er også amazing! Samtidig du får en digg frisør time får du også en herlig prat, og de er så hyggelige de som jobber der. Det er noe av det viktigeste av å finne en go-to frisør. Hvis dere lurer noe mer på farge eller lignende, bare send en melding til frisøren min som er linket over. Hun svarer nok bedre enn meg. Hahah. Under ser dere bilde av resultatet. Se såå fiiint!

Ha en fin dag videre!

Blogges

MANGE TIMER I TÅRER OG TERAPI

Alt er jo bra, ikke sant? Med alle filtrene, stråler på bildene og later som ingen ting. Jeg setter meg foran kamera med et stort smil rundt munnen, og legger gjerne på en latter, men hva skjer egentlig bak? Er jeg den samme bak? 

Jeg føler det siste halvåret har ikke lidenskapen min vært det samme. Blogg, youtube og instagram har ikke vært det samme. Det har ikke vært noe som jeg gledet meg til å gjøre når jeg kom hjem fra skolen, men noe jeg følte jeg måtte gjøre for å opprettvare følgertallet. Det har vært utrolig slitsomt, og det vært et usunt forhold til både bloggen og andre sosiale medier. Til tider føler man at man må prestere hele tiden for at andre skal være fornyød.

Jeg vet at dere ikke trenger en forklaring, men samtidig føler jeg at jeg må fordi jeg unner dere det for dere bruker mye av tiden deres på å følge med på meg og forventer at jeg poster nevnlig. Jeg ønsker også at andre skal forstå at det ikke alltid er like enkelt å poste. Fordi, vi poster trossalt livene våres ute på nettet. Det er skummelt. Det er ofte jeg går timer, dager eller uker før jeg klarer å poste et innlegg. For det er døds skummelt med tanke på at andre kan vinkle, vri om på og tolke innlegget en helt annen måte enn det jeg mener.

Jeg nevnte en del i denne videoen HER, om hvorfor ting har blitt som de har blitt. Jeg har alltid vært den jenta som aldri har slitt med noe som helst, og alt har bare vært perfekt? Om jeg får lov å kalle det. Jeg skal ærlig innrømme at det har vært mange netter med tårer, timer i terapi og diskusjon i hodet mitt.

Jeg vil påstå å si det har vært en veldig turbulent høst med mye drama, samtidig som jeg ikke har hatt det bra med meg selv. Som har gått ut over for eksempel oppførselen min, hvordan jeg var og følte meg. Det er egentlig hovedgrunnen til hvorfor jeg ikke har blogget, filmet så mye og vært like aktiv som jeg pleier. 

På nyåret var jeg kanskje på «brekningspunktet», som gjorde at jeg bestemte meg at jeg skulle prøve å gå i terapi hos phsyksik helse for ungdom siden dette trossalt er gratis. Jeg ønsket å ta tak i problemet å få det bort, og kunne gå videre og ha det bra istedenfor å gå rundt å tenke på det. Jeg sendte mail, og fikk en time. Det var utrolig herligt å ha sted å gå til å få ut all negativiten, istedenfor å dra det med seg i seng på kvelden. Det var akkurat som en lettelse å gå ut av rommet. Det er absolutt noe jeg vil anbefale til andre dersom de sliter med et eller annet.

Jeg tror egentlig alt jeg trengte var en pause fra å være “Therese Sørenes”, og være kun meg som går på skolen og er med venner. Finne ut hva jeg ville, og trengte før jeg kunne gå tilbake til hva som er lidenskapen min og vil alltid være. Det har vært mye personlig på bloggen de få gangene jeg har blogget, men jeg tror virkelig jeg har trengt å bruke bloggen som en slags dagbok og samtidig tror jeg dere har likt det? Eller tar jeg feil?

Til poenget mitt. Grunnen til jeg har vært borte var for å finne meg selv igjen etter alt som har skjedd som virkelig har slitt meg fullstendig ut, og har trengt mye energi. Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg er på et mye bedre sted i livet nå, og har det bedre. Jeg er så heldig som har hatt så fantastiske mennesker rundt meg som vet godt hvordan jeg har følt meg.

 

Hva vil dere lese på bloggen i fremtiden? Gjerne kom med forslag, setter pris på det<3

Blogges

HVA FAEN DRIVER VI MED JENTER?

Processed with VSCO with m5 preset

 

Jeg har lenge tenkt å ta opp dette tema, på grunn av det er mange jenter som opplever dette (og gutter selvfølgelig, men jeg kan kun snakke for jenters synspunkt). Det er heller ikke noe morsomt å oppleve dette. Det kan dra deg veldig langt ned, men hvertfall jeg blir så lei meg over hvordan vi jenter oppfører oss til både mot hverandre og mot gutter. For hva faen er det vi egentlig driver med? Vi løpet rundt å kaller gutter for drittsekker og anklager de for å knuse hjertene våres, men samtidig tråkker vi ned hverandre hver eneste da. Vi er ikke noe bedre på hvordan vi behandler gutter. Er vi? Hvem er det egentlig som knuser hjertet til hvem?

Vi jenter er så elendige på å heie på hverandre. Alt vi gjør er å være misunne, istedenfor å beundre hverandre. Det eneste vi jenter gjør er å bygge på hat og sjalusi istedenfor å unne hverandre suksess. Selvfølgelig skal jeg ikke etterlate guttene i dette, men de ikke like dårlige på dette slik som oss jenter for vi burde virkelig skjerpe oss. Det tror jeg vi alle vet om. Jeg blir oppriktig flau av enkelte jenter på hvordan de behandler andre eller snakker om andre jenter. Jeg tenker bare at det er tøft nok å være jente slik som det er, og hvorfor skal vi gjøre det enda verre? Ved å baksnakke, snakke stygt til hverandre og behandle de rundt oss som søppel. Hvorfor? Fordi vi alltid skal være bedre enn andre? Kan vi ikke godta at andre oppnår suksess? Kan vi ikke være glade på andre sine vegne?

Jeg føler det å være jente skal alltid være en konkurranse om hvem som skal være best. Slik skal det ikke være. Vi er aldri gode nok for oss selv. Vi snakker alltid om hvor stort press det det er på å ha den perfekte kroppen, perfekte sminken, perfekte alt, men hvem er det som skaper dette? Jo, nettopp vi jenter ikke at guttene forventer så mye av oss. Jeg skjønner ikke hvordan enkelte jenter kan føle seg bedre av å oppføre seg slik, da må du virkelig ha det hardt med deg selv. Jeg må bare si at jeg ikke har kommet meg her i dag på den måten. Jeg får motivasjon, og blir oppriktig glad når jeg ser andre rundt meg få ting til og faktisk klarer å oppnå drømmene sine. Det gjør meg glad, og gjør slik at jeg vil jobbe enda hardere for mine drømmer. Det gir meg en skikkelig motivasjons boost.

Jeg har så lenge jeg kan huske alltid kuttet ut venninner og venner som ikke har unnet meg godt. Jeg orker virkelig ikke slik negativitet rundt meg som kun skal dra meg ned. Jeg ønsker venninner som kan heie på meg, og virkelig støtte meg og være glade på mine vegne. Jeg får vondt av å se jenter som er i en venninnegjeng hvor alt skal være en konkurranse og hvem som er best for alt det fører til jo nettopp usikkerhet. I en jentegjeng skal dere kunne motivere hverandre, snakke hverandre frem og unne hverandre det beste. Du vil alltid møte på mennesker som er et par steg foran deg, men det vil likevel ikke si at du aldri kommer dit. Selvfølgelig er det en mulighet for at du også kan oppnå det du vil, men nøkkelen til suksess er ikke å få andre til å føle seg dårlig på grunn av dine handlinger.

Vi er så mange fantastiske og vakre jenter der ute. Det vet vi alle, og alle har gode og vonde sider med seg. Vi skal alltid fokusere på det vonde.. Man kommer ikke langt ved å bitche mot hverandre og dra hverandre ned. Det er ikke kult å være en mean girl. Vi kan tross alt ikke klage på at gutta behandler oss dritt og gir oss meningsløse kallenavn når vi holder på helt likt selv. Jeg føler selv at i hovedpunktet kommer dette fra oss jenter. Vi må faen meg skjerpe oss.

 

Blogges