EVENT MED DISNEY

Møtte blant annet Frida, Helena, Jennie Sofie, Tina, Ellen, Bea++

Hei​sann dere! Utrolig koselig når jeg logget meg inn på blogge i dag, og det bare poppet opp mange herlige kommentarer! Setter så stor pris på det, dere er herlige. Siste dagen min i Oslo altså søndagen da var jeg på et utrolig koselig event sammen med Disney! Dette var mitt aller første event, og det var utrolig koselig. Det levde virkelig opp til alle forventingene mine! Under eventet fikk jeg møtt mange bloggere, youtubers og andre kjendiser. Noen hadde jeg møtt før, og andre ikke. Alltid veldig gøy å møte youtuber/blogg venner ♥

Vi fikk to søte goodiebags, og så førpremiere av Soy Luna som kommer på tv-skjermen 10.oktober! Det var en veldig søt barne tv-serie, som minnet meg veldig mye om Violetta. Dere som er stor fan av Disney Channel, burde absolutt få med dere denne. Da vi hadde sett to episoder (tror jeg), var turen til å ta hjemover og det ble en laang tur! 

blogges:*

SMOOTHIE CHALLEGE #5000special

Tuuuuuuuusen takk for 5000 abonnenter allerede på youtube kanalen, og dette feirer vi med en 5000 spesial. Håper virkelig dere liker dagens video, og jeg må bare si at Milena og jeg syns denne var så morsom at tårene kom frem. Håper dere også syns den er morsom, og si i fra om dere ønsker flere challenger. Dere må gjerne abonnere på kanalen min om dere allerede ikke gjør det, HER finner dere kanalen min.

blogges

VAR HELT UBESKRIVELIG

Jeg har sett Justin, herreguuuuuuuuud!!! Det er lenge siden jeg har gråt av glede, og det gjorde jeg faktisk på konserten. Jeg syns Justin leverte utrolig bra, selv om det var noe playback. Elsker showet hans, og han underholdte utrolig bra! Jeg er stolt over den gutten, hva han får til. Jeg har vært fan lenge, og kommer til å være det så lenge jeg har ben på denne jorden. Jeg beundrer virkelig hans talent, og er det egentlig en ting denne gutten ikke kan?

Ble mobilbilder, hadde ikke kamera med meg på konserten. En liten video finner dere på min instagram.

Helt ærlig skjønner jeg ikke hvordan media får det til at Justin kjedet seg, for jeg som var i Diamond circle 1rad. Jeg så mange smil rundt den munnen, og så ut som at han koset seg mye. Han danset, og snakket med fansen. Men når han ikke danset sang han? Når han danset med sitt stone-face med full konsentrasjon, så sang han ikke. Vi som er store fans og som var under konserten, hadde en utrolig bra opplevelse! Jeg har hørt mange meninger rundt konserten, men jeg må si de dagene han har vært her i Oslo har vært helt perfekte. Jeg er mer fornøyd med dette showet enn det som var i 2013. Justin leverer virkelig på scenen, og er det noe han kan så er det å levere bra show som underholder bra.

Life is worth living, purpose og mark my words. De sagene er så nydelige, kjenner det langt ned i rota. Men føler i dagens samfunn så skal alle trykke noen ned, uansett om det ikke er noe negativt med det eller ikke. Jeg må bare si at Justin er det beste idolet uansett hvor mye faenskap han finner på. Han er et menneske som er kjent verden over, men han er menneske som jeg elsker uansett hvor mye han driter seg ut. Må bare si det. Justin sier jo at vi må drite i at folk trykker deg ned og at du må vise verdigheten din og hva du individ klarer. Justin er rå, og han er kanskje sliten og han fortjener virkelig en pause for alt det han gjør. Tror ikke det blir noe ny tour med det første, og skjønner det godt! JA, jeg er en fan som ikke gir slipp på han og som støtter han uansett. Utrolig bra stemning blant publikum også! ♥

De sangene på det nye albumet er helt utrolig, og elsker de. Han sang også mange acoustic, og det var rett og slett helt nydeeeelig! Jeg var virkelig så fornøyd med konserten, at nå når jeg tenker tilbake så virker det helt uvirkelig. Denne konserten er noe som kommer til å bli et utrolig bra minne. Var jo også der sammen med Ida som er min gode bestevenninne, veldig koselig å få se idolet vårt sammen. 

Fikk dere med at han sa “unnskyld” fra i fjor? 

Var du på en av konsertene hans?

blogges

EGON >>

heisann dere!

Nå er jeg på Egon sammen med nesten hele familien, alle uten om en av søstrene mine. Kjenner det skal bli herlig med Egon igjen. I dag blir det nok en tidlig kveld for min del siden jeg må opp ganske så tidlig, eller mer midt på kveden. Jeg må stå opp fire tiden på natta, for å få tid til å stelle meg før konserten. Get those brows on fleek. Kjenner det kribler i magen til konserten, og er så gira.

Tar fly 07.00 på morgen, og må være på flyplassen klokken seks. Denne kvelden skal jeg bruke på å lade power banks, slette bilder osv på mobilen, pakke og slappe av ikke minst. Håper jeg får sovet godt før jeg må våkne, slik at jeg ikke er som et lik hele fredagen!

Men uansett nå skal jeg nyte maten, blogges som man sier:*

Ha en kjempe fin uke videre alle sammen!

EN DRØM GÅR I OPPFYLLELSE IGJEN

inneholder annonse lenker

Jeg gleder meg så ufattelig mye til denne helga, for da skal jeg nemlig på Justin konserten sammen med min aller bestevenninne Ida! ♥ Reisen 07.00 med fly om fredags morgen, morgenfugl som jeg må jeg stå opp gry tidlig. Nei da, jeg er en laangt i fra en morgenfugl. Jeg skal på konserten som er på fredagen i Diamond circle, og ser så mye frem til konserten. Man kan vel si at jeg gleder meg slik som en liten dritt unge. Jeg er en stor fan av Justin Bieber, og har ikke vært på en av konsertene hans siden 2013 i Oslo og dette blir en drøm som går i oppfyllelse igjen!

______________

Topp: HER finner dere den, den er fra Romwe

Jakke: Bikbok

Bukse: Romwe, HER finner dere den

SKO: Nike  air Thea

______________

Jeg skal være i Oslo hele helga, og på lørdag blir det nok shopping og Ida, og jeg skal innom et meetup som Kristine Bremnes, Hanna Martine og Amilie Olsen skal ha tror jeg. På søndagen skal jeg på en førpremiere sammen med Disney, og har selvfølgelig med min fantastiske bestevenninne Ida. Da skal vi se den nye filmen som kommer snart, den heter Soy Luna. Den kommer 10.oktober på premiere på Disney Channel. Jeg er så utrolig glad for at jeg får oppleve alt dette sammen med hun, for er ikke noen andre jeg vil heller ha med på dette. Ida har alltid vært min “one and only”.

Gjerne si om du skal på konserten, kanskje du ser meg! ♥

blogges

STORYTIME

 
Dette er en type video som jeg aldri har lagd på kanalen min før, men har vært veldig etterspurt! Here you go ♥ Håper virkelig dere liker den, og gjerne dra innom kanalen min og abonner! HER, finner dere kanalen min.
 
blogges

UKENS SPØRSMÅL #22

inneholder annonselenker

Hei, kan du gjere en 15 Turn off på gutter?

Ja! Det skal jeg nok få gjort om ikke så alt for lenge.

Hvordan ble du så flink til å ta bilder?

Det er en ting man bare må utforske litt med, og man blir bedre jo mer man øver på det. Men vil nok si kamera gjør susen! 

JAKKEN FRA ROMWE, finner dere HER. / Har en kode slik at dere får 60% på siden Romwe, RWtheresesorenes60 varer fra 19.septemeber til 19.februar 2017!!! ♥

Hvis du måtte velge mellom blogg og youtube? Hva ville du valgt?

Det er et av de vanskeligste spørsmålene jeg får, og jeg har alltid sagt blogg. Men jeg er ganske usikker for jeg er utrolig glad i å holde på med begge deler nå.

Hvordan fant foreldrene dine ut at du hadde en blogg? Hva sa de?

De sa egentlig aldri noe spesielt, men tror det er fordi de synes det var helt greit og har kommet så langt nå.

Hvilket sminkeprodukt liker du best av alt du bruker?

Min kjærlighet går nok til Anastasia dipbrow, og andre bryns produkter! Jeg føler med en gang bryna er på plass ser alt mye bedre ut.


 

Hvor kjøper du meste parten av klærne dine?

Jeg kjøper de fleste klærne mine fra Romwe, Shein, Bikbok og Gina tricot vil jeg si.

Hvilken bunad skal du ha til konfirmasjonen?

Da skal jeg ha Rogalands bunad. Jeg er veldig usikker på hvilken farge jeg ønsker på vesten enda, men det finner jeg nok ut av.

Kan du lage morning routine?

Jeg har allerede en på kanalen min, og du finner den HER. Skal kanskje få laget en ny når jeg har tid.

BUKSE FRA ROMWE, dere finner den HER. / Har en kode slik at dere får 60% på siden Romwe, RWtheresesorenes60 varer fra 19.septemeber til 19.februar 2017!!!! ♥

Hvor gammel er Mico?

Hvis jeg ikke tar helt feil så er han cirka 3 år.

Anbefalt sminke merke?

hmmm.. Anastasia, TheBalm, NYX, Benefit, Urban decay og mange flere!

Hvor bor du?

Bor et lite sted utenfor Haugesund som heter Tysvær.

Hva vil du jobbe med når du blir stor?

Da vil jeg jobbe først og fremst med bloggen og youtube. Men også være frisør, og makeup artist!

Savner du å ha kjæreste?

For å være helt ærlig savner jeg å ha en kjæreste ja, men kun til tider. Klarer meg fint som singel også, det er herligt å ikke ha noen forpliktelser til noen. 

Hvor tidlig står du opp når du skal på skolen?

Det er forskjellig, alt fra 06.00 til 07.00 😀

Hva lurer du på til neste ukens spørsmål?

blogges

VLOG – unboxing, skole & kveldstur

Lenge siden sist vlog ikke sant!? Mange som har etterspurt en vlog, og dermed filmet jeg hele gårsdagen og den ble til en veldig fin vlog. Det er også en unboxing med fra siden Romwe om du ønsker å se plaggene før de kommer på bloggen. Dere må gjerne abonnere på kanalen min HER, setter så utrolig stor pris på det! Vi er litt under 100 stk i fra 5000 abonnenter! Det er utrolig, og jeg er så utrolig takknemlig for hver og en av dere.

blogges