MINE PLANER FOR HELGEN

ER DERE KLARE FOR HELG?

F r e d a g

Først av alt skal jeg ta meg en tur til frisøren for en helt ny hair cut! Jeg er så forbanna lei det kjedelige vanlige, og føler jeg trenger en liten forandring. Fargen er ikke noe jeg kommer til å endre på ettersom jeg er veldig fornøyd med fargen på håret, men  klippen kan jeg gjerne endre på for å få en forandring. Jeg skal til min gamle klassevenninne for å klippe meg ettersom hun har blitt lærling, og viktig å støtte de jeg gikk i klasse med før. Gleder meg mye til å se hu igjen!

I dag skal jeg først av alt være med på en familie middag sammen med Jan Daniel og familien hans. De har fått besøk av familie fra Oslo? Om jeg ikke husker feil, og vi skal spise middag sammen med de i dag ettersom vi ikke treffer dem så ofte. Jeg møtte dem for første gang i sommer da vi var i Lyngdal, og ser frem til å se dem igjen! Skikkelig herlige mennesker!

Jeg skal faktisk også kanskje i klubb senere på kvelden om jeg får tid! Jeg skal prøve å få presset det inn, men må se hvor lenge vi er med familien til Jan Daniel.

L ø r d a g

Denne lørdagen skal jeg i en bursdag til min barndomsvenninne Madelene som nettopp fylte 18 år! Endelig er hun også 18 år, og kan være med på mye tull. Jeg ser veldig mye frem til å feire hun i helga ettersom jeg ikke ser hun så ofte lenger, fordi jeg har flyttet og vi går ikke på samme skole lenger. Tidligere så vi hverandre hver eneste dag når vil gikk på ungdomsskolen, og hang alltid sammen i friminuttene. Slik er det ikke lenger, derfor må vi gjøre det beste vi kan for å opprettholde vennskapet vårt.

S ø n d a g

Jeg er nok mest sannsynlig hangover fra gårsdagens om jeg ikke kjenner meg selv feil! Uansett så må jeg prøve å holde meg litt oppegående på lørdagen slik at jeg ikke blir alt for dårlig på søndagen, fordi vi skal nemlig i konfirmasjon til søskenbarnet mitt. Det er alltid like koselig i konfirmasjon, og ser frem til masse god mat!

Blogges