IKKE SOM FORVENTET

Innlegg sponset av Naturigin

For noen dager siden fikk jeg tilsendt en pakke fra Naturgini med en hårfarge for å teste den ut! Ettersom dette var min aller første gang for å farge håret mitt hjemme var jeg veldig spent på resultatet.  Jeg hadde hørt veldig mye bra om hjemme fargene fra Naturigin, og ønsket å teste de ut. Naturigin er faktisk den eneste hjemme farge merket som ikke er testet på dyr, og da er selvfølgelig en fordel å bruke denne hjemme fargen!   

Mitt ble dessverre ikke som jeg ønsket, og det ble derfor alt fra blåskjær til oransje. Men heldigvis fant jeg ut av hva jeg hadde gjort galt, og skal fikse opp i det hos frisøren en gang. Jeg hadde for mørk ettervekst siden den lysner kun 2-4 hakk. Det var derfor den ble en slags oransje farge hos meg i etterveksten. Så det er veldig viktig å sjekke at du ikke har for mørk ettervekst hvis du skal farge den hjemme uten erfaring. 

Jeg har sitt flere som har fått disse hjemme fargene til å funke supert så hvis du ønsker å spare noen penger så er jo dette en fin måte å spare penger på, hvis det ikke ender opp som mitt ble! Prosessen var super enkel, og de har veldig stort farge utvalg alt fra varme til kalde farger. 

Før – Etter

Håret i legdene ble veldig fint syns jeg! Men etterveksten er ikke fargen sin feil men fin feil siden jeg har en veldig mørk blond ettervekst! uups.

Jeg brukte fargen 11.2 Extreme Ash Blond som er en av de lyseste og kaldeste fargene de har. Når du har på føret alt fargen i håret så venter du 30 minutter før du går i dusjen, og dusjer alt sammen ut og avslutter med din favoritt balsam. Jeg tok fargen i etterveksten min, og  i legdene.  Hvis du ønsker å farge håret ditt hjemme for å spare penger så kan Naturigin være et godt alternativ å sjekke ut! Du finner Naturigin på blandt annet Vita og Apotek 1 og prisen ligger på ca. 179kr. HER finner du produktet på nett.

Har du farget håret hjemme en gang, og hvordan ble det? Har du hørt om Naturigin før?

blogges

BLACK V CHROP TOP

sponset – av Shein.com

Litt før jeg reiste avgårde til Kristiansand så mottok jeg denne toppen fra Shein.com og denne minnet meg veldig mye om sommeren siden det er en typisk chrop top til sommeren syns jeg. Den var utrolig utrolig fin! Men dessverre var den for stor for meg, og skulle virkelig ønsket den passet siden wow så fin den var og sikkert veldig behagelig å gå med. Jeg ga den videre til min store søster siden var ganske sikker på den ville passe hun bra! 

Jeg fikk den fra Shein.com som jeg har sagt, og de har veldig mye annet fint også som dere burde absolutt sjekke ut. Jeg har blogget om de flere ganger, veldig mange ganger hehe! Dere vet godt at jeg liker den siden utrolig godt. Dere finner denne super søte chrop toppen HER.

Hva syns du om toppen? Har du noe fra Shein?

blogges

VLOG (Kristiansand, dyreparken ++)

Endelig er vloggen ute å går på både bloggen og youtube kanalen min som dere finner HER. Jeg tror dere liker veldig godt vlogger, og jeg slet litt med å redigere denne siden den ble litt lang! Jeg sliter også med å finne musikk til vloggene siden jeg kan ikke bruke hvilke som helst sanger. Men jeg håper denne falt i smak, og gjerne abonner! Vi er så utrolig nærme 2000! yey, det følels så utrolig bra! Jeg digger dere, og vi blir bare fler og fler. 

Har du noen forslag til noen tag videoer?

blogges

FAVORITTER I MARS

 
Denne videoen kom litt tideligere en planlagt men da får vi spare vloggene til senere! Men jeg håper dere liker dagens video, og gjerne abonner på youtube kanalen min HER. Tusen takk for dere som brukte tiden til å stemme på meg til gullsnutten, og stemmingen er over nå. Kryss fingrene! 😀
 
blogges

LENGE SIDEN SIST

For en herlig dag vi har hatt i Dyreparken i dag! Det var utroilig lenge siden sist jeg har vært i dyreparken så det var gøy å komme tilbake. Jeg tror det er fire år siden sist. Det var stårlende sol, og det ble faktisk varmt etter hvert. Det var så mange koselige dyr å se på, og mange kjekkere karuseller blandt annet sleggen tror jeg den heter. Jeg og Carolinge tok den omrent tre ganger, og vi ble ikke lei av den med det første!

Alle sammen tok tømmer renna før vi tok turen til morfar igjen. ​​​​​​​Jeg syns vloggen fra denne dagen ble veldig koselig, og dere kan glede dere til å se den! Vi var i dyreparken fra tidelig om morgenen og helt til de stegnte parken, og når vi kom frem til morfar så slappet vi litt av før vi fikk servert biff og pommes frites her. wow så godt det var med mat når vi spiste hehe! Jeg var utrolig sulten etter en lang dag. Resten av kvelden blir det nok serie, og Idol! kooos ♥

Fått meg en ny kompis/venninne? hehe.

herlige Caroline ♥

Vi klatret også i en slags løype, var ikke det vanskeligeste men gøy var det!

åå kun jeg som kunne godt hatt en slik ape til kjæledyr! De er så utrolig søte, herregud.

Fotogen sjiraffen var da.

#pommesfriteslover

Har du noen gang vært i Dyreparken? Når var sist du var i Dyreparken?

blogges

I´M HERE

Da var jeg fremme her i Kristiansand hos morfar, og er utrolig sliten etter den lange bilturen. Vi kjørte oss litt vill i slutten så da tok det en liten halv time ekstra men vi kom oss heldigvis frem! Når vi kom frem så fikk vi mat, og da spiste vi lasangne.

Resten av kvelden så skal jeg se bloggerne på tv2 sumo, og straks begynner paredise hotel! yeyy! Jeg er så utrolig spendt på dagens episode på paredise hotel siden det er par sermoni. Jeg tror jeg ikke blir så alt for sein i kveld siden det er dyreparken i morgen, og da kan jeg ikke sove like lenge som jeg pleier å gjøre. Forresten så skal jeg vlogge når jeg er her nede i Kristiansand så det er bare til å glede seg til å se vloggene ♥

blogges

SNART AVREISE

I morgen tar jeg kjøreturen over til Krisitansand sammen med familien, og jeg gleder meg mye! Tror det blir en bra avsluttning på ferien, og allerede på tirsdag neste uke så er ferien over så her er det bare å nyte den så lenge vi har den. I Kristiansand så skal vi i dyreparken på fredag, sørlandsenteret på lørdag og reiser hjem på søndag. Når vi kommer i morgen så kommer vi sikkert kun til å slappe av hos morfar siden vi skal sove der. Kanskje jeg er så heldig og får møtt noen av leserne mine fra Kristiansand! Det hadde vært kos.

Hvor er du fra?

blogges

VLOG 19.03.16

 
Jeg håper at dere liker ukens video, og dere må gjerne bruke stemmen deres på å stemme meg til gullsnutten.no/stem! Men husk dere skal stemme på deres favoritt så er helt opp til dere. Utrolig kult at youtube Norge har et eget event for dette, og jeg hadde vært evig takknemlig om jeg hadde blitt nominert. Men i alt så håper jeg dere liker videoen, og gjerne abonner på youtube kanalen min HER. Ha en fin ferie videre alle sammen ♥
 
blogges

ROLIG MANDAG

Da var ferien skikkelig i gang! I dag skal jeg egentlig bare slå håret løs, og slappe helt av å se på bloggerne og paredise hotel. Kanskje jeg tar meg tiden til å ta et herlig bad i badekaret, og tenne noen lys. hmm. I dag gleder jeg meg faktisk utrolig mye til bloggerne siden alt dette med Anna starter i dag, og jeg er som alltid nysgjerrig. Bloggerne er alltid kos uansett! ♥ Det skjer ikke noe speiselt i dag, og alt jeg har gjort i dag til nå er at jeg har vært hos Madelen og puttet flyers i postkasser. Som jeg har sagt tideligere så skal jeg til Kristiansand på torsdag og er der til søndag, og jeg gleder meg såå mye! 

Hva skal du i ferien? 

blogges