VINTERLYD I BERGEN

Da var jeg endelig hjemme igjen fra Bergen, og det har vært en fantastisk helg! Jeg kom på fredagen og var der helt til søndag. Jeg har vært sammen med Frida, noen venner av hun og Andrine. Når jeg kom fram med bussen til Bergen så plukket Frida og moren hennes meg opp på busstoppet før vi kjørte videre hjem til hun. Vi tok med oss pizza hjem, og når jeg kom frem til de så møtte jeg de venninnene hennes som vi skulle være sammen med. De var utrolig hyggelige. Det første vi gjorde var å spise, og resten av kvelden brukte vi egentlig bare på å bli kjent, spise snop&chips, sminke oss faktisk og kose oss sammen!

Vi våknet veldig tidelig på lørdagen for å dra på flyplassen for å møte de fleste artistene som skulle være med på vinterlyd. Der møtte vi de fleste og tok bilde med de vi ønsket. Vi møtte Stayzman, Adrian Emilie, Morgan sulele, Sandra Lyng, Marcus og Martinus og flere. Der var vi en liten stund sammen med de, og tok bilder og så videre. Når vi var ferdig på flyplassen tok vi bybanen til Bergen sentrum for å gå til festplassen der vinterlyd skulle være. 


(dette siste med Marcus er mobilbilde, så sorry for kvaliteten)

Først av alt så gikk jeg og Andrine for å spise på Mc donalds siden vi begge var utrolig sultne. Når vi var ferdige prøvde vi å finne hotellet artistene skulle være på. Noen timer før arrangementet startet så gikk vi ned for å ikke få noen utrolig dårlige plassen, og vi endte opp med 2/3 rad så det var jo bra. Vi var med på noen konkurranser men ingen av oss vant. Konserten startet klokken tre, og konserten var utrolig bra! Alle artistene var utrolig flinke. Men jeg var der mest for The Main Level siden det er de jeg er fan va. Marcus og Martinus var også utrolig flinke på scenen! 

Etter konserten så gikk vi opp på hotellet til artistene siden jeg ønsket å møte gutta igjen, og jeg hadde bestemt meg for å ikke forlate Bergen uten å ha møtt The Main Level igjen. Siden det nesten var et halvt år siden sist. Imens vi ventet på at de skulle ankomme hotellet så møtte vi Eirin (en kjent blogger). Vi tok bilde med hun imens vi ventet. Men imens vi snakket med Eirin så kom pustelig gutta. Da kom smilet frem, og vi gikk bort til de, snakket med de og tok bilder med de.

utrolig fornøyd med bildene jeg fikk med Alex!

ble fornøyd med de bildene med Laurent og Sander også!

wow. Det var så utrolig godt å møte de igjen har savnet de så utrolig mye. Det er ikke så alt for lenge til at jeg ser de igjen for 1.April så reiser jeg til Stavanger for å dra på ein konsert der. Jeg gleder meg som en liten drittunge allerede. Jeg syns bildene jeg tok med gutta ble utrolig fine så det var bra. Når gutta gikk inn på hotellet så ble det veldig mange folk samlet rundt hotellet. Det var mange mainers og mm?ers og så videre som ventet på å få prøve og få møte idolene sine.

Både TML (The Main Level) og M&M (Marcus&Martinus) kom av og til i vinduget og kastet ned litt ting til oss og så videre. Vi gikk etter en liten stund siden vi hadde lite håp om at de kom ut igjen siden va uuuutrolig mange folk der. Det jeg fikk med meg i løpet av kvelden var at det endte opp med at politiet an kom siden folk begynte å bli litt ja. Resten av kvelden koset vi oss bare sammen.

jeg møtte også ganske mange av dere! Kjempe koselig å møte mange av dere, så koselig når dere kommer bort. Tok med noen bilder som jeg har blitt tagget i på Instagram.

På søndagen var jeg og Frida så utrolig trøtte og orket nesten ikke å våkne men siden vi skulle på flyplassen for å møte M&M igjen. Vi stelte oss ferdig, og drog til flyplassen. Vi ventet der i en stund før gutta ankom flyplassen. Når de kom så fikk vi gode klemmer og tatt en del bilder med de. De la også ut et bilde av oss som var på flyplassen på instagramen deres. Det var veldig gøy å møte de. Senere på dagen så var jeg og Frida bare inne før jeg skulle hjem over igjen. 

Når jeg kom hjem så var jeg egentlig bare utrolig trøtt, og slappet av resten av dagen. Jeg hadde hvertfall en utrolig fin helg, og det håper jeg dere også hadde!

blogges

ENKEL HVERDAGS FLETTE

 
Jeg er enda stukk i Bergen, og har hatt ein faaaantastisk dag! Seriøst. Den var perfekt den kunne ikke vært bedre. Men det kommer mer om den når jeg er hjemme igjen. I dag er det hvertfall lørdag og det betyr ny video her på bloggen og youtube! 😀 Jeg håper videoen faller i smak, og gjerne dra å abonner på youtube kanalen min HER.
 
blogges

BERGEN HELG (VINTERLYD)

Her sitter jeg med vått og ny vasket hår. Det er like før jeg tar bussen for en helg i Bergen, og jeg skal overnatte hos Frida og jeg gleder meg sånn til å se hun igjen! Jeg skal også få møtt Andrine i morgen siden da skal vi på vinterlyd i Bergen og gleder meg så utrolig mye. Det er nesten utrolig hvor mye jeg har savnet disse to trollene, og nå får jeg endelig se de igjen! Jeg gleder meg også til vinterlyd, var i Stavanger i fjor og det var utrolig bra så gleder meg til denne vinterlyd konserten også. 

Det var mange av dere på snapchat som sa dere også skulle på vinterlyd i Bergen så kanskje jeg er så heldig å får møtt noen av dere også! ♥ Det er alltid koselig. Jeg ser hvertfall frem til å ha en super helg i Bergen med kjekke folk! Håper dere også får en fin helg, kos dere mye.

Noen av dere som skal på vinterlyd i Bergen?

blogges

NEW STUFF FROM ROMWE

sponset – ærlige meninger om produktene

Jeg har allerede fått testet ut en del av disse sminkebørstene, og jeg likte de godt og de var utrolig myke! De har heller ikke håret så mye som jeg trodde de kom til å gjøre og disse likte jeg mye bedre en de jeg fikk sist av Romwe. Dere finner dette settet HER. Det var overraskende faktisk, trodde de skulle være ræva siden det ikke er noe spesielt sminkemerke på de.

Dette er mine favoritt solbriller akkurat nå, og disse fikk jeg også fra Romwe og jeg likte disse veldig godt. Kvaliteten på de var bra, og de funker helt ok det finnes liksom bedre. Men se hvor kule de er da!! De kommer til å bli brukt mye når sola kommer. HER finner dere solbrillene.

Jeg har fått helt dila på slike gensere med snøring i mellom brystene og det er skikkelig inn nå for tiden. Jeg elsket denne genseren her siden den satt skikkelig fint på men snøringen er litt for stor så det skal jeg nok fikse. Så det var egentlig bare at snøringen var litt stor som plaget meg men det skla jeg nok få fikset. Denne genseren er veldig populær hos bloggere som blir sponset av enten Romwe eller Shein. Dere finner den HER.

Jeg fikk også denne collage genseren som var utrolig myk, og deilig så denne likte jeg og fikk en tommel opp hos meg. Dere finner den HER.

Hva syns du om plaggene jeg mottok fra de?

blogges

IN LOVE WITH SHEIN

sponset – ærlige meninger

I dag mottok jeg noe fra Shein, og for å si det mildt så ble jeg pustelig helt forelsket i Shein. Denne gangen likte jeg plaggane utrolig godt, og jeg tror ikke jeg har likt noe så godt før. Disse to plaggene blir nok noen favoritter hos meg, og dere burde absolutt sjekke de ut!

Jeg er virkelig forelsket i denne kjolen, den satt utrolig fint på uten om der med bryste som dere ser litt lenger nede i innlegget der var kjolen løs siden den ikke har noe å feste seg på. Jeg vet ikke helt hvordan jeg kan forklare det. Men uansett syns jeg designet og kvaliteten på kjolen er utrolig bra, og den er helt utrolig nydelig og kan være super fin til speiselle anledninger. Dere finner den HER.

Den var litt for stor her på siden eller med det ene bryste, og derfor skal jeg sy den inn til meg eller en annen lur løsning siden jeg elsker kjolen.  Dette var det eneste som plaget meg med denne kjolen ellers falt den godt i smak.

Altså hvor fin er ikke denne chrop toppen her?!? Jeg digger den over hele mitt hjerte, og kan love dere at denne kommer til å være en favoritt hos meg! Jeg gleder meg hvertfall til sommeren nå for å få brukt denne mye. Dere finner denne chrop toppen akkurat HER

Hva syns du?

blogges

15 TING DU IKKE VISTE OM MEG

 
Da var vi endelig tilbake til normal! Etter en fin uke med vlog week så er det på tide å gå tilbake som før. Jeg håper dere liker denne videoen, og kanskje får vite litt mer om meg siden det var hele poenget. Dere må gjerne abonnere på youtube kanalen min! Dere finner den HER, og haddde settet stor pris på hvis akkurat du trykker abonner. Håper videoen faller i smak, kos dere!
 
blogges

VLOG WEEK DAY 7

Da var den aller siste vloggen ute og jeg håper dere liker den! Jeg har hatt det utrolig gøy med å filme inn disse vloggene så dette kommer jeg nok til å gjøre igjen en gang hvis dere ønsker det. Dere må gjerne abonnere på youtube kanalen min HER. Det hadde jeg settet pris på!

blogges