HJERTET MITT ER KNUST

Hei dere.. Dette knuser hjerte mitt! Jeg har lenge observert en søt katt som gikk rundt i nabolaget som har mjauet og søkt etter oppmerksomhet. Jeg reagerer ofte på slik, og det er ikke første gang jeg tar hånd om en slik katt. Første gang var på barneskolen hvor jeg tok en villkatt i mitt eget hjem, og tok hånd om den som min eget barn og fikk den til å gå overens med huden jeg hadde på den tiden. Det forsvant etter et år, og var nok fordi det er normalt at hannkatter blir borte en stund.

Jeg har også hjulpet en katt sammen med min bestevenn Ida, hvor vi fant en katt som så ut som den var sterkt mishandlet. Vi tok den til dyrelegen, og den måtte dessverre avlives. Den hadde sykdom, knekt kjeve og mange sår. Du kunne se den slet inderlig, og det knuste dyrehjerte mitt. Senere en gang hjalp jeg en annen katt med å finne eier sin igjen ved å legge ut annonser.

Jeg skjønner ikke at enkelte mennesker kan reise bort på ferie uten å ha noen til å ta hånd om kjæledyret deres, dumpe katten fordi den blir voksen og er ikke søt nok lengre, mishandle dyr og skade de. Fortjener de ikke samme respekt som oss? Samme som mennesker som har katt, men ikke lar den være inne og legger mat ute til den…. Jeg blir målløs. De er små hjelpeløse dyr, og kan ikke noe for hva som skjer med de.

Jeg kom over den katten som dere ser bilder, og skal snart ta den med til dyrelegen fordi jeg er bekymret fordi den ser syk ut. Den har betente sår, hadde flått og floker med jord i. Jeg har fjernet meste parten av flått og floker. Jeg tok den med inn for å mate den, og gi den kjærlighet og har aldri sett en katt kose seg og sove så tungt før. Du kunne kjenne ribbeina og ryggmargen hans, som du også kan se på han. Jeg la ut på dyrebeskyttelsen om noen savner han. Jeg har fått to tilbakemeldinger om at det er deres. En som mener han var innom å spiste og gikk ut igjen. Da tenker jeg på hvorfor du ikke tar katten din til dyrlegen? Den ser ikke frisk ut, og ser ikke ut som den har det særlig bra.. Du ser kommentarene at folk er bekymret.

En annen sier hun har mistet katten sin i desember, og jeg så bilde av den og den ser helt lik ut. Jeg skal få han inn igjen slik at hun kan få se om det er hennes samtidig at han trenger en tur til dyrlegen. Uansett om det ikke er min katt, føler jeg at jeg har et ansvar når jeg kommer over slike “syke” dyr som ikke kan hjelpe seg selv. Jeg kan ikke bare gå videre, akkurat som om noen hadde krasjet og jeg bare skulle kjørt videre. De er helt uskyldige og bestemmer ikke sin egen fremtid.

Jeg skal hvertfall gjøre alt i min makt for at han skal få det bra på et eller annet vis. Det fortjener han, og alle andre dyr. Jeg har en hund som er en pomeranian, og det er akkurat som jeg ville gjort hva som helst for han. De fortjener det alle sammen, for det finnes dyr der ute som ikke har det bra og vi må gjøre det vi kan for å hjelpe de. Jeg håper at han er frisk, og har et bra hjem og noen som gir han det han trenger! Jeg krysser fingrene mine, og det håper jeg dere også gjør!

Blogges

FOLLOW ME AROUND

Hei dere! Endelig på tide med en ny video, og dere må gjerne abonnere på kanalen min! Det hadde jeg satt veldig stor pris på. Jeg kommer til å prøve å begynne og vlogge mer igjen. Jeg gleder meg skikkelig mye, og håper jeg får det til!

Blogges

DETTE HAR SKJEDD I DET SISTE

Body: pretty little thing / Skjørt: Bikbok

HELGEN MIN..

Ukene går bare fortere, og fortere. Det er nesten litt trist ettersom det er snart skole start, og hvis dere ønsker kan jeg godt blogge om hvilke linje jeg skal gå på og hva jeg gruer meg til. Samtidig til at jeg kan dele mine erfaringer med å begynne på undomsskolen/vidergående.

Denne helgen har jeg vært hos Jan Daniel, på grunn av det har vært fiskeri dagene på Åkra. Jeg har hatt det veldig morsomt, og det er alltid gøy å tilbringe noen dager sammen med kjæresten samtidig at det er like godt å komme hjem igjen. Han bor jo et stykke unna som gjør at jeg er hos han over flere dager. Det er mye hyggeligere å våkne opp med han ved siden av meg, enn å våkne alene. Jeg ser han allerede igjen på onsdag, så det går helt fint å være alene i et par dager.

Fiskeri dagene er en slags festival, men jeg er ikke gammel nok før neste år til å være på arrangementet derfor har jeg vært andre steder på fest sammen med min bestevenninne Nathalie. Det ble litt styr den kvelden, og hadde derfor en ganske chill kveld dagen etterpå med ansiktsmaske, tok litt sol, bestilte meg pizza og så på Prison break for meg selv. Det trengte jeg! Jeg er endelig hjemme igjen i min egen seng nå, og får besøk av Nathalie i morgen og blir morsomt med litt jente tid igjen.

Blogges

DETTE VIL JEG ENDRE MED UTSENDET

Hei dere <3 Jeg har lenge tenkt på å gjøre noe helt nytt med utsende, men visste ikke helt hva. Jeg føler at jeg ønsker å gjøre noe nytt ettersom det er veldig lenge siden. Jeg har selvfølgelig neglene og vippe extensionsene mine som jeg ikke kommer til å gi opp på en stund. Det er noe jeg er avhengig av akkurat nå, haha. Jeg syns det er litt herlig å våkne opp og føle seg litt fresh. Det tar heller ikke så lang tid å sminke seg, og det elsker jeg!

Jeg har tenkt på å gjøre noe med håret, men hva? Jeg har vært gjennom perioden med brunt hår, og ja jeg trivdes med det. Jeg kommer nok ikke til å farge det brunt, fordi jeg ønsker ikke å måtte gå gjennom en slik heftig bleike periode på grunn av hvor skadelig det er for håret. Jeg har nå over et halvt år grodd ut mitt naturlige år, og den mørkeste parten på håret mitt er naturlig. Jeg syns selv at fargen jeg har er utrolig fin, og kunne godt tenkt meg å ha den i hele året. Det var jo egentlig planen å stoppe å farge, og gro ut mitt eget hår. Jeg klarer ikke! Haha. Jeg er så utrolig rastløs av meg, og trenger en endring asap.

Jeg har derfor planer om å gå tilbake til platina blond, altså nesten helt hvitt som jeg hadde i rundt 8 klasse om jeg ikke tar helt feil? Jeg syns selv at det er en veldig fin hår farge, og tror det hadde vært døds lekkert på meg! Derfor holder jeg på å ordne en frisørtime hos Hendrix hair som er mine favs. Gleder meg!! Det er digg å gjøre noe nytt, og føle seg som en ny person på en måte. Tror dere at det vil passe meg?

Blogges

UKENS SPØRSMÅL

Trener du, og isåfall hvilke type øvelser gjør du?

Nei, jeg trener absolutt ingen ting for tiden. Jeg har smålig begynt å jogge, og gjøre et par styrke øvelser, men det er kun en sjelden gang. Jeg var flink i en uke, men da ble jeg så gangsperr at jeg måtte stoppe haha! Jeg klarte ikke mer.

Har du et spesielt type kosthold?

Jeg spiser akkurat det jeg føler for når jeg vil.

Hva syns du om at typen din røyker?

Han røyker kun når han er på fest, og kunne ikke brydd meg mindre. Han bestemmer helt selv hva han vil, og jeg skal ikke bestemme for han. Det er kun hans valg, og ingen andre sitt haha. Jeg hadde ikke likt han mindre om han gjorde det heller.

Hvor mye veier du?

Det kommer jeg overhode ikke til å fortelle. Jeg føler det er totalt urelevant å dele på sosiale medier, og syns ikke det er sunt å dele. Da føler jeg at jeg gir en slags “oppskrift” på hvordan “man skal se ut”.

Hvor ser du deg om 5 år?

Jeg håper på at jeg har flyttet ut sammen med kjæresten min, har egen hund og en jobb som jeg kan leve av. Fem år er ikke så lenge derfor vil jeg ikke ha så mange mål haha. Det er skremmende hvor fort årene går.

Er du en selvopptatt person?

Nei, egentlig ikke. Jeg kan være litt cocky i av og til når jeg kommer med noen jokes. Jeg mener det ikke seriøst hvertfall!

Hvordan er det å kjæreste?

Jeg har alltid tenkt at jeg er en “singel person”, men etter jeg har vært i forhold veldig lenge så mener jeg totalt motsatt. Det er veldig godt å alltid ha en bedre halv del der som jeg kan være med, og si alt til. Han betyr veldig mye for meg, og har det alltid gøy med han! Kunne ikke sett meg for meg uten han nå.

Fester du mye?

Nei, det vil jeg ikke si. Jeg føler at jeg har roet meg litt etter forholdet, men samtidig er jeg ute en del. Det er godt at vi har et så sunt forhold at han kan gå ut med sine kompiser, og jeg med mine venninner.

Er du i fosterhjem? Er du adoptert? 

Nei, familien min er et fosterhjem for en jente.

Hvor mange har du hatt sex med?

Det er min egen business, og ikke noe jeg føler for å dele med hele verden.

Hva lurer du på til neste gang?

Blogges

FLYTTE INN MED KJÆRESTEN?!

Hei dere, og god mandag ♥ Jeg har nå siste uke før skolestart igjen, og kjenner at jeg ikke er klar for skolestart i det hele tatt. I det siste har jeg tilbringe mye tid sammen med kjæresten min. Sist uke var vi hos meg nesten hele uken, og denne uken er vi hos han. Vi bor jo et stykke unna hverandre, og derfor er vi i lag i flere dager. Jeg kan ikke huske sist gang jeg sov alene, og det er herlig for jeg hater å sove alene.

I går var jeg og Jan Daniel ute å spiste sammen med foreldrene mine og den ene store søsteren min. Det er faktisk første gang han har møtt de skikkelig, og det gikk veldig bra. Jeg trodde faktisk ikke at det skulle gå så bra, fordi han er første gutten mamma og de møter skikkelig. Jeg var helt ærlig litt stressa, men det gikk døds bra! Før vi kjørte til han pakket jeg med meg en del ting med meg, fordi jeg er dritt lei av å ha flyttelass med meg hver gang jeg skal her. Det ser ut som jeg skal flytte inn til han hver eneste gang, og derfor tenkte jeg å bare ta med en del av klærne mine og andre ting som jeg ikke bruker hjemme.

Jeg tok med meg en haauuuug med klær, og fant ut at jeg må kjøpe meg mer truser slik at jeg har det begge steder hahah. Det er like greit at jeg har litt ting forskjellige steder for jeg er like mye hjemme og her. Det er bare stress å kjøre med en gigantisk bag hver gang jeg skal til Jan Daniel. Uansett i dag tror jeg ikke planen er så mye.. Jeg tror nok vi kun kommer til å ta det med ro, og slappe av.

Blogges

BLANDET FØLELSER.. ︱TANKER

💭 Jeg er så sykt nysgjerrig på hvordan det blir å begynne på skolen igjen! Jeg gleder meg litt for å komme i rutiner igjen, men samtidig så er jeg ikke noe glad i skole generelt. Jeg skal jo begynne på en helt ny linje, og det er alltid spennende! Det blir også litt morsomt å se hvem jeg begynner i klassen med. Jeg vet jo omtrent hvem som kommer i klassen min, men det kommer også kanskje andre fra andre fylker.

💭 Det er litt trist at jeg og Nathalie ikke kommer til å gå på samme linje lenger, men jeg vet jo alltid hvor hun er og kan alltids gå til hun. Vi er alltid i lag i friminuttene, og hun er basiclly den eneste jeg henger med på skolen.

💭 Selvom jeg ikke har vært i syden i sommer har jeg faktisk hatt en forbanna bra sommer! Jeg har tilbringet sommeren med personer som jeg er veldig glad i. Jeg skal ikke legge skjul på at sommeren min har bestått veldig mye av å være sammen med Jan Daniel, men igjen det er første sommeren vi er sammen. Det er alltid slik i starten at vi er veldig mye sammen.

💭 Er det kun jeg som allerede tenker på at 2020 kommer med storm skritt?! Jeg har såå utrolig mye mer jeg ønsker å oppnå dette året før det blir et nytt år. Jeg har enda ikke fått oppnådd de målene jeg ønsker, og jeg skal søren meg få oppnådd de!

💭 Det er så morsomt at bloggerne er tilbake på Tven, fordi det gir så mye motivasjon til å bare kjøre på!

💭 Det er så sykt at jeg faktisk har kjæreste! Jeg er så utrolig takknemlig for han, og kunne ikke vært mer glad for at jeg traff han i Januar!

Blogges