♥ Skal bli Foster-søster

Hei. Dere skjønner kanskje litt når der ser overskriften, jeg skal altså bli Foster søster for en jente som er 10 år gammel. Jeg gleder meg ganske mye, har sommer fugler i magen til og få møte hun siden jeg har hørt så mye positivt av hun. Jeg har alltid hatt lyst på en lillesøster,men jeg ble selvfølgelig fødd sist haha, så jeg ble den miste i flokken. Så jeg har alltid hatt lyst på en lillesøster. Jeg har ikke nevnt her på bloggen før at vi skal være fosterfamilie siden jeg tenkte ikke og skrive det her før det var helt av klart 

I starten altså det var i høst, vi spiste middag så fortalte mamma og pappa om vi kunne tenkt oss å være fosterfamilie. Vi var litt usikker da, men vi bestemte jo oss ikke da, mamma og pappa gikk på et kurs for og få vite en del mer om dette. Vi så noen filmer som vi fikk på minnepinne, og jeg bestemte meg ganske fort. Jeg tror dette kommer til og bli ganske kjekt og spennende, og få et nytt “familiemedlem” Vi hjelper jo på en måte andre når vi tar noen andre inn i familien vår, som kanskje ikke har hatt det så bra. Jeg ser frem til dette og tror det kommer til og gå veldig bra 

Hun er veldig “lik” oss liker og turne sånn som meg og hun virker veldig koselig og snill. Hun begynner jo i 5.klasse så det vill jo si at hun er 2 år mindre enn meg  Hun kommer i Vinterferien, og før vinterferien kommer hun på besøk et par ganger, så skal hun overnatte. Jeg har to søstre, en bror, to foreldre og en hund. Broren min bur ikke hjemme lenger derfor har vi plass til en til. Jeg er kjempe glad i alle i familien, og jeg tror jeg kan lett bli glad i hun nye som kommer ♥ Jeg kommer jo til og skrive mer om dette, når tiden kommer. 

Kjenner du noen som er fosterfamilie? Eller er du det selv?

Klem Therese.  

IT’S FRIDAY

♥ Hei alle mine fantastiske lesere. I dag er det endelig fredag, og det betyr at det endelig er helg. I dag har jeg følt meg trøtt, og sliten kanskje fordi jeg syns Fredagen er en av de hardeste dagene på skolen siden vi har to timer matte og engelsk. Det er de to fagene jeg sliter mest med, å jeg kan fort bli lei av ting og da blir jeg sliten haha. Når jeg kom hjem, lagde jeg meg mat sammen med søsteren min. Siden det ikke var middag før senere.

I dag skal jeg kjøpe Just dance 2015, med Pappa siden jeg har ønsket meg det til jul. Jeg fikk det ikke da, derfor skal jeg kjøpe det for mine egne penger. Det er et utrolig kjekt spill, til dere som ikke vet hva det er. Så er det et spill der du danser, og har Wii kontroll hånda og danser til en dans du velger. Så kan du danse sammen med venner viss du har flere kontroller, det er kjekkere enn det høres ut. Jeg har spillet det en del ganger hos Madelen, så det var egentlig der jeg fikk det fra.

Uten om at jeg kommer til og danse på fredags kvelden så kommer jeg nok til og se Mitt dansecrew sammen med Familien eller en venn. Jeg elsker Mitt dansecrew, det er utrolig kjekt program, siden jeg er ikke så fan av idol. Jeg er ikke den typen som liker og se på Idol, følger aldri med på det. Så endelig kom det noe som er for meg, kjempe kjekt og se på hvor gode de har blitt på så kort tid. Dere vet det kanskje med jeg heier på Sophie Elise, tror ikke det kom som et sjokk. Så det blir en del dansing i dag, har invitert Ida til og komme på besøk. spørs om hun kan. Kommer vertfall en oppdatering senere i dag.

I går var jeg på noe sammen med klassen, det var noe sånt Klassisk musikk konsert greier. Det er noe som alle sjuende klasser på skolen vår skal, var utrolig kjedelig for og si det sånt. Så nå får dere se noen bilder fra hvordan jeg så ut, vi skulle være pent kledd.. HA EN FIN FREDAG MINE SKJØNNE LESERE 

Liker du og danse? Ser du på Mitt dansecrew?

Klem Therese.

 


NEW HAIR CUT

Hei. I dag har jeg vert på trening som jeg skrev tidligere i dag, var kjekt som vanlig. Det er jo alltid hard trening, så jeg er ofte veldig sliten når jeg kommer hjem. Før jeg skulle på trening så fikk jeg endelig Body mistene mine fra Victoria Secret, og jeg er så utrolig fornøyd med de! Jeg skal ikke kjøpe flere da, ikke til jeg har brukt opp disse siden det er jo akkurat som en parfyme og de mister lukten og kvaliteten om 1-2 år. Derfor skal jeg bruke disse først, og kjøpe nye etter på heller 🙂

Jeg bestilte de HER, de er både billige og gratis frakt og det er jo kjempe bra. De kostet 99 kr, og det er billig for en body mist syns jeg, så jeg syns dette er en bra side. De har utrolig mye annet også, så vert og ta turen innom. Jeg bestillte: Love spell den lukter Cherry blossom & peach, Mango Temptaion den lukter Mango nectar & Hibiscus og Pure seduction totalt min favoritt den lukter red plum & freesia. Jeg kan anbefale alle disse tre, og HERHERHER finner dere de. Kanskje det blir en giveaway på de en gang? 

Her ser dere resultatet av håret mitt, ble selv veldig fornøyd. Var akkurat sånn som dette jeg ville ha det.

Her ser dere body mistene jeg kjøpte på Nordicfeel.no

Har du en body mist? Isåfall hvilken?

Klem Therese.

HØYEST PÅ ØNSKELISTEN

Hei. Jeg har tenkt til og dele noe ting jeg ønsker meg av dere, jeg har postet et sånn innlegg her før en gang. Men jeg syns det var en kjekt og kanskje gi dere litt inspirasjon, det er jo en av de kjekkeste tingene med og være blogger! Jeg ønsker meg en del ting som koster litt, derfor gjør jeg sånn hjemmearbeid sånn at jeg får lommepenger. Så nå holder jeg på og spare til litt ting som jeg ikke bare kan få i løse luften.. Tar ikke akkurat alle ønskene mine på et bilde, men jeg starter med noe. Vi får se om jeg gjør dette en annen gang og, så hadde vert kjekt om dere kom med en tilbake melding om hva dere syns om at jeg gjorde dette 🙂 

Jeg skal på Cheerleadning i dag, men først skal jeg stusse håret, siden det er veldig slitt. Jeg gleder meg til og få fikset det litt, men derfor får det ikke kommet resultat før i morgen. Siden på kvelden blir det jo mørkt fort, derfor får jeg ikke tatt noen bilder. Men skal på gjort det i morgen, treningen slutter fem og er hjemme ca halv seks så det kommer nok et innlegg til bare nærmere kvelden.


KLOKKEJAKKESOLBRILLERGENSERLEPPESTIFTSKO

Hva er høyest på ønske listen din?

Klem Therese.

MOTE FOR JENTER

// I SAMARBEID MED INSTAGRAM BRUKEREN @MOTEFORJENTER

Hei. Nå skal jeg ha mote for jenter, jeg har glemt det litt ut i det siste. Siden jeg har ikke helt fått tid til og gjøre det, jeg har hatt det litt travelt. Det var en del som trodde jeg hadde sluttet med det på bloggen, men det har jeg absolutt ikke! Jeg elsker og leggge ut mote for jenter sine antrekk her, så det er noe jeg kommer til og fortsette med, for det er utrolig kjekt syns jeg. Mote er jo noe av det jeg interesserer meg for, så er jo kjekt og dele noe av det jeg liker med dere.

I dag har jeg bakt Dounts, som dere finner oppskriften HER, har postet oppskriften en gang her før. Derfor trenger jeg ikke og poste den en gang til, så jeg legger bare til en lenke til sist innlegg. De er utrolig gode, så dere bør absolutt prøve de! Jeg har også gjort litt lekser og tatt meg av en del blogging for i morgen, siden jeg skal både stusse (håret) i morgen og på trening. Så derfor blogger jeg for i morgen i dag og poster det i morgen, siden det går an og bestemme tidspunkt når innlegget skal postet osv.


 

Hele dette antrekket er fra Sheinsside.com, super fint anntrekk som jeg likte veldig godt.

Skinnjakke: Vero moda

Bukse: Only

Sko: H&M

Cardian: H&M

Topp: H&M

Genser: H&M

Bukse: Gina Tricot

Sko: Converse

Smykke: Glitter

Bukse: H&M

Jakke: Lindex

Ringer: Mango

Sko: Converse

Veske: Accessorize


Følger du denne brukeren på Instagram?

Klem Therese.

GIRL-NIGHT

Hei. Jeg, Frida og Madelen hadde jo jentekveld i går, men det ble ikke helt jentekveld siden Erik kom bort. Vi koste oss masse, vi danset Just dance på tv-en og så litt på film, vi så også på serie. Kvelden ble ikke helt sånn som vi hadde planlagt, siden vi skulle jo ikke snakke med guttene etter bruddet vårt. Alt sammen ble egentlig bare en pause, siden både jeg og Håvard ble sammen og Madelen og Vegard. Det er litt komplisert og forklare, så jeg orker ikke å skrive en hel tekst igjen. Før vi skulle legge oss lagde vi oss kvelds mat, vi lagde lapper, fruktsalat og smoothie. Vi hadde vertfalle en koselig kveld, koste oss mye.

 Vi skypet faktisk med Håvard en stor del av kvelden. I dag har vi vert sammen med guttene, vi har ryddet litt også siden vi ville ikke at de skulle være der når det var så rotete her. Vi gjorde egentlig ikke så mye, uten om at vi gikk rundt ute og bare gjekk. Vi snakket veldig mye om det som hadde skjedd, så gjorde vi noe annet også. I morgen er det skole igjen som vanlig. 

Hvordan har helgen din vert?

Klem Therese.


BILDER FRA KVELDEN I GÅR

BAD DAY

Hei alle sammen. I dag har jeg vert på sånn Pomeranian treff, tror jeg de kalte det. Det er sånn at noen andre Pomeranian hunder treffes, så leker de og sånt. Var første gang jeg var med, å det var veldig surt vær men det var kjekt da. Senere i dag så skal Madelen og Frida sove over hos meg, siden i går kveld skjedde det noe. Som kanskje noen lurer på siden jeg skrev et grine fjes på my story, og mange lurer på hvorfor. Jeg føler meg ikke helt klar til og snakke om det, men jeg har snakket en del med venner om det. Jeg har noen fantastiske venner, som jeg aldri kunne klart meg uten!

I går kveld hadde jeg besøk av Erik, og før han gikk hjem så startet chaten med meg å Håvard. Han ville skype med meg, siden han skulle fortelle meg noe, men jeg kunne ikke og siden Erik var her. Så sa jeg til Erik at jeg skulle legge meg, så da gikk han hjem. Så kom meldingen fra Håvard, som jeg egentlig aldri ville høre. Jeg satt på badet, for og pusse tenne siden jeg var trøtt. Selvfølgelig måtte det stå på ,meldingen “Jeg tror vi må gjøre det slutt” Da startet tårene og trille.. Jeg sendte melding til Ida, og hun sa ut hun kunne komme ned selv om klokken var 12. 

Er godt og vite at jeg har en bestevenn som bur nærme deg, og er akkurat som en søster for deg, en som er der for deg. Jeg var helt ut av meg, jeg var sint og trist på samme tid. Men Ida fikk meg i mye bedre humør, og fikk smile mitt på plass igjen. Jeg er enda utrolig lei meg, Vegard og Madelen gjorde det også slutt i går, Madelen og ble helt fra seg. Så Frida ville muntre oss opp med og kjøpe is og ha jentekveld. Så i kveld skal vi ha “No boys” kveld, og bare kose oss! Vi har planleggings dag i morgen, og det var egentlig veldig bra. Jeg kan enda ikke tro, at Håvard og jeg har gjort det slutt. 6 måneder med en herlig gutt. 

Har du mistet en du er glad i før?

Klem Therese.

SMOOTHIE

Hei alle samme. Jeg kom hjem for ikke så lenge, siden jeg har vert med Mamma, Pappa og søsteren min og handlet. Egentlig skulle jeg ikke være med siden hadde tenkt til og gjøre noe annet, siden skulle være med Håvard, Madelen og Vegard. Vi skulle egentlig på “dobble date” Men gikk ikke helt etter planen, de skule spørre Madelen, men etter det fikk jeg ikke svar. Så jeg vet ikke helt hva som skjedde jeg, men vi får nok ta det en annen gang.

Jeg laget meg nettopp meg smoothie, tror det var tropisk smoothie eller noe sånt. Den var vertfall veldig god, kanskje en ny favoritt smoothie? Når jeg lager smoothie har jeg alltid jordbær, så var litt godt med litt forandring. Denne smoothie var skikkelig frisk, syns jeg. Jeg pleier og ha Vanilje yoghurt, og eple juice sammen med bæra. 

Liker du smoothie?

Klem Therese.