SISTE KVELDEN ALENE

Dette året har gått så fort! Det har jo nesten bare flydd av gårde og jeg husker nyttårsaften sist år som om det var i går. Men jeg er rimelig klar for enda et år og er klar for å oppnå nye mål i 2017! Jeg håper dere alle sammen har hatt et fantastisk år og ikke minst at dere får en like bra start på 2017. I dag har jeg prøvd å filme inn en nyttårs sminke look, som egentlig gikk rett i dass. Den ble ikke vellykket, og vet mange ønsket en slik video derfor skal jeg prøve å heller få filmet en GRWM istedenfor. Jeg håper virkelig jeg får tid til det i morgen, skal prøve å legge inn tid til det.

Jeg har også vært en tur innom på Amanda. Der byttet jeg noen gaver som jeg fikk til jul, enten som ikke passet eller som ikke var helt min stil. Jeg brukte også opp noen gavekort som jeg hadde der, jepp jeg er en slik som ikke klarer å vente med slikt som gavekort osv. Resten av kvelden skal jeg bruke på å slappe av, ta litt ansikt masker og nyte siste kvelden min alene i 2016! Ser så mye frem til hva morgen dagen bringer. 

blogges

GET READY FOR NEW YEARS EVE

reklame

Fake fur jacket / black knee shoes / Gold&black bodycon dress / Green bodycon dress / Pink velvet t-shirt  / Rosegold V dress / Pink velvet dressPink Suede Bodycon Dress / Navy blue dress velvet / Burgundy cami dress / One shoulder dress / Sexy criss cross shoes / Velvet crop top 

Tenk dere, det er snart et helt nytt år! Det betyr nye muligheter og et helt nytt år. Du kan legge alt bak deg og starte på en ny start. Du kan sette nye mål og klare nye mål. Jeg ønsker dere alle et supert nytt år! Jeg håper dere får en super nyttårsaften og koser dere mye. Jeg ønsker å dele noen favoritter fra mine to favoritt sider og flere av disse plaggene er perfekt til selve den store kvelden! Eller du kan bare unne deg selv noe ekstra fin for anledningen, anbefaler å sjekke disse ut!

blogges

ER DET INNANFOR?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HER, finner dere genseren (annonselenke)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

eyy, jeg håper virkelig dere har en fantastisk ferie til nå og koser dere masse! Jeg ønsker virkelig ikke at denne ferien skal ta slutt. Jeg har det så gøy og godt sammen med venner, familie og er herlig å kunne sove akkurat når jeg ønsker. Jeg har faktisk snudd døgnrytmen min helt på halv åtte, og må nok få fikset den til skolen starte ellers kommer jeg til å være helt drept når jeg må stå opp klokken 07.00 om morgenen. Hør her da dere, i går våknet jeg halv fem på ettermiddagen (sovnet fem på kvelden), i dag våknet jeg klokken tre på ettermiddagen og la meg samme tid. Nattmenneske? jepp.

Jeg har sagt hver dag denne uken for jeg legger meg “nå Therese, skal du stå opp tidlig for å få gjort mye blogg og youtube arbeid”. Men om det skjer er en annen ting. I dag har jeg faktisk vært i badehallen og sist gang jeg var der frivillig var kanskje for to år siden? Ida og jeg gikk sammen ned bare fordi jeg hadde så ufattelig lyst. Det var helt ok, men husker godt at det var ukas høydepunkt å gå i badehallen før. Men man vokser fra ting eller hva?

Men dere, er det innanfor å poste innlegg klokken 00.11 eller?

blogges

UKENS SPØRSMÅL #30

 Hvor mange søsken har du?

Jeg har to store søstre, en lillesøster og en store bror.

Kan du være live på Youtube en gang?

Jeg har kanskje planer om å ha en livestream på facebook gruppen min en gang hvis det er av interesse. HER, kommer dere til gruppen.

Kan du lage en julegave video?

Det er jeg enda usikker på, men jeg tror nok ikke jeg kommer til å lage det i år. Jeg viste dere meste parten av gavene i den aller siste vloggen min. Dere må gjerne sjekke den ut om dere ikke har gjort det.

Hva er din favoritt bok?

Jeg leser aldri bøker og det har aldri vært av interesse, men jeg har planer om å skaffe meg boka til Sophie Elise. Det er første gangen jeg faktisk har hatt lyst å skaffe meg en bok.

Har du noen gang vurdert å lage en vlogkanal?

Det er faktisk noe jeg aldri har vurdert før, men kanskje når jeg flytter ut for meg selv og har mitt “eget” liv kan det være av interesse. Nå går jeg også på skole, bor sammen med familien min og da kan det være en del stressende å ha en vlogkanal. Jeg tror nok det kun hadde vært en ting som hadde funket en liten stund og til slutt hadde det ikke funket.

Har du noen nyttårs fortsetter?

Det har jeg absolutt! Jeg har alltid det til det nye året, og jeg kan dele de med dere når det nye året kommer men det er ikke alltid like lett å holde disse forsettene alltid. De har aldri blitt fulgt opp helt de andre årene.

Hva hater du ved deg selv?

Det er aldri noe jeg tenker over, eller grubler etter. Jeg tenker heller på den positive siden og tenker på de gode sidene av meg selv. Det er aldri bra å tenke eller lete etter ting å pirke på.

Kjole fra Carli babel sin kolleksjon, og sko fra Nelly.

Syns du bloggen din og Youtube kanalen din har vokst mye siden starten av året?

Det syns jeg så klart! Der jeg har vokst mest vil jeg nok si er Instagram, for når jeg startet med dette året hadde jeg mellom 2.5 tusen følgere nå nærmer jeg med 30 tusen følgere og det er ganske mange. Jeg må bare si tusen takk til alle som følger meg, leser bloggen min eller ser på Youtube kanalen min. Dere betyr absolutt alt og er så takknemlig for dere.

Hva syns klassekameratene dine om at du driver med både blogg og Youtube?

Det vet jeg faktisk ikke, kanskje jeg burde spør de om det. Jeg tenker aldri over om hva andre har i tankene om at jeg driver på med dette, for jeg hadde jo ikke stoppet å drive med dette uansett hva de tenker om det. Så hva andre tenker har ikke noe for meg å si, jeg elsker dette og ingen kan stoppe den tanken.

Favoritt film for øyeblikket?

Det er faktisk en film som jeg så sammen med Ida i går kveld som heter Safe haven.

Vil du ha hund eller et annet kjæledyr når du flytter ut for deg selv? Isåfall hvilken rase.

Da vil jeg nok ha en Pomeranian som vi har nå hjemme, og kanskje flere også.

Hva lurer du på til neste gang?

blogges

– STEP BY STEP –

Heisann dere, jeg håper virkelig dere har en fin ferie til nå. Det har hvertfall jeg! Det er utrolig mange som lurer på hva og hvilken sminke jeg bruker til hverdags, og jeg tenkte å dele det med dere step by step. Dette er de produktene jeg strekker meg til, liker best og kan alltid holde meg til. Jeg håper dere får noe ut i fra innlegget og husk jeg er ingen makeup artist eller noe lignende. 

♥ Jeg starter alltid min sminke rutine med å prime huden. I det siste har jeg vært veldig glad å kun bruke Mac sin prep + prime som primer, før brukte jeg alltid NYX sin angel veil primer. Jeg har vært veldig glad i begge to. 

♥ Fukter alltid ut beauty blenderen min, dette er ikke noe jeg kan hoppe over. Etter jeg oppdaget beauty blender, kan jeg nesten ikke fordra å bruke en børste til å  legge fondation. Jeg pleier å blande Nars sin Sheer glow fondation og Estee Lauder doble wear fondation.

♥ Etter jeg er fornøyd med både dekk evnen og på føringen av fondation, pleier jeg å bake under øynene. Det lar jeg ligge der i en stund og i mellom tiden gjør jeg bryna mine. Jeg har alltid brukt dette baby pudderet, på grunn av at det har falt veldig godt i smak og jeg har ikke oppdaget flashback fra kamera eller lignende. 

♥ Denne øyenbryns børsten er min store kjærlighet, helt siden jeg oppdaget denne har jeg ikke brukt noe annet! Den er alt jeg har trengt hele tiden, og klarer ikke og slutte å bruke den. Den har virkelig gjort alt mye bedre. Det er fra Linda Hallberg sin kolleksjon. Dere kan få tak i den på Bangerhead. Jeg bruker også Anastasia sin dipbrow i fargen chocolate. Til slutt bruker jeg en browgel for å holde alt sammen på plass og den er fra Tonya Crooks. 

♥ Etter jeg har fylt inn bryna og gjort de til den formen jeg ønsker, pleier jeg å ramme de inn med concealeren fra NYX som er på bildet. Dette har vært mine store favoritt i nesten et år. Det gjør bryna mye finere, og renser bort sølet hvis du har bommet litt. Men, husk å blend concealeren ut om du gjør dette! Til slutt påfører jeg pudder i hele ansiktet + under øynene for at det ikke skal være hvit under. 

♥ Jeg bruker NYX sin matte bronzer til å bronze opp ansiktet, og da pleier jeg å bare kjøre på til det ser bra ut. Jeg bruker også Mac sin highlighter (mineralize skinfinish) i fargen Lightscapade, øverst på kinnbeina, nesen, under bryna, haka og på amorbuen. 

♥ Helt helt helt til slutt bruker jeg Smashbox sin setting spray, for at sminken skal holde ut hele dagen. Nei, jeg bruker ikke mascara og hvis jeg bruker det er det Too faced sin better than sex mascara jeg holder meg til. 

Ønsker dere et slikt innlegg som dette bare step by step av hvordan jeg gjør brynene mine?

blogges

GÅRSDAGENS VAR VELLYKKET

Kjole fra: Missguided

For en utrolig bra julaften vi fikk i år, den gikk opp til alle forventinger. Vi spiste utrolig god mat, og vi fikk gjester. Dette er den første jula vi har brukt så lang tid på å åpne gaver, vi brukte hele tre timer på hele åpninga. Jeg fikk utrolig mye fint, og er takknemlig for alt jeg fikk og takknemlig for alle som ga. Jeg husker før hvor mye gavene betydde, det var liksom hele jula men de to siste årene har jeg nok endret tanke gang angående jula. Gavene er ikke alt som gjelder lenger. Det ble en veldig sen kveld på meg, men det var absolutt verdt å sove de ekstra timene i dag.  

blogges

KJÆRE JULAFTEN

DERE DET ER JUL!  Dagen som alle har ventet på. Jeg som sikkert mange andre har ventet lenge på denne dagen, og er virkelig klar for årets jule feiring. Her hjemme er vi allerede godt i gang med feiring. Vi har vært nede hos julenissen, og fått dagens første gave. Det er en tradisjon som har vært her veldig lenge her jeg bor. Familien min har også vært borte hos naboen å spist grøt med mandel i. Det er noe vi har gjort de siste årene, og er alltid like koselig hver gang! Jeg ser virkelig frem til kvelden sammen med familien. I år feirer vi hjemme og vi får besøk av onkelen, tanten min og søskenbarna mine. 

Gårsdagens altså lillejulaften brukte jeg sammen med Ida, og vi fikk gitt oss selv litt julestemning i siste liten. Det tok seg tid før jeg fikk julestemning i år. Dere får selvfølgelig være med på disse to dagene gjennom vlogmas, som kommer til å komme opp første juledag. Forresten så kommer jeg ikke til å filme absolutt alt som skjer i kveld, for ønsker ikke å bruke kvelden min på å filme hele tiden. Jeg ønsker heller å bruke den på helt andre ting, det er tross alt jul. Jeg vurderte veldig å la være å ikke filme siden det er julaften, men jeg ønsker å dele denne dagen med dere. Men derfor håper jeg dere har respekt for at det ikke blir fullstendig med masse klipp av kvelden.

Jeg ønsker dere alle sammen en fantastisk jul, og det er for dere ALLE fortjener en fantastisk jul. Uansett hvordan situasjon man er, dere som ikke har et bra minne med jul eller hvilket humør man er i, er det jul for alle oss i dag. Det er jul for både mennesker, dyr, små og store. Jeg håper denne dagen blir en uforglemmelig dag for de fleste, og blir en dag alle kan se tilbake til og ha gode tanker med. Nyt dagen sammen med venner, og familie og gi gode tanker til de som ikke har det så godt som oss.

HA EN UTROLIG FIN JULAFTEN!

blogges

NED PRIORITERE YOUTUBE?

Har virkelig savnet å lage slike innlegg som dette, stille meg foran kamera og posere! Det har vært veldig lite slike innlegg som dette nå for tiden på grunn av at jeg driver med vlogmas på kanalen min, og det er noe som krever veldig mye energi. Det er ikke noe som bare er gjort på null komma niks, og på tross alt er dette det første året mitt der jeg gjør vlogmas og det er helt nytt for meg. Men jeg tror nok den siste vloggen kommer på fredag, og så poster jeg de klippene jeg har fra julaften på søndagen.

HER finner dere genseren (annonselenke).

I morgen etter skolen er det offisielt ferie, og det er noe som jeg virkelig trenger nå! Jeg trenger å hvile, og slappe litt av før det nye året. Et av mine største nyttårs fortsetter er å fikse på døgnrytmen min, den må jeg virkelig få gjort noe med. Dere må forresten fortelle meg om dere ønsker å høre mine nyttårs forsetter, selv om de ikke blir så bra fulgt gjennom året. Jeg tror nok jeg kommer til å ned prioritere youtube i ferien, for det er noe som tar veldig mye tid. Denne ferien ønsker jeg å kose meg ekstra mye siden det er tross alt juleferien, og jeg føler selv at der en litt spesiell ferie der man skal slappe av ekstra mye. Tilbringe den med venner og familie.

Jeg kommer derfor til å prøve å få opp bloggen på spor igjen, på grunn jeg har vært veldig dårlig på å oppdatere dere. Dere som følger meg på snapchat (Theresesblogg) vet at jeg savner veldig mye å ha den energien til å skrive et blogginnlegg. Men jeg tror kanskje det har noe å gjøre med at det er så mørkt ute, og de som kjenner meg godt nok vet at jeg er et skikkelig dovendyr når det blir mørkt. Men jeg tror nok jeg skal klare å få opp motivasjonen i løpet av ferien. Men jeg er hvertfall utrolig klar for å ta ferie for denne gang!

Nå skal jeg ta en skikkelig om rydding på rommet, får besøk av vaskedame her hjemme i morgen 😀

blogges

X-MAS LIST ♡ SheIn

#annonselenker

HERHERHER

HERHERHER

HERHERHER

Helluu ♥ Siden det nærmer seg øyeblikk jul nå, tenkte jeg å dele noen favoritter fra SheIn med dere og jeg håper dere også får litt inspirasjon til å sjekke ut siden deres. Det er noe jeg absolutt anbefaler dere, og disse plaggene jeg har å vise dere er utrolig fine. Jeg er virkelig addicted til siden SheIn og jeg er ofte innom for å sjekke om de har noe nytt! Virkelig en bra nettside.

blogges

GIVEAWAY ♥ LUKE 3/3

Produktene er sponset av Bangerhead.no

Heisann dere, det er søndag og det er på tide med den siste konkurransen i disse lukene mine. Jeg har virkelig stor koset meg med å dele ut disse premiene til dere, og gleder meg minst like mye til å dele ut den siste. Jeg er virkelig så takknemlig for at Bangerhead ble med på noe slik i år, og gidde en mulighet for meg til å gi noe til noen av dere nå i jula. Det er faktisk mindre enn en uke igjen til jul, og jeg ser virkelig så mye frem til jula i år! Jeg er virkelig en jule elsker. Men jeg håper dere ønsker å delta på denne konkurransen, så må jeg bare si tusen takk til alle som har deltatt og vist interesse for konkurransene mine! Dere gjør det mulig for å gjøre noe slikt neste år også.

HER, kommer dere til videoen.

REGLER FOR Å DELTA:

  1. Abonnere på youtube kanalen min, fordi dette er en giveaway for mine følgere og blir en slags julegave fra meg til den som vinner! HER, finner dere kanalen min. 
  2. Du må følge både @Bangerhead (http://bit.ly/2dNYy3s), og meg @Theresesorenes (http://bit.ly/2gOcokj) på instagram.
  3. Til slutt må du legge igjen en kommentar nede i kommentarfeltet der du skriver at alle disse reglene er fulgt (jeg sjekker), husk å legge igjen mailen din + instagramnavn. (kontaktinformasjon)

Håper så mange av dere ønsker å delta!

blogges