VÆRT ET MAGISK ÅR! SOON 2016.

musicnodes
Heisann dere! Dette blir litt av et langt innlegg, og derfor legger jeg med en nydelig sang! Denne kan dere høre på mens dere leser.

Det er allerede 2016 om noen få timer, og jeg har tåre våte øyne etter å tenkt gjennom hele 2015.. Det har vært et nydelig år som jeg nok aldri vil glemme. Jeg har fått mange nye venner i løpet av dette året, og mistet noen. Jeg har vært oppe og nede. Jeg har hatt gode opplevelser og dårlige. Jeg har skapet mange minner sammen med fantastiske folk, og jeg vil bare si til dere at jeg er utrolig glade i dere! Jeg ønsker dere et supert nytt år, og håper dere får en nydelig feiring. Jeg har nå tenkt å ta dere gjennom en del av mine minner fra 2015. 
JANUAR 2015
En av mine aller første outfits for 2015, hehe jeg har endret stil kan man si! Jeg har faktisk ingen av de plagga på bilde bortsett fra skoene som jeg aldri bruker.
I Desember gikk både jeg og Frida på cheerleading sammen, og vi gikk et semester før vi begge tok slutt med dette. Der etter har jeg bare holdt på med blogg og Youtube! Jeg stor trives med å bare drive på med dette, og det er det jeg liker å gjøre.
Jeg og Madelen hadde en koselig overnatting hos Madelen, og der lagde vi mange videoer sammen! Vi tok også koselige bilder, og her er et av de. Jeg husker denne kvelden/dagen veldig godt og det tror jeg Madelen også gjør!
Det tok slutt med eksen, og jeg var så og si “knust”. Men man kan si jeg er godt over dette nå! Her skypet jeg faktisk med Madelen og her hadde begge hatt et brudd og vi taklet det sammen sånn som bestevenner gjør!
Dette var dagen etter bruddet, og frida ønsket en jente kveld for både meg og Madelen. Derfor kjøpte hun både is og annet godt til oss! Jeg lagde også en god kvelds til oss. Vi koset oss kjempe mye denne kvelden, og Frida fikk oss begge til å smile igjen.
Enda en outfit for Januar, og dette her ser ikke ut som meg hehe! Det er nesten utrolig hvor mye jeg har bare forandret meg på noen måneder. Jeg har faktisk enda denne genseren, og den er utrolig behagelig og den er fra wow. 
Jeg klippet håret hos Miss M, og der klipper jeg meg enda! Jeg liker veldig godt å klippe meg her, og hun er flink hun som gjør det. Jeg sier alltid når jeg skal bestille time til mamma at jeg ønsker å gjøre det på Miss M.
Jeg fortalte dere her på bloggen at jeg skulle bli foster søster, og dette var noe jeg gledet meg skikkelig mye til. Jeg så skikkelig frem til å få en ny “søster” i hus. Jeg hadde lenge hatt lyst til å bli store søster. Dette var veldig stas for meg, og jeg er glad for at vi ble en foster familie for noen som trenger det. Det er godt å hjelpe andre som trenger det.

FEBRUAR 2015

Jeg så på bilder fra når jeg var en liten jente, og på dette bilde ser du faktisk at det er meg. Her var jeg liten og søt, hadde panne lugg.
Enda en outfit! Denne kallet jeg “vaffel jakke outfit”. Jeg bruker denna jakka inni mellom men det er stund siden den ble tatt frem. Denne vesken var fra Ebay og ble fort slitt.
Her hadde jeg mitt aller aller første møte med min frem kommende foster søster, og jeg husker enda sommer fuglene jeg hadde i magen. Jeg var utrolig spent, og det gikk som smug. Jeg husker jeg likte hun skikkelig godt!
Her viste jeg mine Januar favoritter midt i februar faktisk! haha. 
Jeg fikk meg endelig noen Dr. Marteens sko som jeg hadde ønsket meg lenge. Jeg har de enda den dagen i dag, og jeg bruker de inn i mellom. 
Da var det på tide med valentins dagen, og denne dagen var jeg sammen med kjæresten jeg hadde på den tiden. Jeg husker at vi var hos han, og vi hadde gaver til hverandre og jeg tror begge ble fornøyde og glade!
Her ser dere hva jeg fikk av eks kjæresten min på Valentins dagen (vi var sammen da). Jeg husker at jeg var så glad for det jeg fikk og syns det var utrolig søtt av han!
Jeg begynte med å pusse opp rommet mitt! Jeg fikk endelig meg noen nye møbler til rommet mitt.
Her hadde jeg besøk av både Madelen og Erik. Da tok vi noen gruppe bilder og Mico var selvfølgelig med!
Jeg var så fornøyd med mitt Penny Board som jeg kjøpte i Bergen og jeg måtte jo bare lage et outfit innelgg av det!
Her gledet jeg meg veldig til å stå på langrenn sammen med mellom trinnet på barneskolen (her gikk jeg jo i 7 klasse). 
Jeg hadde det veldig kjekt på langrenn sammen med klassen min, og jeg hadde selvfølgelig med meg kamera!

MARS 2015

Jeg fikk min aller aller første header av Ane Karine Estil, som jeg ble kjempe fornøyd med! Dere burde dra å sjekke ut bloggen hennes HER.
Jeg fikk en super duper pen kjole fra Shein! De kallet seg jo Sheinside før men de byttet over til Shein.

Jeg var på Vinterlyd av Kreftforeningen sammen med Ida i Stavanger for å se The Main Level opptre! Jeg var allerede da en fan av de, og det var jeg en god stund før Vinterlyd også! Jeg møtte noen lesere der også, og noen andre kjente folk.
Det var på tide med enda en Cheerleadning trening sammen med Frida og laget som jeg gikk på. 
Her postet jeg noen life hacks som mange va dere likte, og jeg husker faktisk ikke sist jeg delte noen lifehacks sist. Er det noe jeg skal gjøre?
Jeg var i skoleavisen vår, og det var faktisk Madelen som intervjuet meg til skoleavisen vår.
Jeg var på Lundens tivoli sammen med Frida og Sofie! Det var utrolig kjekt, og jeg skulle ønske vi kunne opplevd det på ny!
Det var på tide med 15 års dagen til Milena som jeg var invitert til! Dette er et bilde som jeg tok før jeg drog over til Milena.

APRIL 2015

Jeg, Ida og noen i familien min reiste over til Kongeparken! Det var utrolig kjekt, og jeg savner virkelig kongeparken! Dette var en utrolig kjekk tur.
Jeg visste dere noen sneak peeks på 13 års bursdagen min! Dette var noe jeg gledet meg til skikkelig.
Jeg var endelig 13 år og faktisk tenåring! Dette er en dag som jeg ikke glemmer med det første, jeg hadde det super kjekt og det tror jeg gjestene hadde også!
Jeg hadde en fantastisk bursdag sammen med mine herlige jenter som gikk i klassen! Vi hadde masse godt og spise, og vi hadde mange kjekke leker også denne kvelden!
Jeg fikk piercing i øret mitt! Dette var jeg faktisk utrolig stolt over, og jeg vet ikke hvorfor. Det er bare et hull i øret? hehe.

MAI 2015
Jeg var med på et videofy meetup, og det var utrolig kjekt! Vi hadde masse godt å spise, og vi lagde mange kjekke videoer.
Jeg var i konfirmasjonen til min vakre bestevenninne Ida, og det var utrolig kjekt! Jeg hadde egentlig planer om å holde en tale sin hun er min aller bestevenninne, men jeg turte ikke dessverre.
Jeg lagde noen super gode cup cakes for min lille søsters bursdag! Jeg ble super fornøyd med de.
Det var endelig på tide med et show på cheerleadning, og da var det et vår show i hallen for familien og venner.
Jeg hadde verdens beste jente kveld sammen med min aller beste venninne eller søster som jeg liker å kalle Ida! Det var en utrolig bra kveld, som ingen av oss kommer til å glemme. Denne kvelden er noe vi kommer til å ta med oss lenger frem i tid.
Det var 17.mai og jeg husker at jeg var super fornøyd med mitt hår og jeg prøvde flere ganger å lage frisyren på ny men fikk det ikke til. Jeg husker denne 17.maien utrolig godt, og det var en bra dag! Jeg håper der også koset dere mye denne dagen.
Mico ble klippet for aller første gang, og han ble døds søt da han endelig ble ferdig klippet! 
Jeg delte denne super oppskriften med dere! Disse ble super gode, og mange av dere prøvde faktisk å lage de.
Her var jeg klar for selskap til en god venninne som gikk i klassen min, og jeg var veldig fornøyd med hvordan jeg så ut til slutt.

JUNI 2015
Jeg, Frida og Ida sov under åpen himmel og det var så koselig! Jeg husker det som om det var i går og jeg husker latteren og alt. Vi var lenge opp, og spiste mye snop. Vi hadde faktisk samlet en stor kasse med snop! Vi såg også film, og vi punka madrassen! hehe.
En outfit som jeg syns var døds kul! Denne buksen ble dessverre ødelagt for noen uker siden så den blir nok ikke mer brukt her i hus. Det er litt trist siden den satt så spent og var utrolig tøff.
Jeg tok dere enda nærmere min barndom! Jeg lagde et innlegg som jeg kallet MY STORY, og det falt i smak hos dere. Når jeg når 1500 abonnenter på youtube kommer det en liten video av min barndom!
Jeg pakket og gjorde meg klar til leirskole siden det er leirskole for de som begynner på ungdomsskolen hvert år. Jeg husker jeg syns det var utrolig kjekt, og jeg fikk møte den nye klassen som jeg går sammen med den dagen i dag. Det var bra underholdning på leiren hele tiden også!
Vi var på vår aller siste tur sammen med klassen som jeg gikk med i syv hele år! Dette var en så utrolig kjekk tur, og jeg må si jeg savner noen av folka.
Jeg var på VG lista 2015, og det var en opplevelse jeg aldri vil glemme! Jeg reiste syv timer med bil bare for å se The Main Level opptre! Jeg var og er enda en stor fan av gutta, og jeg gleder meg til å møte å dra på flere konserter av de i 2016. Jeg savner også Tuva veldig mye som jeg møtte på VG lista.
Jeg og Julie hadde en utrolig koselig jente kveld sammen hos meg! Jeg og Julie finner ikke så alt for ofte på ting sammen, men vi prøver. Det er utrolig kjekt å finne på ting sammen med hun når vi første gjør noe.

JULI 2015

Jeg hadde mitt aller første liveshow sammen med Milena! Dette var utrolig koselig å kunne snakke med dere lesere på en litt annen måte enn bare her på bloggen. Jeg må nok sette i gang et liveshow snart igjen!
En sommer outfit som jeg syns var skikkelig søt, og her hadde jeg også rasta fletter som Milena hadde vært så snill å lage på meg!
Jeg var i London sammen med familien og Ida sin familie og det var utrolig kjekt! Jeg fikk opplevd så mye jeg ville oppleve, og det at jeg fikk gjort det med min aller bestevenninne er utrolig! Det er det ikke alle som gjør. 
Da vi hadde vært tre dager i London reiste vi videre til mange flere steder og en av de var Brixham som var utrolig kjekt! Der stor koset vi oss mye.
Jeg tok ombre i håret! Jeg ble utrolig fornøyd men etter månedene gikk ble den oransje og så videre..

AUGUST 2015Jeg møtte gutta i The Main Level for aller første gang her! Jeg var en så utrolig stor fan her, og jeg gråt av glede etter jeg hadde møtt de her! Denne dagen betyr så inderlig mye for meg, og helt siden denne dagen her har jeg bare begynt å elske gutta mer og mer. Jeg møtte også gutta i Stavanger to dager senere etter denne dagen, og da var smilet mitt enda mer på topp.
Jeg tok noen herlige bilder av Mico, pluss jeg og han sammen. Dette husker jeg veldig godt! Jeg har mange minner med Mico i løpet av sommeren.
Jeg møtte flere av dere i løpet av sommeren! Det er så utrolig kjekt å møte på mine blogglesere!

SEPTEMEBER 2015
Jeg var å så Innsiden ut sammen med Frida på kino, og dette var en veldig bra film! Jeg liker veldig godt Disney sine filmer siden de tar frem gamle minner, og filmene er rett og slett bare herlige!
Jeg fikk noe nytt fra Shein, og denne buksa har jeg brukt mye siden sist. Denne er utrolig tøff, og den kalles boyfriend jeans! Jeg elsker slike bukser.
Jeg farget endelig håret tilbake til blondt, og denne fargen har jeg enda og jeg skal farge det enda mer “kladt blondt” etter nyttår. Jeg har enda litt gul skjær i håret etter ombreen.
Jeg skrev et innlegg om hva jeg syns om mobbing, siden dette er et så pass viktig tema måtte jeg bare lage et innlegg om dette. Jeg angrer så klart ikke på at jeg delte dette innlegget siden i det innlegget fikk jeg skikkelig frem hva jeg mente.
Jeg fikk noen plakater fra Desenio, og jeg er super fornøyd! De henger på veggen min enda, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! De setter siste finish på rommet mitt.

OKTOBER 2015

Jeg testet ut MayBeauty maskene! De var utrolig og de gidde gode resultater, og jeg var veldig fornøyd med disse. Jeg testet den ut med Madelen den ene gangen.
Jeg fikk for aller første gang gel nails med extensions og jeg var veldig fornøyd! Jeg kan anbefale dette til dere andre her ute, og MSgelhouse er veldig billige i forhold til andre.
Jeg fortalte om en av mine favoritt youtubere og det er Tina Mondelia! Jeg digger youtube kanalen hennes! Jeg møtte hun også på Vg lista i sommer.
En outfit for jeg skulle ut å spise sammen med Ida, og jeg syns dette ble utrolig kult! Det så ut som dere også likte det jeg hadde settet sammen.
Det var på tide med halloween! Jeg syns vi alle var utrolig tøffe, og denne halloweenen var utrolig kjekk!

NOVEMBER 2015
Jeg startet med noe som jeg kaller for “bildene som aldri kom på bloggen”. Dette var utrolig morsomt! Jeg kommer nok til å poste mer slik i 2016.
Jeg nådde endelig 1000 abonnenter på youtube! Jeg var utrolig glad! Jeg hadde ikke ord hvor glad jeg var for det hadde vært mitt mål lenge nok.
Jeg fikk enda noen klesplagg fra Romwe.
Jeg postet mine aller første julegave tips for 2015!

DESEMBER 2015

Jeg fikset neglene mine hos MSgelhouse igjen! Jeg ble enda mer fornøyd denne gangen, og jeg fikset de fordi jeg skulle på ball.
Jeg visste dere hvordan jeg gikk på ballet. Jeg hadde et fantastisk ball og det var utrolig kjekt! Det er en kveld som jeg ikke vil glemme.
Det var årest første julegave shopping, og jeg fikk kjøpt de fleste julegavene da!
Det var endelig julaften! Dette var en suuuper koselig kveld sammen med familien og jeg fikk mye fint! 
Jeg hadde fått noen nye ting fra Shein som jeg visste dere. Jeg var utrolig fornøyd!
Jeg fortalte dere om hvorfor jeg blogget! Dette innlegget fikk en veldig bra respons, og tuusen takk for dere som bruker tiden deres på å kommentere! Det tar jeg til meg og det betyr mye. Hver eneste kommentar betyr så utrolig mye.

Da var vi her i dag! siste dagen i 2015, og tusen takk for at dere følgt meg gjennom dette året. Jeg håper 2016 blir minst like bra for alle sammen. Jeg er utrolig glade i dere og dere fortjener en utrolig bra kveld.  HA ET GODT NYTT ÅR, OG BRUK DAGEN I DAG PÅ Å FÅ EN SKIKKELIG FIN FEIRING!
Vi blogges i 2016 ♥

HVORFOR BLOGGER JEG?

Det spørsmålet en blogger for mest av alt er vel “Hvorfor blogger du?”. Det får jeg nesten hver eneste uke, ikke hver dag men hvert fall hver uke. I dag har jeg faktisk tenkt litt på dette spørsmålet “hvorfor liker jeg faktisk å blogge?”, og “Hvorfor driver jeg på med dette, og ikke en sport?”. Ja, jeg driver ikke på med noe sport som de fleste andre i min klasse og på trinnet driver med. Jeg driver faktisk med blogg og youtube, og andre sosiale medier. Det er livet mitt, og familie og venner. Dette er viktig for meg, og dette får meg til å smile.

Jeg blogger fordi bloggen er blitt en stor del av meg, og det er blitt en stor del av livet mitt. Jeg er bloggen min, og ikke bare Therese som blogger eller bloggeren Therese som mange kaller meg. Jeg er faktisk bloggen min viss du ikke har tenkt over det. Jeg har blogget over et og et halvt år nå, og eg har oppnådd så mye. Jeg er stolt av meg selv. Jeg gjør det jeg elsker, og får mye ut va det. Jeg har fått mange utrolig herlige lesere som setter pris på meg.

Jeg er alltid på, og jeg slår aldri av min blogg verden. Jeg er alltid inni denne sirkelen, og jeg tenker alltid på min blogg og hjernen min er fullt av ideer hele tiden. Det er mange som spør “Blogger du for leser tallet ditt? Blogger du for å få mer oppmerksomhet eller bli kjendis?”. Å nei jeg blogger ikke for å bli noe som helst kjendis, jeg blogger for meg selv. Jeg blogger fordi det er noe jeg elsker å gjøre. Det er akkurat som du kanskje elsker fotball som om jeg elsker å blogge. Bloggen gjør meg glad.

Det betyr faktisk mer for meg å få god respons i kommentarfeltet enn lesertallet selv om jeg sjekker topplista hver dag og lesertallet mitt. Hver eneste lille kommentar dere kommer med betyr mye hver lille en. Når jeg logger meg inn på blogg.no og ser oppi menyen her inne at jeg har fått noen kommentarer så kommer smile, og spesielt om dere har kommentert på innlegg som betyr mye for meg som er personlige. Jeg blir også glad når dere kommenterer på mine vanlige innlegg som outfit, hverdagen og så videre. Hver eneste lille betyr mye, og jeg leser alltid alle og jeg svarer som alltid alle. 

Jeg har i det siste begynt å tenke på “Folk gidder faktisk å sette seg ned å kommentere på min blogg”. Det betyr faktisk mye for meg. Folk orker å sette seg ned å kommentere hyggelige ting om meg/teksten min. Dere gjør meg glad, og betyr mer for meg enn dere tror. Jeg skulle ønske at jeg kunne gi alle dere som leser bloggen min en klem ♥ Dere er utrolig herlige til å kommentere og gode til det! Dere får motivasjonen min på topp. Dere får meg til å sette av tid til bloggen og faktisk ha motivasjon til å jobbe mer med det. Tuusen takk for at dere tar dere tid til å lese mine innlegg og kommentere ♥ Jeg setter stor pris på det.

Jeg har nå blogget litt over et og et halvt år nå, og har holdt på med blogging siden jeg var nærmere 9-10 år men da var det overhode ikke noe seriøst. Jeg skrev kanskje bare 1-5 setninger i hvert innlegg da. Jeg har nå det siste året når tror jeg innsett hvor viktig blogg er for meg, og faktisk vite at dette er viktig for meg. Det er dette jeg ønsker å drive med akkurat sånn som at jeg vil bli makeup artist og frisør.

Jeg er stolt av meg selv hvor jeg er i dag med bloggen, og at jeg har lært meg å ikke ta til meg “hate” som dukker opp av og til. Jeg har oppnådd mye med min blogg allerede og mer blir det i fremtiden håper jeg. Viss jeg ikke blogger en dag eller noen dager så er det noe som mangler i hverdagen min. Jeg har enda ikke tatt opp macen for å blogge, og ikke knipset et bilde en gang. Det er hverdagen min, og viss jeg dropper det mangler det noe.

Jeg har fått mange gode venner gjennom bloggen, og jeg er glade for de. Jeg har fått sponsorer, invitasjoner til flere event som jeg ikke har fått muligheten til å dra på dessverre, unike lesere som jeg beundrer mye og ikke minst funnet ut hva jeg liker å gjøre. Det dukker alltid opp så mange muligheter som jeg er takknemlig for. Tusen takk for du leste dette innlegget, tusen takk for du tar deg tid til å legge igjen kommentarer og tusen takk for du er en fantastisk leser. Jeg har blitt så glade i mine blogglesere og skulle ønske jeg kunne gidd alle en klem!

blogges

SISTER TAG W/ CAROLINE

 

Da er det på tide med en ny video, og jeg håper den faller i smak sånn som sist sister tag gjorde. Det er en god stund siden sist siter tag med Caroline og derfor lagde vi en ny. Dere finner kanalen min HER, og jeg hadde blitt glad om dere abonnerte! Gjerne legg igjen en tommel opp på videoene mine også.

Blogges

BLACK & WHITE

SPONSET

HER / finner dere denne super tøffe t-shorta

HER / finner dere denne genseren som jeg likte utrolig godt!

Det var for noen dager siden jeg fikk to plagg fra Shein, og jeg veldig fornøyd. Jeg har både brukt genseren, og t-shorta flere ganger! Jeg skal få prøvet å presset de inn i et outfit innlegg siden jeg har vært dårlig på å poste forskjellige outfiter for tiden. Jeg har alltid vært fornøyd med genserne jeg har fått herfra! De pleier som regel å være av bra kvalitet og veldig behagelige i stoffet. Dere må gjerne sjekke ut siden dere HER. Jeg tror frakten til Shein er gratis, men siden jeg er usikker på dette så er det bare til å sende de enten en mail eller lete litt på siden deres.

Hva syns dere?

blogges

NYTTÅRS LOOK 2015

Håper dere liker dagens video, og gjerne legg igjen en kommentar enten her eller på Youtube om hva du syns! Viss du ønsker å se flere videoer av meg er det bare til å dra å abonnere på Youtube kanalen min HER, da får du mail når jeg legger ut nye videoer. Det hadde vært også gøy om du la igjen en tommel opp!
blogges

JULENAFTEN ER OVER

Da var julen over for i år og. Det har gått utrolig fort syns jeg er dere ikke enige? Det er snart allerede et nytt år, og da betyr det at det er mange nye muligheter og jeg kan oppdage nye ting. Jeg ser faktisk frem til et nytt år selv om det har vært et utrolig år. Men tilbake til kvelden i går, det var en utrolig bra kveld! Jeg stor koset meg, og det tror jeg resten av familien min gjorde også. Jeg fikk utrolig mange fine gaver som jeg setter pris på, så tusen takk til dere som ga meg en gave!

Det var god mat på bordet i seks, halv syv tiden! Da hadde mamma og pappa lagd ribbe og pinnekjøtt, og det har vi hver eneste jul. Vi hadde også en veldig gode dessert, og etter nesten en time etter vi var ferdig med maten startet vi på pakkene og da fikk jeg mye fint! Jeg er litt usikker på om jeg kommer til å lage video av det. Men jeg har fått mange meldinger om jeg kunne lagd det.. Men det jeg tenker på er at det er mange som ikke får så mye til jul eller dyre ting. 

Tok dessverre ingen bilder i løpet av kvelden uten om de som dere så av meg i går.

Det er heller ikke alle som får gaver og så videre, og det er alltid noen som må kommentere sånn som bortskjemt, og alt sånt. Det er så mye styr syns jeg, og det vet jeg ikke om det frister å lage en sånn video! Men uansett jeg er takknemlig for det jeg fikk ♥ Så håper jeg dere lesere hadde en super fin jul, og koset dere mye med venner og familie.

Men nå kan vi glede oss til nytt år, og da skal jeg bort tl naboen og feire sammen med de og familien til Ida! Det skal bli kos! Det er alltid kjekt med nyttårsaften.

Ønsker du en julegave video 2015?

blogges