♡Photoshoot

Heii alle sammen. I dag tok meg og Milena noen bilder, og jeg ble skikkelig fornøyde med noen av de. Vi begynte med og sminke oss, og kle på oss. Jeg bruke en chrop topp, en skjorte og en dongeri bukse. Vi tok bilder litt forskjellige plasser, Milena fikk skikkelig mange fine bilder syns jeg. Vi har kost oss skikkelig mye i mens hun har vert her. Gleder meg til neste gang. Dere har kanskje lest gjesteblogg innlegget hun har skrevet på bloggen min her, viss du ikke har gjort det så les det vel. Der står det hva vi har gjort oss, veldig koselig at hun ville være gjesteblogger.

Bildene av meg som Milena tok

Likte du bildene?

Klem Therese.

♡ Gjesteblogger

Heii alle sammen. Jeg heter Milena Marie, og jeg er søsken barnet til Therese. Dere har kanskje hørt om meg før, siden jeg har vert med Therese en del. I dag så spurte Therese om jeg ville være Gjesteblogger på bloggen hennes, og jeg bare hvorfor ikke? Så det er det jeg skal nå. I dag så skulle jeg overnatte hos Therese, og det gledet jeg meg veldig mye til. Siden er ikke så ofte vi er sammen, siden vi bur et lite stykke fra hverandre. Jeg kom ca i 7 tiden, siden Therese skulle handle noen Cheerleader ting. Når jeg kom så gikk vi bare inn, og begyunnte og snakke sammen, om hva som hadde skjedd siden sist vi var med hverandre. Og litt sånt, vi er veldig sånn at vi sier alt til hverandre siden vi stoler så pass mye på hveradre. 

Vi bestemmte oss for at jeg skulle sminke Therese, og hun sminke meg. Så lagde vi video ut i fra det da, og jeg tror de videoene blir bra. Jeg syns Therese gjorde det bra, men jeg ble sikkelig fornøyd med sminken jeg gjorde på Therese. Ikke for og skryte men, herregud den ble bra ! Hun passte sikkelig bra den looken, og hun ble bare perfekt. Etter på så fant vi oss en film som heter “World war” Jeg har sitt den fra før, men det var så kjekk at jeg kunne se den en gang til. Og Therese likte den og ganske godt sa hun, etter på så sovnet vi bare egentlig. Siden det var ganske seint når Filmen var ferdig. Ja.. Dette var mitt gjesteblogg innlegg, her på Therese sin blogg. Håper dere liker det, og gjerne kommenter om dere vill at Therese skal ha flere sånne innlegg !

Klem Milena.

♡My babe

Heii alle skjønninger. Fra i går til i dag, så hadde jeg overnatting av Ida. Og det var sikkelig gøy, er ikke så ofte vi har overnatting av hverandre siden begge har det travelt. Når hun kan, kan ikke eg er også sånt motsatt. Så vi koste oss masse, vi såg en film som heter Knowing, den var veldig bra. Det børr dere se! Du finner den på netflix vet jeg. Det såg vi den, etter på bestemmte vi oss bare og og legge oss. Siden begge var trøtte, og klokken var sånn 12 eller noe. I dag våkna vi i 12 tiden, begge liker pg sove lenge! Når vi våknet lagde søsteren min pannekaker til oss, og vi såg på pretty little liares. Jeg sminket henne og fikset hun på håre. Jeg syns selv at håre ble sikkelig pent.

Klem Therese.

♡Teater/julegaver

Heii dere. I dag skal jeg på ronja og rørver-dattera, det er et teater stykke. Noen jenter i klassen min er med i det. Så jeg har lyst og se det, og jeg har aldri sitt filmen/teater stykke før. Derfor vill jeg gå på det, jeg skal gå sammen med noen venninner fra klassen. Jentene i klassen min, går nesten alltid sammen på teater stykker, som de jentene i klassen min er med på. Og vi gleder oss kjempe mye, det starter ikke før klokken 18:00. Så jeg har god tid på meg enda.,

Men det er ikke så lenge til jeg begynner og gjøre meg klar. I dag kom endelig julepresangene til søstrene mine, siden jeg bestilte de på nettet. Så kom de i dag, og jeg ble såå fornøyd! Tror de kommer til og like de, kan dessverre ikke avsløre hva det er, siden kan være at de leser dette haha. Så jeg pakket inn mine, første julepresangeri dag, for og si det sånn så suger jeg i og pakke inn gaver. Så det ble ikke så pent akkurat.. Jeg har fortsatt en del jeg skal kjøpe til, men jeg har kjøpt gave til de fleste, mangler bare noen. Har bare ikke pakket inn alle, siden noen har jeg kjøpt på nettet. Og kjøpte til de fleste der, og de har ikke kommet enda. Håper de kommer snart.

Har du kjøpt julepressanger?

Klem Therese.

♡Cheerleadning/bursdag!

Heii. I dag skal jeg og Frida på cheerleadning, og i dag har frida bursdag! Så gratulerer med dagen frida, vi skal snart ta bussen til Cheerleadning det gjør vi hver Onsdag, bortsett fra forje gang, siden da var begge 2 syke. Men i dag er begge friske, og er klare for cheerleadning. Og vi gleder oss som vanligt. I går kveld lagde jeg kaka til Frida, som jeg tok meg på skolen i dag. Madelen var med på det, og det som var sikkelig flaut, det var at vi skulle komme syngene inn i klasserommet. Men ingen andre sang jo! Bare vi haha. Men læreren vår fikk de til og synge 🙂 Så hele klassen fikk kake i dag. Kommer ikke til og komme innlegg før i kveld, siden jeg er ikke hjemme før i kvart over fem eller halv seks. Så håper det går bra.

Har du hart bursdag?

Kle Therese.

♡Øving til prøve..

Heii alle Sammen. I morgen skal vi ha en matte prøve så, akkuratt nå så sitter jeg og øver til prøve og drikke milkshake. Gruer meg litt mye til den prøven haha, fordi det er divisjon og multiplikasjon.. Og det sliter jeg litt med haha. Når jeg kom hjem fra skolen i dag hadde Rebekka Andrine fra jenter brukt den headeren jeg sendte inn til hun som header!! Ble sikkelig glad, for at hun likte den og brukte den.. Jeg holder og på med og redigere den boyfriend tagen, som jeg skulle ha på bloggen her. Men den er ikke ferdig redigert. Så den kommer kanskje i kveld, ellers kommer den i morgen.

Har du hatt mate prøve i det?

Klem Therese.

♡Milkshake

Heii alle sammen. Nå har jeg tenkt til og gi dere oppskriften på en Milkshake som jeg bare elsker. Meg og Milena har forelsker oss i den, det var hun som fortalte den til meg. Så prøve jeg den, og den var helt fantastisk. Så jeg vill dele den med dere, viss dere prøver og lage den, gjerne send meg et bilde på instagramen min @Theresesorenes. Kan anbefale den, den er super enkel og super god 

♡Oppskriften:

~Miksmaster

~Vanilje is

~Oboy

~Melk

Hvordan gjøre det?

Det første du gjør, er og ta ca 4-5 kuler med vanilje is i miksmasteren. Og når du har gjort det, så finner du Oboy’en og tar ca 5 ss med Oboy i miksmasteren. Så tar du så masse melk du føler for, husk at Milkshake skal være litt klumpete. Og nå tar du det bare oppi et glass du vill ha det i, Så er du ferdig!

Skal du prøve

Klem Therese.

♡The Boyfriend Tag…?

Heii alle sammen. I dag har jeg nesten vert med Håvard i hele dag, og jeg spurte han i dag om han hadde lyst til og bli med og ha The boyfriend Tag her på bloggen. Og det sa han ja til. Det går ut på at dere skal stille spørsmål, og vi svarer på det i en video. Det er nesten som en spørsmåls runde, bare det blir kalt The boyfriend tag for du gjør det sammen med kjæresten din. Så det er bare til og stille spørsmål til oss i kommentarfeltet, så svarer vi på det i en video.

Klem Therese.

♡Tips til en blogg

Alle blogger har noe bra i seg, for det og blogge er egentlig super enkelt. Bare du skriver noe folk/du interesserer seg for. For og ha en bra blogg, bør du ha et blogg design som passer til headeren din. Anbefaler og ikke ha blogg.no sine design, for de er veldig enkle og små headere osv.. Heller finn et gratis design! (kan kanskje lage en video om det)

Skrive noe du interesserer deg for, og andre.  Ikke bare skrive uti det blå..  du bør også sjekke rettskriving, du bør skrive bokmål ikke Nynorsk eller Dialekt! Jeg skrev Dialekt før, og det ser litt rart ut. Og høres feil ut når andre leser det.

Ha en header som på en måte viser hvem du er, og reflekterer deg på en måte. Du bør ha en header du liker selv også. Ikke bare ta en header, ?ja nå gidder jeg ikke og lage flere?

Viss du har blogg sperre, så spør leserne dine om tips til innlegg eller sett i gang en spørsmåls runde vel !

Håper dette hjalp deg <3

Noen collager jeg liker og se på, som jeg og har bilde av på bloggen min.

Klem Therese.

 

 

♡Der var helgen i gang

Heii alle mine fantastiske lesere! Nå er helgen endelig i gang, føler alle ukene for tiden går utrolig fort. Men snart begynner det sikkert og gå sakte, siden der nærmer seg jul. Jeg har egentlig ikke lagd planer for denne helgen, siden skulle egentlig gå i badehallen i dag. Siden den stenger denne uke, siden det var noe de skulle gjøre der. Så var det ingen som kunne i dag, eller gidda. De enste som kunne, var meg og Kristine. Men det er jo ikke noe kjekt når vi bare er 2 stk. 

Så da droppa vi det, skal heller se en film. Så kan det være at jeg legger planer ut over dagen med noen venner. Har veldig lyst og finne på noe sammen med Håvard denne helgen, siden det er lenge siden vi har vert sammen sånn alene tid ♡ Så håper vi finner på noe, uten om det tror jeg at jeg skal være med noen venner jeg ikke ser så ofte.

Bilder som jeg tok etter skolen i dag 


Har du planer for helgen?

Klem Therese.