UKEN SOM GIKK..

Reklame |

Akkurat nå – Jeg sitter stuck i senga å ser på Temptation Island! Det er mitt nye favoritt program som jeg er helt oppslukt i, og anbefaler alle til å sjekke det ut.

Ukens tanke – Jeg har tenkt skikkelig mye over hvor viktig det er å sette pris på de små øyeblikkene som er så viktig og ta vare på. Hvis du faktisk tar deg tid å tenker over det så gjør det deg så mye mer positivt, og lover deg at det får deg til å endre tanke gangen din.

Ukens tips – Sjekk ut Temptation Island på tv2sumo! Herregud for et spennende program, og hvis jeg ikke tar feil så er dette det samme type programmet som kommer til Norge som skal hete singel town. Jeg glede meg så utrolig mye til Singel town kommer på tv, for herregud det kommer til å bli dramaaaa.

Ukens favoritt plagg 

Denne toppen fra Pretty little thing, og buksen er fra Junkyard.

Ukens craving – Cæsarsalat! I dont know why, men det har vært en sykt stor craving!!

Ukens høydepunkt – Møte så mange nye folk i familien til Jan Daniel! Det har absolutt vært høydepunktet mitt denne uka.

Ukens ønkseliste 

Gina Tricot//Gina Tricot//Gina Tricot

Ukens matrett – Kyllingsandwich! Elsk! dette er nok min favoritt matrett uten tvil.

Ukens irritasjon – Jeg var i Lyngdal denne uka, og vi hadde leid en leilighet på en campingplass. Leiligheten i seg selv var fin og stor, men toalettet var et tåpelig plassert! Det irriterte meg så mye, fordi det var jo null privatliv på do. Toalettet var plassert midt i stuen, og det er et sted hvor alle oppholder seg til en hver tid. Herregud så irriterende egentlig.

Ukens favoritt bilde 

Elsker dette bilde av meg og Jan Daniel. its so cute 🤍

Blogges

HVORFOR HAR JEG VAR LITT “OFF”?

Reklame |

 

Processed with VSCO with m5 preset

Topp – Chiquelle / Bukse HER

Hei dere<3 De siste ukene har jeg vært litt off. Det er egentlig ikke noen spesiell grunn til dette, men jeg har hatt fokuset mitt på helt andre ting. Jeg har derimot lagt ut to videoer nylig på Youtube kanalen min som allerede var forhånds lagd. HER, kan du komme til kanalen min. Jeg kom hjem fra enda en norgesferie som jeg var på sammen med familien til kjæresten min. Fokuset mitt har altså vært på å være litt til stede under turen med familien hans siden dette tross alt var første gangen vi gikk på en skikkelig ferie sammen med dem. Derfor tok jeg meg en velfortjent liten ferie ♥

Vi har altså vært i Lyngdal i en uke. Det er faktisk ekstremt mange som har spurt om hvorfor jeg var akkurat i Lyngdal, og grunnen til det er at han har utrolig mye familie der som vi har vært med. Første gang jeg møtte mange av dem, og herregud for noen herlige mennesker. De var så imøtekommende, og hyggelig! Jeg har altså hatt en super uke, og gjort mye morsomt! Har til og med gått tur, hvem skulle trodd det!??!?! hahahaa. Lyngdal var også et ekstremt fint og koselig sted! Vi var også en tur innom Mandal, og Farsund. Selvom det ikke har vært noen sydentur i år så har jeg hatt noen fine turer, og alt i alt så har sommeren var utrolig bra! Gjerne fortell meg hva dere har gjort i sommer.

Blogges

SKOLEPLASS I BOKS

Processed with VSCO with m5 preset

Hei dere <3 En liten stund siden sist, men vet dere hva? Jeg har nå fått skoleplass i boks, og jeg fikk første valget mitt som egentlig ikke var et sjokk. Jeg føler egentlig at de aller fleste får første valget sitt hvis man har lagt litt arbeid i karakterene sine. Skolen jeg har kommet inn på er selvfølgelig påbygg vg3 på Haugaland som er samme skole som jeg alltid har gått på. Jeg har ingen ønsker om å bytte skole etter jeg har gått på denne allerede i to år. Jeg er halvveis i sommerferien min, og helt ærlig ser jeg fremt til å begynne på skolen igjen og få normale rutiner igjen. Jeg klarer overhode ikke å ha normale rutiner i ferier når jeg hverken har en normal jobb eller har noe spesielt jeg må gjøre i hverdagen. Jeg blir faktisk genuint imponert av slike mennesker som får det til når hele døgnet er likt..

Jeg har noe sykt spennende å dele med dere snart, og jeg gleder meg utrolig mye til å fortelle dere hva dette handler om. Jeg tenker å drøye det litt lenger, fordi jeg vil ha litt ting i boks før jeg spoiler alt sammen! Jeg tror det blir minst like spennende å følge med på det for dere også! Herregud jeg blir like giret hver gang jeg snakker om det. Dere får snart et lite hint hvis noen av dere tar hintet haha. Uansett, hva har dere andre kommet inn på angående skole? Gjerne del <3

Blogges.