MINE PRIVATE BILDER

MINE PRIVATE BILDER DEL 1

Jeg har gjort flere innlegg hvor jeg deler noe av det mest private inne på mobilen min, men denne gangen tenkte jeg kanskje at det hadde vært morsomt hvis jeg delte noen av mine mest private bilder inne på telefonen min. Jeg håper hvertfall at det faller i smak hos dere. Jeg har helt ærlig mange stygge, drøye, fine og morsomme bilder inne på mobilen min og jeg skjuler ingen ting. Dere får kanskje se en litt annen side av meg også, og det er egentlig bare koselig å dele med dere. Rart å si, men jeg ønsker jo at de fleste av dere skal tenke på meg som en slags venninne. Uansett, del gjerne om du vil jeg skal fortsette med slike innlegg eller om du har andre innspill om hva jeg kan dele.

Blogges, ha en fin dag videre søtinger ♥

5 TING JEG ALDRI KOMMER TIL Å GJØRE

BO I KOLLEKTIV – Dette er noe jeg absolutt ikke kommer til å gjøre. Husker dere i høst da jeg snakket veldig mye om at jeg tenkte å flytte til Oslo til sommeren, og heldigvis har jeg endret mening angående det nå! Jeg skal ikke flytte noen steder, men det sa alle at jeg burde flytte i kollektiv siden det ville jeg spart penger på. Men, kollektiv er IKKE noe for meg! Jeg må ha alenetid, og må kunne føle at jeg kan gjøre hva jeg vil utenatt jeg må ta hensyn til andre.

SOVE I TELT PÅ FESTIVAL – Nei, og nei og nei. Jeg kommer ALDRI til å sove i et telt på festival. Hvis jeg noen gang skal på en festival, skal jeg ha et hotellrom. Jeg har ofte hatt samtaler med venninnene mine om at vi skal på festival, og sove i telt bla bla. Det kommer aldri til å skje sammen med meg. Det å sove i telt er noe av det værste jeg vet om.

LA ANDRE STYRE MEG – Jeg har alltid vært et menneske som er veldig sta, og lar ikke andre styre meg på hva jeg skal gjøre eller ikke skal gjøre og det kommer jeg nok alltid til å være. Jeg er veldig klar over hva som er rett for meg og ikke. Jeg skal aldri la noen manipulere valgene mine.

PRØVE NARKOTIKA – Aldri prøvd, og skal heller aldri prøve. Det er noe jeg holder meg langt unna, og syns det bare er helt idiotisk at enkelte mennesker holder på med lignende, fordi det er bare en enkel utvei fra alt annet. Det har aldri vært en interesse, og kommer aldri til å bli. Narkotika er noe av det dummeste jeg vet om.

STØTTE DYREMISHANDLING  – Jeg husker enda når jeg var i Bulgaria så skjelte jeg ut han ene som sto med en hest å prøvde å få andre til å ri på hestene deres. Jeg ble så forbanna, fordi det er opp i mot 30 grader, de får null mat eller vann, og “jobber” hele dagen og de ser helt utslitt ut. De går i gigantiske folkemengder, og det er hysterisk å se på. Jeg ble så forbanna at jeg bare måtte si ifra, fordi det er ikke greit.

Hva skal du ALDRI gjøre?

Blogges

DETTE ER SÅ TYPISK MEG!

Selvfølgelig har frøkna klart å blitt syk! Jeg har endelig blitt bra igjen, men etter 17 mai helgen kicket det inn. Selvfølgelig, for dette er så typisk at det skjer med meg. Jeg har nok fått en form for influensa, men er nok frisk igjen til neste og heldigvis har jeg klart å få meg en legeerklæring ut uken slik at jeg kan bli frisk. Det er mye lettere å jobbe med skole hjemme om du ikke føler deg bra, enn å sitte på skolen og ikke få gjort noe.

Jeg har ekstremt vondt i hodet, feber, renner på øynene og nesen, og hoster som en gal. Ikke så veldig hyggelig haha. Uansett det gir meg mye tid til å jobbe med blogg, og

og få slappet mye av. Jeg innså plutselig i dag at jeg har sommerferie om en måned bare!! Det er helt sykt hvor fort dette året har gått. Jeg gleder meg utrolig mye til sommerferie, selvom jeg har absolutt ingen planer enda.

Uansett, vi blogges senere.

RIMELIG FORBANNA

Er det frekt av meg å si, hva feiler det folk? Av og til bare lurer jeg på hva som får enkelte menneske til å trykke send, fordi du vet rimelig godt hva du formidler i meldingen din. Så klart, av og til kan vi tenke oss litt fort om, men vi må alltid huske at de rundt oss har også følelser som alle andre. Heldigvis er jeg en person som ikke tar slike ting veldig lett til meg, men jeg vil ikke formidle at det er greit å sende slike meldinger om personen er offentlig eller ikke. Vi er alle like uansett hvor mange følgere vi har på ulike sosiale medier.

Det hun mener i denne meldingen er at sminken min er stygg, fordi jeg bruker så ekstremt mye sminke i følge hun. Også om det fordi jeg har så ekstremt lav selvtillit, men igjen er det jeg som bruker mye sminke en gang i uken eller hun som sender meldingen for å dra meg ned som har dårlig selvtillit her? Jeg blir så provosert når andre sender slike meldinger, for tenk om den som mottok denne meldingen ikke hadde så bra selvtillit. Det er så overhodet ikke greit, uansett om det er til meg eller andre.

Jeg vet ikke om denne jenten kun følger meg på Instagram, eller på andre sosiale medier også. Fordi, som jeg har nevnt en del ganger er Instagram en veldig overfladisk platform for meg og jeg ser som regel bra ut, bruker filter og gjør bildene fine. Det er fordi jeg ønsker at Instagrammen min skal være inspirerende, og det skal være fint å se på. Blogg er en litt mer ufiltrert verden for meg, hvor jeg viser mye mer følelser og

igjen en veldig ufiltrert verden. Hvis du ser vloggene mine, ser du meg uten sminke som du også gjør i sminkevideoer og ellers ofte. Min nyeste video som er en mukbang er for eksempel, uten sminke igjen.

Jeg vil ikke påstå at jeg bruker mye sminke heller, og hva så? Hva har det med selvtilliten min å gjøre? Alle som kjenner meg på godt og vondt vet at jeg har ganske så bra selvtillit og til og med for mye til tider. Derfor, nei det er ikke på grunn av lav selvtillit. Sminke har så lenge jeg husket vært en stor passion for min del, og er noe jeg elsker å gjøre for å føle meg freshere og utforske med sminke. Sminke er noe jeg gleder meg til å gjøre, og er heller ikke jeg gjør så altfor ofte lenger. Sminke går jeg ikke med på skolen, og nesten kun hvis jeg skal på fest eller noe spesielt. Det er i de annledningene jeg ønsker å pynte meg ekstra. Jeg kan også si at jeg føler meg døds fin både med og uten sminke.

Jeg syns heller ikke det er mye sminke, men det er kanskje gjort litt mer ekstremt enn hva andre ville gjort som med liner, øyenskygge og kanskje en skarpere contour. Det er hva du gjør ut av produktene ikke hvor mye du har på. Og jeg ELSKER det!

Jeg bare følte for å ta opp dette når jeg så denne meldingen poppe opp i dm´ene mine, fordi jeg kjente at jeg ble rimelig forbanna fordi det er så lite fint gjort og hvor er respekten din for andre. Ærligtalt. Håper ellers dere alle får en super fin dag, og nå skal jeg kose meg i fin været med min bestevenninne ♥

Blogges

JEPP, JEG KRASJET

haha før det skjedde, og alt var good <3

Lange siden? Gratulerer med dagen i går forresten! Føler alltid det skal skje noe når jeg er i en god rutine med sosiale medier igjen.. Mange som har skrevet de savner oppdatering, og setter utrolig stor pris på det! Dere er best ♥

Uansett det startet egentlig med at jeg ble veldig syk med forkjølelse, og veldig vondt i magen på grunn av noen nye medisiner som jeg skulle prøve og når jeg endelig ble bedre så måtte selvfølgelig karma hitte meg hard å ende med å krasje.. Eller krasjet ikke direkte, fordi frem hjulet på yzfen min låste seg fordi feil brems ble brukt og det endte med at jeg havnet i grøfta og venninnen min på bakken… trist nok, men kan ikke få gjort noe med det nå. Det var mye grus, og burde satt ned farten og brukt bak bremsen haha.

Vi har det bra, og sykkel fikk ikke store skader utenom maaaange riper på høyre siden. Det kan alltids fikses, og jeg blir bedre. Jeg har veldig vondt i høyre hånden, og albuen er mest sansynnelig enten veldig hardt slått eller forstuet. Jeg har også vondt i nakken, men hoften min er endelig bra igjen! Takk gud haha. Nathalie skadet heldigvis kun kneet, og fikk et stygt sår. Utenom om dette, we good <3 Uansett, jeg må nesten se det litt på hvordan hånden min er de neste dagene fordi det er ikke like enkelt å skrive nå. Vi blogges senere med en oppdatering fra 17 mai!

GRUNNEN TIL HVORFOR JEG VAR BORTE

EN TRIST NYHET

Heisann <3 Dere har vel merket at jeg har vært litt “off” de siste dagene, og jeg har fått mange spørsmål på hvorfor. Jeg hater egentlig å være lite aktiv, men disse dagene trengte jeg virkelig. Sist uke tok jeg en liten pause fra sosiale medier for en liten periode, ettersom jeg fikk vite noe i familien min som jeg tok veldig tungt. Vi har altså fått vite noe som var et veldig stort sjokk for hele familien, og det handlet om en av mine nærmeste og derfor trengte jeg litt pause fra stress og egentlig bare være hjemme å slappe av.

Jeg sier det nå med en gang at jeg ikke ønsker å gå spesielt inn på tema, fordi det handler ikke direkte om meg og jeg har et privatliv. Jeg vet at et par har på pekt dette, fordi når det kommer til familie er jeg veldig forsiktig hva jeg deler angående dem fordi det er min “privatsone” og jeg ønsker også at det skal være en sone hvor jeg er kun meg. Samtidig at jeg ikke ønsker å eksponere dem noe særlig. Jeg tenker at den triste nyheten vi fikk vite om for et par dager siden må vi ta som en familie, og håpe på det aller beste utfallet.

Jeg har hvertfall samlet opp et lager med energi igjen, og er klar for fullt kjør igjen! Jeg er nå på vei ut dørene for å ha heldags prøve med matte, og det kommer mildt sagt til å gå i dass fordi jeg suger rett og slett i matte. Det er ikke min sterkeste side, men så lenge jeg gjennomfører har jeg gjort mitt beste tenker jeg! Uansett, ønsk meg lykke til så snakkes vi senere <3 loveuguys

Blogges