10 TING JEG VIL BLI BEDRE PÅ

Det første jeg tenkte på med en gang var SPARING. Jeg er helt elendig når det kommer til sparing, og det er så trist hvor mye penger jeg kaster ut på tull. 

Ikke stresse med tid. Jeg kan ikke krangle med tiden noe mer, og trikken kommer ikke til å gå noe fortere av at jeg sitter å tramper med foten.

Det å fortelle personer rundt meg at jeg er glad i dem uten at jeg maser, men jeg vet godt selv at jeg er dårlig å si til de rundt meg at jeg er glad i de.

Slutte å tenke så mye over hva jeg burde vise dere på bloggen eller ikke. Begynne å ploppe ut innlegg selvom de ikke er helt perfekte i mitt hode.

Det å være stolt over meg selv, for jeg prøver alltid å gjøre ting bedre enn å heller tenke at jeg er stolt over meg selv. Jeg burde kanskje bli flinkere på å unne meg å skryte mer av meg selv av arbeidet mitt.

Bli et mer JA menneske. Do it 4 gods sake. Slutte å overtenke det alle sier og gjør, bare gjør det selv hvis du har lyst.

Jeg vil faktisk bli bedre på rutiner, fordi jeg er et menneske med null rutiner. Jeg har verken soverutiner, morgenrutiner eller nattrutiner. Det finnes faktisk ikke.

Bli fornøyd med ting. Dette er desidert min største oppgave å klare i livet.

Bli bedre på å trene igjen. Jeg savner det å være støl i beina, og kjenne dagen derpå at jeg har trent. Jeg trente utrolig mye før, men det har stoppet helt opp det siste året og håper dette blir bedre når lappen er i boks.

Jobbe jevnt med skole. Jeg er virkelig en person som gjør ting i siste liten, spesielt på prøver og innleveringer. Det er virkelig noe jeg vil bli bedre på.

blogges

DET SOM SÅRER MEST

Processed with VSCO with b1 preset

……

Er det kun jeg som er dritt lei alt dette tenårings drama? Jeg blir gal i hodet for tiden. Misforstå meg rett, men jeg vet godt jeg er med i flokken av disse og skal ikke si jeg er helt uskyldig, men til et tidsrom så får man nok en gang. Det har skjedd så mye på en så kort periode. Personer du ikke ante skulle vende ryggen til deg, gjorde det. Personer som du trodde var dine nærmeste, men likevel kan dolke deg så lett i ryggen. For hva da? Betydde jeg virkelig så lite for deg? Du bare måtte lage et helvetet. Uten en eneste advarsel? 

Jeg har den siste tiden så utrolig lite respekt for enkelte mennesker, og det skal mye til for å få den respekten tilbake. Det er ikke noe som bare deles ut, men noe du faktisk må fortjene. Jeg har alltid vært den type menneske som aldri gir mer enn to sjanser, fordi hvis du har skuffet meg en gang tidligere, hvorfor skal du da ikke kunne gjøre det igjen? Klisje å si, men once * always a *. Ikke at dette handler om noe fuckboy, langt i fra. 

Ja, jeg gjorde noe utrolig dårlig og unødvendig gjort, men det du gjorde var ikke det minst like dårlig gjort? Du var min bestevenn, hvorfor måtte du? Jeg trodde virkelig tilliten min til deg var viktigere enn noe annet. Skal det være så enkelt å si noe videre som ikke angår deg? Kun fordi jeg ga tilliten min til deg. Jeg tror aldri jeg har følt en så stor skuffelse som jeg gjorde den dagen. Jeg kjente virkelig at skuldrene sank langsomt ned av skuffelse. 

Når er det egentlig greit å tilgi? For egentlig bryr jeg jo meg ikke, for jeg kan jo bare velge å ikke stole på den personen. Det er jo egentlig så enkelt, men likevel så vanskelig.. Denne personen betyr så mye for meg, men å lyve til noen så lett rett opp i ansiktet. Det gjør meg kvalm. Jeg får vondt i kroppen. Jeg trodde virkelig jeg var den siste personen du skulle gjøre dette mot. Når er det egentlig greit å tilgi?

blogges

JEG VIL FLYTTE…

Dette er noe jeg har tenkt på i hele høst, og veldig mye denne ferien. Jeg har utrolig lyst å komme meg bort herfra. Jeg vil møte nye mennesker, og begynne med litt blanke ark. En annen grunn er for å få ny motivasjon, og inspirasjon ved å komme meg litt vekk. Det høres så rart å si, men samtidig sant. Ikke misforstå meg, fordi jeg liker Haugesund til tider og er glad i veldig mange her. Det er kun det at jeg føler en trang for å komme meg litt bort fra alle å alt her. Jeg føler meg så ferdig her, for Haugesund er en så liten by og alle kjenner alle. Samtidig at jeg ikke kan fordra miljøet her til tider, og enkelte folk er så forbanna falske. Det gjør meg forbanna, men slike mennesker vil jeg møte på overalt. 

Jeg har så lyst å ta videregående ferdig en annen plass i landet, og hvis det skulle vært en ny by står valget enkelt mellom Oslo eller Bergen. Det som skremmer meg er at da må jeg bo for meg selv, og klare meg selv. Jeg vet det hadde gått helt fint fordi jeg er veldig selvstendig av meg, og har god kontroll og har god tro på at jeg hadde klart meg utmerket alene. Hjemmelengsel hadde jeg nok fått, fordi jeg elsker å være hjemme. Jeg frykter alltid det værste om ting, fordi jeg er redd for å bli skuffet. Det er kanskje en dum egenskap, men jeg er bare sånn. 

Processed with MOLDIV Processed with VSCO with a9 preset

Jeg har så forbanna lyst på denne hybelen … såå perfekt 😫 Den er så meg, og den hadde blitt utrolig pen med litt stæsj her å der. I det siste har jeg sett så mye på forskjellige hybler, leiligheter og mye annet. Jeg har drømt meg bort de siste dagene, og jeg bare sikler etter å komme meg bort en dag. 

blogges

HAUL FOR 2019

Heiaa! Det er utrolig lenge siden sist innkjøpsvideo, derfor tenkte jeg det var på tide med en ny en. Jeg shoppet i ferien, fordi jeg ønsket nye klær til ny året og er enda ikke ferdig. Jeg har planer om å kjøpe alt nytt, på grunn av jeg er utrolig lei av klærne mine og derfor selger jeg veldig mye på appen TISE. Jeg her @Theresesorenes der om du ønsker å sjekke meg ut. Mye av det jeg selger er nesten ikke brukt en gang.

Husk å abonner, HER finner dere kanalen min.

blogges

NYTTÅRSFORSETTER 2019

Processed with VSCO with m5 preset2019

Nyttår. Tenk at 2018 gikk så fort? Det stresser meg litt ihjel, tanken på at det fløy av gårde. I grunn synes jeg at nyttårsforsetter er litt klisjé, men også litt hyggelig og ikke minst motiverende. Jeg husker ikke hva mine forsetter var i fjor, og jeg kunne heller ikke finne et innlegg om det på bloggen. Så jeg antar at jeg ikke delte de i 2017, men jeg tenker å dele de for 2018 med dere nå. Det er alltid vanskelig å holde på nyttårsforsetter, men i år skal jeg virkelig prøve. Det kan vel ikke være så vanskelig? Gjerne del dine i kommentarfeltet.

Processed with VSCO with m5 preset

MINE NYTTÅRSFORSETTER

💦 Drikke mer vann. Noe så enkelt som det, faktisk. Jeg er udugelig på å få i meg nok væske, og det merkes på både kroppen min og ikke minst huden. Eller, huden min er forsåvidt fin, men den er alltid knusk tørr. Mer vann ja takk. Det burde jeg klare å gjennomføre!

💎 Jobbe enda hardere enn hva jeg har gjort i år. Jeg skal jobbe målbevisst og oppnå mine mål og drømmer.

🍭 Spise godteri kun på lørdager. Wow, i desember.. Da har jeg gitt så blanke i trening og sunn mat. Så det blir helt fantastisk å bare spise sunt, og holde godteriet til lørdagene. Det kommer nok til å hjelpe veldig på humøret og energien! 

🛍 Shoppe mindre og spare mer. Trenger jeg å utdype denne? Haha! Shopaholiker to the bone.

📝 Bli flinkere på bloggen – som mange av dere kanskje vet hadde jeg en lang pause med bloggen, før jeg startet igjen i høst. Det henger litt igjen enda, for jeg enda ikke helt inni gamet enda. Jeg ønsker også samtidig å levere bra på YouTube kanalen. Derfor skal jeg i år finne en bra balanse mellom begge plattformene.

✈️ Reise. I år har jeg lyst å reise mer enn kun ferie som er standar i sommerferien, men jeg har lyst å gjøre noe mer som betyr at jeg må spare.

💄 Bli flinkere til å stelle meg i hverdagen – haha, merkelig nok. Jeg føler meg så forferdelig på skolen, fordi jeg bruker de ekstra minuttene på å sove istedenfor å faktisk føle meg litt fresh for dagen.

✕ Få bort negativitet. Jeg er så lei av å ha negative mennesker, og annet som er negativt rundt meg. Det skaper bare stress, og kaos i hodet og jeg klarer ikke å fokusere på noe annet. Det andre er også, hvis jeg først er negativ selv blir jeg så j*vlig negativ og alt er dritt. Jeg går langt i kjelleren med det første, og jeg orker ikke å ha det slik og at andre skal ha en slik påvirkning på meg. 

💥 Nå 50.000 subscriber på YouTube, og da trenger jeg all den hjelpen fra dere som jeg kan få! HER, finner dere kanalen min. Husk å abonner, og del gjerne med andre du kjenner. Jeg vet 50.000 kan bli vanskelig, men når man først skal drømme så skal man drømme stort 🤪

💤 Noe som kanskje går litt sammen med den andre, det er søvn. Jeg skal få bedre soverutiner, uten tvil! Det er et av mine største nyttårsforsetter, for jeg vet at dette trenger jeg virkelig. 

Hva er dine?

blogges

KLAR FOR EN NY START

innholder asnnonselinker

Godt nyttår alle sammen! Først av alt vil jeg bare si at jeg håper alle hadde en fin feiring på nyttår, og hadde en fin juletid Jeg hadde en super duper feiring på nyttår sammen med venner og familie. Tusen takk til alle som gikk inn i det nyet året sammen med meg og ikke minst tusen takk til alle mine følgere som har støttet meg gjennom året. Jeg setter enormt stor pris på dere! Dere er virkelig de beste.. Det er en stund siden dere har hørt fra meg på bloggen min som egentlig har vært på grunn av vlogmas og generelt juletiden. Jeg har hatt en utrolig god juleferie og en nødvendig en. 

Processed with VSCO with m5 preset

Genser: HM / Belte: Gina Tricot / Jakke: HER / Bukse: Gina Tricot

Jeg er så giret for 2019, og håper det blir et fantastisk år! Det er vel ikke kun jeg som føler 2018 fløy av gårde? 2018 gikk nesten altfor fort. Jeg er utrolig motivert for å jobbe enda mer, og enda hardere. Jeg har mange mål jeg vil oppnå, og mange nye nyttårsforsetter. Hvis dere vil høre mine nyttårsforsetter kan jeg gjerne lage et innlegg på det. Jeg gleder meg til å jobbe for å nå mine mål, og jeg skal virkelig jobbe på dette året. Jeg skal prioritere ting som er viktig for meg, og det som faktisk betyr noe. Lett å si dette nå, men skal faktisk virkelig prøve dette året. Jeg skal ikke bli helt nazi, for jeg skal selvfølgelig gå ut å ha det gøy enda. 

Jeg føler bare at 2018 har vært et veldig avslappende år. Hvor jeg ikke har utfordret meg selv. Jeg har gjort ting halvveis, og ikke kommet så langt som jeg ønsker. Jeg har heller ikke vært flink nok til å privatere de tingene som virkelig betyr noe, samtidig som dette året skal jeg gjøre det bedre på skolen (morsomt, sier det hvert år). Er dere like giret for en ny start? Veldig klisje å si. 

Processed with VSCO with m5 preset

Uansett, poenget mitt er at jeg veldig motivert til et nytt og en ny start. Dette året skal bli bedre enn 2018, det var et bra år, men den kan bli enda bedre.

Vil du se et innlegg med mine nyttårsforsetter?

blogges