SLITEN SJEL

Må bare fortelle dere en ting, har dere sett mitt nye design her på bloggen? Det er laget av den fantastiske Ane Estil, HER finner dere bloggen hennes og HER finner dere Instagrammen hennes. Det er alltid hun som lager mine bloggdesign, og hun er virkelig den beste. Hun lager også design for andre, så hvis du trenger et design eller en nydelig header så anbefaler jeg hun på det høyeste! 

Heisann dere, i dag har det virkelig vært en lang dag for meg. Våknet opp i dag morges, dårlig søvn i natt som nok er helt min egen feil som starter på en ny serie og virkelig ikke klarer å stoppe å se. Jeg hadde en lang dag på skolen, og både denne uken og neste uke er det mye prøver og innleveringer før høstferien. Jeg kjenner virkelig jeg trenger ferie nå, og jeg går også i tiende klasse som også betyr POLEN! Jepp, vi reiser til Polen i høstferien, og vi reiser natt til fredag og kommer hjem neste fredag. Jeg får nok dessverre ikke blogget så mye, selvom jeg skal prøve så godt jeg kan selvfølgelig. Som en liten trøst på skulderen skal jeg prøve å vlogge en del der nede.

Dere som kjenner meg godt vet godt at jeg hater å bruke lang tid på skole arbeid, og virkelig vil helst gjøre andre ting. Jeg blir sykt lett sliten når det kommer til skole, og spesielt i det siste for det har vært en del og derfor blir jeg som regel dødssliten og orker egentlig ingen ting. Jeg har faktisk sovnet med en gang jeg kommer hjem fra skolen hver eneste dag denne uken. Hehe, ups kanskje jeg burde endre litt på døgnrytmen min? Jeg har også vært på jobb i dag, og for dere som lurer på hvor jeg jobber så jobber jeg på et legesenter som renholder eller vaskehjelp, whatever. 

Håper dere har hatt en fin dag!

blogges.

TRENING + DIGG MAT

Processed with VSCO with s3 preset

Processed with VSCO with s3 preset

Processed with VSCO with s3 preset

Processed with VSCO with s3 preset

Heiaaa! Lenge siden sist, for jeg blogget ikke i helga på grunn av jeg var i Bergen sammen med Ida og vi to trengte egentlig bare litt alene tid der vi kunne sleppe bekymringer. Både jeg og Ida har hatt litt mye å tenke på i det siste, spesielt når det kommer til gutter og alle vet hvordan det er! Da har man egentlig helst lyst å bare rømme vekk, og derfor har det vært utrolig herlig med en helg med favoritt jenta mi. Ida er tross alt den personen jeg elsker mest å tilbringe tid sammen med, hun er min soulmate uten tvil.

I dag har mammaen min bursdag, så verdens beste mamma, gratulerer med dagen! Håper virkelig du har hatt en utrolig fin dag som du fortjener, super duper glad i deg! Rett etter skolen i dag dro jeg rett på trening, og i dag trente jeg hovedsakelig biceps og trener alltid litt lår har faste øvelser som jeg gjør hver eneste gang uansett. Jeg var totalt drept etter trening, og derfor har jeg nesten ikke klart noe utenom det. Jeg har hatt en ukes pause fra trening, for er det noe jeg er super dårlig på så er det å håndtere både skole og trening i et. Det er virkelig noe jeg må bli flinkere på! I seks tiden dro Mamma, pappa, Charlotte, Karoline og jeg ut for å spise på Egon siden det tross alt er mamma sin bursdag. Da er det gøy å gjøre noe ekstra spesielt. 

Håper dere også har hatt en fin dag, og håper dere får en fin uke videre!

blogges

JEG DRAR VEKK

Processed with VSCO with s3 preset

Heiaaa!! Hvordan har dagen deres vært? Vet dere hva, det er så utrolig gøy å blogge igjen! Jeg gleder meg skikkelig mye til fremover, og håper virkelig at jeg klarer å være oppdatert og levere bra ikke minst. I morgen drar jeg videre til Bergen, og der skal jeg fikse bryna mine hos Brow Rehab og det har jeg gledet meg så lenge til nå! Jeg har spart ut bryna en liten stund nå, og håper på et bra resultat. Grunnen til at jeg drar såpass langt for å KUN fikse bryna er at jeg hører stadig mye bra om Brow Rehab, spesielt Elin, men hun er i Oslo og har evig lang timeliste så derfor skal jeg heller til Ina om jeg husker rett i Bergen. 

Jeg drar sammen med Ida, vi skal også sove over hos storesøsteren hennes siden hun bor i Bergen. På lørdagen skal vi til byen, og hvis noen av dere ser meg så gjerne kom bort det syns jeg bare er super koselig! Vi skal ut å spise sammen med hun før vi reiser av gårde med kystbussen 19.00 på kvelden. Det er litt herlig at vi drar så pass tidlig for da får vi også gjort noe ut av helga her hjemme.

Har du noen gang vært hos Brow Rehab?

blogges

8 TING DU KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG

JEG ER UTROLIG FØLSOM. Det er noe jeg alltid har vært, og nok noe som jeg alltid kommer til å være. Det kan både være negativt og positivt, spørs helt hvilken setting jeg er i. Jeg er ikke så glad i å kanskje dele med andre at jeg er så følsom eller å vise det blant andre på grunn av da finner gjerne andre ut hvordan de kan dra meg ned.

JEG SLITER MED PROBLEM HUD. Jeg er mye bedre den dag i dag, og er ikke så “ille” som jeg vil si at jeg var før. Nå er det mest arr som sitter igjen, som jeg jobber sykt hardt med å få bort. Dette har alltid vært min svakeste side, og jeg skal skrive et mer detaljert innlegg om dette når jeg føler meg “klar” for det. Siden dette er noe jeg er sykt ukomfortabel å snakke om, kan dette derfor ta litt tid, men det kommer nok!

Processed with VSCO with s3 preset

FAMILEN MIN ER FOSTERFAMILIE. Dette har vi vært i noen år. Hvis jeg ikke tar helt feil har vi vært dette i nærmere tre år nå, og fosterfamilie tilsvarer at vi tar vare på noen som ikke kan bo hjemme hos sine egne foreldre. Det er ikke noe jeg kommer til å snakke så mye om på bloggen siden jeg ser på dette som en av privat sakene mine, og det angår også familien min som jeg ikke ønsker å dra så mye inn i bloggen min. Det håper jeg dere har respekt av! ♥

NATT OG MORGEN MENNESKE. Jepppp, jeg er en av de som hater ettermiddager for jeg klarer ikke å være produktiv på den tiden av dagen. Tidlig på morgenen og sent kveld er mine favoritt-tider på døgnet. Jeg er ekstremt kreativ av meg spesielt når klokka passerer midnatt, og jeg sitter oppe flere ganger i uka og bare skriver med musikk på ørene. Hvis jeg for eksempel skal skrive et blogginnlegg midt på ettermiddagen, kan jeg slite skikkelig!

JEG ER UTFATTELIG LAT AV MEG. Som sagt jeg er utrolig lat av meg, men jeg elsker å gjøre ting. Det er vel litt doubletwisted?Jeg bruker vanvittig lang tid på å komme meg både ut og inn, men når alt kommer til alt så elsker jeg å gjøre ting jeg virkelig elsker å gjøre. Det er nok en dårlig egenskap, men senga er liksom stedet mitt og et sted hvor jeg kan bli værende i timesvis. 

Processed with VSCO with s3 preset

JEG ELSKER Å VÆRE SPONTAN. Dette vet nok venninnene mine alt om! Klokka to på natta skal jeg alltid finne på noe tull, og dette kan være alt mulig rart! En gang sendte jeg for eksempel melding til Ida at hun skulle ta med seg digg mat og komme ned til meg. Da hadde jeg allerede i planene at vi skulle ned på stranda for å tenne bål, og kose oss skikkelig og når jeg nevnte dette til Ida hadde du ikke lyst i det hele tatt, meeen jeg fikk hun med vettu. Jeg kan også komme random på noen reiser som allerede skjer samme helga eller noe helt annet vilt!

JEG ER GOD MED PEPTALKS. Når noen har problemer, og trenger meg er jeg der 100% og lytter alltid! Det må være litt lov å skryte av og til, noe som jeg syns er litt viktig. Når noen åpner seg 100% for meg å forteller om diverse problemer or what ever så føler jeg alltid at jeg må være der 100% tilbake. Jeg elsker å gi mine råd og tips til venninner, som kanskje trenger et annet syn på ting av og til. Jeg vet også hvor mye jeg elsker det til tider når jeg trenger det, og da liker jeg også å gjøre dette tilbake.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b5 preset

HATER FOLK SOM STUDERER PÅ NÆRT HOLD. JEG KLARER IKKE DETTE! Folk som ikke holder øye kontakt med øynene mine, det er noe av det værste som finnes uten tvil! Det har nok med at jeg er såpass usikker på huden min, og derfor blir også dette ubehagelig. Uansett, kan ikke folk se deg i øynene når de snakker med deg, liksom hallo?

JEG KLARER IKKE OVERLEGNE FOLK. Det gjør vel ingen, men jeg blir så forbannnna av cocky’e og ekle folk som ser på andre som mindreverdige. Jeg vet at mange tror jeg er overlegen spesielt lesere som ikke tørr å komme bort på grunn av jeg virker overlegen, men jeg kan si med hånda på hjertet si at jeg ikke er det overhodet! I såfall så mener jeg det ikke!!!

Liker dere disse innleggene?

blogges

I´M BACK BITCHES

Heeiiaa!!

Lenge siden jeg har vært innom min egen blogg, og skrevet inne på bloggen min i det hele tatt. Den har rett og slett bare gått helt i glemmeboken, og jeg mistet gleden av det og nå ønsker jeg å finne den tilbake. Jeg vet mange av dere har savnet bloggen min, og ønsket at jeg skulle komme tilbake. Det tok seg bare litt tid, før jeg kjente savnet på det. Jeg elsker å bruke stemmen min på noe, og uttrykke følelsene mine på et sted. Jeg ønsker at bloggen min skal være et bra sted, og ikke minst et ærlig et. Jeg ønsker å åpne meg mer, og skrive mer om forskjellige temaer og generelt om hvordan jeg har det. 

Jeg har drevet med å pushe youtuben min opp, som har gått superttt! Jeg har nådd 8.000 subscribers som jeg syns er så bra og vi blir bare enda mer og mer. Jeg har jo også skole utenom som jeg skal prøve å forholde meg til, og derfor er det ikke sikkert det blir så jevnlige oppdateringer fra meg, men jeg skal prøve så godt jeg kan! Jeg håper både nye og gamle lesere, kommer til å like innholdet på bloggen min og ønsker å følge med på bloggen min fremover. 

Husk å følg mine sosiale medier:

Youtube: HER.

Instagram: HER.

Snapchat: Theresesblogg

Hvis det er noe spesielt dere vil lese om, så gjerne kom med tips! 

blogges