Disney world

Heii.

Nå er det ikke lenge til jeg reise hjem, og da blir det litt bedre innlegg. For da har jg pcen min 🙂 reise hjem om. 3dager, så er jeg på fly hjem til norge :/ håper dere har spart fint vær til meg!

 

Nå skal vi snart kjøre til disney worød, og være der i hele dag! I disney magic kingdom. Det blir bra tror jeg. Gleder meg mest til paraden i kveld 🙂 blogger mer om det når jeg kommer hjem derfra.

 

Klem Therese

1uke

Heii.

Nå skal jeg nye den siste uken i usa! Vi reiser hjem på lørdag :/ men jeg har nå vert her i 3uker å kjenner at jeg lengter litt hjem, savner mico og vennene mine osv.. Jeg har kost meg sikkelig mye! Og skal kose meg videre. I dag har jeg vert i wet wild badeland! Kjempe masse vanskiler og basseng med store bølger! Og masse mer, koste meg masse med familien min. Imårå så skal vi på outleten tror jeg ^^

Klem Therese

Outlet!

Heii.

 

I går var jeg på premium outlet! Veldig kjekk plass g shoppe på. Jeg kjøpte meg ikke så mye da.. Jeg kjøpte meg bare nye converse sko (røde ekta) elsker de allerede! Så kjøpe jeg en kjøpe kul shorts! Den er super kul. Har tenkt til og kjøpe flere sånne. Så kjøpte heg noen super søte øredobber og ringer og arm bånd ^^ i dag skal vi i en stort bandeland 🙂 gleder meg .

Klem Therese

Universal studios

Heii.

I går var jeg i universal studios ! Kjempe kjekk park. Med masse karuseller og sånt. Jeg tok en kjempe bratt berg og dagbane (vet ikke hvordan det skrives) den var rød og den var egenlig ikke skummel. Dere ser bilde av den lenger nede 🙂 vi såg masse 4D filmer og 3D filmer. Alt var bare superkjekt. Universal e 3parkar å me har bilettar te alle så i dag ska me i island avengers tror jeg den heter åsså til slutt harry potter plassen 🙂 så da skal jeg kose mg i dag og !

Universal studios

Heii.

Nå er vi på vei til universal studios! Gleder meg kjempe masse. Masse karuseller osv.. Vi skal være der i hele dag og vêr der 🙂 vet ikke hvor lang tid det tar, men det tar kje så lang vet jeg 🙂 mange sier det er kjempe bra, så gleder meg. Blogger mer når vi er komt fram 😉

 

Klem Therese

Spørsmål

Heii.

Dette er bare noen tilfeldige spørsmål, jeg har fått i løpet av jeg har blogget (på instagram, KIK, Snapchat) så da har jeg tenkt til og svare på den nå.

1. Er blogg en del av livet ditt!

Svar: ja, selvfølgelig er bloggen det, blogg er en del av livet mitt nå.o

2.når begyunnte du å blogge?

Svar: jeg begyunnte når jeg var 8 år.

3.hvor lang tid tok det og ta fly til USA?

Svar: til sammen var det 16 timer med fly og buss osv…

4. Hvordan er USA?

Svar: USA er helt fantastisk, jeg elsker USA for og si det sånn.

5. Hvorfor funket det ikke mellom deg og Sjur?

Svar: Hehe, det er privat. Jeg har ikke så lyst til og dele det me alle..

6.hvor mange er dere i familien?

Svar: vi er 6, 8 med gullfisken min og Mico 🙂

7.savner du Mico?

Svar: ja selvfølgelig savner jeg han, men jeg vet at han har det bra hos tante og onkel. Han leker med beste kompisen sin Shakespeare.

8.når kommer du hjem?

Svar: Jeg kommer hjem 3.August, jeg har Ca 2 uker igjen i USA.

9.va ser du for deg i framtiden?

Svar: meg og Ida som har leilighet i L.A, vi har vertfall drømmer om det haha 🙂

10. Liker du når folk lager Fanpage til deg?

Svar: ja selvfølgelig, gjør jeg det. Jeg syns det alltids er kjekt og vite at noen leser bloggen din.

11. hvorfor tror du at du har blitt så fort kjent?

Svar: haha, jeg vill ikke si at jeg har blitt kjent. Men jeg har mange lesere det har jeg. Men jeg er ikke kjendis akkuratt 🙂 men jeg tror at det er fordi, folk liker å lese det jeg skriver.

12. Hva syns du er det beste med fans?

Svar: jeg syns det beste er at du alltid vet at noen liker deg som du er.

13.hvor lang tid bruker du på et innlegg?

Svar: jeg bruker Ca 10-15min tror jeg.

Det var alle spørsmåla, viss du har spørsmål bare sprø underveis. Jeg håper dere fikk svar på det dere ville.

Klem Therese

Keywest

Heii.

I går lagde jeg bare et innlegg siden fikk ikke tid til og lage flere, siden jeg ble så trøtt, og trengte og sove.

 

Vi har fått gjort utrolig masse på 1 og ein halv dag i keywest! Kjempe kjekk plass og være, hotelle vi var på var og ganske fint syns jeg 🙂 i dag når vi våknet kjørte vi til stranda og var der i 3timer.

 

Jeg badet ikke så mye der, sidene et va masse sånn sjø-gras der.. Å det hater jeg og bade i ! Så jeg holdt meg mest på land haha. Der møttes og på en sånn øgle ting, husker ikke va det kaltest. Men det var vertfall veldig skummel.

 

Fordi det var en liten gutt som pisket borti med ein pinne i den, og da sprang den mot meg! Og jeg skreik jo, Åsså kikka bare mange bort på meg ^^ veldig flaut…

 

Etter på vi hadde vert på stranda, så kjørte vi til det meste sørlige punkte i u.s.a tror jeg det va… Var vertfall noe med det mest sørligaste. Vi tok 4-5 bilder der så kjørte vi tilbake til fortlauderdale :))

 

Klem Therese

Bilsjuk

Heii.

I dag kjørte vi til key west, det tok 4 timer å kjøre. Jeg ble jo selvfølgeli bilsjuk ;/ så jeg spydde i leiebilen 😮 men heldigvis er jeg bedre nå 🙂 så nå har jeg vert i bassenge på det nye hotelle, så imårå skal vi innom usa sitt sørligaste punkt så kjører vi tilbake til det forje hotelle 🙂 nå skal vi dusje og stelle oss, så skla vi ut i sentrum 🙂

Klem Therese

Endelig framme!

Heii.

Nå var vi endelig framme i Fort lauderdale, veldig fint her og koseligt. Jeg syns leiligheten vi bur i nå er kjempe fin! Vet ikke hvor lenge vi skal være her da til vi kjører til en annein by 🙂 de hadde et passeligt basseng og brygge og grill og bade leker osv… ! Vi kjørte i 4timer fra orlando til fort lauderdale. Å nå skal jeg ut og bade i bassenge og sole meg :))

Liker du å bade?

Klem Therese

Saint Maarten

Heii.
Saint Maarten: Saint Maarten, var den siste øya vi var innom. Jeg syns det var den beste og 🙂 vi var på ein snorkle tur, vi fikk mat og drikke på den, og de var musikk og vi kjørte innom 2plasser. Vi kjørte altså i ein båt, jeg fikk styre båten et stykke, kapteinen sa at jeg kunne bli kaptein hahaha. Jeg syns det var litt kleint.

Når vi stoppet for 1gang så snorkelt vi bare helt normalt, og gidde mat til fiskene. Men det så var så kult var at vi såg både ubåt og helikopet, som hadde styrtet. Han ene mannen som jobbet der, han tok go pro kamera til broren min og svømte gjennom helikoptere og skrev “Joakim” på vindue 🙂 det var veldig kult.

Så vi har liksom alt på film. Når vi var ferdige der så kjørte vi til AirPort beach, der kunne du nesten ta i hjulene på flyene som skulle lande. Siden landeplassen var rett ovenfor stranda. Det var veldig kult syns seg, men jeg tilbringte tiden min mest i vannet da, det gjør jeg nesten alltid. Vanne der er helt lyse blått. Jeg syns det er helt nydelige å se på vanne der.

Jeg hadde ikke med telefonen der heller, siden jeg var redd for og miste den der, og jeg klarer meg ikke uten telefonen min

Vill du reise der?
Klem Therese