Gleder meg

Heii.

I dag skal jeg jo sova hos ida hele helga! Og jeg gleder meg utrolig mye, så det er egentlig det jeg kommer til og blogge om i helga. Foreldrene mine skal vekk, defor må jeg sove der. Men jeg har selvfølgeli lyst også da. Er ikke så lenge til jeg går opp til hun tror jeg.

 

Nå holder jeg på med og pakker, tar med meg sminke, tannbørste, hårbørste, klær og undertøy og toalettsaker osv.. Så tar jeg med meg litt penger, tilfelle vi skal noe (100kr) så tror jeg ikke at jeg trenger mere uten om mobilen og ipaden. Så da er jeg klar til og overnatte hos ida. Viss jeg har glemt noe kan jeg bare springe ned og hente det. Tar bare 2 min, vi er nesten naboer 🙂

 

Skal du overnatte hos noen i helga?

Klem therese.

Outfit of the day

Heii.

Nå har jeg tenkt til og ha outfit innlegg. Jeg har på meg de klærna, jeg kjøpte i går. Det er en jakke, som er litt varm.. Så er det en bukse, som er litt så blå aktig og til slutt en chrop top som jeg har under jakken. Jeg elsker de klærna ! Ble super fornøyd me de klærna. Håper du liker bildene.

Klem Therese.

Vidoe på vei

Heii.

Nå holder jeg på og lage en video til dere. Jeg tror jeg skal begyunne og lage en video hver uke. Sånn at det ikke bare blir innlegg hele tiden. I dag skal jeg kanskje på amanda med mamma. Siden jeg trenger nye gensere og ny BUKSE!

Men nå holder jeg på med og redigere en video, som jeg skal poste litt senere. Jeg skal lage roomtour video en gang, men jeg vill vente til jeg har ny tapet og litt sånt.. Når jeg redigerer videon, bruker jeg imovie og litt helium balloon. Viss jeg ikke er på ipqæaden bruker jeg imovie på macbooken til karoline. Gled dere til videoen.

Klem Therese

Outfit of the day

Heii.

Jeg tok bare noen enkle bilder, siden jeg er ikke helt i form.. Ser kansje ikke sånn ut på bildene. Men det viser ikke så mye at jeg har vondt i hode. Men jeg orket vertfall å bare knipse noen outfit bilder.

Det smykket jeg har på meg er fra hellas (fikk det av lara) toppen står det LOVE GUESS ROCK ON. Jeg elsker den toppen, jeg kjøpte den på guess i usa. Og den butikken hadde så mye fint! Og buksen skal jeg egentlig kaste, men jeg hadde ingen andre svarte bukser enn den, siden de andre er til vask :/

Så da måtte jeg bare ta den i dag. Skal kjøpe meg noen nye bukser da. Men den er vertfall fra Wow, og jeg kjøpte den på amanda sentere. Og så har jeg bare vanlig sminke på meg eller bare mascara. Siden alt det andre gikk vekk da vi badet på skolen. Håper dere liker bildene!

Klem Therese

Giveaway vinnerene♥

Heiii.

Nå skal jeg trekke vinnere av Giveawayen. Håper dere likte tingene jeg hadde kjøpt inn. Gratulerer så mye til dere som vant ! Og dere som ikke vant, tusen takk til alle dere som var med i konkurransen. Kjempe kjekt at så mange var med i den. Håper begge vinnerne, blir glade 🙂 Neste giveaway blir i november- desember. Viss dere vill ha flere sånne giveawayer skriv det i kommentarfelte. Så kjøper jeg en støre neste gang.

Klem Therese!

FØRSTE KAMPEN

Heii.

Deiligt og vinna mot vea! Vi vant 9-1, så vi kan si at vi knuste de. De var jo flinke, men vi bare skårte mer en de. Jeg kjedet meg utrolig mye i 2 omgang! Fikk nesten ingen ting og gjøre :/ men det er jo egentlig bare bra da. (Jeg er keeper)

 

I morgen, skal jeg prøve å få lagd spørsmålsrunden, men jeg skal bake til pappa siden han skal ha med seg muffins på jobben på fredag. Husker ikke va han skulle me de. Men jeg er vertfall førnøyd med og vinne første kampen i høst 🙂

 

Klem therese

 

Bilder fra i dag:

KAMP SENERE

Heii.

Senere i dag skal jeg spille fotball kamp :/ som dere vet er jeg ganske lei va fotball. Og skal slutte når sesongen er ferdig. Men jeg håper selvfølgeli at vi vinner da, alltids kjekt og vinne. Tror vi skal spille mot vea. 2 andre i min klasse skal og slutte på fotball, siden vi er lei av det..

Men jeg lurte på om det er noen spesielle innlegg dere vill ha av meg, gjesteblogger? Insipirasjon? Sminke collegtion? Hverdagen min? Kansje noe dere liker å lese om, blir veldig glade for tips, enten om video elle inlegg 🙂 skla prøve og lage spørmsålsrunde del 2 imårå.

Kelm Theese

♥GIVEAWAY

Heii.

Alle mine fantastiske lesere! Nå har jeg tenkt til og ha en giveaway. Og den er ikke så stor, siden fikk ikke så mye tid til og finne giveaway osv.. Håper dere vill være med og liker det jeg har kjøpt til giveaway, og netse gang blir den litt større! Jeg trekker 2 vinnere. (forresten jeg venter fortsatt på strikkene til de armbondene, til de som vant den konkurransen jeg hadde sist) 

Klem Therese

Dette må dere gjøre:

1.Følge meg på Instagram @Theresesorenes 

2. Skrive din favoritt baby lips, i kommentarfelte.

3. I kommentarfelte må du skrive instagramen din.

1.Plassen

2.Plassen!

 

 

 

 

♥BESØK

Heii.

I dag har mico hatt beøsk av mammen sin, som heter embla og de som eide mico før var her og. Mico ble kjempe glad når han såg embla. Etter embla og eierne hennes hadde kjørt, gikk jeg ned på romme og fortsatte med og se på pll (pretty little liares) seasong 5.

 

Det er sikkelig spennede! Når jeg har begyuunt og se på en episode så må jeg barre se mer! Viss dere ikke har sitt det blr dere begyunne og se på det. Er en av de beste sereiene jeg noen gang sitt.

 

Klem Therese

header?

heii.

Nå kan du for bestemme hvilken jeg skal ha til header, for jeg klarer ikke og bestemme meg.. Det enste dere trenger og gjøre er og skrive hvilken dere liker best så ser jeg hva dere har skrevet om de, dere kan selv prøve og lage en viss dere vil. Kan sende dere bildene viss dere trenger de. Jeg har funnet et design jeg skal prøve på bloggen snart og se om det passer sammen med headeren 🙂 størrelsen på headeren er 1060×424. E-posten min er: [email protected]

Klem Therese