DETTE SER JEG FREM TIL..

Processed with VSCO with b1 preset

💭 Det er endelig sommerferie nå, og jeg gleder meg til å kose meg gjennom denne sommeren selvom den ikke ble helt som planlagt. Jeg tror likevel at det kommer til å bli en veldig fin sommer. Det eneste som skal til er å være litt kreativ ettersom man kun kan være i norden, og i Norge. Dette skoleåret har samtidig gått fort, men også sakte? haha. Det skal bli herlig med en god pause fra skolearbeidet, og heller være klar for fullt kjør på påbygg neste år.

💭 Jeg gleder meg skikkelig mye til å få mer tid til å jobbe med mine sosiale medier i sommer! Jeg brenner virkelig for dette her som mange vet, men samtidig er det vanskelig å balansere det med hverdagslivet, skole og annet. Det er tungt inni mellom selvom jeg prøver alltid å sette meg tid til det, fordi det er noe jeg virkelig elsker å gjøre.

💭 Nå er det ikke lenge til jeg endelig for bil lappen! Jeg har ventet utrolig lenge nå på grunn av corona som gjorde at det var en lang pause en periode. Kjenner jeg begynner å gruer meg til oppkjøring, og det er egentlig på grunn av at jeg hater å møter nye mennesker og jeg blir sykt stresset av personer jeg ikke kjenner. Derfor stresser jeg av sensor hahhaah.

💭 Jeg begynner endelig å bli veldig brun både på grunn av at jeg tar solarium, det er utrolig mye sol ute fortiden og jeg bruker selvbruning inni mellom. Jeg har begynt å få en skikkelig fin farge, og jeg digger det! Det er nok da jeg føler meg aller best! Jeg tror nok alle kan være enige i det.

💭 Hvis jeg husker rett så skal jeg reise til sørlandet med familien til kjæresten min 20.juli, og det gleder jeg meg skikkelig mye til! Han har mye familie der som jeg enda ikke har fått møtt, og jeg ser virkelig frem til det.

Hva ser dere frem til?

Blogges

DET DU IKKE VISSTE OM MEG..

♥ Jeg HATER å snakke i telefonen med folk, og jeg er den type personen som gjerne legger på og deretter sender melding “Hva var det?” etterpå. Er ikke det skikkelig rart? Jeg vet om flere personer som er slik, men jeg bare blir kvalm av å tenke på å snakke i telefonen med folk. Det gjør meg skikkelig ubekvem, aner ikke hvorfor.

♥ Jeg liker ikke å ha øyekontakt med mennesker som jeg ikke kjenner. Derfor ser jeg ofte i luften, rundt eller i bakken og jeg syns helt ærlig at dette er en veldig dårlig egenskap fordi det viser jo usikkerhet. Uansett, så synes jeg det er sykt ubehagelig å stirre noen langt inn i sjela som jeg ikke kjenner. Det er greit nok med personer som jeg er trygg på.

♥ Jeg er egentlig en ganske sjenert person hvis jeg ikke ønsker å by på meg selv. Hvis jeg går inn for å by på meg selv så går det helt fint, men ellers er jeg ganske avisende og sjenert. Det er på grunn av at jeg ikke ønsker å bruke energien min på ting som ikke er viktig.. Jeg føler det er mye som er bruk av unødvendig energi som jeg kunne brukt på mye annet, og derfor er jeg ofte ganske “for meg selv”. Jeg blir fort veldig sliten, og derfor holder jeg heller avstand fra ting.

♥ Trist nok, men jeg ELSKER å være alene. Jeg elsker tanken av å gro meg under dyna, og bare nyte dagen med ting jeg elsker å gjøre. Jeg trenger ikke å være rundt mennesker hele tiden, og jeg klarer ikke å være konstant med mennesker i motsetning til hva andre gjør føler jeg. Det er veldig fra person til person, men jeg tror helt ærlig jeg kunne vært alene i ukesvis. Jeg synes bare det er super digg med alene tid!

♥ Jeg tar veldig lett avstand til mennesker, fordi jeg ikke orker negativ energi rundt meg og derfor backer jeg heller. Det går litt i det samme som det tredje punktet, fordi det handler om at jeg ikke ønsker å bruke energien min på negative personer. Jeg er ikke glad i å bli kjent med nye mennesker, off det var rart å si, men litt sant? Jeg syns det er sykt skummelt bare fordi jeg ofte føler jeg møter “feil” type personer, som gjør at jeg bare tenker “hvorfor skal jeg bruke tiden min på dette?” aner ikke om det ga noen mening. Jeg er veldig slik person som har mine personer, og holder meg til dem og kun dem.

Har dere noe som ingen vet om dere?

Blogges

2 UKER IGJEN..

Processed with VSCO with m5 preset

Hei søtinger! Nå begynner det sakte, men sikkert sommerferie! Jeg gleder meg like mye selvom det ikke blir en typisk vanlig sommerferie hvor man reiser til syden, og vanlige varme steder. Det er kun 2 uker igjen av skolen, og det skal bli skikkelig godt med fri igjen. Jeg kan forberede meg på et år på påbygg som jeg ikke aner hvordan skal bli, men jeg skal klare det selvom det blir nok tungt. Jeg gleder meg veldig mye til å bare ha vitnemål på slutten av påbygg, og kunne gjøre akkurat hva jeg vil bare jeg jobber for det. Hvis man jobber hardt nok så klarer man det meste, og det er faktisk sant!

Dette kommer til å bli en typisk norsk sommer, og denne sommeren må jeg faktisk planlegge noen ting fordi forrige sommer var jeg også kun i Norge fordi jeg tenkte å vente til dette året med å reise… Så kom Corona selvfølgelig, my luck! Det gikk ikke som planlagt, som egentlig går fint fordi med tanke på alle som blir rammet av dette så er det viktig med disse tiltakene selvom det hadde vært digg med en sydenferie!! Jeg kan godt kommer senere ut med et konkret innlegg om hva jeg tenker å få ut av denne sommeren som blir litt spesiell? På en måte. Jeg tenker at vi bare må være kreative denne sommeren. Hva er deres planer for denne sommeren?

Blogges!