DET DU IKKE VISSTE OM MEG..

♥ Jeg HATER å snakke i telefonen med folk, og jeg er den type personen som gjerne legger på og deretter sender melding “Hva var det?” etterpå. Er ikke det skikkelig rart? Jeg vet om flere personer som er slik, men jeg bare blir kvalm av å tenke på å snakke i telefonen med folk. Det gjør meg skikkelig ubekvem, aner ikke hvorfor.

♥ Jeg liker ikke å ha øyekontakt med mennesker som jeg ikke kjenner. Derfor ser jeg ofte i luften, rundt eller i bakken og jeg syns helt ærlig at dette er en veldig dårlig egenskap fordi det viser jo usikkerhet. Uansett, så synes jeg det er sykt ubehagelig å stirre noen langt inn i sjela som jeg ikke kjenner. Det er greit nok med personer som jeg er trygg på.

♥ Jeg er egentlig en ganske sjenert person hvis jeg ikke ønsker å by på meg selv. Hvis jeg går inn for å by på meg selv så går det helt fint, men ellers er jeg ganske avisende og sjenert. Det er på grunn av at jeg ikke ønsker å bruke energien min på ting som ikke er viktig.. Jeg føler det er mye som er bruk av unødvendig energi som jeg kunne brukt på mye annet, og derfor er jeg ofte ganske “for meg selv”. Jeg blir fort veldig sliten, og derfor holder jeg heller avstand fra ting.

♥ Trist nok, men jeg ELSKER å være alene. Jeg elsker tanken av å gro meg under dyna, og bare nyte dagen med ting jeg elsker å gjøre. Jeg trenger ikke å være rundt mennesker hele tiden, og jeg klarer ikke å være konstant med mennesker i motsetning til hva andre gjør føler jeg. Det er veldig fra person til person, men jeg tror helt ærlig jeg kunne vært alene i ukesvis. Jeg synes bare det er super digg med alene tid!

♥ Jeg tar veldig lett avstand til mennesker, fordi jeg ikke orker negativ energi rundt meg og derfor backer jeg heller. Det går litt i det samme som det tredje punktet, fordi det handler om at jeg ikke ønsker å bruke energien min på negative personer. Jeg er ikke glad i å bli kjent med nye mennesker, off det var rart å si, men litt sant? Jeg syns det er sykt skummelt bare fordi jeg ofte føler jeg møter “feil” type personer, som gjør at jeg bare tenker “hvorfor skal jeg bruke tiden min på dette?” aner ikke om det ga noen mening. Jeg er veldig slik person som har mine personer, og holder meg til dem og kun dem.

Har dere noe som ingen vet om dere?

Blogges

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg