HADDE IKKE KLART MEG

Reklame | Chili Forte

Hei dere <33 De siste ukene har jeg testet ut dette produktet fra Chili Forte, som er et kosttilskudd som er hovedsakelig for å bidra til normalt blodsukker, normal omsetning av fett, normal omsetning av karbohydrater og ingredienser med dokumentert virkning. Hensikten med dette produkter er enkelt forklart er hensikten med produktet å hjelpe deg som ønsker å gå ned i vekt enten du trener aktivt eller ikke. Jeg begynte selv på Chili Forte fordi jeg var nysgjerrig på om dette produktet kunne hjelpe meg med energitapet mitt, og prøve å få dempet søtsuget mitt for om dere har fulgt meg lenge vet dere hvor ekstremt søtsuget mitt er. Jeg har virkelig ikke klar meg uten før!

Jeg trener ikke selv til dere som kommer til å lure på dette, men bruker fortsatt dette produktet av Chili Forte selvom jeg ikke trener. Jeg trente veldig mye før, men stoppet for godt over et år siden. Trist nok, men hvem vet, kanskje jeg begynner igjen nå etter god virkning av Chili Forte? 

Jeg har testet dette produktet i flere uker nå, og har merket det spesielt på energinivået mitt, som jeg har nevnt et dusin ganger hvor mye jeg har slitt med dette og samtidig søvnen. Det har absolutt vært en positiv endring, som jeg bare elsker! Jeg har mye mer energi til overs, og er klar for alt. Det er en mye finere balanse nå, enn tidligere. Slik som nevnt har jeg merket at søtsuget mitt har blitt mindre, samtidig som jeg merker at forbrenningen min er høyere nå enn før. Det er jo bare helt fantastisk!

Min daglige dose er 2 tabletter daglig, og jeg pleier å ta ved frokost og en på ettermiddagen rundt når jeg spise middag. Til dere som er aktive eller ikke som ønsker en høyere forbrenning, mindre søtsug eller mer overskudd av energi vil jeg absolutt anbefale dette produktet til!

HER – kan du bestille Chili Forte for kun 249.- (ordinær pris 498.-)

Blogges

SKAL VI UTRYDDE ALLE BLOGGERE?

Husk at dere alle er super vakre, og unike på hver deres måte <3 Lær å elsk dere selv, og husk det kan du kun jobbe med fra innsiden av!

Hei søtinger, fikk dere med dere debatten i går kveld? Eller ikke? Jeg var hvertfall utrolig spent, ettersom jeg har fulgt nøye med på både Kristin Gjelsvik og Sophie Elise. For å bare si det, digger jeg begge disse to sterke kvinnene! De har en så utrolig viktig stemme begge to, og jeg mener absolutt samfunnet vårt trenger forbilder som begge disse to. De viser to sider av en stor kamp, som nemlig er kroppspress debatten.

Jeg syns helt ærlig at kroppspress debatten kom litt ut av kontekst i går, fordi jeg føler alltid at denne debatten skal finne noen å legge “skylden” på og ikke finne en løsning til dette problemet. Jeg følte helt ærlig at det var kun Sophie som kom inn med et åpent sinn for å finne en løsning til hvordan vi influensere kan gjøre en bedre jobb enn hva vi har gjort tidligere. Det er egentlig ekstrem sunn. Jeg syns så klart at Kristin kom med mange gode poeng, og at hun får frem noen veldig viktige argumenter for dette med kroppspresset. Jeg vil si jeg står midt i mellom både Kristin og Sophie, for er egentlig enig med dem begge angående dette tema. Jeg tror som Sophie sier i debatten at de er mer enige enn hva det virker som, fordi oppriktig tror jeg de begge ønsker å finne svar.

Jeg har lenge tenkt at vi snakker så mye rundt grøten angående dette tema, fordi jo mer vi prater om det jo mer normalisert blir det og flere komplekser finner vi. Men hva med alle bloggerene som introduserer oss stadig vekk for nye komplekser, hva med di? Det er jo rett og slett en ond sirkel.. Er det egentlig noe fasit svar på hele dette oppstyret rundt kroppspress? Fordi, det er jo en del av puberteten å lære og elske sin egen kropp og finne ut hvem man er. Samtidig som at alle samfunn har en form for kroppspress, og hvor folk er usikker. Hva skal vi egentlig gjøre for å stoppe dette? Utrydde alle bloggere? Få regler?

Jeg syns helt klart at dette er interessant tema å diskutere om, fordi hvor tenker dere at grensa går? Promotering av hudbehandlinger? Restylane? Extensions? Silikon? Eller hva, for jeg er oppriktig nysgjerrig på hva andre tenker om akkurat dette.

Blogges

UKENS SPØRSMÅL│ Clickbait, sex, fosterfamilie..

Hva tenker du om clickbait, fordi har sett du bruker det?

For å si en ting, har dere sjekket avisene? hahaha. Jeg så storyen til Joakim Kleven angående clickbait, og han er absolutt inne på noe. Det er jo tross alt jobben til bloggere, og andre på medier fordi vi skal skape oppmerksomhet og underholdning og da er det som funker å skape interesse. Jeg syns absolutt det greit til en viss grad, så lenge vi ikke tar helt av.

Angrer du på noen du har hatt sex med?

Nei, jeg gjør egentlig ikke det på grunn av jeg ikke orker å bruke tid på å angre på ting. Jeg har så klart noen jeg kunne unngått, meeen det er ikke noe som gjør at jeg kan endre på det.

Du har nevnt tidligere at familien din er en fosterfamilie, men du snakker aldri om det.. Hvorfor ikke?

Jeg poster generelt ikke mye så mye av familien min, fordi mine sosiale medier handler hovedsakelig om meg. De har heller ikke bedt om å få slengt hele privatlivet sitt ut på nettet, derfor føler jeg ikke for å dele så mye av de. Ja, vi er fosterfamilie, men det er heller ikke noe jeg ønsker å lage et oppstyr rundt for man må respektere andre, siden det hovedsakelig ikke angår meg.

Tar du til deg hatet du får?

Nei, men det er jo til tider hvor det er ekstra tungt å få slengt mye dritt og fordommer om deg uten at de faktisk kjenner det. Ved å være en offentlig person har jo alt å alle en mening om deg, flere rykter og dømmer deg fort. Uansett, jeg er veldig flink til å ikke bry meg og heller lage en joke ut av det. 

Hva syns du om Sophie Elise saken med Kristin Gjelsvik?

Helt ærlig ønsker jeg ikke å velge noen sider, fordi jeg er enig med begge. Det er ikke nødvendig å poste hver å en «operasjon» man gjør ved utssende, meen samtidig skjønner jeg hvorfor enkelte gjør det også. Folk skal få gjøre som man vil, utenatt noen bryr seg. Vi alle skal bry oss så fælt av hva alle gjør. Jeg er også enig i det Kristin sier i flere av uttalelsene sine, men jeg synes ikke noe om å gå til personangrep på noen i en video offentlig utenatt de vet om det selv.

Er du veldig opptatt av hvordan du ser ut?

Ja, det vil jeg nok si. Men ikke hvis jeg vet at jeg skal være med personer som jeg er komfortabel rundt, og «vet» at jeg kan se bedre ut om jeg kan si det. Hahaha. Men selvfølgelig jeg ønsker jo alltid å vise meg fra min beste side.

Hvordan har du det nå? Ettersom du har snakket om at du har slitt en del..

Jeg har det utrolig bra nå! Faktisk utrolig bra, og det er så deilig å ikke bekymre seg hele tiden. Jeg hadde en litt turbulent tid, men føler det er over nå.

blogges

GJENSYNSGLEDE

Hei dere <3 I helgen av jeg ut en liten tur med Madelen, og vi gikk ut for å spise lunsj sammen både for å catche opp litt og samtidig for å ta noen bilder til meg. Jeg har blitt utrolig flink til å prioritere å ta bilder nå for tiden, og det gjør det så mye enklere for meg nå som jeg endelig har blitt flink til å bli aktiv igjen! Uansett tilbake til poenget. Jeg var hvertfall ute å spise sammen med Madelen, og trist nok ser jeg og Madelen ikke hverandre så mye lenger fordi vi går på forskjellig skole. Tidligere gikk vi på samme barneskole og ungdomsskole så vi er altså barndomsvenninner.

Uansett hvor lenge siden der er fra sist gang vi var sammen er det akkurat slik det var før, og ikke noe kleint eller noe som helst. Det er så herlig! Jeg spiste en digg cæsarsalat med kylling og bacon, og den er sååå god! Den er best på restauranten Sumo, men siden vi ikke har denne i Haugesund gikk vi MM cafe. Vi fikk catchet opp på mye drama, og annet som har skjedd i det siste og Madelen hadde blitt den beste assistenten! Tuller ikke! Hvis jeg noen gang skal skaffe meg en, da er hun først i køen uten tvil! Hvertfall det var en veldig koselig start på dagen, og kjekt å gjøre noe annen enn å kun se en film eller noe.

Blogges

PLANER FOR UKEN

Mine planer:

♥ Dra i terapi igjen

♥ Overnatting på torsdag

♥ 19års dag

♥ Filme & redigere youtubevideoer

♥ RYDDE!

Hei dere <3 Jeg fikk ikke blogget så mye de to siste dagen på grunn av jeg ikke var hjemme etter jeg var å feiret min bestevenninne Ida på et vorsj på lørdagen, og etterpå endte vi opp hjemme hos Nathalie og derfor hadde jeg ikke macen med meg. Jeg har hatt en utrolig bra helg med mange kjekke personer, og var veldig morsomt å endelig feire Ida litt ettersom hun har blitt 19 år.

Jeg er fullt på igjen med skolen, og er klar for en ny uke og helt ærlig har jeg ikke så ekstremt mye planer annet enn en bursdag på lørdag, skal i terapi igjen på torsdag og ha overnatting av Milena. Jeg har ikke vært i terapi (eller psykolog, men hun kalles vel ikke det? litt usikker), men uansett jeg skal hvertfall tilbake etter en laaaang pause fordi jeg har vært mye syk og litt diverse. Jeg vil egentlig bare få en oppsummering, og se hvordan jeg ligger an i dag og det er så deilig å ha et sted å dra all negativitet til derfor skal jeg der igjen. Jeg kan eventuelt oppdatere dere mer etter timen, hvis dere ønsker?

Til lørdag skal jeg feire min andre bestevenninne Milena som også faktisk er søskenbarnet mitt, og gleder meg helt ekstremt! Hva skal du denne uken?

blogges

MIN FØRSTE GANG..

Hei dere <3 Jeg har sett flere bloggere gjøre dette, og syns selv at det er veldig morsomt å lese gjennom andres første ganger om ulike ting. Det viser også ulike erfaringer, og lignende som kanskje kan være til hjelp for andre derfor tenkte jeg at det er en god ide om jeg gjør dette selv! Håper det faller i smak hos dere, og gjerne si i fra om dere ønsker at jeg skal forsette med disse innlegge isåfall hvilke første ganger dere vil høre om.

Haha, alle disse bildene er flere år gamle..

MITT FØRSTE KYSS – haha! Det er så vanskelig å huske på, men jeg tror nok det var med nabogutten når vi gikk i barnehagen. Jeg, og familien hans har hatt veldig bra “naboforhold” hvor familiene våre har reist på ferie sammen, feiret nyttår og mye mer. Jeg og han var altså bestevenner, og kjærester som vi byttet litt på. Det er nok han som var mitt første kyss.

MIN FØRSTE KJÆLIGHETSSORG – Jeg husker den enda så utrolig godt! Det var kjæresten som jeg hadde på vinteren/våren i 9.klasse som var min første kjærlighets sorg. Han sendte meg en laaaang melding om hvorfor han gjorde det slutt som var pga familieproblemer som han måtte privotiere foran et forhold. Haha, jeg og venninnene mine trodde egentlig det var en unnskyldning på at han ikke hadde følelser for meg lenger, og ikke ville innrømme det til meg, men hva vet jeg? Jeg husker at det startet med “Du?”, og det pleier som regel ikke å være noe positivt tegn. Derfor knakk jeg sammen, og ringte min bestevenninne Ida. Jeg låste meg inne på badet for å lese den lange meldingen jeg hadde fått for å lese den altså hvor han gjorde det slutt. Jeg endte med å gå meg en tur i skogen å gråt så mye at jeg mistet pusten å begynte å spy faktisk, haha. Jeg syns det er litt ironisk i dag. Det var hvertfall min historie på min første kjærlighetssorg.

NB, vi er ikke noe uvenner i den dag i dag.

MIN FØRSTE FORELSKELSE – Jeg vil ikke påstå om at jeg enda har hatt min store forelskelse enda, fordi det er et ganske seriøst ord. Eller har jeg den nå kanskje? De tidligere forholdene jeg har hatt har vært litt slik som alle andre ungdomsskole forhold som ikke er så seriøse, og litt for å ha en kjæreste fordi det er koselig og det er en person som du er veldig veldig glad i.

MITT FØRSTE MØTE MED ALKOHOL – Første gang jeg var skikkelig full var på en Halloween fest som en venninnene av meg hadde, og da ble jeg veldig full slik at jeg ikke kunne gå en gang. Tror det var når jeg var sist høst om jeg ikke husker feil, og skulle absolutt ha ventet! Men uansett, morsomt minne å ha og jeg var i trygge hender og var personer rundt meg som passet på meg hele tiden som er veldig viktig om du skal begynne å feste.

MIN FØRSTE KARAKTER – Jeg tror det var i 8ende klasse, og min første karakter var en firer i matte som jeg var super fornøyd med ettersom jeg er helt elendig i matte. Jeg kan vel ikke si at jeg ligger på fireren i matte nå… hahaha.

FØRSTE GANG JEG GJORDE NOE SEKSUELT – Hvis jeg ikke husker feil var det i 8ende klasse hvor jeg holdt på med en gutt, og blir selvfølgelig nysgjerrig og ikke ta meg feil fordi vi hadde IKKE sex, men dere kan tenke dere til hva som skjedde. Jeg husker også at jeg angret, fordi jeg var ikke klar for det i det hele tatt. Jeg var sikkert 13-14år? Det er vel i den alderen man begynner å bli nysgjerrig på flere ulike ting.

Gjerne fortell meg om din første gang! Eller du kan komme med forslag til nye punkter.

Blogges

MITT PRIVATE INNHOLD PÅ MOBILEN

Hei dere! Sist gang jeg gjorde dette falt det veldig godt i smak hos dere, derfor tenkte jeg at det var en god ide med å gjøre et slikt innlegg igjen. Nemlig det å vise dere mitt mest juicy og private innhold på telefonen, fordi hvem er ikke døds nysgjerrig på hva andre har på telefonen? Det er hvertfall jeg! haha. Elsker å se hva andre har å skjule.

MIN SAMTALELOGG – SISTE SAMTALER PÅ MESSENGER – SISTE SCREENSHOT

 

SISTE SELFIE – SISTE MELDING PÅ MOBILEN – SISTE NOTAT – EKSPONERINGENE PÅ DE NYESTE INSTAGRAM-POSTENE

Skal jeg forsette med disse innlegge? Isåfall er det noe annet dere ønsker at jeg skal vise?

Blogges