KJEKK DAG MED KLASSEN

Hei dere. I dag var jeg jo på ski-dag sammen med mellomtrinnet, på skolen. Jeg syns at det var veldig kjekt og jeg gikk helt opp til olalia. Olalia det var der vi gikk på langrenn, jeg går jo aldri på langrenn men det gikk veldig fint. Det var et langt stykke og gå opp, men når vi skulle ned igjen så rant vi nesten bare. Først gikk jeg sammen med Madelen & Frida, det ser dere på ene bilde. Men så følte Madelen seg ikke så bra, og frida hadde vondt i skuldrene tror jeg.

Så da gikk jeg et langt stykke sammen med Caroline, og så gikk jeg sammen med Caroline, Kristine og Kristine. Når vi endelig hadde komt opp til hytta så spiste vi, og noen grillet. Så tok vi noen bilder, så jeg har noen minner haha. Etter en god stund måtte vi ned igjen, sånn at vi rakk bussen tilbake til skolen! Tror alle hadde det kjekt, og jeg så mange smil igjen turen så 🙂 Nå skal jeg kose meg, siden det er Fredag og endelig Heeelg!

Håper alle sammen får en super helg 🙂

Stor klem Therese.

SKIDAG I MORGEN

Hola! Åå endelig er jeg frisk, såå deilig og kunne være med venner igjen! Nå har jeg nesten nettopp komet hjem fra skolen og det var en helt vanlig og grei skole dag. Vi holder på og gjøre oss klare til og spile skoleturnering, og jeg gleder meg veldig mye. Jeg holder på med og øver til en naturfag prøve som vi skal ha i neste uke. Jeg skal prøve og øve mest mulig nå så slepper jeg og øve så masse i neste uke.

I morgen på skolen skal vi ha en ski-dag på mellomtrinnet, jeg gleder meg veldig mye til og gå på langrenn. Jeg går aaaldri på langrenn, så jeg tror ikke at jeg er så utrolig god. Men jeg tror det kommer til og bli en kjekk dag i morgen på skolen 🙂

Klem Therese.

TIPS TIL BLOGGINNLEGG

Hei alle sammen. Viss du blogger, har du noen gang opplevd og ha bloggsperre? Det er noe av det verste jeg vet, for da har du liksom ingen anelse om hva du skal blogge, om du står bare helt tom og det enste som står er “Hei alle sammen” eller noe sånt. Så derfor har jeg tenkt og gi dere noen tips til forskjellige type blogginnlegg som aldri går ut på dato og du kan bruke når som helst.

Håper du får bruk for noe av dette, Klem Therese.

1. Du kan legge ut dine favoritt ting i klesskapet eller noen antrekk du er helt forelsket i, nesten alle jenter liker jo sånt stuff.

2. Tips, tips tips woho! Alle sammen elsker jo og få tips, for eksempel til sminke, skjønnhet, unngå uren hud, oppskrifter det går egentlig an og gi tips om absolutt tips om alt.

3. Ha en konkurranse alle sammen digger jo konkurranser, spesielt viss det er noe interessant du har en konkurranse om.

4. Ta noen bilder av antrekket ditt og ha et outfit innlegg, det er noe av det enkleste du kan blogge om tror jeg! Kanskje du inspirerer noen (:

5. Videoblogg er alltid kjekt og se på, spesielt viss du ikke har hatt det før! Leserne liker forandringer, men ikke for store.

6. Ta noen inspirasjons bilder og lag mange forskjellige collager av de, og legg de ut. Det hadde jo leserne elsket tror jeg!

7. Du kan ha månedens favoritt, da anbefaler du både andre og leserne dine får en video! Tror de hadde elsket det.

8. Er du fortsatt usikker på hva du skal blogge om? Sett i gang med en spørsmåls runde vel, det er jo alltid kjekt 🙂 

MIN TIRSDAG

Blææh, nok en gang er jeg syk! Jeg har kjedet meg så utrolig mye i dag, men sånn er det jo og være syk man kan jo ikke gjøre noe med det. Det enste jeg har gjort til nå er å spise, se på tv og være på instagram. Jeg hater og være syk, siden du kan jo akkurat ikke være sammen med venner sånn som når du er frisk og sånt. Men jeg har jo en skjønn lillesøster som muntrere meg litt opp da.

Jeg har begynt og planlegge en DIY til dere siden jeg ikke har noe bedre enn og gjøre. Jeg gleder meg veldig mye til og visere dere det, tror dere kommer til og like den videoen, tror det kommer til og vare en stund. Jeg har to forskjellige ting, så jeg har ikke bestemt meg helt enda men skal jo ikke ha den enda så.

Gleder du deg til min første DIY video her på bloggen?

Klem Therese.

VINTERFERIEN OVER

Hei alle sammen. Nå er det skole og vinterferien er over, egentlig utrolig kjedelig! Jeg var så utrolig trøtt i dag, og i tillegg var jeg forkjølet osv. I dag skal jeg prøve og gjøre mest mulig lekser, så skal jeg også være sammen med Ida siden vi har planer om noe. Var veldig deilig og se alle vennene mine i klassen da, siden den enste fra klassen jeg har vert med er Madelen så jeg savnet de andre litt.

Nå har vi starta med en fotball turnering på skolen, da skal vi spille kamper mot andre og sånt. Håper vi kommer langt, men det viktigste er jo og ha det morsomt og ha det kjekt sammen med venner. Jeg og Caroline holde på med en video til dere nå, siden har fått mange spørsmål om hun kunne være med i en video. Så hvorfor ikke? Så kommer nok en video i løpet av uken.

Har du vinterferie eller ikke?

Klem Therese.

OUTFIT OF THE DAY

Heii. I dag skal jeg være sammen med Caroline og Ida. Vi skal være ute siden det ikke regner, og det regner ganske ofte her på vestlande haha. Så endelig var det en dag uten regn altså, var nesten på tide. Vi skal være ute på pennyboard og kanskje finne på noe annet og, jeg klikka nesten på pcen min i dag siden var så redd jeg ikke fikk blogge siden internettet var dårlig.. Men jeg fikk låne søstera min sin pc, heldigvis!

 Senere i dag skal jeg bare slappe av siden det er min siste dag før jeg begynner på skolen igjen, og egentlig har jeg ikke noe lyst og gå på skolen haha! Har bare lyst og ha lengre fri, har vert forkjølet i hele dag og føler meg ikke i den beste formen. Håper jeg blir bedre til i morgen da..

Hva syns du om Antrekket?

Klem Therese.

INNKJØPS VIDEO

Hei alle sammen. Jeg har fått filmet inn innkjøps videoen fra Bergen, jeg har og lagt inn et klipp fra showet fra akvariumet i Bergen! Jeg syns det showet var kjempe kjekt, jeg likte sjøløvene best også. Jeg kjøpte ikke så utrolig mye, siden det ene jeg fikk var litt dyrt og det ser dere når dere ser videoen. Håper dere liker den og syns innkjøpene var fine og kanskje dere finnner noe dere og vill ha 🙂 Hvis dere har noen spørsmål så er det bare til og spør

I dag skal jeg være sammen med Ida etter jeg og mamma, pappa, Caroline og Karoline har vert og handlet siden hun hadde bursdag på Tirsdag og da kjøpte jeg gave til hun i Bergen og den skal jeg gi henne i dag og så skal jeg kjøpe masse snop og sånt. Kommer nok et innlegg senere om det, gleder meg masse! Husk og trykk på Instillinger på videoen og sett på 1080HD på videoen, sånnd dere får bra kvalitet 🙂

Likte du videoen?

Klem Therese.

TING VI JENTER GJØR

// Tipset til instagramen til @Forjenter

Hei dere. Nå ligger jeg på teppe mitt og er egentlig klar for og gå i seng før jeg skal stå opp i morgen før, jeg reiser til Bergen sammen med familien min. Jeg er nok allerede i bergen når dere leser dette innlegget siden jeg skrev det på kvelden i går, siden jeg ikke får tid til og blogge noe i dag. Men jeg har vertfall tenkt og dele noen ting som er typisk oss jenter!

Jeg bare elsker og lese sånne ting som dette siden du kan allitd kjenne deg igjen av noe, er ikke en gang jeg ikke har gjort det. Håper dere får en fin dag alle sammen, og gjerne gi et lite hint om du vill ha en innkjøps video fra bergen 🙂


Kjenner du deg igjen av noe av dette?

1. Når du er på et offentlig sted så er det alltid et sikkerthetskamera og da vinker vi alltid, gjør en grimase eller begynner og danser foran det.

2. Når det skjer noe som noen kanskje ikke kommer til og tro på eller det skjer noe helt spesielt så ønsker vi oss alltid at vi kunne ta bilder med øynene.

3. Vi lurer alltid på hvordan vi ser ut i andres øyner eller hva de tenker om oss, vi er alltid nysgjerrige.

4. Dette skjer alltid med oss: En film er 2 timer. Gjett hvilken scenene som kommer når foreldrene våre kommer inn..?

5. Vi hater når folk bruker lang tid på og sende, så siden det tar så lang tid, blir vi spente… Også sender de bare “Hei eller Ok”

6. Når mobilen vår faller blir vi så redde og lei oss, Og når venninnen vår faller ler vi.

7. Når vi blås ut et stearinlys så tar vi alltid på det smelta stearinet og venter til det stivner og drar det av etter på! 

Klem Therese.

————————————————

MEG UTEN SMINKE 😮

BESØK AV MADDE

Hei alle sammen. I dag har jeg har jeg hatt besøk av Madelen og vi lagde jo videoer som vanlig. Vi lagde både the smelling challenge og whisper challenge, vi kommer til og legge de ut på videofy og tror de kommer til og bli veldig bra. Vi såg også på en serie som heter life unexpected den er utrolig bra og kan anbefale den sterkt til dere. Senere så gikk vi opp til Caroline, Erik og Stine de såg en film og det ville vi også være med på.

Husker ikke helt hva filmen de såg heter, etter på så begynte jeg og madelen og redigere videoene. I morgen skal jeg til Bergen med familien min så det kommer innlegg om det på lørdag siden jeg ikke har pce eller noe sånt i Bergen. Gleder meg veldig mye,vi skal på akvariumet og shoppe og sånt så jeg gleder meg veldig mye. Vi kommer hjem sånn seint på kvelden.

Har du noen gang vert på Akvariumet? Var det kjekt der?

Klem Therese.


JEG HAR LAGD NOEN COLLAGER HÅPER DERE LIKER DE.


GLAD I DERE

Hei dere. I dag har jeg vert i badehallen sammen med Caroline, Erik og Madelen utrolig kjekt. Vi var der ganske lenge, jeg og madelen snakket neste bare sammen da. I mens Erik og Caroline gikk og hoppet osv. Vi rusjet i rutsjebanen alle sammen da så vi fant på noe sammen også. Når vi var ferdige i badehallen så lagde vi en video som jeg skal poste på videofy i morgen (@theresesorenes) Den heter 7 second challenge, og den ble super morsom!

Dere bør absolutt sjekke den ut i morgen, tror dere kommer til og like den. Det er ikke alle som har videofy da, jeg kommer ikke til og poste den her siden den ikke er den beste redigeringen siden den var litt vanskelig og redigere den. Nå er alle sammen hos meg og skal kanskje se en film eller noe sånt, vi skal se operasjon arkits den filmen er super braa! Elsker den har sitt den et par ganger. Håper dere liker bildene vi tok sammen 🙂 Ha en fin kveld alle sammen.

Har du videofy? Hva heter du der?

Klem Therese.