HVORDAN KOMME OVER ET KJÆRLIGHETSBRUDD

Jeg har flere ganger fått spørsmål om hvordan jeg har kommet meg over kjærlighetssorg. Jeg har ikke hatt noen mega kjærlighetssorg av mitt lis kjærlighet om jeg kan si det sånn. Jeg har hvertfall noen tips, og husk å gå videre er ikke en overnatting ting, det er en prosess. Det å bevege seg på, betyr heller ikke å hooke seg opp med noen andre eller finne noen nye. Hvis du vil gjøre det, gå videre, men det er ikke bare det. Ta vare på deg selv. Ha et fokus på utdanning, jobb, penger, finn en hobby du liker, få håret ditt gjort, få god søvn. vær ny og bedre deg.

 

MINE TIPS FOR KJÆRLIGHETSSORG

Godkjennelse – Du må akseptere det faktum at forholdet er OVER. Du må ikke vente på at han kommer tilbake eller ha et håp om at ting kommer til å forandre seg. Du må slutte å sjekke mobilen for meldinger, telefoner av han. Det er helt greit å savne han, men det er ikke greit å sette livet sitt på vent for en sjanse om ikke kommer til å skje igjen.

Var han utro? Alltid kranglet? fikk han deg til å føle deg som dritt? Uansett hva som er grunnen, husk det. Ikke sett deg tilbake i en giftig situasjon. I stedet for å være trist om alle de gode tingene du savner, husk de dårlige tingene og hvorfor du trenger å gå videre.

Slett everyythiiing – slette nummeret, meldinger, skjermbilder, og bilder. Det er ikke sunt å fortsette å se på telefonen for en tekstmelding. Alle de minnene kommer bare til å gjøre deg mer trist. Bli kvitt alt som minner deg om din eks.

Ta vare på deg selv – Samme som jeg nevnte lengre opp i innlegget. Ta vare på deg selv. Ha et fokus på utdanning, jobb, penger, finn en hobby du liker, få håret ditt gjort, få god søvn. vær ny og bedre deg.

Slutt å bekymre deg – Han er ikke ditt ansvar lenger. Uansett hva han gjør, kan du ikke la deg påvirke. Du kan ikke sammenligne hva han gjør med det du gjør. Hvis han begynner å dele noen andre, betyr det ikke at du må. Det betyr heller ikke at han ikke bryr seg om deg. Du må slutte å sjekke hans sosiale medier. Unfollow og blokker han hvis du må.

Hold deg opptatt – gå og heng med familien eller vennene dine, kjøp deg, gå på treningsstudioet, gå på kino, gå ut for å spise. uansett hva det er som holder deg opptatt, gjør det. Bare vær ikke i rommet ditt hele dagen fordi du bare fortsetter å tenke på dem.

Ikke skriv til han – uansett hva, ikke skriv til din ex. Ikke la dem få vite at du er sur, trist, såre etv. Hvis du vil skrive dem, få vennen din til å ta telefonen. Hvis du lyttet til mine andre tips, burde nummeret deres vært slettet, slik at dette ikke bør være et problem.

Du trenger ikke å være venner – mange mennesker liker å holde seg på god tonen med sine exer eller til og med prøve å være venner, men det trenger du ikke. Noen ganger kan vi ikke, og det er greit. Hvis du ønsker å være venner med dem, gi deg litt tid før du bestemmer deg for det, fordi det noen ganger kan gjøre ting vanskeligere for deg hvis du henger rundt dem eller de ber deg om forholdsråd. Hvis du vil være venner, kan du og hvis ikke, det er ok også.

Det er greit å ikke være i orden – ikke haste ting. uansett hva, du skal tenke på personen en gang i mellom. Det er greit, men du kan ikke bruke hele døgnet på han. Du må fortsatt sørge for at du går på skole eller arbeider og ikke isolerer deg selv. Hvis du må lytte til sanger eller gråte litt, skjer det. Men etterpå må du holde hodet høyt og ikke vise noen svakhet. Tiden leger alle sår. Uansett hvor lavt du føler akkurat nå, i en uke vil du føle deg litt bedre. I en måned vil du føle deg enda bedre og til slutt kommer du tilbake til det gamle ditt, du må bare stole på det.

Lykke til til dere som står i det, heier på dere!

POWER OF LOVE

me n bae <33

Kjærlighet – et så enkelt, men sånn kraftig ord. Du kan elske smaken av jordbær eller lukten av ny laget kaffe på en tidlig søndag morgen. Samtidig som du kan elske en sang og måten det får deg til å tenke på helt andre ting. Du kan også elske hunden din, du kan elske din beste venn, du kan elske din mor og far og dine søsken. Alle disse er alle store og fantastiske typer kjærlighet som de fleste av oss opplever på et tidspunkt i våre liv. Hva med det romantiske siden av kjærlighet?Ja det er også fantastisk. helvete, det er utrolig hvis det er ekte.

Det er forvirrende, det gjør deg gal, det er en helvetes rollercoaster av følelser, men det er verdt det. Det er utrolig å finne det manglende stykket du har søkt etter – den ene personen som forstår deg som ingen andre, som gjør at du ler mer enn du kunne forestille deg, og smiler når du tror det er umulig. Det kan bringe en ny følelse av lykke og lys inn i livet ditt. Når dere er sammen, lurer du på hvordan du selv levde uten han før. Det er bare hvor perfekt alt ser ut til å passe sammen. Hvis du har hatt muligheten til å oppleve sann og ubetinget kjærlighet, vet du denne følelsen.

Nå lurer du kanskje, så hva er skummelt? Det faktum at det hele kan bli revet ut under deg når som helst. alt du har bygget i forholdet ditt, kan være over i løpet av sekunder. minnene, bildene, den uatskillelige bindingen, hemmelighetene, tilliten, alt … kan ende. og dette er bare en frykt for at mange av oss har ingen god grunn, kan forholdet være sterkere enn noensinne uten problemer, og likevel kan dette fortsatt spekulere oss. Det kan være enten du er i et forhold i 3 måneder eller 3 år, kan smerten ved å miste noen du elsker med hele hjertet være uutholdelig.

Det er skremmende, egentlig. Denne personen har blitt min beste venn, min rock, min støtte, mitt smil … og jeg vil ikke miste ham. Det mener jeg spesielt etter mitt siste forhold .. vi var ikke forelsket, vi hadde ikke denne typen tilkobling på noen måte, jeg gjorde til og med slutt og det var ikke det samme som nå … og likevel var jeg helt knust i måneder. Hva ville skje hvis dette skulle ende i morgen? Det meste av dette stammer fra frykten min å miste noen som jeg er glad i. Jeg har ingen reell grunn til å tro at noe vil skje overhodet, mitt nåværende forhold er veldig sterkt og sunt. Jeg har derfor ingen spesiell grunn for å skrive dette innlegget, men jeg trengte å skrive om det. På grunn av jeg har følt på det så mange ganger tidligere, og vet andre kan føle på det. Jeg håper at hvis du føler på samme måte og kan forholde deg til dette, kan det kanskje hjelpe deg litt. Jeg lover deg at alt kommer til å gå fint bare hold hodet ditt oppe ♥

Blogges

KADETTEN 2019

KADETTEN 2019

Heeei dere <3 Jeg beklager for at det ikke ble noe blogging i mens jeg var nede på festival. Det var på grunn av alt gikk i et kjør hele tiden, og fikk nesten ikke pause til å sove en gang. Jeg vil heller ikke gjøre noen blogginnlegg som er blitt gjort halvveis. Derfor ventet jeg til jeg kom hjem. Uansett, jeg hadde helt utrolig morsomt på festival sammen med jentene mine! Jeg reiste sammen med Nathalie, Milena og vi leide en leilighet gjennom Airbnb. Det var helt genialt, og ikke minst billig! Vi betalte rundt 800 kroner hver for tre netter! Det er jo ingen ting i forhold til hva hotell koster.

Vi var fra mandag til torsdag, og vi tok fly opp og ned. Jeg er utrolig sliten nå når jeg er kommet hjem. Jeg sov i hele går borsett fra at vi feiret søsteren min som har kommet inn på doctorgrad. Jeg tenker å slenge med noen bildedryss fra Kadetten.

 

Dette var antrekket mitt første dag, og toppen min revnet flere ganger og til slutt måtte jeg bytte til en neon body som jeg lånet av Nathalie fordi jeg svimet av under en konsert på grunn av alt press/lite mat/det var utroliiiiig varmt. Security vakten revnet toppen min når han løftet meg over gjerde.

Antrekket mitt andre dagen!

Det var utrolig mange som spilte alt fra Dennis Loyd, Arif, Sushi x Kobe, Jid, Trippie red, Cardi B og Rae scremmurd! Asap Rocky ble satt i varetekt rett før Kadetten, derfor kunne ikke han opptre. Det var litt trist, men det gikk fint for Rae spilte noen av Asap sine sanger. Rae sin konsert var helt syk! Det var så utrolig bra stemning, og vi koste oss så ufattelig mye!

  

 

 

Jeg vlogget under hele kadetten, og det kommer etterhvert. Jeg skal bare få redigert de videoene ferdig. De kommer nok ut i løpet av uken, og gleder meg utrolig mye til å vise dere. Jeg er litt usikker på om det blir en eller to vlogger. Det får vi nok se etterhvert. I dag skal jeg sitte barnevakt med Nathalie, og i morgen kommer endelig kjæreste min hjem fra palmesus og gleder meg utrolig mye til å se han igjen. Har ikke sett han på en uke!! Det er lenge for meg hhaha.

Blogges