UKENS SPØRSMÅL #10

Når starter skoledagen din?

Jeg tar bussen til skolen 07.55, og skolen starter 0830.

Når skal du slutte å blogge?

Jeg skal ikke slutte å blogge med det første. Jeg kommer til å slutte når jeg mister min passion for blogging. 

Hvilken bloggere lesere du?

Jeg leser de fleste toppbloggere sine blogger, og noen andre. Jeg er veldig glad i Sophie Elise, Annarassmusen, Andrea Badendyck, Jennie Sofie, Rebekka Andrine, Anniken Jørgensen, Stina Bakken og Ane Karine. Det er også noen andre jeg pleier å stikke innom.

 

Har du tenkt til å bare jobbe med bloggen din når du blir stor og satse på den eller har du andre planer?

Jeg ønsker jo å drive på med bloggen så lenge som mulig. Men jeg ønsker også å drive på med sminke å hår. Jeg har derfor planer om å utdanne med som både frisør å makeup artist. Jeg kommer jo på å holde på med bloggen så lenge jeg har passion om det.

Hvorfor farget du håre ditt? det var jo så fint.

Jeg ønsket en forandring, og jeg ønsker hvit hår. Jeg har lenge ville hatt veldig kaldt hår, og da gikk jeg på det kaldeste. Jeg ble jo utrolig fornøyd så jeg angrer ikke.

Har du krølete eller stritt hår?

Jeg vil si jeg har bølgete hår om jeg ikke gjør noe med det.

Hva het bloggen til storesøsteren din? Har hun slettet den? Hva heter hun på Instagram?

Ja søsteren min blogger ikke lenger det var aldri noe seriøst. Men hun heter @Karolinesorenes på Instagram. 

Hvilket øyre har du den “heilex” i? (Den der oppe i øyre) Venstre eller høyre side? Siden på noen bilder ser det ut som høyre og andre venstre.

Jeg har det i venstre øre, og jeg har bare t hull i det høyre øre. Jeg har tenkt å ta et hull til i begge ørene.

 

Hvor fort gror håret ditt? Hvordan får du det til å gro liksom? 🙂

Jeg gjør ikke noe spesielt med håret mitt. Jeg føler det aldri vokser men det gjør det nok. Det eneste jeg gjør med håret mitt er at jeg bruker hårkur og lilla sjampo en gang i uken. Dere ser hva jeg bruker i håret i night routinen min HER.

Favoritt serie på Netflix?

Det er nok Arrow og The vampire diares.

Hvordan spørre en gutt du er veldig god venn med?

Hvis du tenker på det med å spørre en gutt om å bli kjæreste med han så er det jo bare å spørre i rett tidspunkt. Du kan jo spørre han om han ønsker å finne på noe med deg, og så kan du spørre han når du føler for det og det er rett tidspunkt.

Har du vært i Kristiansand?

Ja. Jeg har vært flere ganger i Kristiansand, og det er utrolig fint der!

Hva liker du best med Ida?

Det jeg liker best med Ida er at hun alltid er der for meg, og at jeg kan si alt til hun uansett. Hun sier det ikke til en sjel. Hun har også verdens vakreste smil, og latteren hennes er trillende. Hun er verdens beste, og en av de viktigste personene i livet mitt.

Hva lurer du på til neste ukens spørsmål? Still i kommentarfeltet under.

blogges

MY NIGHT ROUTINE

Da var endelig denne videoen ute på både bloggen og youtube, og denne er utrolig etterspurt så det var nesten bare på tide at jeg laget den. Jeg håper den faller i smak, og gjerne abonner på kanalen min HER for da får dere mail når videoene mine er ute på youtube! Jeg setter også utrolig stor pris på om dere tar dere tid til abonnere. 
Hvilke andre videoer ønsker dere?
blogges

AISLESTYLE DRESSES

samarbeid

 

HERHERHER

HERHERHER

HERHERHER (bilder fra Brudepike kjolene deres)

Jeg kom over en side som heter Aislestyle og de hadde så utrolig mye fint! Alt fra brudekjoler, brudepike kjoler og ballkjoler og mye mer! Jeg falt for mange av kjolene, og de var egentlig bare døds fine. Jeg har jo aldri bestilt noe derfra og aner ikke hvordan kvaliteten er men den så veldig bra ut fra det jeg leste litt rundt og så videre. De hadde utrolig mange fine brudepike kjoler, og det er det jeg har å vise dere i dag! 

Jeg syns kjolene deres var utrolig fine, og når jeg så alle de utrolig fine brudepike kjolene så bare kom den lille drømmen om å være en brudepike en gang i en rosa brudepike kjole! haha. Jeg tror nok en hver av dere hadde funnet deres perfekte brudepike kjole hos Aislestyle eller en annen kjole til en annen anledning. De har så utrolig mye ut valg så det er nok en kjole til hver smak. 

De hadde også fine størrelser på kjolene sånn som det så ut hvert fall, og prisene er helt sånn ok. Siden prisene er så pass så må det nok være god kvalitet tenker jeg! Men slike kjoler er nå ikke de billigeste til normalt sett så det er jo ikke gale. Jeg sikler nå etter en kjole fra Aislestyle

Hva syns du om kjolene på bilde, og hva syns du om siden Aislestyle ?

blogges ♥

MUST HAVES / MAKEUP

Anastasia dipbrow (taupe) – Jeg kan virkelig ikke forlate huset uten å ha Anastasia på bryna, og jeg har lenge vert helt forelsket i dette produktet! Dette er et veldig omtalt produkt, og jeg liker det utrolig godt og jeg har brukt det over et og et halvt år. Jeg har både fargen Chocolate og fargen Taupe. Jeg liker best fargen Taupe, det er den jeg bruker på bryna mine nå! Det er et utrolig pigmentert produkt så her gjelder det med å være forsiktig med å dyppe kosten nedi.

Hoola bronzeren (benefit) – Jeg har ikke prøvd så alt for mange bronzere men til de jeg har prøvd  så har jeg vært mest fornøyd med hoola bronzeren fra Benefit. Den legger seg veldig fint, og den flekker seg ikke. Den er både fin til contour og bronzing. Den er også matt altså ikke noe skimmer i den, og det liker jeg! Jeg er ikke så glad i skimmer.

The real (benefit) – Jeg eeeeeeelsker denne mascaraen! Den gir så mye lengde på vippene mine, og den gjør de super fine uten at den klumper seg på vippene mine. Jeg liker de fleste mascaraer. Men denne har så klart vert min favoritt, og jeg kommer nok til å kjøpe en ny når denne er tom.

MAC pro longera fondation (NC25) – Min absolutt favoritt fondation! Jeg digger denne fondation, og jeg vil si den har middels til høy dekk evne og den er lett å bygge opp. Jeg trenger en fondation med bra dekk evne siden huden min er ikke det beste, og da liker jeg å dekke det meste. Da har denne funket bra! Dette er min andre flaske med denne fondation, og jeg har brukt den utrolig lenge. Den blir nok ikke byttet ut med det første. Den koster 285kr på MAC hvis jeg husker rett.

MAC lipliner (spice) – Jeg elsker mac sine lipliners! De er så utrolig pigmenterte og fine! Jeg har utrolig lyst å skaffe meg flere siden jeg elsker konsistensen på de, og hvor enkle de er å jobbe med. Jeg digger også fargen på denne som heter Spice. Denne anbefaler jeg dere.

Hva er dine fem must haves?

blogges ♥

LITEN ENDRING PÅ BLOGGEN

yeyy da var det endelig en ny header på bloggen min som er laget av Ane Karine og det er hun som alltid lager designene mine og headerne mine. Jeg liker utrolig godt de designene hun lager og headerne. Jeg er utrolig heldig som får spesial laget av Ane både headere og design. Jeg kan anbefale dere å sjekke ut bloggen hennes for den er utrolig bra og den er en av mine favoritter.  Hun skriver om utrolig mye forskjellig og jeg tror de fleste hadde likt bloggen hennes. Dere finner den HER. Ane Karine har også en youtube kanal som dere finner HER, og Instagramen hennes finner dere HER.

 

Hva syns du om den nye headeren?

blogges

VI RINGER DERE!

Da var det på tide med en ny video, og jeg nådde endelig 1500 abonnenter på youtube og da lagde jeg en ringe video! Det var utrolig koselig å få snakket med noen seere! De var så koselige, og jeg ble utrolig glad av å snakke med dere. Jeg må nok få til flere slike videoer, og jeg tror nok Frida koste seg også. Dere må gjerne spre kanalen min videre til venner som dere tror ville likt kanalen min HER og gjerne abonner. Dere må også gjerne legge igjen tomler og kommentarer.

Hvilke andre videoer ønsker du at jeg skal lage?

blogges

EMOJI POWER

Samarbeid

I starten av helga så mottok jeg noe fra Girlcode.no og det var en emoji genser som egentlig bare var super søt! Jeg digget den, og siden deres har utrolig mye søtt og tøft! Jeg syns klærne til Girlcode er spesielle og perfekte klær til jenter som ønsker å skille seg ut! De er helt spesielle, og jeg har aldri sett slike klær sånn som de har noen andre steder. Jeg syns siden deres er unik, og det er egentlig alt du finner på denne siden! 

Jeg ble utrolig fornøyd med denne genseren, og den var skikkelig “jentene” sånn som jeg liker det! Den var utrolig god i stoffet også, behagelig var den på også. Dere finner den HER, og den er i one size. Jeg syns størrelsen var også ganske ok, ikke for stor og ikke for liten.

Det som jeg er også er utrolig fornøyd med når det kommer til Girlcode er det er utrolig obs på dette med dyrevern, miljø og medmennesker og det bryr jeg meg om. Det er jo utrolig bra! At siden viser det ser jeg utrolig positivt på.

Hva syns dere? Har du noe fra Girlcode?

blogges

UKENS SPØRSMÅL #9

Går du på noen idrett?

Nei, jeg går ikke på noe idrett. Den siste idretten jeg gikk på var cheerleadning og det var utrolig kjekt! Men jeg ønsket rett og slett å fokusere mer på bloggen min.

Når slutter skolen din?

Alle dager slutter 14.05, det er kun tirsdag som vi slutter 15.00 på og det er lang dagen vår.

Hva gjør du viss du ikke har inspirasjon til å blogge?

Jeg finner som regel på et eller annet å dele med dere, og viss det er helt umulig å finne på noe så spør jeg alltids hva dere ønsker å lese mer av.

Hva fikk deg til å blogge?

Dette spørsmålet går om og om igjen, og det som fikk meg til å blogge var egentlig bare for det virket interessant og kjekt! Jeg var ganske ung når jeg startet å blogge så husker ikke helt hvorfor. Men min store søster blogget og kanskje jeg ble litt inspirert av hun til å lage min egen.

Hvor høy er du?

Jeg tror jeg er 156 cm eller litt over for sist gang jeg målet meg var jeg 155 cm. Jeg vet. Jeg er lav.

Er du og Sindre fortsatt sammen eller ikke?

Vi er ikke sammen, og nå er det veldig sånn hvorfor og det er noe jeg ikke ønsker å gå inn på. Det er nesten bare noe dere må respektere.

Hva liker du med Fansen din?

Det jeg liker med mine lesere er at dere er alltid støttende og er det alltid for meg uansett. Det jeg også elsker med dere er at dere skriver så utrolig mye koselig, overraskelser i posten til og med, editer, videoer og mye forskjellig! Jeg er så utrolig takknemlig for at dere leser bloggen min og jeg får ikke sagt dette nok at jeg elsker dere!

Har du noen tips til hvordan du få en gutt til å like deg?

Jeg har nettopp laget et innleg om akkurat dette, og det finner du HER 😀

Har du noen gang tenkt til å røyke eller snuse?

Det er noe jeg er fats bestemt på at jeg ikke skal! Det er et stort nei i mine øyner. Det er rett og slett ekkelt i mine øyner, og det er til og med farlig og skadelig. 

Hvem tar bilder av deg når du legger ut bilder?

Det er som regel noen av søstrene mine som tar bildene eller en venninne. Jeg bruker sjeldent selvutløser når det kommer til bilder.

Når starta du bloggen din?

Jeg starta i Mars i 2014, og det er snart 2år siden! wow. Tiden går så utrolig fort!

Hva lurer du på til neste ukens spørsmål? Det er bare til å stille i kommentarfeltet hvis du lurer på noe.

blogges