EN STOR ENDRING!

Heii babes! Beklager for et litt vel sent innlegg, men slik blir det nok noen ganger og er ikke så mye å gjøre med det. Det er mandag som betyr ny uke som alltid er litt ekstra slitsomt, skal ikke legge skjul på at det var vanskelig å komme seg opp av senga for det var det absolutt. Det å få motivasjon til å stelle seg for og så gå på skolen er døds vanskelig.

Det som ga meg litt ekstra glede var at jeg skulle dra til frisøren cirka rett etter skolen! Jeg gleder meg hver eneste gang til å gjøre meg litt ekstra fresh, og denne gangen ble det en litt stor endring for jeg har lenge snakket om å bli brunette og denne gangen skjedde det på ordentlig! Jeg har gått for gråbrun, det kan gjerne se svart ut for flere av dere på bildene, men jeg skal nok få fikset noe enda bedre bilder til dere i morgen! Jeg må også ikke glemme at jeg klippet bort en del av håret denne gangen også, etter jeg klippet meg hos Monica første gangen så har jeg bare klippet mer og mer! Jeg ELSKER DET! Forresten litt creds til typen som tok bilder for første gang av meg! 

Går til Monica på Norheim hos Storesund frisør as. HER, finner du nettside. (NEI, ikke sponset)

Hva syns du?

blogges

GANGSTER CLOWN

BANDANA: KAN KJØPES DE FLESTE STEDER.

KJOLE: LULU.

SKO: NELLY.

Kommer en tutorial på kanalen min HER snart!

Heisann dere! I går kveld feiret jeg halloween siden halloween tross alt er på en ukedag derfor var jeg på halloween festen til Ida. Jeg filmet også en tutorial på looken jeg hadde som ble en gangster klovn, den kommer nok ut i morgen vil jeg tro for den skulle egentlig komme ut i dag. Festen var til litt over tolv for vi måtte sende folk ut, men kvelden leverte bra og det så ut som folk stor koste seg! Det gjorde hvertfall jeg. 

I dag våknet jeg og Ida ganske så tidligt eller jeg ble litt senere enn Ida, men når vi begge var våknet så startet vi med å rydde fra gårsdagens og vasket. Det tok seg en liten times tid, og så lagde Ida en døds god frokost med egg og bacon til oss begge. Resten av dagen har jeg brukt på lage et barbie hus på The Sims 4, og Ida har prøvd å lime sammen en lampe som knuste i går. 

Håper dere har hatt en utrolig bra helg!

blogges.

UKENS SPØRSMÅL #34

Hva er dine tips til å tjene penger?

Mitt aller beste tips er nok å enten skaffe deg en sommerjobb et sted, hvis du er litt ung så ville jeg nok snakket med foreldrene mine om jeg kunne fått ukes oppgaver der jeg kanskje fikk 50kr for det og det. Da får du både litt ukepenger og du får hjulpet til hjemme som jeg absolutt håper dere alle gjør fra før av, men da får dere en ekstra boost til å hjelpe til. 

Hvor er du fra?

Jeg er fra Tysvær, en liten kommune utenfor Haugesund.

Processed with VSCO with s3 preset

Hvor mange søsken har du, og hvorfor har du to søstre som heter Karoline?

Jeg har to søstre, en fostersøster og en bror. Jeg har to søstre som heter Karoline fordi hun ene er fostersøsteren vår, hun heter Karoline med C.

Når fikk du mensen, og hvordan fortalte du det til moren din?

Jeg fikk mensen i mellom 6 og 7 klasse, og det var egentlig ikke jeg som fortalte mamma det for jeg sa i fra til søsteren min Karoline at jeg hadde fått mensen og så var hun så bitch å gikk rett til mamma. Derfor fikk jeg det spørsmålet som jeg syns var så flaut “Therese, har du mensen?”. Jeg svarte “Ja”, og sprang alt jeg hadde ned på rommet mitt og var på rommet resten av dagen. Det har aldri vært noe problem når det kommer til bind eller tamponger for det har vi alltid liggende i en hylle på badet, når det har seg sånn at jeg har eldre søstre. 

Var det vondt å ta piercing i navlen?

Det var ikke vondt, men samtidigt var det vondt eller vil heller si det var ubehageligt og du kan se video av når jeg tar piercing i navlen HER

Hva tjener du på Youtube?

Jeg skjønner helt ærlig ikke hvordan folk tørr å spør andre om et slikt spørsmål, det er akkurat som at jeg skal spørre deg, moren din eller faren din om hvor mye de tjener og tror du virkelig de ville svart på dette spørsmålet? Nei, det tror ikke jeg heller for dette er nettopp et personlig spørsmål som folk burde få beholde for seg selv. Ja, mine nærmeste vet dette og det er slik det skal være også. Jeg har ikke et mål om at alle skal vite hvor mye eller lite jeg tjener, for det er min egen sak ikke alle andres. Beklager for dere som fikk håp om å vite lønna mi nå:*

Er du sammen med noen? For du la ut bilde med en gutt i sommer og vi fikk aldri vite noe mer.

Let´sss start the story timeee, på grunn av jeg har vært borte en del så har jeg ikke fått oppklart en del og har ikke dratt dere gjennom “reisen” min i det siste. Jeg skal skrive litt mer personlige innlegg som vil komme litt senere en gang, og det er slike innlegg jeg håper kommer mer av på bloggen min. Den gutten som dere alle snakker om er han som jeg holdt på med i sommer tiden, men vi var aldri sammen vi var aldri så kalte kjærester. Jeg vil si vi ikke var venner, men vi var heller ikke kjærester og aldri noe døds “seriøst”. Helt ærlig vet jeg ikke hvor følelsene mine var på i den perioden. Jeg hadde følelser for han ja, men jeg ble overraska ikke så såret når det ble “slutt”. Jeg tror nok det er på grunn av personen ikke var helt loyal mot meg og da mister jeg respekten for et menneske med en gang. Jeg har ikke tenkt å dra opp hele historien for den er rett og slett mellom meg og gutten, tror dere forstår det. 

Har du kjæreste?

Vi er allerede i gang med dette temaet, og derfor tenker jeg at jeg bare kan fortsette og ja jeg har kjæreste. Jeg ble nylig i et forhold, jeg har merket at flere av dere har sett Instagrambioen min der det står “Sturla Søderlund ? IIIV.X.IIIVII”. Det har faktisk gått utrolig fort mellom oss, som kan både være positivt og negativt. Jeg har blitt så utrolig glad i han på så kort tid, og vil si han er en av mine aller bestevenner men samtidig en døds bra kjæreste. Alt i en pakke, alle jenters drømmegutt? Trenger ikke dra opp hele livshistorien våres, men nok ikke siste gang dere hører om han.

Hvilken sminkelook syns du at du kler best?

Jeg syns jeg kler full glam best uten tvil.

Processed with MOLDIV

Kan du ha innkjøps video fra Polen?

Nei, beklager! Jeg hadde planer om det, men det ble så mye og nå er alle tingene hulter til bulter og jeg aner ikke hvor alt er og derfor blir det ikke noe innkjøpsvideo. Jeg kan lage det neste gang jeg er ute å reiser, men jeg kan ikke love noe for en innkjøpsvideo er noe som krever en del. 

Er du flink til å rense huden, sliter du med urenhud og har du generelt noen tips mot det?

I det siste har jeg ikke vært den beste på å huske det, men for rundt en-to uker siden var jeg så flink! Jeg gjorde det både morgen og kveld, brukte alt fra rens, serum, peel pads, toner, fuktighetskrem og mye mer. Jeg kan legge med et bilde under med alle mine favoritt produkter, ikke lite nei.

STILL SPØRSMÅL UNDER I KOMMENTARFELTET TIL NESTE UKE! UKENS SPØRSMÅL SKAL HOVEDSAKLIG KOMME HVER FREDAG.

blogges

MUST HAVES ATM ♡ MAKEUP

Heiaaa! Så gøy å være tilbake igjen hos dere! I dag tenkte jeg å dele mine absolutt favoritter for tiden innenfor sminke, siden dette er et tema jeg er veldig interessert i og flere av dere ønsker tips fra meg som er veldig gøy å høre! Jeg har selvfølgelig flere favoritter, men det er helst disse som jeg strekker meg til hverdagen og andre anledninger. Det er også disse produktene som er nyest i kolleksjonen min, og flere! Jeg har lovt dere på Youtube at det kommer sminkekollkeksjon på ti tusen abonnenter! Hvis det er noe du ønsker, så abonner HER!

En av mine favoritt fondation, og det er denne som jeg bruker til hverdags for jeg har en fra Makeup forever i stick form og en fra KatVonD som jeg bruker til mer fest osv. Jeg elsker dekkevnen på denne, og det skal sies at denne er bedre for huden å gå med enn uten for når du går uten fondation får du mye støv, forurensing og mye mer på huden som slettes ikke er bra! Altså når en fondation er bra for huden, så bare måtte jeg teste den ut! Du finner den eventuelt HER

JEG ELSKER DENNE. Trenger jeg å si så mye mer? De fleste kjenner vel til denne concealeren, altså Naked Skin fra Urban Decay. Den er så utrolig fin under øynene, striper seg ikke og blender døds bra! Den dekker utrolig bra også! Du finner den eventuelt HER.

Kan vel si det samme om denne, for de fleste bruker den og jeg har snakket om den en million ganger. Jeg bruker en skrå kost sammen med denne, super lett å jobbe med og fargen er døds fin! Jeg har den i fargen Dark brown. Det er altså Anastasia sin dipbrow, dere finner den eventuelt HER.

Min absolutt favoritt highlighter for tiden, elsker også Opal fra Becca, men denne er bare toppen på kaken. Jeg kjøpte den i Polen, og vedder på at den går tom snart for så nydelig er den! Den er utrolig pigmentert, og den legger seg fint og fargen er bare helt fantastisk. Jeg har den i fargen Blinded by the light, og den er fra Too faced. Dere finner den eventuelt HER

(ANNONSE) Jeg mottok disse for under en uke siden, og jeg elsker dem siden dagen jeg fikk dem! Hvis dere lurer på hva jeg har på leppene mine på Instagram som regel så er det den som heter Dolly. De er så fine på, og ja det er en lipgloss! Finner dem HER

NARS, laguna bronzer finner dere HER. Veldig pigmentert, og perfekt farge for å få perfekt bronzed hud! Jeg bruker denne så og si hver eneste dag, og den er lett å bygge opp og legger seg fint. Fargen er heller ikke for varm som er døds bra! 

NARS orgasm, utrolig pigmentert og fin farge! Dette er absolutt min farge blush, og etter jeg fikk denne har jeg ikke tenkt til å gå til noen andre blusher. Dere finner den HER.

Jeg vil si denne er bedre enn better than sex! Den er en dup for Better than sex fra Too faced, men jeg har falt for denne mer og jeg har begge to. Better than sex var min favoritt og jeg vil si jeg byttet favoritt fort! HER, finner dere den!

Ønsker dere flere slike innlegg i fremtiden?

blogges søtinger ♥

ONDSKAPENSDAG – POLEN

Heiaa dere, endelig er det på tide med høstferie. Jeg har også ankommet Polen sammen med resten av trinnet, og nå er klokka halv ni om morgenen og vi er på vei til Auschwitz. Dette kaller de ondskapens dag, og tror det blir en dag med fult av sterke inntrykk. Hvis noen av dere lurer på hva Auschwitz er så er det en av konsentrasjonsleirene fra 2. Verdenskrig der utrolig mange jøder, og andre ble drept og behandlet forferdelig!

Jeg har ikke hele tiden så bra nett, og derfor blir det verken så mye videoer og blogginnlegg, men jeg vlogger så mye jeg kan her nede! De vloggene skal jeg få opp så snart som mulig, men jeg har også ganske mange andre videoer som skal ut først. Jeg skal oppdatere dere enda mer når jeg er hjemme igjen som er på fredags kveld.

Vi annkom det første hotellet i går kveld, og dette var ikke det beste hotellet eller det fineste. Det va faktisk noen jenter som påstod at de så en mann, og det gjorde akkurat ikke oss andre noe mindre rolige.. Når vi fra før av var skeptiske på hotellet, dere skulle sett hvordan det så ut! Uten om det hadde jeg en liten spakveld med meg selv i badekaret, med digg mat og favoritt ansiktmasken min fra The Body Shop!

Håper dere har hatt, eller får en super høstferie videre!

Blogges

UTROLIG STOLT

Heiiaa! Jeg glemte helt ut å blogge om helga som var for da var jeg nemlig på en liten konsert her hjemme i Tysvær. Her spilte både The Main Level, Jeanett Elise som er bestevenninna mi og Berge & Olav Ohm. Jeg har der selvfølgelig for å støtte både gutta mine og Jeanett Elise. Jeg er super stolt av Jeanett, hun er så utrolig talentfull og jeg er bombesikker på at hun kommer til å nå langt så lenge hun jobber hardt! Hun leverte døds bra på scenen, og fikk tårer i øynene under Riv i hjerte! Jeg fikk også møte guttene mens jeg var på konserten, og super gøy å møte de igjen etter det var så lenge siden sist. Jeg har ikke møtt de siden de var på Treskofestivalen.. Forresten HER, finner dere Youtube Kanalen hennes.

Før konserten kjøpe jeg også roser til hun, siden jeg syns hun fortjente noe ekstra siden denne dagen var tross alt stor for hun. Utrolig glad for at jeg får dele slike dager sammen med folk jeg er glad i. Det å se personene du bryr deg om smile litt ekstra er noe av det beste. Jeg hadde med meg venninnen min Nesta med meg hjem på fredagen, det er hun dere ser på bildene ovenfor sammen med meg og hun har dere kanskje ikke sett så mye av. Dere kommer nok til å se mer av hun, det var ikke før nå i tiende vi har blitt skikkelig nærme hverandre og har blitt skikkelig glad i Nesta på så kort tid! Hvis dere ønsker jeg skal dra hun med på en video, så skrik ut!

blogges