Hair tutorial #1

Heia Folkens!

I dag har jeg tenkt å vise dere en super fin og enkel hestehale, den er ikke helt lik den vanlige. Jeg liker denne hestehalen mye bedre enn den vanlige, så jeg anbefaler dere å teste denne ut! Det er på en måte en hestehale, som ser ut som den ikke har strikk i seg. Den kan brukes til alle antrekk, og perfekt til hverdag der du vil gjøre noe enkelt med håret ditt. Derfor anbefaler jeg dere å teste denne ut, den kan være litt vrien i starten men så blir den veldig lett når du først har lært deg denne. Dette innlegget blir et lite hair tutorial innlegg, viss dere likte dette innlegget så tell me 🙂

1. Børst gjennom håret ditt til det er helt glatt


2. Samle håret, til en “hestehale”, denne hestehalen må være litt høy for at den skal bli pen.

 

3.Ta en strikk i hestehalen din, husk at hestehalen må være litt høy.

 

4. Så tar du litt hår fra hestehalen din, ikke så mye men litt. (Skal kunne dekke strikken) Ser på bilde hvor mye jeg tok.

 

5. Nå snurrer du dette rundt strikken/hestehalen din, gjør det litt stramt for å få det penest mulig.

 

6. Til slutt så setter du på 1-2 fliseklemmer der du stoppet, husk at det må være litt stramt for å holde seg lenger og for å bli penere.

 

Da var du ferdig! Ble den ikke fin?

Likte du denne hestehalen? Skal jeg ha flere slike innlegg som dette i sommer?

Klem Therese.

29.06.2015

Heia folkens!! ♥

Ikke sant det er deilig med sommerferie? Jeg har ikke fått sommer feelingen enda da, men den kommer sikkert snart. Det skal bli 28-30 grader her denne uken, det skal bli godt med varme haha. I dag så jeg og Ida kanskje planer om og overnatting, hos en av oss vi har ikke bestemt hos hvem enda. Det blir veldig godt og være sammen med Ida igjen, det sier jeg sikkert vær gang jeg skal ha overnatting av hun men jeg ser hun ikke så ofte som før! Men snart skal vi på ferie til England sammen, og det kommer sikkert til å bli fantastisk! Gleder meg utrolig masse, forresten mange så spurte når jeg reiser og det er 7 juli.

Men jeg lurte på en ting, Hva ønsker dere fremover i sommer på bloggen min? Her snakker jeg om innlegg, og ikke videoer. Det er typisk når jeg spør etter hva dere ønsker av innlegg, så får jeg masseee video forslag hehe. Jeg lurer på hva dere ønsker mer av i sommer på bloggen. Bare skriv masse forslag, Skriv skriv skriv! Jeg tar i mot alle forslag dere kommer med! Dere lurte sikker på hvorfor jeg postet videoer i går også? Det er fordi jeg skal begynne å legge ut mer videoer siden det er ferie, og da har jeg alltid tid til å lage litt mer videoer. Jeg kommer ikke til å poste alle videoene her, så viss du ønsker å se flere videoer av meg så kan det være lurt å abonnere på kanalen min HER. Da får dere mail når jeg poster ny video hver gang, Håper dere liker videoene jeg kommer med da ♥

Håper dere får en fantastisk sommer og kos dere masse!!

// Genser: Cubus // Bukse: Shein //

Hva vil du se fremover på bloggen min?

Klem Therese.

MY EVERYDAY MAKEUP

Heii alle sammen! I dag tenkte jeg å komme med en video til, selv om det ikke er video-onsdag. Det er jo sommerferie nå og da har jeg bedre tid, så de kommer nok mer videoer enn vanlig det er ikke alle som kommer på bloggen. Derfor viss dere ønsker å se flere videoer av meg så abonner på kanalen min vel, så får du påminnelse hver gang jeg kommer ut med en video og videoene kommer først ut der før den havner på bloggen. Men vertfall håper dere liker denne videoen her! Denne er veldig etterspurt!

Husk å sett på best mulig kvalitet, det gjør dere på det lille tannhjulet i hjørne.

Shorts – summer

// Reklame

Hei dere. I dag har jeg tenkt og vise dere noen shortser til sommeren, sommeren er her vertfall noen steder. Siden jeg visste dere noen kjoler sist gang, har jeg tenkt å vise dere noe super fine/kule shortser. Jeg har funnet de på Romwe og Shein sin side. Jeg håper dere ser noe dere liker her under. Viss dere finner noe dere har lyst å kjøpe, så må jeg bare si at det er helt trygt og kjapp levering syns vertfall jeg. Fortell meg gjerne om jeg skal ha flere lignende innlegg.

HERHERHER

HERHERHER

HERHERHER

HERHERHER

HERHERHER

Håper dere fant noe dere likte.

Klem Therese.

Bloggtips

Hola! I dag har jeg tenkt å gi dere noen tips til dere som blogger, eller kanskje vurderer og lage seg en blogg. Jeg har en gang for lenge siden blogget om dette før, men det fristet bare å lage et nytt innlegg om dette. Jeg får en del spørsmål av andre hvordan de kan bli en flink blogger osv. Jeg sier ikke at jeg er en super god blogger, men jeg har fått spørsmål om dette. Derfor har jeg tenkt og gi tips til dere der ute som enten har nettopp laget dere blogg eller tenker på å lage dere blogg. Håper dere får noe ut av tipsene mine.

– VÆR DEG SELV. Jeg syns dette er utrolig viktig at du er deg selv når du gjør deg “offentlig”. Derfor skriver jeg akkurat dette først, siden det er så viktig at du er deg selv. Jeg ser egentlig ikke vitsen med å ha en blogg viss du ikke kan være deg selv. Dette er rett og slett det viktigste.

– Blogg om det du interesserer deg for, viss du liker biler så blogger du jo om biler! Du blogger jo ikke bare om hunder bare for alle andre bloggere gjør dette. Du må jo gjøre bloggen din til din egen så derfor anbefaler jeg at du blogger om DINE interesserer og ikke alle andres.

– Varier bloggen din litt. Jeg anbefaler deg å ikke blogge om det samme hele tiden, dette kan bli veldig kjedelig for dine lesere viss du gjør det. Viss du foreksempel blogger om, sminke, sminke, sminke hele tiden så ender det opp med at leserne dine blir lei og ikke gidder å lese bloggen din mer.

– Ha en fin header og ikke ha alt for mye. Du bør også ha et ryddig og fint design på bloggen din, det blir så mye livligere å lese bloggen din da! 

– Sett deg mål! Jeg har sett noen bloggere som ikke gidder å blogge mer fordi det er bare 10stk så leser bloggen deres selv om du kanskje bare har blogget i en uke. Du må sette deg mål, ikke forvent at leserne bare flyr til deg på et “poff”.

– Vær hyggelig mot leserne dine. Ingen gidder vel å lese en blogg der bloggeren gir rett og slett blaffen i leserne sine. Så alle sammen: vær hyggelig mot leserne dine, svar på kommentarer og spørsmål de kommer med. Du kan også av og til oppfylle ønskene som de kommer med til innlegg eller videoer.

– Viss du har til gang til å lage videoer, så gjør det! Leserne elsker virkelig videoer, det gjør hvertfall mine. Jeg startet noe som jeg liker å kalle “video-onsdag” og det har blitt veldig godt likt her på bloggen min, det kan jeg anbefale til dere andre bloggere også!

– Ta store, fine og lyse bilder! Du trenger ikke å kjøpe et kamera til dere tusen kroner med en gang. Jeg syns at Iphone bilder tar helt greie bilder, men kanskje kjøp et kamera til 300-700kr så du kan bruke i starten? Du kan kanskje senere investere i et speilreflekskamera.

Resten av denne kvelden skal jeg bruke på å slappe av og se på serie 🙂 Ha en fin sommer videre folkens.

Klem Therese.

Black and White


// Topp: Shein // Bukse: Bikbok // Sko: Dr.martens // Veske: Bikbok //

Heii alle sammen ♥ I dag har jeg ryddet i arkivet på bloggen, og jeg har slettet så utrolig mye! Jeg har også slettet utrolig mange kategorier på bloggen også, siden før når jeg var “liten” så hadde jeg en kategori for hvert innlegg.. Jeg kan ikke si at jeg tenkte meg om der og da, jeg skal fortsette litt med å rydde på bloggen sånn at det blir lettere for dere å finne frem viss dere leter etter noen innlegg eller lignende. Jeg har nesten ingen planer i dag, jeg har egentlig bare tenkt å slappe av og kanskje se på serie og rydde på romme.. Hvor ofte skriver jeg ikke her på bloggen at jeg skal rydde romme haha! Men vertfall jeg har tenkt og slappe litt av i dag og ikke gjøre så utrolig mye. Viss dere har noen innlegg dere ønsker i sommer, skriv skriv skriv i kommentarfelte 🙂

Håper dere får en fin dag! ♥ 

Ny header

Hei. I går kveld fikk jeg en ny header her på blogen, og det er selvfølgelig laget av nydelige Ane Karine! Det er Ane Karine som har laget designet mitt også, hun er en super god blogger syns vertfall jeg. Jeg leser bloggen hennes når jeg får tid, og hun tar utrolig fine bilder og har en super Youtube kanal som dere absolutt burde sjekke ut! Dere må ikke glemme å abonnere og legge igjen en tommel/kommentar på videoene hennes. Hun legger ut alt fra bakevideoer til sminkevideoer, det er så utrolig mye å se på. Når jeg ser at hun har postet en ny video er det første jeg gjør og går å ser den. HER kommer dere direkte til Youtube kanalen hennes.

Her ser dere headeren hun laget denne gangen (jeg ønsket en veldig enkel denne gangen).

Ane Karine har postet et innlegg om hvordan du kan bestille header/design til din blogg. Jeg anbefaler dere virkelig å sjekke det ut for hun er super flink syns vertfall jeg. Jeg syns at headeren passet mye bedre designet nå, siden den passet veldig bra til fargene jeg har på designet.

Hva syns du om headeren min nå?

Klem Therese.

NEW IN FROM SHEINSIDE

/ sponset

Hei alle sammen, i dag fikk jeg nok en gang en pakke fra Shein! Jeg ble super fornøyd denne gangen også. Denne gangen fikk jeg en super duper fin kjole, som jeg kan bruke i mange forskjellige anledninger. Jeg fikk også en utrolig tøff topp av de, jeg har ønsket meg en lignende lenge og endelig fikk jeg en hehe. Jeg anbefaler dere virkelig å sjekke ut disse to plaggene, og ikke minst Shein sin side (de har byttet navn, før het de Sheinside). Jeg syns begge disse to plaggene har en fin pris, og veldig bra kvalitet. Kommer virkelig til å bruke disse to plaggene masse fremover.

HER // finner dere denne super lekre kjolen!

HER // finner dere denne super tøffe toppen fra Shein!

Klem Therese.

KLASSETUR VLOG

Hei. Endelig er det tid for en ny video her på bloggen, tiden går skikkelig raskt så nå er det allerede video-onsdag igjen. Dere husker vel når jeg var på klassetur med verdens aller beste klasse ikke sant? Jeg vloget jo den turen, siden jeg hadde lyst å dra dere med på det. I dag har jeg endelig tenkt å vise dere det, jeg har vert så gira på å få vise dere denne videoen. Jeg koset meg utrolig masse den turen, og skulle egentlig ønske vi var der lengre siden det var så utrolig kjekk tur. Enjoy, sier bare jeg.

Husk og sett videoen på best mulig kvalitet, dere finner det på det lille tannhjulet på videoen.

GILRSNIGHT

Hei alle mine fantastiske!! I dag har jeg fått overnattings besøk av min kjære venninne Julie, jeg ser hun veldig sjeldent så det var utrolig godt å se hun i dag. Det første jeg gjorde når hun kom inn døren var å gi hun en goood klem! Jeg har savnet Julie kjempe masse, før så var hun naboen min det er derfor vi er så gode venner men en dag måtte hun flytte og nå er vi ikke like mye sammen som før. Jeg kjenner at jeg savner når vi var små, da vi kunne bare springe opp og ned til hverandre!

I dag så har jeg planlagt en skikkelig jente kveld for oss, både der vi ser film og koser oss og kanskje tar oss et lite hjemme spa vi får se hva vi rekker egentlig. Jeg skal vertfall lage en perfekt kveld for meg og Julie, siden på fredag så reiser Julie og jeg reiser om litt mer en to uker så da får vi ikke sitt hverandre på en god stund. Men det som er litt godt å vite er at vi begynner på samme ungdom skole da, det skal bli kjekt!

Akkurat nå så koser jeg og Julie oss med popkorn, frukt, sjokolade og brus og hører på musikk! Senere skal vi sette på en film, jeg tror dette blir en fin kveld.

Ha en kjempe fin Tirsdag alle sammen!

Klem Therese!