UKENS SPØRSMÅL #4

Hvor mange kjærester har du hatt?

Jeg vil enda ikke si at jeg hatt mitt første ordentlig forhold, hvor jeg virkelig er døds forelska og elsker personen. Kanskje fordi jeg enda er kun 16. Jeg har vært i en del små forhold, hvor jeg har vært glad i personen og hvor vi sier elsker hverandre fordi det høres så ordentlig ut. Jeg vil si jeg har hatt tre kjærester, men ikke noe som har vært døds seriøst, men forhold som har vært bra og hvor jeg har vært glad i gutten.

Ønsker du å ta en plastisk operasjon, isåfall hvilken?

Helt ærlig, ja jeg vil ta plastisk operasjoner, men ikke fordi jeg er ikke er fornøyd med meg selv. Jeg føler jeg viser ganske godt at jeg er utrolig fornøyd med meg selv, men viss jeg har muligheten kan det være jeg gjør noe. Som sagt jeg er kun 16 enda, og kan være jeg endrer synspunkt og har en annen tanke i senere alder. Jeg har nevnt før at jeg ønsker å ta for eksempel restylane, og det gjør jeg enda fordi selv syns jeg den looken er fin. Det er min personlige mening, og jeg mener ikke det er slik alle skal se ut. Jeg føler med en gang noen åpner seg opp om dette blir vi tatt for å reklamere eller støtte dette. Jeg støtter IKKE reklamasjon av plastisk operasjon, hvor rabattkoder osv deles ut, men jeg bryr meg fint lite om hva andre gjør med kroppen deres for det er helt enkelt andres valg og ikke mitt. Jeg kunne helt ærlig ikke brydd meg mindre, alle er fine på deres egen måte.

Spiser du godteri hver dag?

Mer enn nok hvertfall. Det er nok ikke godteriet jeg strekker meg etter, men jeg er en sucker for Cola og sjokolade 😫

 Processed with VSCO with m5 preset

Hvor mye veier du?

Jeg syns ikke det er ok å legge ut hvor mye du veier, fordi det er andre som for eksempel som kommer med kommentarer “jeg vil se ut som deg” eller “jeg ønsker å være slik som deg”. Derfor ønsker jeg ikke å dele dette, fordi jeg vil ikke noen skal sette seg opp en oppskrift for å bli meg eller se ut som meg. Jeg føler vekt har blitt en så personlig greie. Jeg har egentlig ikke noe problem med å dele det, men med tanke på andre. 

Kunne du tenke å ha en egen serie eller gi ut bok?

En egen serie hadde vært moro! Uten tvil. Jeg tror nok ikke jeg har nok til å skrive om for å produsere en egen bok, men man vet aldri hva som skjer i fremtiden. Er det kun jeg som føler alle bloggere kommer ut med bok? Altså, jeg digger det! Det er flere av mine favoritter som har kommet ut med bok, og klarer nesten ikke å vente med å få kjøpt meg bøkene deres og få lest dem.

Hvor mye bruker du i måneden? på ting som sminke og klær.

Jeg prøver ikke å bruke så mye penger på sminke, og klær fordi jeg får mye tilsendt. Hvis jeg tenker sånn generelt bruker jeg kanskje 2.000 kroner på sminke og klær i måneden hvis det er slik jeg shopper. Dette er ikke hver måned. Jeg vil nok si meste parten av pengene mine går til unødvendig mat som jeg kjøper på skolen, og er fullt klar over det selv og prøver å stoppe med å bruke så mye penger på det. 

Kommer du noen gang til å gifte deg?

i hope so! Jeg vil jo en vakker dag ha drømme bryllupet mitt.

Har du aldri dårlige dager? Det virker ikke slik alt virker så perfekt hos deg hele tiden.

Selvfølgelig har jeg dårlige dager! Det har vi alle, og det ikke noe å legge skjul på. Jeg har prøvd å ta dere median på et personlig nivå når det kommer til dette, spesielt i den ene vloggen min som dere kan se HER

 Processed with VSCO with m5 preset

Dine tanker om ex on the beach?

Det er nå en stund siden dette gikk på tven, men jeg likte det utrolig godt! Endelig noe som gir skikkelig drama, og som er spennende. Selv syns jeg paradise kan bli litt mer morsomt til tider, og kjedelig. Jeg føler Ex on the beach var et step opp, men av og til var holdningene til enkelte personer der inne til å spy av. Det ble også litt kjedelig til slutten, men ellers veldig bra!

Har du hooket med en jente før?

Jeg har gjort noe seksuelt eller lignende med en jente om det er det du tenker på. Jeg har kysset, og klint med en jente før. Jeg er ganske så hetero. 

Hvilke typer gutter faller du for utseendemessig? 

Wææ, utrolig vanskelig spørsmål?! Høye gutter, som oftest trente og mørkt hår i guess. I det siste har jeg syns blonde gutter har vært utrolig fint? Samtidig er det som oftest gutter med brunt, og mørke øyne jeg sikler etter på gata. Derfor hvis gutten først er blond, og jeg syns han er pen da er han utrolig pen. 

Hva er den viktigste egenskapen til en partner, om du måtte velge en?

Ærlighet, uten tvil. 

Hvordan takler du presset om å være influencer?

Altså, det er jeg som har valgt å sette meg inn i denne bransjen og jeg kan stoppe når som helst om eg ikke klarer dette presset. For ja, det er ikke så enkelt som det ser ut som. Det er et hardt arbeid, og i tillegg til at andre forventer noe av deg hele tiden. 

Hvis du har noe du lurer på, gjerne legg igjen en kommentar med spørsmål til neste uke! ♥

Blogges

PINK SMOKEY EYE/CUT CREASE

0UbgRAE-Kdk
 
Da ble jeg endelig ferdig med å redigere videoen, og håper virkelig at den faller i smak hos de aller fleste. Jeg vet ikke alle interesserer seg for sminke, men samtidig må jeg gi sminkevideoer til de som ønsker det og hovedsakelig er jo mine sosiale medier om sminke og mote.
 
Husk på lørdag stenger avstemningen for Vixen blog awards, og hvis du mener jeg fortjener det må du gjerne stemme på meg i kategorien beauty. Det hadde jeg satt utrolig stor pris på, og takk på forhånd til dere som gjør det. Trykk HER, for å komme til avstemningen. 
 
blogges

ENDTE OPP HOS LEGEN…

Processed with MOLDIV

Endte opp hos legen …

Heiaa, hvordan har torsdagen deres vært? Tenk det er allerede snart helg! Uken har gått utrolig fort, og takk gud for det. I dag har jeg vært hjemme fra skolen. Det har ikke vært for noen spesiell grunn, men jeg hadde en legetime 08.45, og vi slutter tidlig på torsdager og da ser jeg ikke vitsen med å komme på skolen for å da være der i 45 minutter før jeg skal etterpå ta bussen hjem igjen. Jeg får legeerklæring, så klarer meg fint hjemme. Det var litt avslappende å få en dag jeg kunne ta det helt rolig å kun ligge hjemme i sengen hele dagen også. Det endte selvfølgelig med at jeg sovnet..

Grunnen til at jeg var hos legen er fordi jeg har slitt en del med magen for tiden. Jeg blir dårlig når jeg spiser, og bedre igjen etter jeg har vært på do og selvfølgelig finner ikke legene ut hva som feiler meg som gjør meg så frustrert. Uansett så ble jeg innkalt i dag for noen prøver jeg tok for noen uker siden hadde det kommet resultater på, og den ene var ikke fullt så bra.. Derfor må jeg nå ta prøvene igjen, for å sjekke om de samme resultatene kommer igjen før vi finner ut hva vi skal gjøre. Håper vi finner ut av det, har vært slik siden Juli 🙄 Det er bare til tider jeg har problemet, men på det værste kan det være slik jeg må være hjemme fra skolen og det går utover skolearbeidet. Det blir fort stress, når jeg ikke vet når det oppstår og hva det kommer av.

Til noe litt mer gøy, så kommer det en sminkevideo senere! Jeg gleder meg utrolig mye til dere skal få se denne videoen, for jeg syns looken jeg gjorde i denne videoen ble utrolig bra! Dere må huske dere enda kan stemme til Vixen Blog Awards HER, og gjerne stem på meg i årets beauty! Det hadde betydd utrolig mye for meg, dere aner ikke! Jeg setter uendelig stor pris på det til dere som orker å bruke tid til det. (Gjerne link til YouTube Kanalen min, hvis dere stemmer)

​Add meg på snapchat: Theresesorenes

Noe annet som gjør meg litt irritert er at blogg.no holder på å lage ny forside, og generelt oppdatere hele nettsiden dems og det gjør at det oppstår ulike tekniske feil som jeg har full forståelse over. Jeg kommer ikke opp på topplista i Norge, når jeg vet hvor jeg skal være plassert og det gjør meg litt små irritert når jeg liker å følge med på hvor jeg ligger. Uansett, så må jeg bare takke alle sammen som leser bloggen fortiden! Vi har blitt utrolig mange på så kort tid, og det gjør meg så glad!

blogges

TANKER FØR LEGGETID #2

 

 Processed with VSCO with a6 preset

💭 Jeg er skikkelig sliten fortiden, men jeg vet ikke hvordan jeg skal få energi igjen. Har dere tips? Jeg tar gjerne i mot. Jeg er ikke så flink når det kommer på søvn, fordi jeg er mest produktiv på kveldstid som vil si at jeg sitter oppe en del på nettene for å få unna gjort en del. 

💭 Jeg vet ikke hva jeg skal bli lenger? Jeg har ikke lyst å jobbe som frisør, men samtidig tenker jeg å ta frisørlinja. Det høres jo helt på tryne ut, men jeg vet ikke hva ellers jeg skal gjøre. Skal jeg droppe ut? Leve på sosiale medier? ANER IKKE hva jeg skal gjøre lenger. Jeg liker å ta ting som det kommer, men begynner å stresse litt ettersom jeg går vgs nå. Jeg vurderer å bare ta frisørlinja, og påbygg etterpå. 

💭 Fortiden føler jeg at vi legger oss altfor mye oppi andres buisness, hvorfor skal alltid bry oss om hva andre gjør? Hva endrer det seg for oss? Ødelegger det hverdagen din at noen andre stapper silikon her, og der? Nei, ikke med mindre du legger deg oppi det og lar deg provosere, da påvirker det hverdagen din. Mange spør meg om hvordan jeg har bra selvtillit osv. Jo, nettopp fordi jeg klarer å gi faen og bry meg om min egen buisness og ikke hva alle andre gjør eller ser ut.

💭 Jeg er så LEI av jenter som skal dra opp drama, og gjøre en liten sak ut til noe enda større. Istedenfor, jenta mi kom deg over det. Vi kan heller alle sammen holde oss til vår egen business, men vi jenter klarer vel ikke det eller?

💭 Gjett hva?! Jeg er allerede godt i gang med julegavene! Det er unormalt til meg å være, jeg er aldri tidlig ute. Målet i år er å slippe å stresse rundt de siste uken før jul, haha. I år skal jeg bruke god tid på å planlegge alle gavene til de jeg er glad i. Det finnes ingenting mer fantastisk enn det.

💭 Jeg har allerede begynt å få litt julestemning i kroppen, og håper virkelig ikke det stopper fordi de siste årene har ikke julestemningen vært der i det hele tatt. Jag håper virkelig det blir en bra jul i år, og skal gjøre alt for å få stemningen på plass. Jeg har allerede begynt å se julefilmer, og der er sååå koselig!

JEG SVARER PÅ RYKTER OM MEG SELV

Er det sant at du har ligget med typen til venninnen din?

Det har gått en del rykter om  meg, venninnen min og typen hennes, men det stemmer ikke at vi har ligget lag. vi har snakket litt men det har ikke skjedd noe mer enn det.

Jeg hører at du har kjøpt følgere. Stemmer dette?

Nei, dette stemmer heller ikke. Jeg vet mange spekulerer angående dette, fordi jeg har så mange følgere, men dette er noe jeg har jobbet hardt siden jeg var veldig liten. Det er min eneste instagramkonto som jeg noen gang har hatt, og allerede i 7.klasse nådde jeg 10.000 følgere på grunn av mye sfs med andre influensere som jeg kjente på den tiden. Det gjorde at jeg tjente veldig mange følgere i ung alder, og jobbet meg hardt derfra. Andre skal få tro selv hva de ønsker, men jeg vet selv hva som er sant og kan være stolt av meg selv.

Er det sant at du tok barbiedop i en periode?

Nei, overhode ikke. Jeg tok en del solarium samtidig som jeg tok en del selvbruning, men jeg har ikke tatt dette på en stund fordi jeg ikke har tid. Jag syns jeg var veldig fin i den periode, derfor vil jeg begynne igjen. 

Stemmer det at du har slått til en jente på fest? 

Ja, det stemmer 🙂 Synes det er veldig lite greit at ei jente skal skal drive å “mobbe” en av mine aller nærmeste, men samtidig synes jeg det ikke er greit å bruke vold så jeg vet det var en dum ting å gjøre. Står for det jeg har gjort. 

At du har tatt noen operasjoner for å fikse på utseende ditt?

Nei, jeg har ikke gjort noe, men jeg skal ikke lyve om at jeg har lyst å endre på noe med utseende selvom jeg er veldig veldig fornøyd med hvordan jeg ser ut.

Du lyver om at du er singel for å ligge med andre gutter?

Dummeste jeg har hørt på lenge. Jeg har ikke hatt type, etter exen min og jeg gjorde det slutt i mars. Jeg har vært litt her og der med gutter, men ikke noe seriøst.

At du er gravid?

Nei, aldri vært og lenge til jeg skal bli.

Er det sant at du har hatt en sugardaddy? 

Nei, men jeg har tilbudt og han er anmeldt nå. Han har også tatt kontakt med flere av mine venninner. Jeg kan godt lage et innlegg med mer detaljer om dere ønsker det.

Du og Jeanett er uvenner?

Nei, vi er venner faktisk bestevenner. Vi hadde en periode hvor vi kranglet litt, men ting er fint nå. Ting ble veldig mye større enn hva de hadde trengt, men jeg er over det samtidig som jeg har det litt i bakhodet når det kommer til enkelte ting.

Har dere noen rykter som jeg kan svare på i neste innlegg?

Blogges

KLAMYDIATEST

 Processed with VSCO with m5 preset

Tskjorte – Bikbok / Bukse – Gina Tricot / Belte – Gina Tricot

Heeia ♥ Hvordan har starten på uken din vært? I helgen var egentlig planen å slappe helt av, siden jeg har de siste helgene vært ute hver kveld eller vært med venner. I lengden blir jeg fort sliten av å ikke ha alene tid, og jeg elsker å ha litt tid for meg selv. Jeg blir generelt fort utbrent om jeg gjør noe absolutt hele tiden, spesielt når jeg er så elendig på søvn. Utenom det var det litt kjipt å begynne på skolen igjen etter en lang helg. Endelig er jeg ferdig med alle prøver, presentasjoner og innleveringer utenom en rapport som ikke er noe problem. Jeg har stresset utrolig mye med prøver, og presentasjonene vi har hatt, fordi jeg suger på å prioritere skole foran andre ting og da gjør jeg ting i siste liten. 

I dag var jeg også med en venninne innom helsesøster for at hun skulle ta en klamydiatest, håper dere andre jenter(og gutter) husker å teste dere. Vet aldri va andre har vært borti 😅 Og nei, det er ikke flaut å teste seg. Du ville blitt overrasket over hvor mange som gjør dette. Jeg har faktisk nå levert oppsigelse på jobben min som jeg har utenom blogg og youtube, fordi jeg ønsker mer tid til blogg og youtube. Jeg syns i utgangspunktet den jobben ikke tar så mye tid, men det er bare det å komme seg på jobb som er kjedelig å jeg blir fort sliten om jeg har mye å tenke på som jeg har fortalt. Jeg jobber også to ganger i uka, ca to timer og det er jo en del med tanke på at jeg ikke er hjemme fra skolen rundt fire og skal skrive flere blogginnlegg og redigere videoer. Håper ting blir bedre når jeg får litt mer tid til det jeg brenner for.

Håper dere får en fin uke videre!

blogges

BILDENE SOM ALDRI KOM PÅ BLOGGEN #1

inneholder reklame

Jeg syns disse innleggene hos andre bloggere er så morsomt! Det er også en fin måte å vise dere at alt er ikke like fint før det kommer filter på bildet, og at ikke alle bildene blir like bra. Som regel når jeg tar bilder er det ikke mer enn 3-4 bilder som faktisk bli ok nok til å poste, for jeg veler selv å kun poste bilder som jeg mener at jeg ser bra ut på. Det syns jeg er en fin ting da, ettersom jeg ønsker å ha bilder som er fine og inspirerende. For en gang for alle skal jeg poste litt bilder som er ut av komfortsonen min, og bilder som ikke er så altfor fine av meg.

Puppene på dette bildet kan man si ikke sitter helt på plass..

Digger ansiktsmaskene som du finner hos Junkyard.no (annonse). De har så utrolig mye utvalg! Husk rabattkoden THERESES15, gir dere 15%.

Kan ikke si det er glansbildet av meg, akkurat.

Samme problemet 😳

Vil dere at jeg skal forsette med disse innleggene?

blogges

8 TING SOM IRRITERER MEG

 Processed with VSCO with b1 preset

🙄 Til tider hjemme er nettet vårt utrolig dårlig, og enkelte steder hjemme funker det ikke i det hele tatt som irriterer meg så grenseløst.. Det er så utrolig irriterende når du tenker du skal få unnagjort en del jobb, men det funker dårlig når man ikke en gang får klikket seg inn på blogg.no. Herlig!

🙄 Når jeg skal noe, og sminken ikke vil samarbeide.. Dette er så frustrende! Dere jenter kjenner dere nok igjen i dette. Spesielt jeg, for jeg har dager hvor jeg allerede på forhånd har planlagt å ta bilder og når sminken ikke vil samarbeide, da funker dette dårlig.

🙄 Når sokkene sklir ned i skoene. Altså, finnes det noe mer irriterende?

🙄 Jenter med dårlige øyenbryn som forteller meg hvordan jeg skal sminke meg. Om du ikke kan fikse dine egne bryn engang, burde du virkelig ikke gi andre tips om hvordan de skal se ut. Lol

🙄 Når jeg ikke vet hva jeg skal blogge om. Det er irriterende, og skikkelig frustrende fordi du som blogger ønsker jo alltid å ha noe interessant å blogge om.

🙄 Falske venner. De som snakker bak min rygg og tror at jeg ikke legger merke til det. Verden er liten, folkens. Jeg sier ikke mer. 

🙄 Andre som tror de vet bedre enn hva jeg vet om mitt eget liv. Det jeg skal frem til er enkelte som legger seg oppi alt en gjør og mener at man burde det gjort det mye bedre og selvfølgelig så har de løsningen. Dette gjelder gjerne ting de vet ekstremt lite om. Thanks but no thanks.

🙄Når jeg er tom for redbull – Da funker hverken hodet eller livet generelt. Haha. Jeg er altfor avhengig og jeg bare klarer ikke å fungere uten.

Hva irriterer deg?

blogges

DET MEST JUICY OG PRIVATE INNHOLDET PÅ MOBILEN MIN

Jeg har sett flere bloggere gjøre dette, og selv syns jeg det er super morsomt! Det å kunne se litt juicy innhold på andres telefon er alltid til morsomt å se. Vi alle kan kjenne seg igjen å være litt nysgjerrig på hva andre har inne på telefonen sin. Jeg har valgt å stryke over navn ettersom det er andres privatinformasjon, og ikke mitt valg å dele ut på en blogg, tenkte å nevne dette. Skrik ut om dere liker disse innleggene, da skal jeg få prøvd å få gjort de til tider.

MIN SAMTALELOGG

SISTE SAMTALE PÅ MESSENGER

SISTE SCREENSHOT

Husk at stemningen for Vixen Blog awards er i gang, og hvis du mener jeg fortjener å vinne må du gjerne ta deg noen sekunder av tiden til å stemme på meg. Det hadde betydd utrolig mye for meg, dere aner ikke. Dere må huske å bruke stemmen deres, og det er helt gratis som gjør at dere kan gjøre noe stort for dere favoritt influenser. HER, kommer dere til avstemningen. Jeg mener selv jeg passer best i kategoriene “livsstil” og “beauty”. Tusen takk på forhånd til dere som stemmer.

SISTE SELFIE

SISTE MELDING PÅ MOBILEN

SISTE NOTAT

Notat fra en liten krangel som jeg hadde med en venninne for en stund siden…

EKSPONERINGE PÅ DE NYESTE INSTAGRAM-POSTENE

Dere må gjerne bli litt mer aktive på Instagram i kommentarfelt <33

Vil dere at jeg skal gjøre dette innimellom?

blogges

WHAT I DO ON A BAD DAY

inneholder annonse

Heii alle sammen! Som jeg har fortalt dere så er ikke humøret alltid på topp fortiden, det går litt opp og ned, uten noe som helst grunn. Bare følte meg litt dritt, slapp og tiltaksløs. Jeg har lært at det er lite å gjøre med sånne dager, men det er én ting som i alle fall kan hjelpe litt for meg. Og det er rett og slett å kjøre på med litt spa! Jeg tok meg en lang dusj, ansiktsmaske, tok å farget bryna og smurte inn hele kroppen med bodylotion. Plutselig følte jeg meg faktisk 10 ganger bedre, og da kunne jeg i alle fall ta kvelden med en litt bedre følelse i kroppen.. 

STEP BY STEP

 Processed with VSCO with m5 preset

* Jeg bruker denne Tea Tree masken fra The body shop, som heter 3i1 vask-skrubb-maske. Du kan finne den HER.

 Processed with VSCO with m5 preset

* Denne fargen bruker jeg på bryna om jeg vet jeg skal gå mye uten sminke, fordi jeg er blond og har naturlig ikke så sterk farge på bryna. Denne funker veldig bra, men selv har jeg veldig lyst å teste ut disse HER.

 Processed with VSCO with m5 preset Processed with VSCO with m5 preset

 Processed with VSCO with m5 preset

* Som jeg har fortalt tidligere har disse to produktene hjulpet meg utrolig mye når det kommer til akne! Jeg anbefaler de til det sterkeste, og du kan finne de HER hos Beautyheaven.no (annonse). I dag brukte jeg peel padsene. Jeg bruker de tre ganger i uken, og når de brukes bruker jeg ikke serumet. Ellers bruker jeg serumet hver dag morgen og kveld.

 Processed with VSCO with m5 preset

* Til slutt avsluttet jeg med denne fra Karma (annonse), som gir meg en veldig fin glans og fuktighet. Jeg bruker også Origin sin drink up intense mask, men den påfører jeg før jeg legger meg og har den gjennom hele natta. Den gir helt utrolig fuktighet!

Hvilke hudpleie produkter er dine must haves?

blogges