8 TING SOM IRRITERER MEG

 Processed with VSCO with b1 preset

🙄 Til tider hjemme er nettet vårt utrolig dårlig, og enkelte steder hjemme funker det ikke i det hele tatt som irriterer meg så grenseløst.. Det er så utrolig irriterende når du tenker du skal få unnagjort en del jobb, men det funker dårlig når man ikke en gang får klikket seg inn på blogg.no. Herlig!

🙄 Når jeg skal noe, og sminken ikke vil samarbeide.. Dette er så frustrende! Dere jenter kjenner dere nok igjen i dette. Spesielt jeg, for jeg har dager hvor jeg allerede på forhånd har planlagt å ta bilder og når sminken ikke vil samarbeide, da funker dette dårlig.

🙄 Når sokkene sklir ned i skoene. Altså, finnes det noe mer irriterende?

🙄 Jenter med dårlige øyenbryn som forteller meg hvordan jeg skal sminke meg. Om du ikke kan fikse dine egne bryn engang, burde du virkelig ikke gi andre tips om hvordan de skal se ut. Lol

🙄 Når jeg ikke vet hva jeg skal blogge om. Det er irriterende, og skikkelig frustrende fordi du som blogger ønsker jo alltid å ha noe interessant å blogge om.

🙄 Falske venner. De som snakker bak min rygg og tror at jeg ikke legger merke til det. Verden er liten, folkens. Jeg sier ikke mer. 

🙄 Andre som tror de vet bedre enn hva jeg vet om mitt eget liv. Det jeg skal frem til er enkelte som legger seg oppi alt en gjør og mener at man burde det gjort det mye bedre og selvfølgelig så har de løsningen. Dette gjelder gjerne ting de vet ekstremt lite om. Thanks but no thanks.

🙄Når jeg er tom for redbull – Da funker hverken hodet eller livet generelt. Haha. Jeg er altfor avhengig og jeg bare klarer ikke å fungere uten.

Hva irriterer deg?

blogges

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg