!BLI MED Å STOPP DEN GRUSOMME TRADISJONEN!

Hvert år holdes det en festival i Kina som jeg sterkt mener burde stoppes. Det burde rett og slett være ulovlig. Det er en hundekjøtts-festival som tar plass i byen Yulin, som ligger i sydøstlige Kina. Yulinfestivalen går ut på at både hunder og katter blir tatt og slått ihjel før de serveres som mat til menneskene. Lokale dyrevernsmedarbeidere sier at flere av dyrene blir flådd levende, dette synes jeg er helt grusomt! De uskyldige dyrene fanges fra gatene og blir avlet frem på ulovlige oppdretter. Når dyrene skal transporteres til det såkalte slakteriet, så blir de fraktet med både lastebiler, mopeder+ i veldig trange bur hvor de er uten vann og mat.

“Opptil fire huder presses inn i små, rustne bur og bundet fast bakpå mopeder og motorsykler og det hjelper lite dyrevernorganisasjoner mobiliserer for å få stoppet festivalen hvor opptil 10.000 hunder og katter den nærmeste dagene blir slaktet og solgt som menneskemat.” (hentet fra artikkelen til VG.no , inneholder sterke bilder)

Jeg tror nok at alle dere har hørt om det som foregår i Kina når det gjelder dyremishandling. Dere har nok også hørt om dette før at menneskene slakter dyrene på en fæl måte før de spiser dem. Om vi klarer å sette en stopper for Yulinfestivalen så vil det være et stort, og ikke minst et viktig skritt på veien mot å få en stopper for at innbyggerne spiser hunder og katter. Dette gjelder ikke bare hunder og katter uten eiere, det gjelder til og med dyrene som har et hjem. Mange av dyrene som blir tatt og torturert i Yulin har fortsatt på seg halsbånd, noe som tyder på at de sannsynligvis er stjålet fra eierne sine. 

TKOQIuHI3Eo
 

Vil du være med å gjøre en forskjell? Skriv under HER

Jeg mener at alle skal kunne gjøre en forskjell. Det er mange som kommer med kjipeste kommentaren, mener hvert fall jeg, at: det tar forlang tid og skrive inn navn og mail osv. Eller det betyr ingenting, jeg kan ikke stoppe dette uansett.  Den siste kommentaren er for så vidt sann, jeg kan ikke stoppe dyremishandlingen eller i dette tilfelle Yulinfestivalen alene. Men tenk hvor mye vi kan oppnå sammen. Sammen kan du og jeg bidra til at dyremishandling minskes i stor eller liten grad, det er bra uansett hva tenker jeg. Én stemme, det hjelper så mye mer enn hva mange kanskje tror. Derfor sier jeg til dere der ute som rett og slett er for late til å hjelpe, våkne opp og ta deg tid til å bidra litt, det tar deg maks ett minutt. Vi kan faktisk gjøre en forskjell om vi bare gidder. Det er viktig at vi står sammen og kjemper for dyrenes rettigheter! HUSK! VI MÅ SNAKKE FOR DYRENE, for dyrene kan ikke snakke og de har dessverre ingen stemme. Den må vi vise for de små uskyldige.

Den danske organisasjonen Anima har tidligere klart å stoppe lignende festivaler ved hjelp av underskriftskampanjer på nettet, og nå prøver de å gjenta den samme suksessen. For at det skal kunne bli en stopp på denne utrolig triste og forferdelige tradisjonen, og for at vi i lille Norge skal kunne gjøre en forskjell her i verden, skriv under HER.

xYNSq13FSI4
 

SKRIV UNDER HER.

Tusen takk til alle dere gode mennesker som tar dere tid til å skrive under ♥ blogges

JEG MØTER SHAWN?! – VLOG

Da er endelig videoen klar etter to dager med knall hard jobbing med hvordan jeg skulle få videoen ut, fordi jeg har hatt store problemer med å laste den opp på youtube kanalen min som dere finner HER. Gjerne ta dere tiden til å abonnere, det hadde betydd utrolig mye for meg. Jeg håper virkelig dere liker videoen, og jeg vet at denne videoen har vært veldig etter spurt!

blogges

BROW ROUTINE 2017

tVnrLtFj9cs
 
Dette må nok være en av de mest etter spurte videoene mine noen gang nemlig brow routine. I denne videoen får dere se metoden til hvordan jeg gjør bryna mine og hvilke produkter jeg bruker. Jeg håper virkelig dere liker dagens video, og gjerne abonner

blogges

KLAR FOR KONSERT + MØTTE SHAWN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heisann dere! I dag landet jeg i Oslo klokken 07.20 cirka og vi fant oss en god plass å spise å Gardemoen før vi videre tok flytoget til Oslo S. Vi fikk også sjekket inn på hotellrommet med en gang, og fikk et døds fint rom på Scandic Byporten og her ligger vi faktisk vær gang vi er i Oslo. Det er skikkelig herlig for det ligger så utrolig sentralt og du finner alt i nærheten.

Hvis dere ikke allerede visste dette så skal jeg faktisk på konsert sammen med Madelen i dag til Shawn Mendes som jeg ser skikkelig frem til, og denne konserten har vi snart gledet oss til i et år! Jeg fikk også møtt Frida igjen i dag altså hun som er fra Bergen, vi møttes bare plutselig på Weekday. Tilbake til konserten, dette er altså illuminate touren hans og tror det blir en rå bra konsert! Elsker at jeg får oppleve dette sammen med Madelen!

Jeg vlogger selvfølgelig, så gled dere til å se Oslo turen min på video på Youtube snart.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

___________________________

Chockers: Gina tricot

Tskjorte: Session

Bukse: Gina tricot

Sko: Nike (Junkyard)

______________________________

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikke bare nok med at jeg skal på konsert! Jeg møtte også selveste Shawn Mendes utenfor hotellet hans, og det var selvfølgelig stas både for meg, Madelen og Frida. Selvom jeg ikke er blodfan kjente jeg virkelig adrenalinet i kroppen, og var kjempe glad for å møte han. Shawn tok seg tid med alle, tok bilde med alle og spurte hvordan vi hadde det. Han virkelig som en gutt med et utrolig bra hjerte, og stemmen hans er utrolig! Nå ser jeg bare enda mer frem til i kveld, jeg håper også dere får en rå bra lørdag!

Har du noen gang vært på en av konsertene hans eller skal du i kveld, kanskje?

Nå skal jeg dra ut dørene for å ta buss til Telenor Arena, og stooor kose meg med Madelen på konsert med Shawn!

blogges

MORE DAYS LIKE THIS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genser: Junkyard (HER, annonselenke) Bukse: Wow

God søndag dere! ♥ Jeg håper dere har hatt en kjempe fin helg, og koset dere mye. Denne helga har jeg ikke hatt så utrolig mange planer, det eneste spennende som har skjedd denne helga var at jeg var i den siste konfirmasjonen for i år til søskenbarnet mitt og det var en skikkelig fin feiring. Jeg håper hun hadde en utrolig fin dag, som hun fortjener. 

Nå sitter jeg på rommet ser på serie, med ny dusjet hår og uten bh. Dager som dette er virkelig de beste, der du ikke gjør en eneste ting du bare koser deg i ditt eget selskap og trenger ikke å stresse over noe som helst. Akkurat i dette sekundet venter jeg på at Ida skal bli ferdig å dusje slik at vi kan ta oss en liten tur på bensinstasjonen for å kjøpe en is, som jeg fikk sykt craving på! 

Vet dere hva? Neste helg aka fredag reiser jeg til Oslo på en jente tur sammen med mamma, moren til Madelen og Madelen selvfølgelig. Grunnen til at jeg skal til Oslo er fordi vi skal på Shawn Mendes konsert noe som jeg gleder meg sykt til! Jeg tror det blir en døds bra opplevelse, og han er så dyktig så det bli bare en kjempe bra konsert tror jeg. 

blogges

DET LILLE EKSTRA

reklame

_______________________________

HER, finner dere nettsiden til caseapp.no, rabattkoden: 20THERESES gir dere 20% på deres kjøp! ♥

_______________________________

Dere, se hvor nydeligt! Jeg mener både deksel og skin til macen er alltid det lille ekstra som må til. Jeg er virkelig forelsket i både Iphone dekselet og Mac skinnet fra Caseapp! Jeg har virkelig ønsket meg et slikt skin til macen kjempe lenge, og enda bedre er at jeg fikk designe det helt selv! Jeg ble så utrolig fornøyd, og har allerede fått mange komplimenter på det! Det tyder hvertfall på at jeg ikke er den eneste som synes det er pent.

Ved å bruke koden 20THERESES, får dere 20% på deres kjøp!! 

Som nevnt tidligere kan du designe dine helt egne skin til alle macer, helt eget deskel til din telefon og hvor supert høres ikke det ut? Når det kommer til deksel kan du velge enten glossy, matte, silikon deksel, hardt deksel og du kan selvfølgelig lage skin til Iphone også. Jeg lagde collagen rett på nettsiden deres, etter jeg hadde valgt hvilken mac jeg skulle lage skinnet til og dekselet som det står “boy bye” på lagde jeg på picmonkey.com som var supert enkelt. Dere må forresten huske på å følge med på instagrammen min for der kjører jeg i gang med en konkurranse!! Der dere kan vinne et gavekort hos Caseapp.no på 300kr! Derfor til dere som ønsker enten et skin eller deksel, delta vel!

blogges

FELTE NOEN TÅRER.

Jeg har Rogalandsbunad.

Da var konfirmant tiden over, trist, men samtidig veldig godt å få det overstått. Det har vært en veldig bra og kjekk tid, som jeg alltid vil huske! Jeg vil også bare takke alle sammen som har brukt så utrolig mye energi og tid på den dagen, det betyr utrolig mye for meg. Jeg hadde en utrolig dag med mange herlige mennesker som jeg er kjempe glad i.

Hele konfirmant opplegget startet i kjerken der vi hadde seremonien altså der jeg ble konfirmert. Ja, til alle som kommer til å spørre så hadde jeg kristelig konfirmasjon mest på grunn av tradisjon og ikke religion. Jeg føler meg overhode ikke noe kristelig egentlig, men jeg syns også selv at selve seremonien er utrolig fin når det kommer til konfirmasjon. Selv om det var litt små flaut å stå der oppe å bli velsignet, var det samtidig gøy. Har ventet på dette så lenge nå.

Vi hadde ikke konfirmasjonen hjemme siden vi var så utrolig mange, vi var nærmere 50 stykker og det er det rett og slett ikke plass til det hjemme hos oss. Lokalet vi leide var utrolig fint, og stor plass og enda bedre vi fikk jo så utrolig nydelig vær også! Til mat hadde vi alt fra koldtbord, tapas og thai mat, var utrolig digg med litt av hvert. Vi hadde også utrolig mange kaker til dessert, i tillegg til kransekake, dronning maud og boller. Mamma og de hadde også bestilt en kake som var døds kul! Som dere kanskje skjønner var det instagram/youtube kaken, noen som hadde glemt blogg? haha neida, jeg syns kaken var døds kul og god! 

Herlige Jeanett som tok seg tid til å flette to små fletter på meg! 

All creds til verdens beste mamma, som har sydd verdens fineste bunad til meg! Tusen takk ♥ Jeg har aldri likt å gå i bunad før nå, på grunn av jeg ikke syns barnebunad er noe fint.. 

Stian ♥ Vebjørn

Drevet med blogg lenge som dere ser.. #Thereses.blogg.no#8-9år?

Mine fantastiske foreldre + søs i kanten der ♥

Jepp, her ler vi av selveste meg som danser waka waka og dummer meg totalt ut på en tidligere blogg?

Fineste og godeste kaken noensinne.

Fineste jentene jeg vet om! 

Jeg fikk også utrolig mye fint under konfirmasjonen, og jeg har allerede fått forespørsel om en slik hva jeg fikk video som jeg overhode ikke kommer til å lage! Jeg syns ikke det er innanfor i det hele tatt, og kommer ikke til å skrike ut her på bloggen hva jeg fikk. Ut av det hele hadde jeg en utrolig bra dag, felte til og med noen tårer under talen til mamma og pappa, for den var så utrolig fin! tusen takk til alle som deltok på konfirmasjonen min! ♥

blogges

VIL DU BLI BEDRE KJENT MED MEG?

iLAqsK4K9Uk
 
På grunn av at jeg får stadig nye følgere tenkte jeg det var på tide med en 50 fakta om meg video som også flere har etterspurt. Jeg håper selvfølgelig dere får noe ut av videoen, og at dere liker den! Dere må gjerne ta dere tiden til å abonnere på kanalen min om dere allerede ikke har gjort det,
 
blogges