!BLI MED Å STOPP DEN GRUSOMME TRADISJONEN!

Hvert år holdes det en festival i Kina som jeg sterkt mener burde stoppes. Det burde rett og slett være ulovlig. Det er en hundekjøtts-festival som tar plass i byen Yulin, som ligger i sydøstlige Kina. Yulinfestivalen går ut på at både hunder og katter blir tatt og slått ihjel før de serveres som mat til menneskene. Lokale dyrevernsmedarbeidere sier at flere av dyrene blir flådd levende, dette synes jeg er helt grusomt! De uskyldige dyrene fanges fra gatene og blir avlet frem på ulovlige oppdretter. Når dyrene skal transporteres til det såkalte slakteriet, så blir de fraktet med både lastebiler, mopeder+ i veldig trange bur hvor de er uten vann og mat.

“Opptil fire huder presses inn i små, rustne bur og bundet fast bakpå mopeder og motorsykler og det hjelper lite dyrevernorganisasjoner mobiliserer for å få stoppet festivalen hvor opptil 10.000 hunder og katter den nærmeste dagene blir slaktet og solgt som menneskemat.” (hentet fra artikkelen til VG.no , inneholder sterke bilder)

Jeg tror nok at alle dere har hørt om det som foregår i Kina når det gjelder dyremishandling. Dere har nok også hørt om dette før at menneskene slakter dyrene på en fæl måte før de spiser dem. Om vi klarer å sette en stopper for Yulinfestivalen så vil det være et stort, og ikke minst et viktig skritt på veien mot å få en stopper for at innbyggerne spiser hunder og katter. Dette gjelder ikke bare hunder og katter uten eiere, det gjelder til og med dyrene som har et hjem. Mange av dyrene som blir tatt og torturert i Yulin har fortsatt på seg halsbånd, noe som tyder på at de sannsynligvis er stjålet fra eierne sine. 

TKOQIuHI3Eo
 

Vil du være med å gjøre en forskjell? Skriv under HER

Jeg mener at alle skal kunne gjøre en forskjell. Det er mange som kommer med kjipeste kommentaren, mener hvert fall jeg, at: det tar forlang tid og skrive inn navn og mail osv. Eller det betyr ingenting, jeg kan ikke stoppe dette uansett.  Den siste kommentaren er for så vidt sann, jeg kan ikke stoppe dyremishandlingen eller i dette tilfelle Yulinfestivalen alene. Men tenk hvor mye vi kan oppnå sammen. Sammen kan du og jeg bidra til at dyremishandling minskes i stor eller liten grad, det er bra uansett hva tenker jeg. Én stemme, det hjelper så mye mer enn hva mange kanskje tror. Derfor sier jeg til dere der ute som rett og slett er for late til å hjelpe, våkne opp og ta deg tid til å bidra litt, det tar deg maks ett minutt. Vi kan faktisk gjøre en forskjell om vi bare gidder. Det er viktig at vi står sammen og kjemper for dyrenes rettigheter! HUSK! VI MÅ SNAKKE FOR DYRENE, for dyrene kan ikke snakke og de har dessverre ingen stemme. Den må vi vise for de små uskyldige.

Den danske organisasjonen Anima har tidligere klart å stoppe lignende festivaler ved hjelp av underskriftskampanjer på nettet, og nå prøver de å gjenta den samme suksessen. For at det skal kunne bli en stopp på denne utrolig triste og forferdelige tradisjonen, og for at vi i lille Norge skal kunne gjøre en forskjell her i verden, skriv under HER.

xYNSq13FSI4
 

SKRIV UNDER HER.

Tusen takk til alle dere gode mennesker som tar dere tid til å skrive under ♥ blogges

6 kommentarer
  1. Omagash Therese!!! Elsker at du tar initiativ i dette viktige temaet som er helt grufullt, tenk at vi faktisk lever i en verden med slike mennesker som har hjerte til å se hunder og katter lide seg til døden:(
   Du er veldig flink til å uttrykke deg i slike innlegg, og veldig flott at du et med på å spre ut dette budskapet til oss, & det er så sant at en mer som tar seg tid til å skrive under er med på å gjøre en forskjell<33
   Skikkelig trist at det er slik det skal være for de stakkars, uskyldige hundene og kattene i Kina, sørgelig at det skal være sånn i 2017..
   Nå skrev jeg under med det samme jeg så hva innlegget dreiet seg om, håper også at mange flere ønsker og tar seg tid til å hjelpe de søte små som ikke har noe valg eller kan komme seg unna<3
   Klem<3

  2. Ikke for å være frekk, men hvis du mener dyremishandlig er så ille, hvorfor kjøper du gang på gang dyretestet produkter? Syntes det er supert at du vil bruke din stemm som dyrene ikke har, men dyretesting er noe av den verste torturen en HAUG med dyr må gå igjennom hvert år, hver dag, hver time og hvert minutt. Du tenker sikkert at det ikke er så ille, men jo, det er helt grusomt. Dyrene må sitte i ekstremt små bur og vil ganske fort få en rar atferd. De vil ikke kunne leve normalt og vil som mange andre mennesker ikke se poenget med livet. De blir tvunget i seg mat, og mange av dem vil få så ekstremt rar atferd at de begynner å gnage i sin egen hud. Så kommer testen som er helt motbydelig. Du kan godt google det, hvis du vil vite hva produketene du smører i ansiktet har vært med å støttet. Du selv støtter dette. Du godkjenner sikkert ikke denne, fordi du er redd for sannheten. MEN jeg vet den iallfall kommer frem til deg og det er viktigst. Therese, slutt å kjøp produkter som er dyretestet. Okay, gjort er gjort og kjøpt er kjøpt, ikke noe vits å kaste det du allerede har, men i fremtiden. Vær så snill å slutt med og kjøpe dyretesta produkter. Du vet virkelig ikke hva de stakkars små må gå igjennom for at du skal ha en fin leppestift eller en effektiv sminkefjerner. Vil ikke hate, men noen ganger må man bare presse inn informasjon i andre mennesker, fordi sannheten må ut.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg