HOME

Hei alle sammen. Nå har jeg vert hjemme en stund, vi hadde bare en kjapp tur til Ikea. Vi var en stund på Ikea og kjøpte det vi skulle ha, og så gikk vi og spiste på dolly dimples. Jeg kjente jeg var veldig trøtt når jeg kom hjem, så jeg gikk og tok meg en dusj og rett i pysjen. Jeg sov den siste halv timen hjem så tror det er derfor jeg er så trøtt nå, men tror ikke det blir så alt for lenge til jeg går i senga og tar kveld.

Nå sitter jeg og koser meg med kakao, og ser på serie prøver og bli ferdig med serien til påsken er over har lyst og starte på en ny. Har du forslag til meg? Helst en som er på netflix, litt slitsomt og gå på popcorn time hele tiden.

Håper dere har en fin kveld videre.


Hva skal jeg blogge om fremover? Noe spesielt dere vill ha mer av?

Klem Therese..

IKEA NEXT

Hei alle sammen. I dag så blir det ikke så utrolig mye blogging, skal se om jeg får et til når vi kjører bort til Ikea. Som dere kanskje har skjønt allerede så skal vi på Ikea igjen, siden vi holder på og pusse opp huse og da er vi en del på Ikea. Jeg mangler fortsatt et par ting til rommet mitt så i dag skal jeg kjøpe resten. Håper jeg blir ferdig med romme etter påske, så slepper jeg og sove på gjesterommet….

Det er utrolig mange som er med på giveawayen som jeg har nå her på bloggen, og det er utrolig kjekt at så mange har meldt seg på. Jeg kommer til og trekke vinneren på Torsdag, mange som har spurt meg når jeg skal trekke vinneren. For de som lurer på hvordan jeg gjør det så ser jeg om hvem som har svart rett på alt først, og de som har gjort det får et nummer, så bruker jeg en app som gjør at han på en måte “Trekker” et random nummer.

Haha, tok noen utrolig kjappe selfier.

Hva skal du i dag? Sist du var på Ikea?

Klem Therese…

WANTS

Hei alle sammen. I dag har jeg kikket på skikkelig masse klær! De fleste klærne er fra Sheinside eller Romwe det er de to jeg bli sponset av nå for tiden også. Jeg syns begge sidene har skikkelig fine/tøffe klær, så egentlig har jeg jo bare lyst på alt men det går ikke haha. Men jeg har settet sammen noen antrekket av disse to sidene og gjerne si hvilken av disse dere likte best. Noen av antrekkene er det enda for kaldt med og gå med, men fine antrekk uansett syns jeg!

Håper dere liker noen av antrekkene jeg har settet sammen. 

HerHer HerHer (Alt her er fra sheinside)

 
HerHerHerHer (Alt er fra Sheinside)


HerHer Her (Alt er fra Romwe)

HerHerHerHer (Alt er fra Romwe)

 

Skal jeg har flere sånne innlegg som dette?

Klem Therese..

ANTREKK

// Topp: Gina tricot // Bukse: Bikbok // Sko: Converse //Hei alle sammen! I går kveld så hadde jeg overnatting av Ida, vi koste oss kjempe masse. Ida er sånn typisk henne og komme seint haha, så da fikk vi ikke gjort så utroolig mye men vi fikk gjort en del. Vi lagde en video til videofy, der vi ringte forskjellige “fans” og alle sa kjempe fine ting som jeg setter kjempe stor pris på. Så viss dere vill se videoen så heter jeg Theresesorenes der også. Vi gjorde masse annet også. Når vi er sammen så sovner vi ganske seint.. Forresten her ser dere dagens antrekk for i dag. Håper dere liker det og gjerne sleng igjen en kommentar under.

Hva gjorde du i går kveld? Hva syns du om antrekket mitt i dag?

Klem Therese.

Hva liker dere å lese om på en blogg?

Hei alle sammen. I dag er det søndag og jeg har en skikkelig chilledag, jeg har låst meg til romme og pcen. Jeg er så hektet på en serie, og snart er jeg ferdig med den! Jeg laget meg en liten skål med bannan og kiwi, og prøver og gjøre meg ferdig med white collar. I dag vil jeg egentlig vite hva er det egentlig dere vil ha på bloggen? Hva syns du er intressant og lese om? Si gjerne hva det er det beste dere leser på en blogg. Outfit? Innkjøp? Inspirasjon? Mote? Anbefalinger? eller kanskje noe helt annet? Blir kjempe glad for kommentarer om hva du liker og lese om på en blogg! Så må dere ha en super søndag og en fin påske videre. 

Klem Therese.

DERE ER FANTASTISKE

Hei alle sammen! I dag har hadde jeg en super morgen, jeg våknet til mange super fine meldinger fra dere! Setter kjempe stor pris på alt dere har skrevet til meg for tiden, blir kjempe glad. Jeg prøver og få svart alle sammen men nå for tiden har jeg fått så mye pga giveawayen og da er det litt vanskelig og svare alle! Men jeg prøver så godt jeg kan, tusen takk for alle som har meldt seg på giveawayen! Kjempe kjekt at dere likte giveawayen min, har planer om flere etter denne.

I går var jeg jo på Amanda sammen med Madelen, og det var veldig kjekt. Først så gikk vi rundt og kikka i minst en time, å begynnte vi å shoppe. Jeg kjøpte bare to ting til giveawayen det var det eneste, siden jeg holder på å spare osv. Men vi stor koste oss, Var et par jenter som kom og tok bilde sammen med meg og det var kjempe kosligt! 

Ha en vidunderlig påske alle sammen, så må dere kose dere! Ikke glem og melde dere på giveawayen.

Er du med i giveawayen? Hva skal du i påsken?

Klem Therese.

GIVEAWAY

Hei alle sammen! Jeg har jo fortalt dere at jeg skulle ha en overraskelse her på bloggen og det er en giveaway! Jeg har gledet meg så utrolig mye til og ha den her på bloggen, så da klarte jeg ikke og vente til i morgen. Du kan vinne: Victoria secret Body lotion og Bodymist, Mac leppestift, dry shampoo, ansikt maske og en concealer. Husk jeg frakter, men jeg frakter bare til folk i Norge! 

Dette må du gjøre for og være med:

 ♡ Reposte et bilde av giveawayen på instagram med hashtag #Theresesorenesgiveaway (privatbrukere må sende bevis på dm)

 ♡ Skrive hvorfor du bør vinne under bilde ditt på instagram!

 ♡ Svar på disse spørsmålene (alle svare ligger på bloggen) og skriv instagramen din og.

– Hvilken by var det jeg var på vinterlyd?

– Hvilken hunderase Mico er?

– Hvilken måned jeg fyller år i?

Her ser dere alt dere kan vinne. Lykke til alle sammen, håper mange blir med!


 

Skal du bli med? Vill dere ha flere giveawayer?

Klem Therese…

SHOPPING SENTER

Hei alle sammen. I dag så skal jeg på Amanda storsenter sammen med Madelen, så jeg skal snart gå og møte hun. Det er skikkelig deilig og tenke på at det faktisk er ferie, å at det ikke er skole før om en uke! Tror dette kommer til og bli en super påskeferie, og jeg har faktisk en overraskelse til dere. Den kommer på bloggen om noen få dager, kanskje i morgen? Gled dere vertfall. Nå skal jeg gå for og møte Madelen før vi skal ta buss! 

Ha en super lørdag alle sammen! Kos dere masse.

Hva skal du i dag? Lurer du på overraskelsen min?

Klem Therese..

MY NIGHT ROUTINE

Hei alle sammen. Nå har jeg filmet inn en ny video, god start på helgen/ferien. Denne gangen fikk jeg ikke til og filme med kamera mitt. Derfor har jeg filmet dennne videoen med mobilen min. Så er ikke den samme kvaliteten, men jeg håper dere liker videoen uansett. Setter pris på viss dere abnonner meg på youtube. Husk og sett på den beste kvaliteten på videoen, trykk på instillinger og så på 720HD.

Ha en strålende påske alle sammen! Håper dere får en fin ferie!

Klem Therese.

SMOOTHIE

Hei alle sammen! I dag er jeg skikkelig trøtt haha, helt siden jeg kom hjem fra skolen 12.00 så har jeg bare slappet av og kun sitt på serie! Jeg lever live må jeg si haha, jeg har tenkt og komme meg ut snart da og gå en tur med Mico. I morgen er det siste dag før påskeferien på skolen, og jeg kjenner det skal bli godt med ferie. Jeg har en overraskelse til dere i påskeferien også hihi.

Denne uken har jeg vert så sykt hekta på smoothie, så jeg lager det liksom 2-3 ganger til dagen haha. Jeg bare elsker det, og det er noe av det beste jeg kan få og drikke. Jeg har faktisk fått en del spørsmål på snapchat&Instagram hva jeg har i den, så det er det jeg skal fortelle dere nå. Min smoothie er utroolig enkel og lage. 

Min smoothie består av:

– Frosne bær (Banan, jordbær, noen få blåbær)

– 2-3ss vanilje yoghurt

– Eple juice (tar så mye til det dekker bærene)

Lager ofte tropisk smoothie også, spørs helt til hva jeg vill ha. Jeg bytter bare ut bærene til Tropiske frukter.

Jeg elsker den blenderen som man tar flasken rett på, det tar deg jo bare 3 sekunder og lage smoothie. Enkelt og lage når du skal på skolen!

Er du sånn som meg så elsker smoothie?

Klem Therese…