KAN FOLK SERIØST SLUTTE?!

Heisann alle mine fine lesere <3 Jeg er så glad for at jeg har denne bloggen og kan dele mine dypeste tanker med dere om jeg skulle ønske det. Og nå ønsker jeg det. Jeg har kommet over noen super unødvendige kommentarer på bloggen inni mellom, og herregud. Det er så mye unødvendig dritt der ute at jeg nesten blir litt målløs. Tenk av det finnes mennesker der ute som skriver slik.. Fysøren, så trist.

Jeg blir så utrolig irritert over dette! Det er nesten litt trist over hvordan noen oppfører seg til tider. Dette er spesifikt ment til de som kun kommenterer for å dra andre ned. Det er som mange som kommenterer som tror de vet svaret, vet hva jeg gjør galt og de er helt feil fri mennesker selv. Er det slik? Hvorfor må enkelte ha behov for å få andre til å føle seg dritt på grunn av at de ikke føler seg toppers selv eller ikke har verdens beste dag?

Jeg blir så irritert alt hode mitt bare eksploderer, som igjen gjør at jeg bare mååå lage et innlegg om det. Det er vel umulig å få stoppet de som blir kalt “haters”, fordi de vil vel alltids finnes så lenge sosiale medier finnes. Det gjør meg så trist at andre kan få glede av å gjøre andre vondt .. Ikke rart det er krig i verden.

Alt vi gjør er å være misunne, istedenfor å beundre hverandre. Vi bygger bare på hat og sjalusi, istedenfor å heie på andre som faktisk gjør ting bra her i verden. Det er ufattelig trist, men det er vel bare slik det er..

Jeg har nettopp tatt på selvbruning, og skal begynne å bygge den opp for Kadetten og har allerede begynt å pakke. Jeg må allerede begynne å pakke, for jeg må være med kjæresten før jeg reiser.. ahaha! Jeg får ikke sett han på en uke, og tro meg det er mer enn lenge for meg. Typisk meg å ringe han når jeg griner å fortelle han hvor mye jeg savner han. Krysser fingrene for at det ikke skjer! Jeg skal kose meg sammen med jentene!

Blogges<3

JEG SKAL REISE!

Heiii dere! Neste uke skal jeg endelig å ut reise, men jeg skal ikke noe lengre enn Oslo. hahah. Jeg har ikke lagt store planer for sommeren i år, og tror nok jeg venter med det til neste år. Jeg skal derimot på jentetur med to av mine to bestevenninner. Jeg skal nemlig til Oslo sammen med Nathalie og Milena. Nathalie har dere hørt mye om før, og Milena er både bestevenninnen min og søskenbarnet mitt. Vi skulle egentlig reise flere, men det ble det ikke noe av. Jeg tror helt ærlig det blir mer koselig med kun oss også, fordi vi kjenner hverandre godt og vi er ganske like! Jeg kjenner begge jentene inn og ut, og de er fantastiske reisepartnere!

Grunnen til hvorfor vi reiser til Oslo er fordi vi skal på Kadetten i år, og endelig skal jeg på en festivaaaal!!! Jeg gleder meg så utrolig mye! Jeg har lenge siklet etter Coachella osv. Det er overhodet ikke likt, men det er hvertfall en festival haha. Det er både Cardi B, Asap Rocky, Rae Scremmed som skal opptre! I DIEEEE! Elsker de alle tre, og selvfølgelig mange andre som også skal opptre.

Til noe helt annet. Det er så trist Norge er så flinke til å jugde andre for antrekk! Jeg skal hvertfall gi totalt faen, og ta den helt ut! Krysser bare fingrene for at det jeg har bestilt kommer i tide. Jeg skal være B A B E, og det kommer til å bli helt rått og gleder meg til å tilbringe tid med mine to jenter! Jeg ser også fremt til å lage content til både blogg og yt!

Hva skal du i sommer?

Blogges

6 FUN FACTS OM MEG

BLI BEDRE KJENT MED MEG!

♥ Jeg er super på å multitaske! Det høres kanskje rart ut, men det er helt sant! Jeg kan for eksempel se på serie/film samtidig blogge og være på mobilen. Jeg elsker å være effektiv på den måten. Det er helt supert hvis jeg for eksempel er på skolen, og vil ser serie samtidig som jeg jobber og planlegger blogginnlegg til senere på dagen.

♥ Jeg våkner ikke av alarmene mine. Haha. bokstavlig talt! Jeg er den irriterende personen som har på alarm hvert 2 minutt i en time, og registrerer kanskje den første alarmen etter en 40 minutters slumring i søvne. Klarer ikke forstå de som har på én alarm og bare hopper rett opp av sengen klare for en ny dag, det er jo umenneskelig. PLIS gi meg hemmeligheten!

♥ Jeg HATER tær. Det er såå ekkelt!

♥ Jeg er helt elendig på å spare penger, og er veldig flink til å løse bort penger! spesielt på mat, og jeg skjønner ikke hvorfor for jeg bor hjemme og får omtrent alt slengt på gullfat.

♥ De fleste jeg møter tror jeg er skikkelig ”bitchy” og ”bertete” men det er jeg faktisk ikke.

♥ Jeg er avhenging av og alltid hva en serie å se på uansett når. Hvis jeg vet at jeg ikke har en serie jeg ser på får jeg panikk, og ender opp med å kjede ræva av meg!

Var det noe her du ikke visste? Du må gjerne dele noen fun facts om deg også, for det hadde vært utrolig hyggelig å kunne bli litt kjent med dere også.

Blogges

UPDATE; CHILI FORTE

Reklame | Chili Forte

Hei fininger! Husker dere at jeg tidligere har delt mine erfaringer med Chili Forte, og at det er et av kosttilskuddene jeg tar daglig! Du lurer kanskje på hva Chili Forte er? Chili Forte er da et kosttilskudd som er hovedsakelig for å bidra til normalt blodsukker, normal omsetning av fett, normal omsetning av karbohydrater og ingredienser med dokumentert virkning. Hensikten med dette produkter er enkelt forklart er hensikten med produktet å hjelpe deg som ønsker å gå ned i vekt enten du trener aktivt eller ikke.

Perfekt ikke sant? Jeg har brukt dette produktet siden Mars nå som vil si at jeg snart har brukt dette produktet i snart 3 måneder. Det som jeg har merket en stor virkning på er energinivået mitt er mye høyere enn tidligere, og det er perfekt til trening! Chili Forte får meg til å orke mer trening, gi litt ekstra innsats og komme meg over små kneiker. Forbrenningen min er høyere nå enn hva den tidligere i vinter.

Sist gang jeg nevnte Chili Forte, sa jeg at jeg ikke trente. Jeg har altså klart å få ræva i gang. Jeg har begynt å komme meg ut dørene til å jogge, og klare litt styrke her og der. Det er mest på grunn av Chili Forte, uten tvil! Jeg ønsker et fullt resultat, og samtidig være litt aktiv. Hvis dere ønsker senere kan jeg vise dere hva jeg gjør når jeg gjør ukas trening rutine, men jeg bare nevner det at jeg ikke er noe proff! haha.

Jeg tar fortsatt like stor dose som tidligere altså 2 tabletter daglig. Jeg tar først en med frokost, og en på ettermiddagen rundt når jeg spiser middag. Til dere som er aktive eller ikke som ønsker en høyere forbrenning, mindre søtsug eller mer overskudd av energi vil jeg absolutt anbefale dette produktet til!

HER, kan du også bestille Chili Forte! 249.- (ordinær pris 498.-)

Blogges

WANTIES .. forelsket

Reklame |

I WANT THIS ….

Rut&Circle//Linn Ahlborg x NA-KD//Corlin Eyewear//NA-KD//NA-KD Lingerie//Julia Wieniawa x NA-KD

Dr Denim//NA-KD//NA-KD Swimwear//NA-KD Classic//NA-KD//NA-KD Lingerie

Har du ikke bare lyst å legge alt sammen i handlekurven din med en gang!!?? Jeg er så forelsket i NA-KD, og det sier jeg på gang på gang. De har så utrolig mye fint, og jeg finner alltid noe som faller i smak hos de. Jeg fant nettopp ut at de har ekstremt fint undertøy og bikinier!! Jeg skal absolutt shoppes her i sommer. Det gledes!

Liker du at jeg deler mine wanties?

Blogges

LIKER DU Å HENGE UT FOLK?

Det er vel ikke bare jeg som blir litt bekymret over hvordan enkelte bloggere oppfører seg ovenfor andre bloggere for tiden? Jeg føler mange prøver å gjøre bloggingen til en konkurranse. Det er så utrolig trist at det har blitt slik, fordi jeg har alltid husket ar blogging har vært en hobby som du kun gjør for moroen sin skyld..

Det er ikke en hemmelighet at hver gang etter Paradise Hotel har vist på tv skjermen dukker det stadig opp nye bloggere. Det er bare moro at det kommer flere bloggere for det er plass til flere! Jeg syns bare det er trist hvordan mange begynner å henge ut enkelte på sine platformer. Det viser jo kun en ting til følgerne sine at det er greit å gjøre slik. Det er noe jeg overhodet ikke syns er bra. Hvis det er greit på en blogg, hvordan skal det da ikke være greit på skolegården, jobb, shoppingsenteret og andre steder. Ikke sant?

Det er heller ikke noe hemmelighet at de gjør det for å få lesere på bloggen ved å dra opp andre bloggere i et drama slik at den andre bloggeren skal ta opp tema på sin blogg. Det blir kun en ond sirkel til syvende å sist.

Jeg savner blogg i gamle tider hvor vi satt med webkamera eller stjal kamerane våre fra foreldrene å satt på jenterommene våre. Hahaa! Det var noen gode tider, og da alt startet.

Jeg vet ikke om innlegget ga noen mening, men jeg syns det bare er trist hvordan man fremmer måten å behandle andre med mennesker. Det viser hvertfall ikke respekt for andre mennesker etter min mening. Vi alle kan ha forskjellige syn på saken, og vi trenger ikke å være enige. Jeg bare følte for å dele dette, men hva tenker dere?

Blogges

DETTE ER ET FORHOLD SOM ALLTID VIL VARE

Mitt aller første møte med Mico <3

Han er et forhold som alltid vil vare uansett hva, og da snakker jeg selvfølgelig om mitt alt. Jeg snakker selvfølgelig om Mico som er huden min. Jeg vet at flere kommer til å spørre, og han er en pomeranian. Jeg har alltid vært et hunde menneske, og har vokst opp med hund. Den første huden jeg hadde het Mira, og hun var en blanding av rotweiler og Golden retriever. Hun var verden snilleste, og fineste og den beste vennen. Hun måtte dessverre avlives for hennes eget beste for hun ble alvorlig syk etter et langt liv. Mira ble hele 12 år gammel.

Mico ble kjøpt rundt 1 år etter, og vi følte veldig på savnet av å ha en hund løpende rundt oss. Det var fortsatt veldig tidlig, men vi begynte å lete. Jeg kom over Mico på finn, og han var i nærheten. Han var noe av det søteste jeg hadde sett, og hjertet mitt smeltet helt av han. Det var han jeg ville ha, og takk gud for at det ble han! Han var alene i kullet sitt, og derfor er han litt større en hva pomeranianer er til vanlig. Han har sine spesielle trekk, og det gjør han unik. Han er verdens herligste.

 

Jeg kommer ikke over hvor søt han var når han var liten!! fy søren, kjenner at jeg blir glad i hele kroppen av å se disse gamle bildene. Se også hvor liten jeg var her, og her var jeg allerede ganske “stor” med bloggen. Det er litt utrolig. Uansett, Mico og jeg er et forhold som jeg kommer til å ha livet ut uansett hvor lenge han lever. Han er den beste, tryggeste og søteste huden jeg vet om. Den beste følelsen som finnes er å ha han i armene, og han kommer alltid til å være min lille baby.

Har du hund?

Blogges

MINE PRIVATE Ι BILDER DEL 2

MINE PRIVATE BILDER DEL 2

Husker dere mitt forrige innlegg av dette, og siden det falt i god smak hos mange av dere så slenger til med et nytt et! Jeg syns det er ganske morsomt at dere kan se denne siden av meg også fordi alt er ikke så forbanna overfladisk alltid som mange tror. Jeg har også et ganske så normalt tenåringsliv utenom det vanlige, og det er veldig viktig for meg å vise. Jeg har også mine ting som jeg sliter med, som jeg syns at jeg har vært ganske flink å dele i det siste. Det er gode verdier å ha, selvom jeg er ganske overfladisk og elsker å ha en fin instagram feed. Uansett, enjoyyy!

Blogges

UKENS SPØRSMÅL │Sex, kjæreste, selvtillit

Hva pleier du å gjøre etter skolen, sånn på kvelden?

Det kommer helt an på om jeg har planer eller ikke. Jeg pleier ikke å ha så mye planer i hverdagen som regel med mindre jeg skal til Jan Daniel eller til en venninne. Som oftest pleier jeg å bare slappe av hjemme, og prøve å gjøre unna en del jobb for helgen. Når jeg sier jobb mener jeg sosiale medier, og mails. Jeg har ofte fullt kjør i helgene, og da må jeg være flink å gjøre det jeg egentlig skal i helgen i uke dagene. Det pleier som oftest å gå bra.

Hvor tar du vippe extensions? Og hvilken type tar du?

Jeg tar vipper hos Queen Lashes i skåredalen, og jeg tar 3D method med 11-15mm lengde.

Hva er det beste med å ha kjæreste?

Tryggheten, kosen og det å ha alltid ha noen der tror jeg haha.

Når mistet du jomfrudommen?

Hvis jeg husker riktig var jeg 15 år. Kunne godt ha ventet litt, mener jeg nå.

Er dere fortsatt fosterfamilie?

Ja, det er vi og vi kommer nok til å være det til den dagen vi flytter ut for oss selv.

Er du kristen?

Jeg er døpt i kirken, konfirmert, men igjen jeg tror ikke spesielt på gud. Jeg har nok konfirmert meg kirkelig fordi det har vært en tradisjon, og jeg brydde meg ikke noe særlig. Jeg har også lyst å gifte meg i en kirke, såå er litt glad for det.

Tips til å få bedre selvtillit?

Først og fremst vær din bestevenn. Vær den beste versjonen av deg selv, og vær fornøyd med det og ikke tenk på hva som kunne vært bedre. Istedenfor ha tankene på det som er bra med deg, og ikke negativt samtidig gjør ting som får deg til å føle deg bra og gir det mestringsfølelse. Husk alle har dårlige dager hvor de ikke føler seg døds freshe, og det har jeg også!

Føler du at folk i nærmiljøet dømmer deg, fordi du holder på med yt og blogg osv?

Nei, fordi alle er på en måte vant med det. Jeg har alltid vært bloggeren,

her. Jeg har drevet med dette så pass lenge om gjør at alle er vant med det, og det er ikke rart når jeg har drevet på med sosiale medier siden jeg var rundt 9-10 år.

Jeg syns det er veldig synd at enkelte blir dømt, fordi de starter med sosiale medier. Det er jo døds modig, og ikke minst kult at de tørr! Jeg tenker at de som dømmer noen for det er kun sjalu, fordi at den som starter tørr å skille seg ut. Jeg tenker mind your own business, og kjør digg eget løp og gjør det som gjør deg glad!

Hva er ynglings butikken din?

Hmmm.. Pretty little thing torr jeg.

Favoritt sexstilling?

Hahahah, hvorfor i alle dager lurer noen på dette? Er det virkelig så interessant med alt som handler om sex? haha. Uansett, jeg tror nok det er doggy eller vanlig misjonær.

Når tenker du å flytte ut?

Jeg har lyst å bo hjemme så lenge som mulig, fordi jeg vil spare mest mulig penger før jeg kjøper meg leilighet. Samtidig som jeg vil flytte ut fortest mulig, men vi får se.

Har du silikon?

Nei, jeg er fortsatt kun 17 år og nesten ingen vil operere på en 17 åring.

Hva lurer du på til neste ukens spørsmål? Still i kommentarfeltet!

Blogges

SLIK GIKK DET!

Jepp! Jeg er hjemme igjen fra sykehuset! Jeg skulle ikke ta undersøkelsen allikevel. Det var kun en time hos legen på barneavdelingen på sykehuset, heldigvis! Jeg hadde gruet meg så mye for virkelig ingen ting! hahaha. Uansett, jeg skal ikke gå gjennom så kalt endoskopi allikevel fordi hun så ikke behov for det siden prøvene mine er så fine. Jeg skal ta et par prøver til slik at de kan være sikre på at jeg ikke har noen bakterier, betennelse eller parasitter i kroppen. Jeg kommer nok til å høre fra de i løpet av sommeren om hvordan prøvene gikk, og hvis de også er fine kommer legene til å anta at jeg har en sensitiv tarm. Det vil si at jeg reagerer litt på ulike matgrupper.

Jag håper virkelig at jeg finner en løsning på det, som kan gjøre at jeg ikke får de problemer som jeg har fått tidligere at jeg rett og slett blir bedre. Resten av dagen har jeg ikke så alt for mange planer, og får egentlig bare se hva dagen bringer. Jeg er veldig fornøyd med å ha våknet så tidlig til tross for at jeg har fri, og i sommer er faktisk et av målene mine å ikke sove så lenge om dagen! Tror du at jeg klarer det?

Jeg håper hvertfall dere får en kjempe fin dag videre!

Blogges