OUT IN THE SUN

Heisann!

I dag har det vært en helt fantastisk dag ute! Det har vært et utrolig fint vær, som det enda er. Jeg skal være ute å nye været i dag, jeg har også planer om å spille inn noen videoer til kanalen for neste uke. Til nå har jeg vært ute med Mico en god stund, det er så utrolig kjekt å være ute med han når sola skinner. I morgen er det tilbake på skolen igjen og en ny uke! Jeg håper virkelig at været holder seg til i morgen også.

Jeg fikk jo ikke blogget om hva jeg var på i går, så det tenkte jeg å fortelle dere om i dagens innlegg. Jeg var nemlig på konsert til de fantastiske tvillingene Marcus og Martinus. Det var konserten til Oasen storsenter. Jeg gikk sammen med Frida venninnen min fra Bergen. Det var så utrolig godt å se hun igjen, har savnet hun utrolig mye! Marcus og Martinus hadde en super konsert, hvertfall så lenge den varte. Siden teknikken sviktet etter 2-3 sanger måtte de desverre avlyse hele konserten.

Men vi fikk heldigvis møte de på signeringen da. De var noen super herlige gutter! De har også en utrolig stemme begge to. Jeg møtte også en del blogglesere og det er utrolig kjekt når dere kommer bort å hilser og tar bilder med meg! Dere er fantastiske. Jeg har også laget en vlog fra dagen i går som kommer på tirsdag! Da har dere noe å glede dere til.

Hvordan er været hos dere?

Klem Therese.

10 tips til skolen – video

Heisann igjen folkens.

I dag er det lørdag og det betyr ny video! Denne gangen ble det en “10 tips til skolen”, det er ikke den mest spennende videoen jeg har hatt. Men på tirsdag kommer det en veldig kjekk video som jeg tror dere vil like veldig godt. Jeg håper også dere liker denne, og kanskje får litt tips til skolen som du får bruk for! Gjerne dra å abonner på kanalen min HER, det hadde jeg settet uendelig stor pris på. Gjerne legg igjen en stor tommel opp på videoene mine også!

Husk å sett på best mulig kvalitet på videoen! 

Autumn wanties

Mørke grå genser HER // Vinrød genser HER uten hals // Dongeri bukse HER uten hull // Mørke grå genser HER med hals // Vinrød genser HER med hals // Joggebukse HER // Hvit skjerf HER // Dongeri bukse HER med hull // Lyse grå genser HER med hals.

Wææ, tenk det nærmer seg høst allerede! Det er helt utrolig hvor fort tiden egentlig går, pustelig var sommeren over for i år. Jeg savner sommeren allerede (hehe). Jeg kunne godt hatt en litt lengre sommer, med masse sol! Jeg elsker nå sol og varme! I dag har jeg kikket på en del Bikbok klær, som jeg tenkte jeg kunne lage en collage av som jeg har gjort også. Der ser dere en del av klærne som jeg har som wanties i denne høsten. Jeg elsker virkelig å kjøpe nye klær til alle årstiden, der utrolig kjekt (hehe). Så jeg gleder meg masse til å kjøpe inn nye klær til høsten, vet ikke enda når det blir. Men det får nok dere en oppdatering om. Jeg håper dere får en super fin dag!

Likte du collagen jeg lagde av mine autumn wanties?

Klem Therese.

Nytt fra Shein

sponset klær


HER – finner dere leopard kjolen, som jeg fikk fra Shein i dag!


HER -finner dere denne super fine cardigan.

Heisann dere.

I dag mottok jeg nok en pakke fra Shein, super kjekt å få en pakke fra de nok en gang. Denne gangen fikk jeg en cardigan/jakke fra de som var grå, den var litt for stor for meg.. Men jeg kan nok vokse meg inn i den. (?) Jeg syns hvertfall den var utrolig pen! Den var også veldig behagelig på, og fargen var også veldig fin og basic. Denne likte jeg utrolig godt, uten om at den er litt for stor.

Jeg fikk også en lignende kjole, jeg har faktisk en lik bare den har et annet design på. Jeg har en fra Wow, og jeg digger disse kjolene utrolig mye! Derfor måtte jeg bare ha meg noen flere, jeg har faktisk forelsket meg i disse kjolene fortiden.  Ikke sant de er tøffe på? Det syns hvertfall jeg. Denne jeg fikk fra Shein er også utrolig tøff! Jeg digger jo leopard mønster på klær, så denne passet meg perfekt. Jeg ble utrolig fornøyd. Det er ingen ting å klage på her. Denne kan jeg si på handa på hjerte å si at jeg elsker. (hehe)

Kunne du tenkt deg noen av disse plaggene? Hva syns du om de?

Klem Therese.

Ny almankk

sponset almankk

Heisann igjen folkens.

I dag har jeg hatt en veldig rolig dag, jeg har redigert litt på en video, som kommer på Lørdag! Jeg har også filmet inn noen videoer til neste uke. Jeg skulle egentlig poste et 3 outfits for school i dag, men selvfølgelig begynner det å hølje ned regn da jeg er på vei ut dørene.. typsik. Jeg får nok ta det en dag det er penere vær, regn er virkelig et mareritt for en blogger! Da må du liksom holde deg innedørs med bilder, det er alltid best ute syns hvertfall jeg!

Men gjett hva jeg fikk i posten i dag da, jeg fikk almanakken min! Jeg har enda ikke skrevet på bloggen her hvem som vant konkurransen min, og det var en jente som heter Elise. Jeg gjorde det offiselt på instagram, med en gang vinneren var kåret. Jeg ble utrolig fornøyd med min almankk, så viss du er usikker på om du skal kjøpe eller ikke så anbefaler jeg deg. De hjelper deg utrolig mye til å passe på for eksempel når en prøve er, kanskje om lesker osv. PERFEKT FOR SKOLEN/JOBB. Jeg skriver også hva jeg skal blogge om de forskjellige dagene, for å kunne spare litt tid. 

Jeg tror jeg kommer til å få bruk for min almankk en god del videre i år. Noe som jeg også syns var super bra med personlig almankk sin side er at du kan bestemme når almankken din skal ha startmåned. genialt. Det er også super fint at du kan deisgne den helt selv, jeg fant en qoute til baksiden om livet og lagde en collage til fremsiden. Jeg brukte en app som heter Phonto på telefonen. For dere som lurer har jeg størrelsen medium, det er en utrolig fin størrelse og passelig. Jeg er virkelig forelsket i min almankk hehe.

 

Hva syns du om min almanakk? Har du en selv fra personlig almankk?

Klem Therese ♥

Hverdags sminke – video

Hallo alle sammen!

I dag er det jo Tirsdag og det er på tide med en ny video. Denne videoen er utrolig etterspurt! Derfor tenkte jeg å poste i dag, jeg håper virkelig dere liker den. Jeg tar gjerne i mot video forslag til neste uke, viss dere har noen da. Husk jeg lager videoer hver Tirsdag og Lørdag nå! Gjerne dra å abonner på kanalen min også, det hadde jeg settet utrolig stor pris på. HER finner dere kanalen min.

Husk og sett på best mulig kvalitet på videoen.

New in from Romwe (!!)

sponset

Hallo alle sammen!

Gjett hva! Jeg fikk nok en gang en pakke fra Romwe! Denne gangen var jeg også utrolig fornøyd, men jeg er kanskje mest fornøyd med denne pakken til nå (?). Jeg ble hertfall utrolig glad! Det ble jeg. Jeg fikk kjempe masse fint, denne gangen har jeg testet de litt ut litt mer så derfor kan jeg fortelle litt mer til dere. Det jeg fikk denne gangen er et sett med sminkekoster i en annen fagre, stilig farge! Jeg fikk også et par sko som jeg har forelsket meg i og kommer til å blir brukt super mye hos meg! Jeg fikk også en super pen.

HER finner dere disse sminkekostene – Disse har jeg fra før av som jeg også har fått fra Romwe. De er ikke de beste viss jeg skal være helt ærlig! Men de funker veldig bra, det er noen av kostene som jeg føler “spiser” opp produktet. Men mange av de funker helt supert, og jeg bruker super mange av de til hverdag. Jeg kan absolutt anbefale de til noen nybegynner med sminke, som bare ønsker seg et sett så er dette supert å bar teste ut. Det er jo forskjellig til hva en person syns da. Det er jo tross alt 32 (!!!!!!) koster. hvorfor ikke liksom? Jeg har hvertfall vært ganske fornøyd med disse.

HER finner dere disse tøffe skoene – Disse brukte jeg faktisk på skolen. Jeg trodde faktisk ikke at jeg skulle bli så fornøyd med disse, men de er så elsk i virkeligheten. De var utrolig tøffe! Spesielt til det jeg hadde på meg i dag, syns hvertfall jeg. Alle har jo en forskjellig smak. Men jeg syns hvertfall disse var veldig behagelige å gå i, jeg likte faktisk disse bedre en de jeg fikk sist gang. Disse hadde mye bedre stoff osv inne i skoen. Jeg likte også utrolig godt designet på skoen. De er også utrolig høye, så nå er jeg noen cm høyere (haha!).


HER finner dere denne pene kjolen! – Jeg syns denne kjolen var utrolig pen, men det som jeg syns var litt minus er at den er litt gjennomsiktig.. Jeg er ikke så fan av sånne kjoler som er gjennomsiktige så andre kan se hele bh’en osv. Men den var utrooolig pen, det skal de ha! Jeg kommer nok til å få bruk for denne videre, kanskje i et selskap? eller lignende. Jeg forelsket meg helt i designet på den! (omg).

Håper du fant noe du likte!

Klem Therese ♥

GIVEAWAY

Heisann igjen folkens!

Leste du overskriften? Ja, gjorde du det? Da har du kanskje lest at jeg skal ha en giveaway i dag! Det er ikke så alt for lenge siden sist konkurranse, men jeg tenkte å sette i gang en ny en. Jeg var jo i England i sommer, i mens jeg var der kjøpte jeg inn en del ting til en konkurranse. Det tenkte jeg å bruke i en giveaway, som dere finner i denne. Jeg håper så mange av dere ønsker å delta! Denne konkurransen foregår også på instagram (@Theresesorenes). Viss du ikke har Instagram kan du kanskje låne en av foreldrene dine eller noen andre du kjenner?

Det der kan vinne ser dere enkelt å greit på bilde. Men hvertfall det dere kan vinne er: En genser fra Shein som jeg elsker og har selv, en tørr sjampo fra batiste, et deksel for iphone 6, fake negler fra Primark, to leppestifter fra Primark, fake vipper fra Primark, en sminkebag fra Primark, et set som inneholder: Bodymist, lipgloss og en showergel. Viss dette er noe dere ønsker å vinne så er det bare å melde de på! Jeg frakter også, men KUN i Norge.

ALT DU TRENGER Å GJØRE FOR Å DELTA ER:

1. Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet under dette innlegget med. Husk å ha med kontaktinformasjon som e-mail eller IG bruker.

2. Følge meg på instagram så klart! Der heter jeg @Theresesorenes.

3. Repost det samme bilde som jeg postet på instagram via giveaway som jeg har settet i gang med hashtaggen #Theresesgiveaway.

Har du privatbruker på instagram, så send bevis på direktemelding på ig at du har postet bilde på din ig bruker.

Jeg trekker vinneren på Onsdag neste uke! Altså Onsdag 2.september.


Lykke til alle sammen!

Klem Therese ♥

Tilbake til hverdagen

Heisann igjen folkens!

I morgen blir det på en måte helt tilbake til hverdagen, siden sist uke var det bare to skole dager. Men i morgen begynner vi på fullt, jeg kan ikke si at jeg gleder meg så utrolig mye til skolen og lekser. Men vennene mine der i mot, er jeg veldig gira på å se de igjen etter denne korte helga. Jeg har jo sett en del av de i helga også, men alltid godt å se de igjen, eller hva? Jeg skal faktisk ha videoer hver Tiirsdag og Lørdag fremover, jeg ska hvertfall prøve!

Jeg skal prøve å få fart på Youtuben min så derfor bestemte jeg meg for å legge ut videoer hver Tirsdag og Lørdag. Det tror jeg faktisk blir veldig bra! Siden dere ønsker flere videoer, og jeg syns det bare er super gøy å spille inn videoer å redigere. Nå har dere noe å glede dere til hver Tirsdag og Lørdag! I dag skal jeg faktisk spille inn en del videoer til dere, jeg har allerede spilt inn en hverdags sminkevideo siden den er veldig ettrspurt hos dere. Jeg har også tatt noen screenshouts i videoen som dere ser bilder av i dette innlegget. Det er også helt utorlig nydelig vær ute, derfor skal jeg ta meg en is og sitte ute å nyte været. 

Ha en utrolig nydelig Søndag! ♥

er here like gira som meg på flere videoer i uken?

Klem Therese.