JEG SKAL FORANDRE PÅ DETTE

Hei dere, akkurat nå sitter jeg hjemme hos kjæresten i mens han er på jobb fordi han har ikke høstferie slik som meg. Jeg kom til han i går kveld, og kommer til å være her i et par dager før jeg må hjem igjen for å filme inn noen videoer. I går kveld gjorde vi ikke så mye utenom at vi faktisk så på HVER vår serie, hahah. Ironisk nok. Jeg på macen, og han på Tven. Vi tok mandagen ganske rolig, og han var ganske trøtt ettersom han hadde vært på jobb hele dagen.

Jeg prøver også å fikse døgnrytmen min fordi på lørdag ble jeg litt ivrig med å redigere, og det går alltid litt langt å sitter oppe hele natta, fordi når jeg er så godt i gang får jeg gjort ås utrolig mye! Derfor er det godt å være her, for når han skal på jobb dagen etterpå pleier han å legge seg og da pleier jeg ikke å være så utrolig sen, selvom jeg var oppe til sikkert kl halv tre i går… Jeg sov derimot ikke hele dagen i dag da! Jeg har ferie, men jeg vil ikke slite når ferien er over.

Jeg har tenkt på ting jeg vil forandre, fordi det er alltid noe man kan bli bedre på, ikke sant? Livet går veldig opp og ned, og slik er det for alle. Jeg vet hva jeg vil i livet, og hva jeg ønsker å få til. Jeg ønsker å ha ting som gir meg positiv energi, og som gjør meg glad. Det er viktig å ha noe som du jobber for, og som får deg motivert. 

Solbriller; HER / Genser; HER / Jakke; HER / Bukse; Zara / Sko; HM / Veske; Prada

I løpet av året har jeg..

🔥 Jeg tjener mine egne penger, og har en jobb som jeg klarer meg med.

🔥 Fått meg en fantastisk kjæreste.

🔥 Jeg går på en linje som jeg trives med, og får gode karakterer.

🔥 Snudd om på tankegangen min, og mye mer positiv nå enn hva jeg var.

🔥 Jeg har også blitt veldig flink på å kvitte meg med kler som bare er i skapet, som jeg ikke bruker  lengre. Jeg selger de som regel på appen TISE, som jeg anbefaler alle å laste ned. Jeg selger som regel kler som er veldig lite brukt, eller kler som er ubrukt der for en veldig billig penge. Jeg heter @Theresesorenes på TISE, hvis dere ønsker å sjekke ut profilen min. Det sparer miljøet mye å gjøre gjenbruk enn å shoppe splitter nye kler hele tiden! 

Jeg vil nok si at jeg har gjort veldig mye bra for meg selv, og i livet så jeg fortjener vel en klapp på skulderen og vi må huske å tenke tilbake på hva vi får til inni mellom og ikke bare gå videre. Jeg tror det er en bra måte å få et bedre selvbilde også! 

Dette ønsker jeg å forandre på..

🔥 Dette er sikkert noe alle sier, men jeg ønsker å bli flinkere til å spare. Jeg vet at fremover kommer jeg til å bli flinkere, fordi foreldrene mine skal legge noen av pengene jeg tjener inn i aksjer eller fond? Kan ikke så mye om det selv haha, men takk gud for at jeg har snille foreldre som har kontroll på det. Det er en god måte å for eksempel spare til egenkapital.

🔥 Sminke vil jeg bli bedre på, som jeg var en gang i tiden. haha. Jeg var veldig vågal med sminken før, og jeg datt veldig ut i forrige år. Jeg har også lyst å kjøpe ny sminke, fordi jeg tror mye av sminken min er gammel såååå.. tror jeg må gå gjennom mye av det jeg har. Jeg satt faktisk flere timer i helgen som var for å sminke meg, og det var så gøy!

🔥 Jeg vil bli flinkere på hudpleien min, og kjøpe nye produkter her også! Jeg har blitt smålig litt bedre, men det er kun i perioder der huden min ikke ser ut! (slik som nå… haha) Jeg er tom for flere produkter som jeg vil ha nye i, og jeg ønsker å ha en skikkelig rutine på det. Jeg føler meg så mye mer fresh når huden er på lag.

🔥 Bli et mer ryddig menneske, for som oftest er det veldig kaotisk rundt meg og jeg er ikke den flinkeste på å holde det ryddig rundt meg.. Dette punktet har jeg hver eneste gang jeg skriver om forbedringer, men jeg må faktisk ta tak i det snart! haha. Jeg velger å tro at hvis man har det rent og ryddig rundt seg vil man bli mye mer inspirert til andre ting også.

🔥 Drikke mer vann enn hva enn energidrikk og brus.. for å gjøre meg selv en tjeneste. Det er en så enkel forandring, men likevel så vanskelig haha! 

Blogges

PERSONLIGE TANKER…

I MINE TANKER AKKURAT NÅ..

💭 Noe av det har tenkt på absolutt mest er hvordan så mange mennesker som overhodet ikke kjenner meg eller kjæresten min kan blande seg? Altså, så respektløst. Unnskyld meg. Folk nå til dags skal ha en mening om absolutt alt, og det er greit. På en annen side det å spre slike rykter er så forbanna barnslig, og frekt. Det er så mange som skal sende meg melding for å skremme meg om det ene og de andre, men vet dere hva? Min your own business. Tenk at noen faktisk ønsker å ødelegge et slikt fint forhold, for hva da? Haha, jeg blir nesten litt sur over hvor dårlig gjort det er.

💭 Jeg må snart starte på billappen, og det stresser meg fordi det tar så mye tid arghh. Tenker å ta teorien først, og tror nok den går fint.

💭 Huden min har gått helt utav kontroll igjen, eller den er ikke det verste, men jeg føler meg så “stygg” uten sminke når huden blir litt kaotisk. Jeg vet den har perioder og bla bla, men jeg vurderer å gå på en ny kur med iso egentlig…

💭 Jeg har tenkt på en tatovering som jeg ønsker å ta, og den betyr så mye for meg og derfor vurderer jeg sterkt å faktisk ta den. Jeg vil ikke røpe hva, men det vil dere få vite når den er tatt, for at jeg skal ta den vet jeg at jeg skal.

💭 Gjennom hele tiden jeg har hatt mange følgere på Instagram har jeg blitt lagt til i slike sex-grupper, eller slike sex-profiler som sender melding. Det er så sykt ekkelt! Det er snakk om enten rompe bilder, pupper og andre nudes. Av og til hender det at det er slik “hey sweetie, add *** on Snapchat please”, og hvem sender slik til barn? JA, jeg enda et barn og det skremmer meg for hvem andre de sender slikt til. Fysj.

blogges

UKEN SOM GIKK..

Akkurat nå sitter jeg i senga til kjæresten min og blogger samtidig som jeg ser åndenes makt på Dplay. Han sover så da får jeg endelig gjort noe fornuftig å skrive blogginnlegg, haha ♥

Ukens opptur er definitivt at det ble ferie på fredag som var! Utrolig herlig å ha litt over en uke med fri.

Ukens nedtur er at det begynner å bli så ekstremt kaldt ute! Selvom jeg faktisk er ganske glad i høsten, fordi det kommer så mange fine trender i moteverden. Det som er en stor nedtur er at sesongen på MC begynner å bli slutt, og da må jeg begynne å ta buss snart. Jeg må virkelig pakke meg inn for å kjøre fortiden…

Ukens tanke kom når jeg satt på bussen hjem fra Jan Daniel på lørdag, og vi kjærte innom et busstopp også kom den et barn som ikke var mer en 8år kanskje som satt i rullestol. Han så “frisk” ut, og tenkte meg nok at han var lam i beina eller noe lignende. Poenget mitt er at det er så utrolig trist at små barn må ha en slik fremtid på en måte, og at de ikke kan springe å leke. Jeg kjente virkelig et stikk i hjerte, selvom han så veldig glad og søt ut!

Ukens irritasjon er at jeg ikke har Dplay!!! Jeg har ikke orket å skaffe meg et abonnement, fordi det blir dyrt i lengden og jeg overlever litt reklamer. Jeg vurderer sterkt å skaffe meg det.. fordi alle mine favoritt programmer er på Dplay.

Ukens cravings er sjokolade.. Jeg tror jeg fikk mensen forrige uke, selvom jeg ikke blør så får jeg fortsatt vondt i ryggen og cravings.

Ukens avgjørelse er å få gang på bloggen igjen ettersom jeg har god tid til å planlegge nå.

Ukens låt – er en gammel sang som heter Can´t love nobody.

Ukens melding er..

HAHA, for det første de øverste meldingene er bare hysterisk morsomme. Uansett, poenget mitt er at hver gang jeg skriver noe på chat til noen så sender jeg alltid “Messenger”, “snap” på meldingen til den personen jeg skal få tak selvom de svarer innen 3 sekunder. Det er kun en uvane haha.

Ukens private bilder er..

haha oh no…

ikke alltid glans bilder…og ikke alltid de går som planlagt.

Kjæresten som hjelper meg med NA-KD Haul på instastory…

Innlevering på den nyeste klippen vi gjorde på skolen. Det gikk faktisk overraskende bra!!

Hvordan var forrige uke for deg?

Blogges

PLANEN FOR HØSTFERIEN

Reklame |

Hei dere <3 Det er kanskje mange av dere som har høstferie, og mange av dere som er ferdige med høstferien. Jeg fikk nylig høstferie, altså på fredag. En etterlengtet ferie kan vi mildt si! Jeg syns ikke skolen er altfor slitsom i år som den kanskje var forrige året. Det har nok med at jeg har kun fag som jeg “liker” i år i forhold til hva som jeg hadde i 1 vgs. Trives ti ganger bedre nå!

Jakke; HER / Genser; H&M / (THERESES15 gir dere 15% av) Bukse; HER / Sko; Balenciaga / Veske; Celiné Paris / Solbriller HER.

Jeg hadde lenge lyst å gjøre noe spennende denne ferien, men når det er slike korte ferier pleier jeg ikke å gjøre så mye utenom å jobbe mye. Det er mange familier som kanskje reiser, men vi har egentlig ikke gjort dette fordi vi er veldig splittet ettersom noen er flyttet ut, noen jobber og andre har andre planer. Derfor er vi som regel hjemme. Jeg tror nok til neste år kommer jeg til å reise litt mer for da har jeg fylt 18, og kan gjøre litt mer hva jeg vil. Teenk så gøy det hadde vært med mange reisevlogs!

Jeg tror nok jeg kommer til å bruke mye tid på å lage innhold denne ferien også, fordi det trengs! Det er skikkelig beroligende å vite at mye er gjort fordi det er ikke bare bare å lage innhold til sosiale medier som er interessant. Dere må gjerne komme med ideer til hva dere vil se, og lese om.

Jeg vurderer å ta en kjapp tur til Bergen, eller stavanger i løpet av helgen som kommer, men vi får bare se hva jeg finner på. Hva skal dere gjøre i ferien?

Blogges

DETTE SKAL REDDE MEG!

Hei dere <3 Som dere kanskje vet er jeg veldig opptatt av både hår og sminke. Det har jeg vært så lenge jeg kan huske, og det er noe jeg elsker å holde på med. Jeg går på frisør altså 2vgs, og trives veldig. Vi har kommet godt i gang med pensum, og vi har lært en del. Det har bare gjort meg enda mer avhengig på hår og hva som er bra. Her om dagen hadde vi super salg på salongen, og jeg kjøpte med meg hjem et par god biter og jeg er så vanvittig fornøyd! Derfor tenker jeg å dele de med dere.

Jeg valgte å legge det inn i en video, og hvis dere etterhvert ønsker kan jeg godt gjøre et innlegg på det også. Her får dere veldig detaljert hvordan jeg bruker produktene, og hvilke jeg bruker. Håper den faller i smak!

Husk å gjerne trykk på abonner, om du allerede ikke har gjort det! Da får du med deg alle mine videoer.

Blogges

UKENS SPØRSMÅL – Svarer på alt mulig..

Hvilke dager kommer det videoer opp?

Jeg har ingen spesielle dager det skal kommer opp videoer, fordi jeg ønsker ikke å ha en forventning til når det kommer opp videoer. Derfor poster jeg når det passer for meg, og når jeg har innhold til å poste. Det skal hvertfall komme 1-2 videoer i uken.

Har du noen tatoveringer?

Ja, haha. Jeg har en rett under bryste, og det en liten rose. Det er en ganske liten tatovering som jeg tok i 1 vgs på høsten hos en privat.

hvilken bh størrelse har du?

Hvorfor spør folk om dette? haha. Jeg syns det er litt privat, og intimt og er ikke noe jeg tenker å skrive på nettet.

Hvilken vinterjakke skal du kjøpe?

Jeg valgte å selge mine Canada Goose som jeg hadde sist sesong, og har i år valgt å kjøpe meg en fra Bubblerooom for 2.000 kroner bare. Det er ikke en jakke som alle har, og den er veldig feminin i forhold til hva parkaser er. Det syns jeg iallfall.

Får du ikke kritikk på lettkledde bilder?

Nei, egentlig ikke. Så klart er det noen mennesker som påstår at jeg bidrar til kroppspress og hele den debatten der, men det får være deres synspunkt. Jeg liker å dele slike bilder, og syns ikke det skal være noe skam i det. Hvis noen mener det ikke er greit å poste slike bilder, tenker jeg at de ikke burde følge mine profiler.

Hvilken fondation bruker du?

Jeg bruker en fra Makeup Revolution, og det er den som ligner veldig på Tarte sin. Jeg tenker å kjøpe meg den fra Marc Jacobs, men jeg haster ikke med kjøpet.

Hva lurer dere på til neste gang?

Blogges

HVIS DET IKKE FUNKER..

Jeg har fått utrolig mange spørsmål om hva jeg skal gjøre i fremtiden om ikke sosiale medier blir slik jeg hadde tenkt. Har jeg en plan-b, og hva er ellers planene mine. Ja, jeg har selvfølgelig andre planer som jeg har i bak hodet om det ikke skal bli slik jeg har drømt eller tenkt meg. Først og fremst ønsker jeg å satse alt jeg har på sosiale medier først, siden jeg har et så bra utgangspunkt og vil prøve å utnytte det best mulig.

Jeg går enda på Vidergående og skal selvfølgelig fullføre, og få meg enten et fagbrev eller ta påbygg. Jeg står mest på å ta påbygg etter dette året på frisør på vgs. Jeg syns det er veldig gøy på frisør, men jeg ser ikke for meg en fremtid å jobbe som frisør selvom det virker som er kjempe kjekt yrke. Jeg tror langsiktig har jeg mye mer bruk for å ta et år med påbygg enn å ta to år som lærlig som frisør. Tiden vil nok vise seg hva jeg velger til slutt.

Uansett, jeg ønsker å få mer til på YouTube fremover på grunn av jeg tror YouTube kommer til å ta over blogg til slutt fordi du kan se hvor stort YouTube har blitt i andre land og tatt over blogg der. Jeg tror blogg kommer til å dø ut, men ikke før om mange år. Jeg skal selvfølgelig ikke slutte å blogge, men jeg må få bygget opp kanalen min bra igjen. Jeg har vært litt sløv, og må få gode rutiner. Jeg lurer på en ting, hva syns dere er kjekkest å se en YouTube video eller lese et blogg innlegg?

Blogges