HVIS DET IKKE FUNKER..

Jeg har fått utrolig mange spørsmål om hva jeg skal gjøre i fremtiden om ikke sosiale medier blir slik jeg hadde tenkt. Har jeg en plan-b, og hva er ellers planene mine. Ja, jeg har selvfølgelig andre planer som jeg har i bak hodet om det ikke skal bli slik jeg har drømt eller tenkt meg. Først og fremst ønsker jeg å satse alt jeg har på sosiale medier først, siden jeg har et så bra utgangspunkt og vil prøve å utnytte det best mulig.

Jeg går enda på Vidergående og skal selvfølgelig fullføre, og få meg enten et fagbrev eller ta påbygg. Jeg står mest på å ta påbygg etter dette året på frisør på vgs. Jeg syns det er veldig gøy på frisør, men jeg ser ikke for meg en fremtid å jobbe som frisør selvom det virker som er kjempe kjekt yrke. Jeg tror langsiktig har jeg mye mer bruk for å ta et år med påbygg enn å ta to år som lærlig som frisør. Tiden vil nok vise seg hva jeg velger til slutt.

Uansett, jeg ønsker å få mer til på YouTube fremover på grunn av jeg tror YouTube kommer til å ta over blogg til slutt fordi du kan se hvor stort YouTube har blitt i andre land og tatt over blogg der. Jeg tror blogg kommer til å dø ut, men ikke før om mange år. Jeg skal selvfølgelig ikke slutte å blogge, men jeg må få bygget opp kanalen min bra igjen. Jeg har vært litt sløv, og må få gode rutiner. Jeg lurer på en ting, hva syns dere er kjekkest å se en YouTube video eller lese et blogg innlegg?

Blogges

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg