VLOGWEEK, DAG 1

Da er vlogweek i gang, og håper så mange av dere ønsker å følge med meg i Mallorca! Dere finner kanalen min HER, og hvis dere abonnerer er det mye lettere å følge med når det er ny video ute. Håper vloggene faller i smak, og ha en fin sommer videre!

blogges

MALLORCA HERE I AM

Da var vi endelig fremme i Mallorca (Alcudia)! Så utrolig herlig å endelig være her, siden jeg har gledet meg så lenge. Vi kom frem midt på natten i går. Vi var veldig slitne etter litt over to timer med fly, og litt over en time med buss. Når vi kom frem var det rett i seng, og i dag har vi brukt dagen på å slappe av. Vi har både vært med bassenget, og nede på stranden! Herregud for en utrolig fin strand de har her! 

Nå sitter jeg i jacuzzien vår, og er ikke så lenge til vi skal ned  for å spise middag. Vi skal også se show nede, og forresten så prøver jeg å få laget en vlogweek som starter  på mandag! Dere finner youtube kanalen min HER, om dere ønsker å følge med 😀 Kommer til å poste de på bloggen også. Vlogweeken er altså fra her nede i Mallorca. Håper dere vil følge med! 

blogges

UNBOXING / KUNUIT

Håper dere liker dagens video, og gjerne abonner på youtube kanalen min HER! Vi er så utrolig nærme 4000 subs, hvor gøy er ikke det! Denne videoen er i samarbeid med en ny nettside i Norge som heter Kunuit, og hvis dere abonnerer på Dame så får dere de samme pakkene som meg hver måned. Jeg er på vei til Mallorca nå, og om noen timer er jeg der! 

blogges

POKEMON JAKT & TELTTUR GIKK I DASS

Nå er jeg hjemme etter overnatting fra Ida, og herregud så godt det var å se den jenta igjen! Er det noen jeg har savnet skikkelig den siste måneden er det Ida, og var på tide vi så hverandre igjen. Takk gud for at jeg fikk tid med hun før jeg reiser til Alcudia. Men i dag har jeg ikke gjort noe annet enn å ha sitt nesten 5-6 episoder med Criminal minds, for ja jeg er skikkelig hektet på den serien. 

( i går kveld) Jeg og Ida var først ute på pokemon jakt, men det gikk i dass. Ja, jeg “spiller” det, selvom jeg syns spillet er skikkelig teit og lite mening med det. Men vi alle er nesten bitt av basillen. Vi bestemte oss for å telte i hagen til Ida, vi fikk pappa til å finne frem teltet og gikk opp til hun. Vi var klare, og startet å ta ut alt sammen, og selvfølgelig mangler vi stengene! Vi ender opp med å pakke ned alt, og det var noe av det vanskeligste jeg har gjort på lenge! HVORFOR LAGER DE SÅ SMÅ TELTPOSER!? Vi endte opp med å bruke kvelden på rydde absolutt hele rommet til Ida, og gå gjennom hver eneste ting! Men joda, var en kjempe koselig kveld og herlig å se jenta mi igjen! 

Nå skal jeg øyeblikk pakke til Alcudia, og gjøre klart til å spille inn “Pakk med meg til Spania” eller rettere sagt prøve! Men først se en episode til 😀 

Snakkes snart igjen, blogges;*