PIZZA & AILEN

sponset

Heihei dere! I dag mottok jeg disse to t-skjortene fra Shein. Utrolig fornøyd ble jeg hvert fall! Den grå crop-toppen med en ailen på var utrolig fin, og satt som et skudd på! Jeg har den i S, og den var så utrolig behagelig på. Den er nok en liten kopi av Brandy Melville sin. Denne er nok rimeligere da siden Shein heldigvis ikke er en dyr nettside! Det er det jeg elsker med den nettsiden, og det er 110% trygt å bestille derfra.

HER – finner dere denne grå toppen.

Jeg fikk også denne t-skjorta som det sto “Pizza is my bae”, og det er en så typisk meg quote! Jeg er jo virkelig en pizza elsker, og pizza er min bae. Denne er litt lengre enn den grå, og er litt mer en “vanlig” t-skjorte. Denne hadde også veldig behagelig stoff. Dere burde absolutt ta å sjekke den ut.

HER – finner dere denne hvite toppen.

blogges

SATSE MER PÅ YOUTUBE?

Jeg har en liten plan om å kanskje starte med tre videoer i uka inni mellom, om det er noe dere selvfølgelig ønsker! Jeg ønsker å satse litt mer på youtube selv om jeg allerede er ganske aktiv på youtube. Jeg tenker å ha minst en vlogg i uken, og kanskje to andre vanlige videoer. Men da blir det kun to videoer i uken som kommer opp her på bloggen, og den tredje blir på youtube. Da kan det være lurt å abonnere, og dere finner kanalen min HER.

Hvis dette er noe dere er like giret på som meg så skal jeg selvfølgelig prøve å gjøre alt for at dette blir mulig! Jeg har utrolig lyst at jeg skal få dette til. Dette kan kanskje bli litt mye for meg, og hvis det blir slik at det blir slitsomt så kan jeg bare bytte over igjen til to ganger i uken igjen. Jeg kan kanskje starte neste uke med å ha en ekstra video på torsdagen? 
 

Håper dette er noe jeg får til! Jeg ønsker å levere noe ekstra til dere, og jeg har hatt to videoer i uken så lenge nå og det går som regel veldig bra. Jeg får nok mer gang i Youtube kanalen min om jeg starter med tre. Men gjerne kom med video forslag om jeg skal starte med enda mer videoer, for da kan jeg kanskje sitte litt stuck hvis jeg skal legge ut så ofte. Derfor må dere gjerne føle dere fri til å kommentere masse forslag i kommentarfeltet! Det kommer Morning routine, room tour og sminke kolleksjon snart. Det er de tre videoene som er mest etterspurt. 

Hva tenker du om dette?

blogges

WANTIES FROM SHEIN

samarbeid

HERHERHER

HERHERHER

HERHERHER 

 

Her har dere en liten oppdatering på Shein sine kler hos meg, og dette er flere av de klærne som er høyt på min ønskeliste akkurat nå. Jeg har jo et samarbeid med Shein, og dere vet godt at jeg får ofte kler derfra og de kommer på bloggen. Jeg liker utrolig godt klærne deres, og hvis jeg ikke hadde likt de klærne jeg fikk derfra hadde jeg avsluttet samarbeidet med en gang. Jeg har faktisk hatt et samarbeid med de snart i et år! Veldig fornøyd med det meste jeg har fått derfra.

Har du noe fra Shein?

blogges

FAMILIE SELSKAP

I dag har det vært et skikkelig variert vær, først er et snø/hagl så er det strålende sol, hva blir det neste? I dag skal vi ha familie selskap her hjemme for både meg og Caroline. Da blir det masse kaker, og annet! Det blir sikkert kos, og kjekt å se de andre igjen. Senere skal jeg kanskje overnatte hos min kjære bestevenninne Ida. Da finner vi sikkert på noe morsomt som vanlig. Håper dere får en strålende lørdag, og kos dere mye! 

blogges

MY BETTER HALF

For en nydelig dag! I dag har jeg vært på skolen som vanlig, og det var det egentlig ikke så utrolig mye å gjøre. Vi kokte suppe, ryddet fra gårsdagens og hadde noen få fag. Når jeg kom hjem fra skolen da slappet jeg av, og lagde meg noe godt å spise. Litt senere på ettermiddagen spurte Ida meg om jeg ville være med hun ut, og jeg ble selvfølgelig med! Vi tok noen bilder som dere ser. Jeg fikk to nye todieforswimwear bikins i dag, og det kommer snart en konkurranse på en slik. Jeg har nå tre stykk, og jeg elsker de! Gleder meg bare mer og mer til sommeren nå. Kommer til å bruke de så ofte! 

blogges

OUR FANTASTIC WORLD

Topp: Romwe, HER finner dere den (sponset topp)

Hei dere!  Nå skal jeg faktisk ta turen over til skolen, for vi skal ha en slags prosjekt kveld (Our fantastic world kaller lærene det). Der hele klassen er delt inn i grupper og skal fremføre noe på engelsk til foreldrene. Med et bestemt tema, og land. Min gruppe snakker om Sør – Amerika og venner. Hele trinnet skal gjør dette. Det varer i litt over en time. Resten av dagen skal jeg bruke på å se på The Vampire Diares, vaske sminke koster og slappe av! Ta meg en goood dusj på slutten av kvelden, herlig! 

blogges